Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayşecimm randevuyu ayarlamışsınız canımmm inşallah senin için güzel şeyler olur

tesekkurler canımm :) inşallahhh

selizcim bende çok sevındım valla :) inşallahh derman olur bakxcas yarın :)

kapatmasmı tınkercım valla kapatıo tum acıkaları Allahrazı olsun ondan

ne analar varmıs ıste o çocukalrı bırakanlarda ana töbe ya küfretcem şidm
tamam zoerla ayırılanı anlıorm annesıe bısı demırom da ya diğeri
nası bi travma yanı bu yazık cocugaa

oy maşallah ya anne dedi ha kocaman oldu inşallah bi çırpıda söylediği
günleride görüceksın canım :)

tinker şimdi bu cocuk yürümeye yeltenuıyo anne dedi belkı cumlenın bası budur
anne bi kzı var falan dicektır eheueueheue

zuhahahahahaha

kıslarrr yabersinizzz sabahtan beri girip çıkıorm ancakk geçmişi bitirdimm şükürrrrr anam hastaneye gidicem 2 gibi çıkarım artıkınnnn elifte uyudu uyanana kdr burdayımm ohhh

tinkerrrrrrr ege anne demis haaaaaaaaaa yerim ben onu yaa cok tatli, sumuklu resimlerini de gordum gayet tatliiiiiiiiiiii :) hiç tiksinmedimmmmmmm

Seliz anliyorum seni, kirmak istemiyorsun kimseyi ama insan bazen bencil olmali
aynen öyle..ama ben bitürlü bencil olmayı beceremedim.belki kızım doğduğunda bütün çabam sadece ona olur...
nasılsın canım ojeer nasıl bugün ben haftasonu manikür yaptırdım nar çiçeği oje sürdüm çok süper olduuu

Afiyet olsun canım
sağol canımmm

kıslarrr yabersinizzz sabahtan beri girip çıkıorm ancakk geçmişi bitirdimm şükürrrrr anam hastaneye gidicem 2 gibi çıkarım artıkınnnn elifte uyudu uyanana kdr burdayımm ohhh
benim yazdıklarımı okuyondur 2 saattir
seliz yine dellendi bi şöle b böle milletide bunalttım aaaaannnnaaaaaaaammmmmmmmm
napıosun canım???

kızlar sizi hep sıkmayım birazda eğlendireyim
bu sıralar 24 saat dinlediğim şarkı eminim yazın bombası bu şarkı olacak
sizlere armağan ediyorum mutlaka dinleyin face de yayınlıyorum az sonraaaa

serdar ortaç-elimle

Elimle açtım kalbi
Elimle çizdim aşk
Bu yaz bütün aşklar erdi
Senin gene kalbin taş

Aşkım niye kıskandın
Hayat acımı bölüşmekten
Denemekten suçlandım
Bebeğim niye kızdın çok
Senin o çile yanaklarına
Yakışan yok talip çok

Yaradan seni benim elime
Günah işleme diye verdi
İçi dışı gibi açık olana
Hak edenlere söz verdim
Uçurun beni göklerde

Elimle açtım kalbi
Elimle çizdim aşk
Bu yaz bütün aşklar erdi
Senin gene kalbin taş

Aşkım niye kıskandın
Hayat acımı bölüşmekten
Denemekten suçlandım
Bebeğim niye kızdın çok
Senin o çile yanaklarına
Yakışan yok talip çok

Yaradan seni benim elime
Günah işleme diye verdi
İçi dışı gibi açık olana
Hak edenlere söz verdim
Uçurun beni göklerde

