Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Birmuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrr!Arada okuyorsan ses ver canım!Durumundan haberdar et seni merak ediyorum ben hem de çok!

Artı butterfly45 bak kız döveceğim seni elime geçirirsem nerelerdesin yaaaaaa hadi geliinnnnnnn...

Hııııımmmm.Anladım.

Bende belirti melirti yok. Yarın adet olursam şaşırmam.Ama umut etmiyorum dersem de yalan olur.Acaba? mı diyorum tabiki arada.. Ama olmazsa da adetin 3. 5. günü doğruu doktora eşimle

ebrulinin de kendince hissettiği şeyler vardı.Bugün onun da günü ;inşallah yanılmıyorudr ve yarın güzel bebiş haberlerimz olur.

Evet gidin canım;ihmal etmeyin.ben hormon testlerimi yaptırdım herşey yolunda bu ay olmazsa eşimde sperm sayımını yaptıracak gidip ona göre bir hal çaresi düşüneceğiz biz de.

kızlar iyi geceler ya bir şey sorayım size ben aptallaştım iyice,
Hani ben dediydim ya bu ov. testine başlayacağım yeniden
sat 6 ocak adetim akşam bitti, ben de bugün bir deneyeyim bakalım dedim ov.testini, ama inanamadım, kontrol çizgisine çok yakın aynı değil ama çok yakın koyulukta bir çizgi çıktı 5 dakika içerisinde
ne yani şimdi benim LH yükseliyor da ovulasyonum yakın mı ki ne ola bu, e benim daha periyodumun 5. günü bugün kızlar. Ne yapıcam ben şimdi, gerçi her ihtimale karşı bugün çalıştık ama ben gün aşırı diye planlamıştım, şimdi yarın da aynı çıkarsa ve öbür gün silinmeye başlarsa ne olacak?

Hehe o zaman listeye yeni alımalrı engellemeliyiz çünkü çığ gibi büyüyoruz :) rakip topikler bile çıktı yahuu :) ellerinde listelerle :roflol:

ay sormaa ama biz yarış derdinde değiliz amacımız hiç bir sorunun cevapsız kalmamasını sağlamak,paylaşmak birlikte sevinip birlikte üzülmek..o yüzden çok farklı olduğumuzdan eminimmmm! :) :lepi:

bu arada su cum, başınız sağolsun haberim yoktu,
çiçeğim senden de güzel haberler bekliyoruz hadi inşallah bakalım bir an önce yap artık testini

Hiç kullanmadım onlardan.Ama madem pozitif çıktı.Aklında kalmasın çalış bence

Çiçeğğiiiimmm göğünslerinde bir değişiklik var mı şişme acıma falan gibi?

kızlar çok ilginç adetim bittiğinden beri akıntım devam ediyor göğüslerimin şişkinliğide inmedi neden böyle oldu acaba bu ay anlamış değilim CADIARZU

Canım!Bu ay sen,n düzeninin bozulduğuunu ve bozulma sebeplerini konuşmuştuk;haliyle yumurtan da olgunlaşma seviyesine belki gelmiş olabilr tam izahını bilemyorum ama yarını da değerlendir artı eğer stick testlerden aldıysan onalr zaten 20 taneden az değildir elinde varsın 25liran eksik olsun her gün yinele testi ona göre de çalış günün kaçmasın.Bu ay iki defa da olgunlaşabilir yumurtan.Olmadı bir dahaki ay yeniden alırsın.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35.........6 ŞUBAT
pembedana..............................8 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

kızlar çok ilginç adetim bittiğinden beri akıntım devam ediyor göğüslerimin şişkinliğide inmedi neden böyle oldu acaba bu ay anlamış değilim CADIARZU

canım bende daha once yazmıstım benım de bu ay yumurtlamadan sonra akıntım devam edıyo..allah hayırlara gotursun..

yukkk canım herkes senınkıler buyudu dıyo ama acı uclarında sadece her aykı gıbı yanııı

Hmmmm!Acı var uçlarında yani!? Dokunamıyor muusn gibi mi!Hani hamişler hep bahsediyor ya!bak mesela benim regle son bir kaç gün kala şişer hiç öncesinde şiştiğini ve acıdığını bilmem;öyle bişey olursa şüphelenme sebebi bile olabilri bana ama tabi o ay alına gıdalar bile etkiliyor siklus içindeki geişimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…