ebru, su, ipek... günaydınnnnnnnnn
suzodek ipek nasılsınız
suzodek ipek nasılsınız
ii canım sen nasılsın?Ben ctsi bebişimin cinsiyetini öğrendim.Kızımız olacak.İsim arıyorum,yardımınıza ihtiyacım var .:hulya:
günaydın kızlar...nasılsınız..ne var ne yok...benim sağ tarafımda değişik bi sızı oldu haftasonu...kasıklarımda değilde biraz yukarısında...kist falan mı var acaba..bu ay kesin gidicem..bi adet olayımda...başına gelen varsa bilgi verebilirmi bana.....senağlama
GÜnaydın kızlaaar :) naıslsınız
ii canım sen nasılsın?Ben ctsi bebişimin cinsiyetini öğrendim.Kızımız olacak.ısim arıyorum,yardımınıza ihtiyacım var .:hulya:
aa ne güzel canım yaa çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. cemre,sude,nisa olabilir :))
canım günaydın eh işte iyi sayılırım sen nasılsın bakalım
GÜnaydın kızlaaar :) naıslsınız
ıyıyım bende canım ayyyy ne güzel bır kızın olacak demek ısım söyleyeyım ecrin,asley henna,hira vs. olabılır canım
saol canım.Allah senin de gönlüne göre versin.Ecrin'in çok güzel bir anlamı varmış aslında;Allah'ın hediyesi demekmiş.Çok yakın bi arkadaşım bıraktı bu ismi:gitme:
evet canım gerçekten zor bi karar..ama nisa güzel isim babası ne düşünüyor aklında bir isim var mı:)saol canım.darısı başına inşallah.zor bir karar ömrü boyunca taşıyacak.Nisa ismini ben de severim.
ıyıyım bende canım esımın sonuçları ıyı çıktı çok sükür tatlımyaaa neden eh işte dedın canım sorunmu var
öylemi canımm çok sevindim vallahi e artık sıkı çalışma zamanı öyleyse :) cuma günü eniştemi kaybettik canım onun burukluğu hala üzerimde(
amın canım sagol evet canım anlamı çok güzel nasıl aynı anlamadım çok yakın arkadasın bırkatı bu ısmı yazmıssın canım
öyle canım hayırlısı artık ne yapalım ınslllah gelır melegım en yakın zamanda canım başın sagolsun çok üzüldüm gençmıydısenağlama
evet canım gerçekten zor bi karar..ama nisa güzel isim babası ne düşünüyor aklında bir isim var mı:)
öylemi canımm çok sevindim vallahi e artık sıkı çalışma zamanı öyleyse :) cuma günü eniştemi kaybettik canım onun burukluğu hala üzerimde(
babası hep erkek mi olur acaba umuduyla yaşadığı için isim düşünmedi şimdiye kadar ama ben Güneş düşüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?