Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

çok şükür iyi gidiyor canım banada mayısın ortasında gel dedi ama gitmicem ya büssürü sıra beklemek falan yoruyor.30 günü doldurup gidecem doktor 3 haftada bir çağırıyor bide doğru düzgün ilgilense

hastanelerde hep öyle canım yaa biz özeline gidiyoruz her ay 150 tl veriyoruz yaa o yüzden bizimle bek ilgileniyor pek bi alaklı hastaneye bir tek tahlil için gidiyoruz onda da özel hastası olunca hiç sıra beklemiyoz biz gelmeden tahillerimiz girilmiş oluyor.
senin şimdilerde şeker tahlilinin olur herhalde sanki 24 ile 28 haftalarda yapılıyordu

bende özele gidiyorum canım ama doktorum iyi olduğu için hastası çok oda hastalarla fazla ilgilenemiyor ,yarım bırakıp başka doktorada gitmek istemiyorum
şeker tahlillerini yaptırdım canım çok şükür iyi çıktı

olur mu öyle yaa o kadar para ödüyorsun ona göre hasta alsın oda bak şimdi çok sinir oldum eşim benim çok soru sorar biz gittiğimizde rahat 30 dk-45 dk arasında kalıyoruz muayanede rahat 15-*20 ultrason ölçümleri fln sürüyor sonra sorularımız önerileirni fln paylaşıyoruz.bu sefer gittiğimizde herhalde kilosunuda söyler hiç söylememişti daha önce
şker sonuçlarına sevindim ben bi kere yaptırmıştım o şeker yükleme testini acayip midem bulanmıştı şimdi nasıl olucam bakalım

evet çok sinir bozucu zaten aceleden bide hemşireyi azarlıyor o sırada benim moralim alt üst oluyor soracağım soruyu unutuyorum:26::26::26::26::26:

Günaydın kızlarr naıslsınızz :)

günaydın canım :)

heh bak çağıra çağıra getirdin kusmaları :) afferin

canım o kılcal damaralr bende de öyle olmuştu yüzüm berbat olmustu ama geçiyo

bi süre sonra doktorum kusarken zorladığın için deri altı kılcal damar çatlaması

sorun değil demişti... gecer inşallah canım kafana takma :)

yalnız bişey sölicem sana...çok şey yaşadın bebeklerini kaybettin buraya yazsan

görürüdüm ama belki gözümden kaçmıştır şerocum hiç hematolojiye muayene oldun mu ?

Son düzenleme:

ayyy ilahi tinker ben de kocişin tırnaklarına bi kere sürmüştüm ama haberi vardııı yalvar yakar sürüyüm dedim sürdüm bide dalga geçtimm ama babama cesaret edemezdim vallaaa
ben o egeyi yerim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım en son bebeğimizi de kaybettikten sonra hematolojiye de yönlendirdiler beni, bebeğim de patolojiye gitmişti ozaman bebeğimizde kromozom anomalisi çıktı, benim hematoloji snuçları temiz çıkmıştı, zaten bizim düşüklerin spermlerden kaynaklandığı anlaşıldı sonra :26:
Yani bildiğim kadarıyla bende öyle bi sorun yok :26:

ay_she+
KotuKediSero
Seliz
ParadiesAngel
günaydın kuzuşlarrrrrr nasılsınız bakemmm.ben bunaldımm yaaa baharı geçtim gelmedi zaten ama yaz gelsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kötü kedicim söyleye söyleye getirdin kusmaları vallaaa allah yardımcın olsun inşallah sadece ilk 3 ay sürer

günaydın can'lar

canımmm baya bi kötü olmuşsun sen aynı ablam gibi oda artık kan kusuyordu benim okdr olmadı sadece hergün çıkarıyordum.yalnızz çok çok kötü olduğum 1 hafta geçirmiştim.çok şükür bnm şuan geçti yanii hala birçok kokuya karşı hassasım tiksiniyorum ama kusma boyutunda olmuyor artık.yüzündekiler geçer sen onlara aldırma inş bnm gibi 14.haftanda herşey bitmiş olur.
yalnız bnmde şimdi karnım çok acıyor sağıma dönünce soluma dönünce öksürünce
bu arada herkese günaydınnnnnn

kızımın altını degiştirdim karnını doyurdum babasına teslim ettim kahvaltı yapıom bi acıkmışım ki sormayın valla

ooo bebiş olunca hayat çok erkenden başlıyor galibaa
yada senin kız güne erken başlamayı çok sevioyerim ben onu

kızlar bnm neden sürekli karnım acıyor..
tuvalete çıkamayınca,öksürünce,yatarken sağdan sola soldan sağa birden dönerken hep acıyor karnım sanki hamlamış gibi..

yeliz sanada günaydın bacuuuu

günaydın kızlarr naıslsınızz :)

?

günaydınnnnnnn

günaydın can'lar

günaydın kıslar hoş geldiniz
ya ben durmadan lavaboya gitmekten bi hal oldum, patlayacak gibi oluyorum bi gidiyorum iki üç damla

kızlarrrrrrrr dün öyle bir geçer zamanki nasılsdı yaaaaaaaaaaaaaa offfffffff

bu arada dün kaynanamlara gittik cem banyonun lambasını takıcaktı bende gittim baktım hiç temizleyeemişler derz kolay çıkan bişiy degil biliyodum zaten aynı alçı gibi kuruyunca yine bembeyaz oluyo neyse bende aldım elime bezi tuvaleti tertemiz yaptım şaşırdılar hatta hiç beyazlaşmadı dua ettiler çok çay falan içtik kalktık sonra

kötükedi canım bulantılar baslamıs Allah yardımcın olsun ınsallah 3 ay sonunda geçer yoksa çok zor bende yasadım tam 7 ay hemde ınsallah senın uzun sürmez canım yaaa dıkkat et kendıne yüzünüde takma kafana geçer onlar kızın olacak belkıde güzellıgını alıyor senın kızın

fatos canım senın kızda erkencı benım oglum gıbı zor oluyor sabahları ama yapacak bişi yok sabah sabah oyun ısterler ılgı ısterler laf ısteler sorma gıtsın Allah yardımcın olsun canım benım

Su dan haberı olan varmı kızlar sanırım gırmıyor gıremıyor yanı ınsallah hersey yolundadır merak ettım suuuuu senı gırersen yaz bana canım

yeliz bak negüzel dualarını almışsın canımm boşverr

günaydınnnnnnn

günaydın canım :)

günaydın şekerimm :)

anladım canım
doktorun belkı tekrarlar arada o hematoljı testlerini hanı kontrolu altında olamsı için

bişey vardır diye demedım canım sadece emin ol diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…