Aaaaa!Aşkolsun :) Sen nasıl takip ediyorsun topikciğimizi :) Tabiki günü gelen gece 12-1 itibarıyla üst listeye alınıyor.Sen şanslısın bak,ben daha oraya hiç çıkamadım :) inşallah ordan da şeref trübününe inersin canım.
Hııııımmmm.Anladım.
Bende belirti melirti yok. Yarın adet olursam şaşırmam.Ama umut etmiyorum dersem de yalan olur.Acaba? mı diyorum tabiki arada.. Ama olmazsa da adetin 3. 5. günü doğruu doktora eşimle
yok canım ben burada yazmadım smartla konuşmuştuk eniştemi kaybettikte o yüzden(
Başın sağolsun canım.:teselli:
canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Hehe o zaman listeye yeni alımalrı engellemeliyiz çünkü çığ gibi büyüyoruz :) rakip topikler bile çıktı yahuu :) ellerinde listelerle :roflol:
kızlar iyi geceler ya bir şey sorayım size ben aptallaştım iyice,
Hani ben dediydim ya bu ov. testine başlayacağım yeniden
sat 6 ocak adetim akşam bitti, ben de bugün bir deneyeyim bakalım dedim ov.testini, ama inanamadım, kontrol çizgisine çok yakın aynı değil ama çok yakın koyulukta bir çizgi çıktı 5 dakika içerisinde
ne yani şimdi benim LH yükseliyor da ovulasyonum yakın mı ki ne ola bu, e benim daha periyodumun 5. günü bugün kızlar. Ne yapıcam ben şimdi, gerçi her ihtimale karşı bugün çalıştık ama ben gün aşırı diye planlamıştım, şimdi yarın da aynı çıkarsa ve öbür gün silinmeye başlarsa ne olacak?
yok canım ben burada yazmadım smartla konuşmuştuk eniştemi kaybettikte o yüzden(
basın saolsun canımcım..allah sabırlar versınnnn
bu arada su cum, başınız sağolsun haberim yoktu,
çiçeğim senden de güzel haberler bekliyoruz hadi inşallah bakalım bir an önce yap artık testini
ay sormaa ama biz yarış derdinde değiliz amacımız hiç bir sorunun cevapsız kalmamasını sağlamak,paylaşmak birlikte sevinip birlikte üzülmek..o yüzden çok farklı olduğumuzdan eminimmmm! :) :lepi:
basın saolsun canımcım..allah sabırlar versınnnn
aminn canım benim çok teşekkür ederimmmm..
Çiçeğğiiiimmm göğünslerinde bir değişiklik var mı şişme acıma falan gibi?
kızlar iyi geceler ya bir şey sorayım size ben aptallaştım iyice,
Hani ben dediydim ya bu ov. testine başlayacağım yeniden
sat 6 ocak adetim akşam bitti, ben de bugün bir deneyeyim bakalım dedim ov.testini, ama inanamadım, kontrol çizgisine çok yakın aynı değil ama çok yakın koyulukta bir çizgi çıktı 5 dakika içerisinde
ne yani şimdi benim LH yükseliyor da ovulasyonum yakın mı ki ne ola bu, e benim daha periyodumun 5. günü bugün kızlar. Ne yapıcam ben şimdi, gerçi her ihtimale karşı bugün çalıştık ama ben gün aşırı diye planlamıştım, şimdi yarın da aynı çıkarsa ve öbür gün silinmeye başlarsa ne olacak?
kızlar çok ilginç adetim bittiğinden beri akıntım devam ediyor göğüslerimin şişkinliğide inmedi neden böyle oldu acaba bu ay anlamış değilim CADIARZU
yukkk canım herkes senınkıler buyudu dıyo ama acı uclarında sadece her aykı gıbı yanııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?