evet canım yine dayanamadım ya çok kızıyorum kendime ama bilmem de iyi tabiki bir yandan :))
senin de hiiiiç belli olmaz canım ya tutacağı varsa zaten çoktaan tutmuştur teste falan takılma sen zaten hiç ümidinin olmadığı zamanlarda oluyormuş ya neden olmasın yerimseniben
hım anladım tamam canımkaydirigubbakcemile3
ya evetttttt ben de günü birlik çıkmıştım oraya ama hooop geri aşşağı kaydirigubbakcemile3
E,ovulasyon kitine göre ben bu ayın 17sinde olursa eğer regl olacağım gerçekte ise 20si.E şimdi testi kaçı gibi yapmak makul olurki :) Bi bakmışsın 19unda yapmışım ya da 18inde çıkıvermiş;şaka gibi olur :))
E,ovulasyon kitine göre ben bu ayın 17sinde olursa eğer regl olacağım gerçekte ise 20si.E şimdi testi kaçı gibi yapmak makul olurki :) Bi bakmışsın 19unda yapmışım ya da 18inde çıkıvermiş;şaka gibi olur :))
ınsallah canım 13 olsun sen benı ust lısteye al oranın heyecanını zevkını bı yasıyım ertesı gunu soz verıyorum..aman ne cıkarsa cıksın sonuc beyaaa yaparım tabı nolcek...
oooohhhh yukarıda bır suru kısı var ama olecene duruyo lıste bakalım sonuclaı ne zaman soleyecekler..bılmıyolarkı burda meraktan catlayanlar var..
Tamam anlaştık :roflol: :içelim:
evet ama ya usutmekten seeee:gitme:
Kızlar iyi geceler hepinize.Yarın okul var malum.Öptüm sizleriyerimseniben
evet smart biz bile 5 gün ara verince bugün daha güzel oldu sanki:kedi: ama şimdi çıkıyorum ben kızlar, malum yarın pazartesi benim sabah 7.15 de evden çıkmam lazım, malum yarın gece de mesai var daha fazla sürünmeden yatayım, hepinizi çok öptüm iyi geceler bol bebişli rüyalar, herkesin kalbindeki karnına konsun inşallah bu gece
evet smart biz bile 5 gün ara verince bugün daha güzel oldu sanki:kedi: ama şimdi çıkıyorum ben kızlar, malum yarın pazartesi benim sabah 7.15 de evden çıkmam lazım, malum yarın gece de mesai var daha fazla sürünmeden yatayım, hepinizi çok öptüm iyi geceler bol bebişli rüyalar, herkesin kalbindeki karnına konsun inşallah bu gece
Kızlar iyi geceler hepinize.Yarın okul var malum.Öptüm sizleriyerimseniben
Evet ben de bazılarını hiiççç merak etmiyorum ama bazılarını ise çatlayacağım meraktan :) Eşim bile soruyo bugün hamiş avr mı diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?