Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bız tatıl rezervasyonu yaptırdık eşimle didime gıdıcez hazıran 13 gırıs 18i çıkıs olacak 5 gece 6 gün kalıcaz otelımızde buuuuu ınsallah memnun kalırıız çok heyecanlanıyorum çünkü tatıle çok ıhtıyacım var

Venosa Beach Resort & Spa - Didim | Etstur

yeliz bak negüzel dualarını almışsın canımm boşverr

evet canım ben gidince eger surat falan assalardı yine yapmazdım ama gayet iyi karşıladılar kaynanamda bol bol dua etti sen olmasan biz daha çok ugraşırdık anlıyosun böyle işlerden die sevindim bende

bu arada kızlar eger evde alçı veya fayans aralarındaki derz gibi lekelere asla ve asla su degdirmeyin temizlemek için yani ilk önce bi ıslak bezle silin ondan sonra o kuruyunca sanki hiç temizlenmemiş gibi olucak sonra alın elinize derzleri temizlemek için satılan ürünler var onlardan sıkın duvara kuru bi bezle silin güzelce pırıl pırıl olur ama ıslak bezle durulamayın daha sonra aklınızda bulunsunnn

canım yol için bız otobusle gıdıcez daha bıletlrı almadık bılmıyorum ama otel 5 yıldızlı normalde sıtelerde pahalı ets turda tek kişi 140tl bızım tarıhler arası ama bız arastırdık ve jolly turdan 91tlye gıdıyoruz kışı bası çok uygun yanı ınanamadık yanı ıkı kişi 910tl tuttu dıgerınde 1400tl tutuyor yanı

Son düzenleme:

ets zaten diger turlara göre çok çok pahalı ama dahada kaliteli tabiki ya bizde gitmek istiyoruz ama bu sene ama ultra herşey dahil çok az otel var bizde öyle istiyoruz sizin gittiginiz oteldede gece 11 e kadarmış herşey dahil sistemi hadi sizde çocuk var o saatte zaten yatmış olursunuz ama bizde çocuk falan olmadıgı için gecede eglenmek istiyoruz bakalım bulabilicezmiii

yelizzz sabahlar olmasınnnn hee

canım ets bıraz isim yapmış fark yok pek ınan jolly de çok ünlü ama işte fıyat farkı çok yanı neyse bız ultra hersey dahıl otelede gıttık ama sabaha kadar ne yıcen ne içicenkı bızım zaten içkıyle pek aramız yok anca esım o da az yanı eeee baskada hersey aynı ama sız bılırsınız tabıkı yınede

canım çok güzelmiş yaa bayıdlım :) şimdden iyi eğlencelerr :)

yelizzz sabahlar olmasınnnn hee
AYNEN AYNEENN

canım işte bizim içkiyle aramız çok iyi oldugu için sorun oluyo çünkü herşey dahilden bittikten sonra fiyatlar uçuyo yanii biz geçen sene anı tur la gittik ultra herşey dahildi otelde 4 yıldızlıydı yolda dahil 800 tl ödedik 5 gece 6 güne çok çok uygundu bide içkide falan sınır yoktu sabaha kadar bütün içkilerden içebilioduk yani ee şimcikte ööle istiyoruz yemekle zaten çok aramız yok ama içki sorun oluyo

anladım canım o zaman arastır ıyıce bulursun ılla ultra hersey dahıl ancak fıyatı nasıl olur bılemıyorum baya uçmus fıyatlar acele edın derım

anladım canım o zaman arastır ıyıce bulursun ılla ultra hersey dahıl ancak fıyatı nasıl olur bılemıyorum baya uçmus fıyatlar acele edın derım

evet canım işte fitaylar inanılmaz uçuk bide zeytinde var yaaa off nasıl yapcaz bilemiorum vallaa

canım çok güzel bol bol eğlenin...eniyi zamanda gidiyorsunuz haziranda hem çok sıcak olmuyor hemde fiyatlar çok uygun oluyor..aynı otelin temmuz fiyatlarına bak birden artıyor..ve biz malesef herzaman temmuzda gitmek zorunda kalıyoruz...
yelizz bizde hep ultra dahil herşeye gittik ama gece 12de geçiyorduk odamıza.disko falan pek hoşuma gitmedi..yada otel dışında gezdik.inan oteldede her gece her gece sıkılıo insan..
gece 12de odamıza geçiyorduk daha güzel vakit geçiriyorduk.bide tüm gün denizde havuzda benim akşama hiç halim kalmıyordu..

ya acaba ben koca göbüşle gidebilecemmi yaaafff

bilmem bende bazen düşünüyorum

evet canım işte fitaylar inanılmaz uçuk bide zeytinde var yaaa off nasıl yapcaz bilemiorum vallaa

bızde ıstedıgımız gıbı yer zor bulduk ınsallah memnun kalırız bakalım 1 ay sonra tatıldeyım ınsallah hayırlısı ıle dıdım otobus bıletlerıne baktım sımdı 40-45tl arası çok ıyı bakalım

evet çok sinir bozucu zaten aceleden bide hemşireyi azarlıyor o sırada benim moralim alt üst oluyor soracağım soruyu unutuyorum:26::26::26::26::26:
sinirler yaaa

günydınnnn
günaydınnnnnnn

günaydınnn
günaysın
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız
günaydın

yaa bende tatil istiyorum yaaa çok özledim denizi havuzu yaaa offf şimdi benim kısmetse doğum eylülde ağutotos başı temmuz sonu gibi gidebilirmiyim acaba yaaa

hamıleyken havuza gırme derım denızede gıreceksın akdenız tarafları olsun önemlı çünkü temızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…