Hiç kullanmadım onlardan.Ama madem pozitif çıktı.Aklında kalmasın çalış bence
canım bende daha once yazmıstım benım de bu ay yumurtlamadan sonra akıntım devam edıyo..allah hayırlara gotursun..
Hmmmm!Acı var uçlarında yani!? Dokunamıyor muusn gibi mi!Hani hamişler hep bahsediyor ya!bak mesela benim regle son bir kaç gün kala şişer hiç öncesinde şiştiğini ve acıdığını bilmem;öyle bişey olursa şüphelenme sebebi bile olabilri bana ama tabi o ay alına gıdalar bile etkiliyor siklus içindeki geişimi.
ay sormaa ama biz yarış derdinde değiliz amacımız hiç bir sorunun cevapsız kalmamasını sağlamak,paylaşmak birlikte sevinip birlikte üzülmek..o yüzden çok farklı olduğumuzdan eminimmmm! :) :lepi:
kızlar çok ilginç adetim bittiğinden beri akıntım devam ediyor göğüslerimin şişkinliğide inmedi neden böyle oldu acaba bu ay anlamış değilim CADIARZU
amin canım..ya akıntıya üşüttüm ondan dicem ama göğüsleri anlamadım..yoksa bişemi var ya göğüsümde bazen zonkluyor :1no2:
Canım!Bu ay sen,n düzeninin bozulduğuunu ve bozulma sebeplerini konuşmuştuk;haliyle yumurtan da olgunlaşma seviyesine belki gelmiş olabilr tam izahını bilemyorum ama yarını da değerlendir artı eğer stick testlerden aldıysan onalr zaten 20 taneden az değildir elinde varsın 25liran eksik olsun her gün yinele testi ona göre de çalış günün kaçmasın.Bu ay iki defa da olgunlaşabilir yumurtan.Olmadı bir dahaki ay yeniden alırsın.
canım bende daha once yazmıstım benım de bu ay yumurtlamadan sonra akıntım devam edıyo..allah hayırlara gotursun..
Bilmiyorum ki canım!Bazen olur öyle;herşey etkilemiş olabilir.
Yap o zaman. Ama çok ta takılma. Çalış gitsin yayok dilemmacım, daha tam pozitif değil ama bugün yarın olabilir tam aynı koyulukta, ben bu testlere moralim bozulunca boşvermiştim yapmayı iki ay önce, ama bu ay dedim hem belki işe yarar, hem sanki yumurtlamadım gibi şüphelerim vardı geçen aydan onu netleştiririm dedim tekrar başladım. Ama insan böyle de strese giriyor ki, ha bugün ha yarın mı acaba diye, gerçi ben pek takılmıyorum bu gün işine de. Gün aşırı çalıştıktan sonra bir şey kaçırmayız gibime geliyor hatta smart'a da söylemiştim başından mı sonundan mı belli olmuyormuş diye ya. Acaba benim bu duyduğum başından mı sonundan mı hikayesi benim bugünkü durumumu anlatıyor acaba? benim çünkü daha 5. günüm bugün ya, neyse hayırlısı olsun ya, takmıycam gün falan ben rutin çalışmamı yapayım da gerisi ne olursa olsun, ama testler de ayrı bir heyecan katıyor işe var ya. Yani en azından gebelik testlerinde çizgi göremediğimiz için bunlarla avunuyorum işte ben de.
Sürekli mi var bu akıntın canımcım yksa günde bir defa falan mı?
canım senı adet sıklusu kac gun sen yumurtlamadın mı neden 31 ocakkıne
yok dilemmacım, daha tam pozitif değil ama bugün yarın olabilir tam aynı koyulukta, ben bu testlere moralim bozulunca boşvermiştim yapmayı iki ay önce, ama bu ay dedim hem belki işe yarar, hem sanki yumurtlamadım gibi şüphelerim vardı geçen aydan onu netleştiririm dedim tekrar başladım. Ama insan böyle de strese giriyor ki, ha bugün ha yarın mı acaba diye, gerçi ben pek takılmıyorum bu gün işine de. Gün aşırı çalıştıktan sonra bir şey kaçırmayız gibime geliyor hatta smart'a da söylemiştim başından mı sonundan mı belli olmuyormuş diye ya. Acaba benim bu duyduğum başından mı sonundan mı hikayesi benim bugünkü durumumu anlatıyor acaba? benim çünkü daha 5. günüm bugün ya, neyse hayırlısı olsun ya, takmıycam gün falan ben rutin çalışmamı yapayım da gerisi ne olursa olsun, ama testler de ayrı bir heyecan katıyor işe var ya. Yani en azından gebelik testlerinde çizgi göremediğimiz için bunlarla avunuyorum işte ben de.
hehe dokandım sımdı dokunuyo acı var ama her zaman ole be gulum...yanı 4 aydır...bu adet zamanımdada oluyor oyuzden cıkkkkkkk...belırtı olarak saymayom benn
benim 30-31 arası canım normal tarihe göre 11 ocak 16 ocak arasıymış yine dayanamadım baktım ya bakmıcaktım oysaki :)
Zaten gün aşırı ilişkiye giriyorsanız senin test yapmana bile gerek yok.ben hayatta yapamam o kadar.Bu ay ilk kez yoğun çalışacaktk onu bile yarıda bıraktım. kafamçokkarıştı Ne olacağı belli değil benimde.Sanmıyorum yaani!
Göğüslere takılmayın ya.Benim ilk gebeliğimde adet öncesi şişmedi.5 . haftada başlamıştı şişmeye.
smart'cım, teşekkürler cevabın için.
Haklısın galiba, hani ben bir de adet olmadan önceki akşam dediydim ya akıntım var ov.akıntısı gibi yapışkan, ben çalışayım da olmazsa bile belki kisti patlatırız diye takılmıştım hatta hatırlarsan, işte o gece biz çalışmıştık, sabah kalktığımda regl olmuştum ben, dediğin gibi belki de daha yeni yeni olgunlaşıyor yumurtam. Ben de her gün test yapıcam zaten. 30 tane almıştım stick testlerden çünkü hergün yapıcam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?