Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
off ya hediye seçmek çok zor :S sen gene ayarlamışsın ne alacağın belli :)

bu arada babalar gunu 19 haziran yaa yanlış yazmısım

yaa bana hediye demeyinnn:84::84::84::84::84:
evlendiğimizden beri hediye alıyoruz paramızın yarısı hediyelere gidiyor kayınvaldemin kayınpederimin doğum günü iki kayınbiraderimin doğum günü anneler günü babalar günü annemin babamın doğum günü ablamıon kardeşimin ve iki yiğenimin doğum günü eniştemin doğum günü evlilik yıl dönümü eşimin doğum günü benim doğum günüm derken bizz battık kızlar..ben kendği kendime karar verdim artık hediye almıcaz diyee çünkü az buz hepsinede enaz 150 liralık şeyler alıoruz.yiğenimin ilkdoğum günü diye 300 liraya künye aldık..abisi kıskanmasın diye onada polodan mont aldık.busefer onlara alınca kayıbiraderlerime almayınca olmadı..artık bu hediye işinden bööö geldi..şimdi eşime anneler gününde hediye almayalım diyıorum olmaz dio bence olur yoksa bu böyle sürüp gidecek.çünkü geçensene anneler günündede iki annemede yüzük almıştım baya bi göçmüştüm.baktımki millete hediyeler almaktan kendime bişey almıyorum..oyüzden biz artık hediye işine son veriyoruz

günaydın selizz kolay gelsin

kaynana bir sana iki yani gitme ya çok mu zor aaa

dersin var hamilesin gelemiyorum de bitsin bu ne canım yaa ben bunalıyorum valla sen söledikçe

canım gitmeyecektim ama bugün annemin dükkanda olduğumu duyacak..duyunca busefer diyecekki oraya gidince hamilede değilsin dersinde olmuo der.buseferde ben üzülüyorum..annemde bilio hamiş olduğumu ders çalışmam gerektiğini ama mecbur çağrıo ben napim şimdi ayırt edemem biri annemse diğeride eşimin annesi..ya ikisinde gitmicem ya ikisiniede gidicem..
benim başka şansım yok

günaydın selizcim tabiki gidiceksin ayırt etmiyceksin ama şöyle bişiy var sen ne kadar gidersen onlar o kadar çagırır seni yani sonuçta artık seninde bi ailen var evinde sorumlulukların var ki artı hamilesin sınavların var iki tarafada yaranmaya çalışırken arada sen mahvoluyosun sonuçta

KIZZZ BU KADAR HEDİYENİN KAŞRILIĞIDA ÇOK OLUR

napim yelizz onu söyle..benim şansımdan ben evlendim annemlerin durumu bozuldu şimdi biz annemin yanında olmak zorundayız busefer her ikitarafa birden yetişemiyorum.kayınvaldem demezki annesiglin yardıma ihtiyacı var oraya gitsinde buraya gelmesin demezkii
ben hep arada kalıyorum sanırım bebek doğunca bi süre rahat bırakacak herkes zaten kışın başı doğacak kış boyunca evden çıkmayı düşünmüyorum..biliyorum hergün misafirde gelecek bana ama beni ilgilendiren bi durum olmayacak kayınvaldem ağırlar ilkbirkaç ay.ben zaten beşik yapmayı düşünüyorum herkesin hediye faslı biranda çıkacak

anneın dukkanıan gıtmıssın keyfi değil onlar yok diye gitmişsin
mecburıyetten ama gezmeye gitmek bi keyfıyetttır kayınvaliden bunu anlayamıyomu ki :S

mecburıyetten ama gezmeye gitmek bi keyfıyetttır kayınvaliden bunu anlayamıyomu ki :S

ya benim anlamadigim sey kayinvaliden her gun hergun nereleri geziyo??? corumu gez gez gez bitiremedi yawwwww :)))) hergun hergun gezme mi olurrrrr

canım nedemek ne yapıyım annene yardım amaçlı bulundugunu otur kayınvalidene anlat madem mecburen gidiyorum böyle böyle de o anlar yada anlamaz eşinede anlat ama zaten biliyodur sanırım ben sürekli kayınvalidemle bi yerlere gitmek istemiyorum de misafirlik farklı çalışmak farklı sonuçta o anlar veya anlamaz ama sen anlattıgın için gitmedigin zamanda için rahat olur hiç degilse ben gelmiyorum diyebilirsin bu durumdada sen kendini düşünmezsen kimsede seni düşünmez bunuda unutma

KIZZZ BU KADAR HEDİYENİN KAŞRILIĞIDA ÇOK OLUR

aynen öylede bana hediye işi saçma gelio yani herkes kendi istediğini alsın kendine..
eşim ilk doğum günümde araba aldı evlilik yıl dönümünde güneş gözlüğü aldı diğer doğum günümdede bilgisayar aldılar kayınpederimle ortak
şimdi bu seneki evlilik yıl dönümümüzde bişey almayacm sana dedi yinede spor ayakkabı aldırdım.gittikçe hediyeler küçülüoheralde bebiş doğunca evlilik yıl dönümünü 5 yılda bir kutlarız artıkbebişime doğum günü yaparız..inş..
ben nişanlıyekn 2 yıl boyunca kayınvaldemgil doğum günümde bile bilezik taktılar bana her bayramda kolyeler küpeler bilezikler.evlendikten sonra hiç altın alamdılar ama bulüz elbise ayakkabı gibi şeyler alırlar..ben o nişanlıyken yaptıklarını unutamıyorum oyüzden hiçbir özel günlerini kaçırmam onların...

