ikimizde çok şükür iyiyiz canım tekmeler savuruyor şuanda karşımdada müşteri var bi komik oluyor yaa 10 mayısda kontrol var işte bakalım ne diycek doktorumuz özledim kızımı yaa görmek istiyorum.
senin nasıl gidiyor
hastanelerde hep öyle canım yaa biz özeline gidiyoruz her ay 150 tl veriyoruz yaa o yüzden bizimle bek ilgileniyor pek bi alaklı hastaneye bir tek tahlil için gidiyoruz onda da özel hastası olunca hiç sıra beklemiyoz biz gelmeden tahillerimiz girilmiş oluyor.çok şükür iyi gidiyor canım banada mayısın ortasında gel dedi ama gitmicem ya büssürü sıra beklemek falan yoruyor.30 günü doldurup gidecem doktor 3 haftada bir çağırıyorbide doğru düzgün ilgilense
hastanelerde hep öyle canım yaa biz özeline gidiyoruz her ay 150 tl veriyoruz yaa o yüzden bizimle bek ilgileniyor pek bi alaklı hastaneye bir tek tahlil için gidiyoruz onda da özel hastası olunca hiç sıra beklemiyoz biz gelmeden tahillerimiz girilmiş oluyor.
Senin şimdilerde şeker tahlilinin olur herhalde sanki 24 ile 28 haftalarda yapılıyordu
olur mu öyle yaa o kadar para ödüyorsun ona göre hasta alsın oda bak şimdi çok sinir oldum eşim benim çok soru sorar biz gittiğimizde rahat 30 dk-45 dk arasında kalıyoruz muayanede rahat 15-*20 ultrason ölçümleri fln sürüyor sonra sorularımız önerileirni fln paylaşıyoruz.bu sefer gittiğimizde herhalde kilosunuda söyler hiç söylememişti daha öncebende özele gidiyorum canım ama doktorum iyi olduğu için hastası çok oda hastalarla fazla ilgilenemiyor ,yarım bırakıp başka doktorada gitmek istemiyorum
şeker tahlillerini yaptırdım canım çok şükür iyi çıktı
olur mu öyle yaa o kadar para ödüyorsun ona göre hasta alsın oda bak şimdi çok sinir oldum eşim benim çok soru sorar biz gittiğimizde rahat 30 dk-45 dk arasında kalıyoruz muayanede rahat 15-*20 ultrason ölçümleri fln sürüyor sonra sorularımız önerileirni fln paylaşıyoruz.bu sefer gittiğimizde herhalde kilosunuda söyler hiç söylememişti daha önce
şker sonuçlarına sevindim ben bi kere yaptırmıştım o şeker yükleme testini acayip midem bulanmıştı şimdi nasıl olucam bakalım
Günaydın kepeleklerim biz geldiiiiiiikkkkama pek iyi gelmedik valla ben çok kötüyüm, kusmalarım başladı, hem de geceleri tavan yapıyo uyutmuyo beni hiç dün gece okadar kustum ki kan beynime sıçradı resmen, yüzümdeki bütün kılcal damrlar çatladı yüzüm harita gibi iki gündür kusarken mosmor oluyorum, nefesim kesiliyo ne kötü bişeymiş yaaa hele dün sabah midem boşaldı artık kan çıkmaya başladı nasıl korktum
Ama en çok da yüzüme üzülüyorum çok çirkin oldum yaanolacak bu yüzümdeki kılcallar, çok çirkin görünüyolar, her gören noldu sana diyo öyle dikkat çekiyo ki geçirmenin bi yolu yok mudur ki
evet kızlar ege baya büyüdü bee
ay ben bır kere eşim uyurken ayaklarına komple kırmızı oje sürmüştüm bir uyandı tepkısız bır sekılde ayaklarına baktı..neyle çıkar bu dedionu bırak bır kere babama da yapmıstım ama zor kurtuldum elınden
abbbboo vallahi düverin onu haaa
ay evet ben de ben de ama hergun olmuyo da yıne de kenımdekı degısıklıgı hıssedıyorum yani
ayyya ynen ben de ya..rezil ederim olayı
ooof ya kızlar bu ege bilgisayar manyağı ya adam gıbı gıremıyorum onun yuzunden ..
