yeliz bak negüzel dualarını almışsın canımm boşverr
kızlar bız tatıl rezervasyonu yaptırdık eşimle didime gıdıcez hazıran 13 gırıs 18i çıkıs olacak 5 gece 6 gün kalıcaz otelımızde buuuuu ınsallah memnun kalırıız çok heyecanlanıyorum çünkü tatıle çok ıhtıyacım var
Venosa Beach Resort & Spa - Didim | Etstur
canım yol için bız otobusle gıdıcez daha bıletlrı almadık bılmıyorum ama otel 5 yıldızlı normalde sıtelerde pahalı ets turda tek kişi 140tl bızım tarıhler arası ama bız arastırdık ve jolly turdan 91tlye gıdıyoruz kışı bası çok uygun yanı ınanamadık yanı ıkı kişi 910tl tuttu dıgerınde 1400tl tutuyor yanı
ets zaten diger turlara göre çok çok pahalı ama dahada kaliteli tabiki ya bizde gitmek istiyoruz ama bu sene ama ultra herşey dahil çok az otel var bizde öyle istiyoruz sizin gittiginiz oteldede gece 11 e kadarmış herşey dahil sistemi hadi sizde çocuk var o saatte zaten yatmış olursunuz ama bizde çocuk falan olmadıgı için gecede eglenmek istiyoruz bakalım bulabilicezmiii
ets zaten diger turlara göre çok çok pahalı ama dahada kaliteli tabiki ya bizde gitmek istiyoruz ama bu sene ama ultra herşey dahil çok az otel var bizde öyle istiyoruz sizin gittiginiz oteldede gece 11 e kadarmış herşey dahil sistemi hadi sizde çocuk var o saatte zaten yatmış olursunuz ama bizde çocuk falan olmadıgı için gecede eglenmek istiyoruz bakalım bulabilicezmiii
canım yol için bız otobusle gıdıcez daha bıletlrı almadık bılmıyorum ama otel 5 yıldızlı normalde sıtelerde pahalı ets turda tek kişi 140tl bızım tarıhler arası ama bız arastırdık ve jolly turdan 91tlye gıdıyoruz kışı bası çok uygun yanı ınanamadık yanı ıkı kişi 910tl tuttu dıgerınde 1400tl tutuyor yanı
canım çok güzelmiş yaa bayıdlım :) şimdden iyi eğlencelerr :)
SELAM arkadaşlarrr nevar neyok bakimmm:79:
AYNEN AYNEENNyelizzz sabahlar olmasınnnn hee
canım ets bıraz isim yapmış fark yok pek ınan jolly de çok ünlü ama işte fıyat farkı çok yanı neyse bız ultra hersey dahıl otelede gıttık ama sabaha kadar ne yıcen ne içicenkı bızım zaten içkıyle pek aramız yok anca esım o da az yanı eeee baskada hersey aynı ama sız bılırsınız tabıkı yınede
canım işte bizim içkiyle aramız çok iyi oldugu için sorun oluyo çünkü herşey dahilden bittikten sonra fiyatlar uçuyo yanii biz geçen sene anı tur la gittik ultra herşey dahildi otelde 4 yıldızlıydı yolda dahil 800 tl ödedik 5 gece 6 güne çok çok uygundu bide içkide falan sınır yoktu sabaha kadar bütün içkilerden içebilioduk yaniee şimcikte ööle istiyoruz yemekle zaten çok aramız yok ama içki sorun oluyo
anladım canım o zaman arastır ıyıce bulursun ılla ultra hersey dahıl ancak fıyatı nasıl olur bılemıyorum baya uçmus fıyatlar acele edın derım
kızlar bız tatıl rezervasyonu yaptırdık eşimle didime gıdıcez hazıran 13 gırıs 18i çıkıs olacak 5 gece 6 gün kalıcaz otelımızde buuuuu ınsallah memnun kalırıız çok heyecanlanıyorum çünkü tatıle çok ıhtıyacım var
canım ets bıraz isim yapmış fark yok pek ınan jolly de çok ünlü ama işte fıyat farkı çok yanı neyse bız ultra hersey dahıl otelede gıttık ama sabaha kadar ne yıcen ne içicenkı bızım zaten içkıyle pek aramız yok anca esım o da az yanı eeee baskada hersey aynı ama sız bılırsınız tabıkı yınede
bilmem bende bazen düşünüyorumcanım çok güzel bol bol eğlenin...eniyi zamanda gidiyorsunuz haziranda hem çok sıcak olmuyor hemde fiyatlar çok uygun oluyor..aynı otelin temmuz fiyatlarına bak birden artıyor..ve biz malesef herzaman temmuzda gitmek zorunda kalıyoruz...
yelizz bizde hep ultra dahil herşeye gittik ama gece 12de geçiyorduk odamıza.disko falan pek hoşuma gitmedi..yada otel dışında gezdik.inan oteldede her gece her gece sıkılıo insan..
gece 12de odamıza geçiyorduk daha güzel vakit geçiriyorduk.bide tüm gün denizde havuzda benim akşama hiç halim kalmıyordu..
ya acaba ben koca göbüşle gidebilecemmi yaaafff
evet canım işte fitaylar inanılmaz uçuk bide zeytinde var yaaa off nasıl yapcaz bilemiorum vallaa
sinirler yaaaevet çok sinir bozucu zaten aceleden bide hemşireyi azarlıyor o sırada benim moralim alt üst oluyor soracağım soruyu unutuyorum:26::26::26::26::26:
günydınnnnGünaydın kızlarr naıslsınızz :)
günaydın canım :)
heh bak çağıra çağıra getirdin kusmaları :) afferin
canım o kılcal damaralr bende de öyle olmuştu yüzüm berbat olmustu ama geçiyo
bi süre sonra doktorum kusarken zorladığın için deri altı kılcal damar çatlaması
sorun değil demişti... gecer inşallah canım kafana takma :)
yalnız bişey sölicem sana...çok şey yaşadın bebeklerini kaybettin buraya yazsan
görürüdüm ama belki gözümden kaçmıştır şerocum hiç hematolojiye muayene oldun mu ?
günaydınnnnnnn
günaydınnnay_she+
KotuKediSero
Seliz
ParadiesAngel
günaydın kuzuşlarrrrrr nasılsınız bakemmm.ben bunaldımm yaaa baharı geçtim gelmedi zaten ama yaz gelsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kötü kedicim söyleye söyleye getirdin kusmaları vallaaa allah yardımcın olsun inşallah sadece ilk 3 ay sürer
günaysıngünaydın can'lar
canımmm baya bi kötü olmuşsun sen aynı ablam gibi oda artık kan kusuyordu benim okdr olmadı sadece hergün çıkarıyordum.yalnızz çok çok kötü olduğum 1 hafta geçirmiştim.çok şükür bnm şuan geçti yanii hala birçok kokuya karşı hassasım tiksiniyorum ama kusma boyutunda olmuyor artık.yüzündekiler geçer sen onlara aldırma inş bnm gibi 14.haftanda herşey bitmiş olur.
yalnız bnmde şimdi karnım çok acıyor sağıma dönünce soluma dönünce öksürünce
ooo bebiş olunca hayat çok erkenden başlıyor galibaa
yada senin kız güne erken başlamayı çok sevioyerim ben onu
günaydıngünaydın kızlarrrrrr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?