Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Allah bana da öyle bi tane nasip etsin... ben de oglum olursa ege ismini düsünüyorum egeli degilim ama asil bi isim bence...

benim kızım nazlı valla adını nazlı koymamız lazımmışta bilemedik
şimdi yattı hanımcım dalmasını bekliyorum bende yatim
resimleri çıkamıyorum canım ya çıksam almaya gitcem de bugun bi çıktım işsizlik maaşını almaya oda 20 dk yani ama yoruldum taa şişliye gitmeyi göze alamıyorum

Günaydın kepeleklerim biz geldiiiiiiikkkk ama pek iyi gelmedik valla ben çok kötüyüm, kusmalarım başladı, hem de geceleri tavan yapıyo uyutmuyo beni hiç dün gece okadar kustum ki kan beynime sıçradı resmen, yüzümdeki bütün kılcal damrlar çatladı yüzüm harita gibi iki gündür kusarken mosmor oluyorum, nefesim kesiliyo ne kötü bişeymiş yaaa hele dün sabah midem boşaldı artık kan çıkmaya başladı nasıl korktum
Ama en çok da yüzüme üzülüyorum çok çirkin oldum yaa nolacak bu yüzümdeki kılcallar, çok çirkin görünüyolar, her gören noldu sana diyo öyle dikkat çekiyo ki geçirmenin bi yolu yok mudur ki

günaydın canımcım kıyamam sana gececek bugunlerde hepsini unutacaksın mis kokulunu kucagına alınca onu düşün yoksa daha zor atlatırsın...
Kızın olacak senin derlerki kız annenin güzelliğini kendine alırmış seninki daha 7 haftadan başladıysa pamuk prenses gelecek demektir

bu arada herkese günaydınnnnnn

kızımın altını degiştirdim karnını doyurdum babasına teslim ettim kahvaltı yapıom bi acıkmışım ki sormayın valla

canım benim ya çok geçmiş olsun şu ilk üç ayı bir atlatsaydın geçerdi bütün bulantıların , yüzündeki damarlara ne yapılacağını hiç bilmiyorum canım çokmu belli:26::26::26:

Ay inşallah fatoşum yaa ben de öyle deyip avutmaya çalışıyorum kendimi

canım benim ya çok geçmiş olsun şu ilk üç ayı bir atlatsaydın geçerdi bütün bulantıların , yüzündeki damarlara ne yapılacağını hiç bilmiyorum canım çokmu belli:26::26::26:

Görsen inanamazsın, resmen tanınmicak haldeyim suratım harita gibi :26:

iyiyiz canımcım oyun istiyo laf istiyo ama tabi sabahın bir körü pekte olmuyo
sen nasılsın kızımız nasıl

Sen onu bana getir ben ona ne laflar ederim kız yerim onu ben sarı ördeğimiz o bizim

iyiyiz canımcım oyun istiyo laf istiyo ama tabi sabahın bir körü pekte olmuyo
sen nasılsın kızımız nasıl
canım benim ya yerim ben onu bi arkadaşımın da kızı var böle anlamsız bakması bile o kadar güzelki gözümün önünden gitmiyor
iyiyz teyzesi tekme atmakla meşgul cadı

Görsen inanamazsın, resmen tanınmicak haldeyim suratım harita gibi :26:
canım benim ya vardır bi çaresi üzülme kilo aldıkça kapanır hem

Sen onu bana getir ben ona ne laflar ederim kız yerim onu ben sarı ördeğimiz o bizim

hiçç üzülme kuzucummm bak bende kilolarımı çok takıyordum 10 kilo gitmiş bile farkında bile dilim
kız çok fena lafa alıştırdım galiba bide müzik dinlemeye sabahları istiyo artık müzik duyunca melek oluveriyo

kahvaltı bitti kuzumun yanına gidiyorum görüşürüzzzzz

canım kaynadı südüm akabiler yerim ben o fıstığı güle güle canım benden ötürü kokla

günaydın herkeslere acayip uykum var gece geç yattım sabahda annem geldi saat 6 da kalktık 20 gün fln burda annem kızıma biiiiii sürü şey almış annem ne ciciler benim çrgü hırkalarım yeleklerim elbiselerim varmış onları bile getirmiş ben giymişim şimdi inş kızım da giycek çok güzel bir duygu eeee herkesler nasıl

günaydın canım gözün aydın

iyiyim tatlım sen ve bebiş
ikimizde çok şükür iyiyiz canım tekmeler savuruyor şuanda karşımdada müşteri var bi komik oluyor yaa 10 mayısda kontrol var işte bakalım ne diycek doktorumuz özledim kızımı yaa görmek istiyorum.
senin nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…