yok ayyyy Allah korusun yinede Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirisinii..
ben annemede söledim meloj anne artık evde dinlenmem gerek arasıra keyfim istediğinde çıkmam gerek yoruluyorum dedim
aynısını kayınvaldemde söledim tamam haftaya şuınuda gidelim tmm dio
bunların gitmeleri bitmez anacım..ben bittim onlar bitmez...
bebişimi çok özledim biliyomusun dört gözle bekliyorum güzel kızımıı.
kız idillll anammm yine ahlakımızı bozacan heeee bana bak kocişine deri kemerlerden alllhediye
aa aklımada bi fikir geldi git kostüm satan bi yerden seksi bi hizmetçi kıyafeti al sonra dogum gününde güzel bi sofra hazırla bööle hizmetçiymiş gibi hizmet ett ama seksi seksü yemek bittikten sonrada o seni sıkıştırır zaten bi güzel de öperrr al sana fıstık gibim hediyehayatınız renklenir anacummmmmmmmmm
kız idillll anammm yine ahlakımızı bozacan heeee bana bak kocişine deri kemerlerden alllhediye
aa aklımada bi fikir geldi git kostüm satan bi yerden seksi bi hizmetçi kıyafeti al sonra dogum gününde güzel bi sofra hazırla bööle hizmetçiymiş gibi hizmet ett ama seksi seksü yemek bittikten sonrada o seni sıkıştırır zaten bi güzel de öperrr al sana fıstık gibim hediyehayatınız renklenir anacummmmmmmmmm
evet güzel bi fikiğrr ama tam o renklilikk arasındaa bi vıyaaakk die ağlamaaa sesiii aaa baharcıkkk ağlamışşş rengarenk olurlar o zmn eheheh
en ii doğumkontrol yöntemi bebek yapmakkk şekerlerrr ikincisi biraz zor olur
beğenmedüm bennkız idillll anammm yine ahlakımızı bozacan heeee bana bak kocişine deri kemerlerden alllhediye
ayy kızlar hadi ben çıkıormmm hastaneye gidicemmm görüşürüz gelince girebilirsem öptüm hepinizii byyy
aaaaaaaa şekerim şimcik o evin hanımı degilde o sırada seksi bi hizmetçi olucak düşünsene idil bi yere gitmişşş mesela evdeki hizmetçi bebege bakacak falan öyle uydururevet güzel bi fikiğrr ama tam o renklilikk arasındaa bi vıyaaakk die ağlamaaa sesiii aaa baharcıkkk ağlamışşş rengarenk olurlar o zmn eheheh
dusunmedim desem yalan olurrrrr
uuuu beybiiiiii kızım zaten bu sbaah salak bi rüya gördüm lan
master chef i bilion demi yarışma eheueh çok komık yaa
işte onu gördüm juri üyeleri yarışmacılar hepsi
sevişiyoduu laannnooluyo falan dıom rüyamda böle murat şefin gömleğini
yırtıyı kızın biri fln uu beybi tadıdna bi group se.s ti yani eheuehe
hahaha ayseeee allah iyiligini versinnn o nasil ruya oyleeeee musluga anlatsaydin bariii :)))))uuuu beybiiiiii kızım zaten bu sbaah salak bi rüya gördüm lan
master chef i bilion demi yarışma eheueh çok komık yaa
işte onu gördüm juri üyeleri yarışmacılar hepsi
sevişiyoduu laannnooluyo falan dıom rüyamda böle murat şefin gömleğini
yırtıyı kızın biri fln uu beybi tadıdna bi group se.s ti yani eheuehe
aaaaaaaa şekerim şimcik o evin hanımı degilde o sırada seksi bi hizmetçi olucak düşünsene idil bi yere gitmişşş mesela evdeki hizmetçi bebege bakacak falan öyle uydurur
ama idilin kıskançlıgını ele alırsak adamın başının etini yerrrrrrr sen gerçekten hizmetçi olsa bölemi yapıcan dieeeeeeee acıdım enişteye
nie begenmedün kızzzzz kesin sende başka birisi gibim oluyo diye düşünmüşündürr kıskançlar siziiiibeğenmedüm bennbence başka bişey düşün...
gülü gülü hayatım elifi öp bnm için
güle güle kuzummmmmmm elifin el bilegi varya ordan bi ısırıkk istiorummmmmmayy kızlar hadi ben çıkıormmm hastaneye gidicemmm görüşürüz gelince girebilirsem öptüm hepinizii byyy
hahaha ayseeee allah iyiligini versinnn o nasil ruya oyleeeee musluga anlatsaydin bariii :)))))
musluguda penis olarak görür bu kızzzzzzzzzzzzz
kizzzzzz iyi guzel deee hadi bahari uyuttuk diyelim gorumceyi napcazzzz çat kapi gelir o simdi
ayyyyyy ivet ivet allahın emri gelir dimi kardeşünün dogum günühediye alma bu sene degişik bişiy işteeeee
hahaha ayseeee allah iyiligini versinnn o nasil ruya oyleeeee musluga anlatsaydin bariii :)))))
kizzzzzz iyi guzel deee hadi bahari uyuttuk diyelim gorumceyi napcazzzz çat kapi gelir o simdi
musluguda penis olarak görür bu kızzzzzzzzzzzzz
yaa neden çok üzüldüm canım çalışmaya fırsat bulamadın galiba..çünkü çalışmayınca olmuyor malesef..
oooooooooooooooo
ondan korkuosun her ayy
kuduruk seniii.....
eheueheueu çok doğruuuu
kız ha musluk ha bizim topik ikiside akıp gidiyooo
aşk olsunnn yelizzzz
aynen öyle kuzucum hem kıskanırım hemde nebilim daha masum bişeyler olabilir yada masum ve fantezi olblrnie begenmedün kızzzzz kesin sende başka birisi gibim oluyo diye düşünmüşündürr kıskançlar siziiii
güle güle kuzummmmmmm elifin el bilegi varya ordan bi ısırıkk istiorummmmmm
neyseki 2 haftam varrrr o zamana kadar bulurum bir seylerrrr yani umarim :)
aynen öyle kuzucum hem kıskanırım hemde nebilim daha masum bişeyler olabilir yada masum ve fantezi olblr
canım ben eşime şöle bi süpriz hazırlıcaktımki başbaşa olamyacğımızı kapıyı açınca anlamıştım
ben yapamadım sen yap bari bacum;üstüne eşinin en sevdiği renkten güzel hem masum hem seksi bir kıyafet giy..enaz 30-40 mum al yak ve heryere koy.kapının girişine koy..salona güzel bir masa hazırla..kapının girişine not yaz güzel birkaç bişey yaz şuraya gel de mesela oturma odasındaki sehpanın üzerine bak gibi...sonra orayada güzel bir not yaz şimdide şurdaki nota gel gibi birkaç nottan sonra bişeyler yaz salonda seni bekliyorum seni seviyorum yaz.salonun kapısınıda kapalı tut buarada gelip açacak kapıyı seni görecek sende şık elbisenle ve topuklu ayakkabılarına onu bekliyor ol masada kalk öp.sonra birlikte yemek yeyin sonrada malum hoooppp yatakodası yalnız bu süprizi yaparken baharcığımı bırakabileceğin bir yer varsa mesela görümcen gibi birkaç saatliğine bıraksan iyi olur.düşünsene notları okurken baharın çen çen bağırıp ağladığını sen salondan çıkamıyosun cıkk lmazzz başbaşa olmanız lazım.bu senede eşimin ailesi baskın yapmazlarsa öyle yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?