Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy kız şaka dedimmm Allah başınızdan eksik etmesin tabiii :)))

ii demişin canım.
bebişini biliorm anlıorm özlediini ama kavuşucan sonunda onu düşünnn

evet güzel bi fikiğrr ama tam o renklilikk arasındaa bi vıyaaakk die ağlamaaa sesiii aaa baharcıkkk ağlamışşş rengarenk olurlar o zmn eheheh

en ii doğumkontrol yöntemi bebek yapmakkk şekerlerrr ikincisi biraz zor olur

ayy kızlar hadi ben çıkıormmm hastaneye gidicemmm görüşürüz gelince girebilirsem öptüm hepinizii byyy

dusunmedim desem yalan olurrrrr

beğenmedüm bennbence başka bişey düşün...
ayy kızlar hadi ben çıkıormmm hastaneye gidicemmm görüşürüz gelince girebilirsem öptüm hepinizii byyy

gülü gülü hayatım elifi öp bnm için

uuuu beybiiiiii kızım zaten bu sbaah salak bi rüya gördüm lan

master chef i bilion demi yarışma eheueh çok komık yaa

işte onu gördüm juri üyeleri yarışmacılar hepsi

sevişiyoduu laann nooluyo falan dıom rüyamda böle murat şefin gömleğini

yırtıyı kızın biri fln uu beybi tadıdna bi group se.s ti yani eheuehe

aaaaaaaa şekerim şimcik o evin hanımı degilde o sırada seksi bi hizmetçi olucak düşünsene idil bi yere gitmişşş mesela evdeki hizmetçi bebege bakacak falan öyle uydurur
ama idilin kıskançlıgını ele alırsak adamın başının etini yerrrrrrr sen gerçekten hizmetçi olsa bölemi yapıcan dieeeeeeee acıdım enişteye
dusunmedim desem yalan olurrrrr

hahaha ayseeee allah iyiligini versinnn o nasil ruya oyleeeee musluga anlatsaydin bariii :)))))

kizzzzzz iyi guzel deee hadi bahari uyuttuk diyelim gorumceyi napcazzzz çat kapi gelir o simdi

Son düzenleyen: Moderatör:
beğenmedüm bennbence başka bişey düşün...

gülü gülü hayatım elifi öp bnm için
nie begenmedün kızzzzz kesin sende başka birisi gibim oluyo diye düşünmüşündürr kıskançlar siziiii
güle güle kuzummmmmmm elifin el bilegi varya ordan bi ısırıkk istiorummmmmm

ayyyyyy ivet ivet allahın emri gelir dimi kardeşünün dogum günü hediye alma bu sene degişik bişiy işteeeee

en ii doğumkontrol yöntemi bebek yapmakkk şekerlerrr ikincisi biraz zor olur

eheueheueu çok doğruuuu

hahaha ayseeee allah iyiligini versinnn o nasil ruya oyleeeee musluga anlatsaydin bariii :)))))

kizzzzzz iyi guzel deee hadi bahari uyuttuk diyelim gorumceyi napcazzzz çat kapi gelir o simdi

kız ha musluk ha bizim topik ikiside akıp gidiyooo

musluguda penis olarak görür bu kızzzzzzzzzzzzz

aşk olsunnn yelizzzz

yaa neden çok üzüldüm canım çalışmaya fırsat bulamadın galiba..çünkü çalışmayınca olmuyor malesef..

oooooooooooooooo

ondan korkuosun her ayy

kuduruk seniii.....

evet canım çalışmadım 3 dersim var 3. sınıvdan ne yapıp edip birini geçemem lazım ki 4 e geçeyim ama notlarım 30 larda yani en az 60 almam lazım bir derse ağırlık vericem finalde onu geçisem düşüncem bu çünkü bütünlemeye giremeyebilirim çünkü ya doğurmuş yada doğurmak üzere olacağğım

nie begenmedün kızzzzz kesin sende başka birisi gibim oluyo diye düşünmüşündürr kıskançlar siziiii

güle güle kuzummmmmmm elifin el bilegi varya ordan bi ısırıkk istiorummmmmm
aynen öyle kuzucum hem kıskanırım hemde nebilim daha masum bişeyler olabilir yada masum ve fantezi olblr
neyseki 2 haftam varrrr o zamana kadar bulurum bir seylerrrr yani umarim :)

canım ben eşime şöle bi süpriz hazırlıcaktımki başbaşa olamyacğımızı kapıyı açınca anlamıştım
ben yapamadım sen yap bari bacum;üstüne eşinin en sevdiği renkten güzel hem masum hem seksi bir kıyafet giy..enaz 30-40 mum al yak ve heryere koy.kapının girişine koy..salona güzel bir masa hazırla..kapının girişine not yaz güzel birkaç bişey yaz şuraya gel de mesela oturma odasındaki sehpanın üzerine bak gibi...sonra orayada güzel bir not yaz şimdide şurdaki nota gel gibi birkaç nottan sonra bişeyler yaz salonda seni bekliyorum seni seviyorum yaz.salonun kapısınıda kapalı tut buarada gelip açacak kapıyı seni görecek sende şık elbisenle ve topuklu ayakkabılarına onu bekliyor ol masada kalk öp.sonra birlikte yemek yeyin sonrada malum hoooppp yatakodasıyalnız bu süprizi yaparken baharcığımı bırakabileceğin bir yer varsa mesela görümcen gibi birkaç saatliğine bıraksan iyi olur.düşünsene notları okurken baharın çen çen bağırıp ağladığını sen salondan çıkamıyosun cıkk lmazzz başbaşa olmanız lazım.bu senede eşimin ailesi baskın yapmazlarsa öyle yapmayı düşünüyorum

gorumceme guvenemem, bahari emziriyorum ustelik...yani bunu da eledik kizlar yok anacim yokkk romantizm bizden geçti artik (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…