hoşbuldukkk datlumm nasılsınn

iyiyimmmm bacummm senden ne haberrrr???? nasilsinnn

Son düzenleyen: Moderatör:
ya benim anlamadigim sey kayinvaliden her gun hergun nereleri geziyo??? corumu gez gez gez bitiremedi yawwwww :)))) hergun hergun gezme mi olurrrrr

valal bitmedı kıs iiki istanbulda fln dğeilmiş çorumun kaç katı insna var burada :)

yok anam herkes yerınde geregını yaptı bileziği takısı düğünde falan
abartılı bişeim olamdı öle her doğum gununde bilezik flm
azıcık aşııımm kaygısızz başımmmm

kızlar kayınvaldemi kıramıyorum anladınızmı??onlar bana herşeyin eniyisini yapıolar..bir eksiğim olsun koşa koşa gelirler yaptırılar alırlar.ağzımdan çıkcak kelimeye bakarlar.bana çok değer veriyorlar bunun karşılığındada sadece ilgi bekliyorlar.bende diyorum bazen çokmu sadece kadın beni haftada 2 kere gezmeye götürse gitsem çokmu diyorum kendi kendime..
geçen yoruluyorum dedim 10 gündür beni biryere götürmüyor enazından artık eskisi gibi hergün gezmiyoruz.haftada 1 gidiyoruz.bide kayınvaldemin çok fazla misafiri gelio ben gitmsedem gelen misafirler rezil ederler aaaa gelini gelmemiş derler burda böyle malesef...büyük şehirlerde kesilikle böyle değil kim kime dum duma ama burda herşey olay dedikodu.küçük şehirde yaşamanın zorluğu..
enazından şöle bi durum var pazar günü samsundayız bebeğe bişeyler alıyoruz eşimel.kayınvaldemle kayınpederim bizden hevesliler biz alalım siz nie alıosun diolar.birsürü şey aldılar şimdiden.terasımı kapattırıcam baya büyük 3000lira gibi tutacak sadece camlar eşim kapattırıcm dedi kayınpederimde ben kapattırırım sana noluo dedi.eşimnde bende ozaman sandalye masa ve oturma grubu alayım dedi çünkü onlarda 5000 falan tutuyomuş kayınvaldeme aldılar yeni..kayınvaldemde baban alır sen nie alıosun.hep böyleler yanii biz para kazanıyoruz onu yeyin biriktirin istediğinizi yapuın diola.biz onların sayesinde çok rahat ediyoruz.eşimin peşinden daha 2 erkek daha var.yapmasalar yapmazlar..aşırı derecede fedakarlar her ikiside.benden istedikleri sadece ilgi..kayınvalem beni gezmeye götürünce çok mutlu oluo zaten her gezmesinede gitmiyor 8 tane günü var onun haricinde hediyeli gezmeleri oluo 5 tanesinden bir tanesine götürüyo eskidende 3 tanesinden 1 tanesine götürüyodu..bide misafirim gelince bende ol dio.ne temizlik yaptırır ne iş.sadece pastasını yaparım ya salatsını bide misafire hizmet ederim..aslında benden istedikleri çokta güç şeyler değil.ama annemgile birarya geldi herşey biraz yoruldum..,
şimdi siz söyleyin bana bukdr fedakar kayınvalde kayınpedere sürekli hayır demem doğrumu??
öbürleri zaten annem babam beni dünyaya getirip bu yaşa kdr büyüten insanlar..
ben hiçbrisinden vazgeçemem malesef doğuma kdr katlanmak zorundayım.bebeğim 6 aylık olana kdr rahat ederim.2 yaşına gelincede çalışmayı düşünüyorum tam okulumda bitiyor...hakkımda hayırlısı

mervişş merviişşş günaydınnnnnnnnn ne haber bakemmm

ayy kızlarrr cumadan beri bir yıgın fotografın üzerine isim yazıp bastırıyorum renkliii canım çıktı 100-1500 arası fotograf bastırdımm ama bitttiii şükürrrr topkapı sarayının restorasyonunu yapıyoruz biz böl incik cincik işler istiyolar yaa resmi olunca

önce şikayet ediyosun sonrada bişey deyınce savunmaya geçiyosun selizcimmm :)
madem böle düşünüosnn off kayınvalıdemle gene gezmeye gıdıcezs hamıleyım yorgunum kendıme
ait hayatı olmıcakmı falan yazmıcaksın haa yok iplerim olamın serbest olayım
kendımı zorunlu hıssetmeyım diosan öle abartılı heıdyeleri kabul etmıyceksın edıyrosanda
zorla aldırmıyorsun ya o hedıyeleri kendıelrı düşünüp almışlar,
sen zorlamadınkı nıe karsılıgını vermeye calısasın ???? sana kımse bağır hır gür çıkar dmeıokı
saygını eksık etmıceksın tabıı kı esının annesı senın annen ölede olmalı ama seni yönetmelerine ,
adına plan yapmalarına izin naısl verıyosun git ama her gun değil tamam de göz yum ama her zaman
değil ilgilen ama suyunu cıkartma onalrda ılgılensıon ama suyunu ckartmalarına izin verme
sen daha 1 yıllık evlısın bunalrdan bahsedıosn ılekı yıllara da ıyıce sana mudahele etmeye
başladıkalrında ve geri adım atmak ıcın çok gec kaldıgında anlıycaksın ama geç olucak

Son düzenleme:

aynen katiliyorum ayse!.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…