Elimle açtım kalbi
Elimle çizdim aşk
Bu yaz bütün aşklar erdi
Senin gene kalbin taş
:118::118::118:

evett seliz yine dellendi diormmm kimse için canıanı sıkmaa hiç birşeye mecbur hissetme kenmdini vicdan yapmana gerek yok hadi normal zamanda yapıosn ama hamile hamile yapmana hiiçç gerek yok tmm gezmeye haftada bi kere gidersin ama emiiinnn ol sonraa ben nie hamileliğimde naza çekmedim kendimi die pişman olucaksın sen eğer mesafe koyarsan kaynananda artık abartmamaya başlar gelinle gezme meselesiniii sen kendini geri çekmezsen senin neyin var hastamısın diyen olmazz kötü anlamda sölemiyorum doğrusu budur dimdik durursan denirki selizde bişey yokki çok rahat geçirio hamileliğini haklı olarak onun için sen kendin dengele herşeyiii ok muahhh

ahhhhhhhhh bombaaaa yaaaa bende çok seviyorum bu şarkıyıı dediğinn gibi yazn şarkısı bu olcakk kesinnnn

muuaahhh canım benim tamam bu öğütlerinizi dinlicem
bidahamı hamile olacam belki taş çatlasa 4-5 kere daha hamile olurumşaka şaka
belki birdaha yaaşrım ama dediğini gibi çocuk çoluk derken kendimi naza çekemem
şimdi naza çekiyorumda eşime..eniyisi dediğin gibi herkese çekeyim..anneme bile..zamanında ablamın nazınıda az çekmedi..
kayınvaldem şimdi hamileyim diye tutturuo burnuna kokmuştur yeee diye zorlatıo ağzıma
pazar günü bi cafeye gittik kayınpederim tost yiyor az sonrada yemeğe gitcez biz istemedik herkes çay içio
kayınvaldem dioki bebek çayı tek başına içmesin şimdi senin burnuna kokmuştur babası kızına tostundan ver..ayy adamdan zaten çekiniom göbüşüm çıktı diye bile utanıyorum nede olsa kayınpeder yani.onlarda öyle hiç gizli saklı bişey olmaz herşey uluortada.bebişe kıyafet bakıoz neticede yeni daha 4 aylık bebek..kayınpederime torunun torunun diyolar utanıyorum malum yetiştirilme tarzım.ama bende yavaş yavaş alıştım...annemin bi sözü var gittiğin yer körse tek gözünü kapatacaksın..onlarda öyle böyle iyi insanlar napim ama kendimi artık naza çekicemsonra pişman olmak istemiyorum
neyse bundan sonra göbüşümde büyüyoki allaaaaaa kimse tutamaz benii.....

evet şekerim bak yavaş yavaş olucak birden ben artık buyum die çıktaa kaynanan kalpten gitsin Allah koprusun ehehehe

evet şekerim bak yavaş yavaş olucak birden ben artık buyum die çıktaa kaynanan kalpten gitsin Allah koprusun ehehehe

yok ayyyy Allah korusun yinede Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirisinii..
ben annemede söledim meloj anne artık evde dinlenmem gerek arasıra keyfim istediğinde çıkmam gerek yoruluyorum dedim
aynısını kayınvaldemde söledim tamam haftaya şuınuda gidelim tmm dio
bunların gitmeleri bitmez anacım..ben bittim onlar bitmez...

bebişimi çok özledim biliyomusun dört gözle bekliyorum güzel kızımıı.

mucxx

açıköğretim sınavlarım çok kötü yaa acayip moralim bozuldu
yaa neden çok üzüldüm canım çalışmaya fırsat bulamadın galiba..çünkü çalışmayınca olmuyor malesef..
kizlar ya bana birseyler oldu dogumdan sonra kuduruklastim kendime sasiriyorummm her gun her gunnn sey mi olur yawwww

oooooooooooooooo

ondan korkuosun her ayy

kuduruk seniii.....

kız idillll anammm yine ahlakımızı bozacan heeee bana bak kocişine deri kemerlerden alll hediye

aa aklımada bi fikir geldi git kostüm satan bi yerden seksi bi hizmetçi kıyafeti al sonra dogum gününde güzel bi sofra hazırla bööle hizmetçiymiş gibi hizmet ett ama seksi seksü yemek bittikten sonrada o seni sıkıştırır zaten bi güzel de öperrr al sana fıstık gibim hediye hayatınız renklenir anacummmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…