Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Hiç kullanmadım onlardan.Ama madem pozitif çıktı.Aklında kalmasın çalış bence

yok dilemmacım, daha tam pozitif değil ama bugün yarın olabilir tam aynı koyulukta, ben bu testlere moralim bozulunca boşvermiştim yapmayı iki ay önce, ama bu ay dedim hem belki işe yarar, hem sanki yumurtlamadım gibi şüphelerim vardı geçen aydan onu netleştiririm dedim tekrar başladım. Ama insan böyle de strese giriyor ki, ha bugün ha yarın mı acaba diye, gerçi ben pek takılmıyorum bu gün işine de. Gün aşırı çalıştıktan sonra bir şey kaçırmayız gibime geliyor hatta smart'a da söylemiştim başından mı sonundan mı belli olmuyormuş diye ya. Acaba benim bu duyduğum başından mı sonundan mı hikayesi benim bugünkü durumumu anlatıyor acaba? benim çünkü daha 5. günüm bugün ya, neyse hayırlısı olsun ya, takmıycam gün falan ben rutin çalışmamı yapayım da gerisi ne olursa olsun, ama testler de ayrı bir heyecan katıyor işe var ya. Yani en azından gebelik testlerinde çizgi göremediğimiz için bunlarla avunuyorum işte ben de.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35.........6 ŞUBAT
pembedana.............................8 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

canım bende daha once yazmıstım benım de bu ay yumurtlamadan sonra akıntım devam edıyo..allah hayırlara gotursun..

amin canım..ya akıntıya üşüttüm ondan dicem ama göğüsleri anlamadım..yoksa bişemi var ya göğüsümde bazen zonkluyor :1no2:

hehe dokandım sımdı dokunuyo acı var ama her zaman ole be gulum...yanı 4 aydır...bu adet zamanımdada oluyor oyuzden cıkkkkkkk...belırtı olarak saymayom benn

ay sormaa ama biz yarış derdinde değiliz amacımız hiç bir sorunun cevapsız kalmamasını sağlamak,paylaşmak birlikte sevinip birlikte üzülmek..o yüzden çok farklı olduğumuzdan eminimmmm! :) :lepi:

kesinlikle öyle bir derdimiz yok tabiki sana aynen katılıyorm.

kızlar çok ilginç adetim bittiğinden beri akıntım devam ediyor göğüslerimin şişkinliğide inmedi neden böyle oldu acaba bu ay anlamış değilim CADIARZU

Bilmiyorum ki canım!Bazen olur öyle;herşey etkilemiş olabilir.

smart'cım, teşekkürler cevabın için.
Haklısın galiba, hani ben bir de adet olmadan önceki akşam dediydim ya akıntım var ov.akıntısı gibi yapışkan, ben çalışayım da olmazsa bile belki kisti patlatırız diye takılmıştım hatta hatırlarsan, işte o gece biz çalışmıştık, sabah kalktığımda regl olmuştum ben, dediğin gibi belki de daha yeni yeni olgunlaşıyor yumurtam. Ben de her gün test yapıcam zaten. 30 tane almıştım stick testlerden çünkü hergün yapıcam diye.

Yap o zaman. Ama çok ta takılma. Çalış gitsin ya

Göğüslere takılmayın ya.Benim ilk gebeliğimde adet öncesi şişmedi.5 . haftada başlamıştı şişmeye.

Zaten gün aşırı ilişkiye giriyorsanız senin test yapmana bile gerek yok.ben hayatta yapamam o kadar.Bu ay ilk kez yoğun çalışacaktk onu bile yarıda bıraktım. kafamçokkarıştı Ne olacağı belli değil benimde.Sanmıyorum yaani!

hehe dokandım sımdı dokunuyo acı var ama her zaman ole be gulum...yanı 4 aydır...bu adet zamanımdada oluyor oyuzden cıkkkkkkk...belırtı olarak saymayom benn

Hmmm diysun ki şişlik bana yok gibi geliyo komşular var diyo,acı hep var ekstra değil.....Hmmmm anladım.teşhis koyacağım sana ama bana hiç yardımcı olmuyorsun yahuuu :roflol: Bi de testi ne zaman yapacaksın diye bu bu gece 3. soruşum olacak!!! :gitme: Söyle artık :)

yine başladın karamsarlığa klava:

hatırlıyorum tabiki :) hatırlamaz mıyım Gün arı çalışıyorsan teste çok ihtiyacın olmayacak ama action olsun diyorsan yap tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…