ooof ya kızlar bu ege bilgisayar manyağı ya adam gıbı gıremıyorum onun yuzunden ..
emeklıye emeklıye gelıyo vıyak vıyak yalvarıyo ayagımın dıbınde yukselıyo koltukta kabloya ulaşıp bılgısayar zevkımın içine ediyo
ben onu yemeyimde napimm demek anne kokusuna uyuyor yirim yirim
senin kız pek bi nazlı annesi çekeceksin nazını yapacak bişey yok..
onun o tulumlarını yerim ya ona benzer bi tulum bende aldım çok şirin..
buarada asyanın fotolarını bekliyoruzzz bi beceremedin fatoş yaaa
Günaydın kepeleklerim biz geldiiiiiiikkkkama pek iyi gelmedik valla ben çok kötüyüm, kusmalarım başladı, hem de geceleri tavan yapıyo uyutmuyo beni hiç dün gece okadar kustum ki kan beynime sıçradı resmen, yüzümdeki bütün kılcal damrlar çatladı yüzüm harita gibi iki gündür kusarken mosmor oluyorum, nefesim kesiliyo ne kötü bişeymiş yaaa hele dün sabah midem boşaldı artık kan çıkmaya başladı nasıl korktum
Ama en çok da yüzüme üzülüyorum çok çirkin oldum yaanolacak bu yüzümdeki kılcallar, çok çirkin görünüyolar, her gören noldu sana diyo öyle dikkat çekiyo ki geçirmenin bi yolu yok mudur ki
Günaydın kepeleklerim biz geldiiiiiiikkkkama pek iyi gelmedik valla ben çok kötüyüm, kusmalarım başladı, hem de geceleri tavan yapıyo uyutmuyo beni hiç dün gece okadar kustum ki kan beynime sıçradı resmen, yüzümdeki bütün kılcal damrlar çatladı yüzüm harita gibi iki gündür kusarken mosmor oluyorum, nefesim kesiliyo ne kötü bişeymiş yaaa hele dün sabah midem boşaldı artık kan çıkmaya başladı nasıl korktum
Ama en çok da yüzüme üzülüyorum çok çirkin oldum yaanolacak bu yüzümdeki kılcallar, çok çirkin görünüyolar, her gören noldu sana diyo öyle dikkat çekiyo ki geçirmenin bi yolu yok mudur ki
bu arada herkese günaydınnnnnn
kızımın altını degiştirdim karnını doyurdum babasına teslim ettim kahvaltı yapıom bi acıkmışım ki sormayın valla
günaydın canım mis kokulun nasıl
afiyet olsun
günaydın canımcım kıyamam sana gececek bugunlerde hepsini unutacaksın mis kokulunu kucagına alınca onu düşün yoksa daha zor atlatırsın...
Kızın olacak senin derlerki kız annenin güzelliğini kendine alırmış seninki daha 7 haftadan başladıysa pamuk prenses gelecek demektir
canım benim ya çok geçmiş olsun şu ilk üç ayı bir atlatsaydın geçerdi bütün bulantıların , yüzündeki damarlara ne yapılacağını hiç bilmiyorum canım çokmu belli:26::26::26:
iyiyiz canımcım oyun istiyo laf istiyo ama tabi sabahın bir körü pekte olmuyo
sen nasılsın kızımız nasıl
canım benim ya yerim ben onu bi arkadaşımın da kızı var böle anlamsız bakması bile o kadar güzelki gözümün önünden gitmiyoriyiyiz canımcım oyun istiyo laf istiyo ama tabi sabahın bir körü pekte olmuyo
sen nasılsın kızımız nasıl
canım benim ya vardır bi çaresi üzülme kilo aldıkça kapanır hemAy inşallah fatoşum yaaben de öyle deyip avutmaya çalışıyorum kendimi
Görsen inanamazsın, resmen tanınmicak haldeyimsuratım harita gibi :26:
Ay inşallah fatoşum yaaben de öyle deyip avutmaya çalışıyorum kendimi
Sen onu bana getir ben ona ne laflar ederim kız yerim onu bensarı ördeğimiz o bizim
kahvaltı bitti kuzumun yanına gidiyorum görüşürüzzzzz
hiçç üzülme kuzucummm bak bende kilolarımı çok takıyordum 10 kilo gitmiş bile farkında bile dilim
kız çok fena lafa alıştırdım galiba bide müzik dinlemeye sabahları istiyo artık müzik duyunca melek oluveriyo
Biz de kahvaltıya geçiyoruz artık, yine geliriz teyzoşlar, öpüldünüz mucu mucuuuuu
günaydın herkeslere acayip uykum var gece geç yattım sabahda annem geldi saat 6 da kalktık20 gün fln burda annem kızıma biiiiii sürü şey almış annem ne ciciler benim çrgü hırkalarım yeleklerim elbiselerim varmış onları bile getirmiş ben giymişim şimdi inş kızım da giycek çok güzel bir duygu eeee herkesler nasıl
günaydın canım gözün aydın
ikimizde çok şükür iyiyiz canım tekmeler savuruyor şuanda karşımdada müşteri var bi komik oluyor yaa 10 mayısda kontrol var işte bakalım ne diycek doktorumuz özledim kızımı yaa görmek istiyorum.iyiyim tatlım sen ve bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?