emeklıye emeklıye gelıyo vıyak vıyak yalvarıyo ayagımın dıbınde yukselıyo koltukta kabloya ulaşıp bılgısayar zevkımın içine ediyo
Günaydın kızlarr naıslsınızz :)
günaydın canım :)
heh bak çağıra çağıra getirdin kusmaları :) afferin
canım o kılcal damaralr bende de öyle olmuştu yüzüm berbat olmustu ama geçiyo
bi süre sonra doktorum kusarken zorladığın için deri altı kılcal damar çatlaması
sorun değil demişti... gecer inşallah canım kafana takma :)
yalnız bişey sölicem sana...çok şey yaşadın bebeklerini kaybettin buraya yazsan
görürüdüm ama belki gözümden kaçmıştır şerocum hiç hematolojiye muayene oldun mu ?
canımmm baya bi kötü olmuşsun sen aynı ablam gibi oda artık kan kusuyordu benim okdr olmadı sadece hergün çıkarıyordum.yalnızz çok çok kötü olduğum 1 hafta geçirmiştim.çok şükür bnm şuan geçti yanii hala birçok kokuya karşı hassasım tiksiniyorum ama kusma boyutunda olmuyor artık.yüzündekiler geçer sen onlara aldırma inş bnm gibi 14.haftanda herşey bitmiş olur.Günaydın kepeleklerim biz geldiiiiiiikkkkama pek iyi gelmedik valla ben çok kötüyüm, kusmalarım başladı, hem de geceleri tavan yapıyo uyutmuyo beni hiç dün gece okadar kustum ki kan beynime sıçradı resmen, yüzümdeki bütün kılcal damrlar çatladı yüzüm harita gibi iki gündür kusarken mosmor oluyorum, nefesim kesiliyo ne kötü bişeymiş yaaa hele dün sabah midem boşaldı artık kan çıkmaya başladı nasıl korktum
Ama en çok da yüzüme üzülüyorum çok çirkin oldum yaanolacak bu yüzümdeki kılcallar, çok çirkin görünüyolar, her gören noldu sana diyo öyle dikkat çekiyo ki geçirmenin bi yolu yok mudur ki
bu arada herkese günaydınnnnnn
kızımın altını degiştirdim karnını doyurdum babasına teslim ettim kahvaltı yapıom bi acıkmışım ki sormayın valla
günaydın kızlarr naıslsınızz :)
?
günaydınnnnnnn
ay_she+
kotukedisero
seliz
paradiesangel
günaydın kuzuşlarrrrrr nasılsınız bakemmm.ben bunaldımm yaaa baharı geçtim gelmedi zaten ama yaz gelsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kötü kedicim söyleye söyleye getirdin kusmaları vallaaa allah yardımcın olsun inşallah sadece ilk 3 ay sürer
günaydın can'lar
kızlarrrrrrrr dün öyle bir geçer zamanki nasılsdı yaaaaaaaaaaaaaa offfffffff
bu arada dün kaynanamlara gittik cem banyonun lambasını takıcaktı bende gittim baktım hiç temizleyeemişler derz kolay çıkan bişiy degil biliyodum zaten aynı alçı gibi kuruyunca yine bembeyaz oluyo neyse bende aldım elime bezi tuvaleti tertemiz yaptım şaşırdılar hatta hiç beyazlaşmadı dua ettiler çok çay falan içtik kalktık sonra
günaydınnnnnnn
ay_she+
KotuKediSero
Seliz
ParadiesAngel
günaydın kuzuşlarrrrrr nasılsınız bakemmm.ben bunaldımm yaaa baharı geçtim gelmedi zaten ama yaz gelsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kötü kedicim söyleye söyleye getirdin kusmaları vallaaa allah yardımcın olsun inşallah sadece ilk 3 ay sürer
Canım en son bebeğimizi de kaybettikten sonra hematolojiye de yönlendirdiler beni, bebeğim de patolojiye gitmişti ozamanbebeğimizde kromozom anomalisi çıktı, benim hematoloji snuçları temiz çıkmıştı, zaten bizim düşüklerin spermlerden kaynaklandığı anlaşıldı sonra :26:
Yani bildiğim kadarıyla bende öyle bi sorun yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?