Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

E,ovulasyon kitine göre ben bu ayın 17sinde olursa eğer regl olacağım gerçekte ise 20si.E şimdi testi kaçı gibi yapmak makul olurki :) Bi bakmışsın 19unda yapmışım ya da 18inde çıkıvermiş;şaka gibi olur :))

hım anladım tamam canımkaydirigubbakcemile3

ya evetttttt ben de günü birlik çıkmıştım oraya ama hooop geri aşşağı kaydirigubbakcemile3

oooohhhh yukarıda bır suru kısı var ama olecene duruyo lıste bakalım sonuclaı ne zaman soleyecekler..bılmıyolarkı burda meraktan catlayanlar var..

evet smart biz bile 5 gün ara verince bugün daha güzel oldu sanki:kedi: ama şimdi çıkıyorum ben kızlar, malum yarın pazartesi benim sabah 7.15 de evden çıkmam lazım, malum yarın gece de mesai var daha fazla sürünmeden yatayım, hepinizi çok öptüm iyi geceler bol bebişli rüyalar, herkesin kalbindeki karnına konsun inşallah bu gece

dilemma çiçeğimin aslan gibi 3 yaşında oğlu avr :) Alah sağlık versin;şimdi bizimki keyfi çalışıyop;kardeş yapacak oğluşuna :)

hele bı 18 olsun sen test yapmaaaa bızı catlat o soyleyecegın seylerı soleme o zaman ıkı elım yakanda ona gore..(hala unutmadımm)

ya canım işte bu yüzden ben test falan almıyorum tamam güzel ama baksana kafa karıştırıyor senin hesap alt üst oldu ya o yüzden birdaha test yapmak yasakkkkk kötükedihüso

oooohhhh yukarıda bır suru kısı var ama olecene duruyo lıste bakalım sonuclaı ne zaman soleyecekler..bılmıyolarkı burda meraktan catlayanlar var..

yukarıda bazılarını hiç tanımıyorum ben ya o yüzden hiçte merak etmiyorum çünkü hiç gelip sohbet etmediler :dilcikar:

evet ama ya usutmekten seeee:gitme:

Tabiki canım en sağlıklısı o zaten.Aslında akıntı yokken bile günlük ped kullanmak çok sağlıklı iç çamaşırı değiştirmek gibi bişey,faydalı yani sterilizasyon açısından;ama işte ben sürekli kullanmayı seviyorum yaaaa.mecbur kaldığım urumlar dışında kullanmam.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35.........6 ŞUBAT
pembedana..............................8 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

canımmm iyi gecelerrr tatlı rüyalarr opuyorumnanaktan

Canım sana da iyi uykular :)

Evet ben de bazılarını hiiççç merak etmiyorum ama bazılarını ise çatlayacağım meraktan :) Eşim bile soruyo bugün hamiş avr mı diye :)

dilemma iyi geceler canım....

kızlarr daha burdamısınız hadi beraber gidelim :)) sonra aklım burda kalıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…