Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yok selizcim ben kendimi iyi biliyorummm bende bütün gün havuzun içinde bide kaydırak derken çok yoruluyorum ama sonra bide gidip diskoda gece 3 lere kadar egleniyoduk o yüzden de ultra herşy dahil bizim için en iyisi bide biz otelde mutlaka arkadaş ediniyoruz mesela geçen sene bütün tatil boyunca 3 aile bide birlikte takıldık ki orda cemin falan top oynayıp tanıştıgı çocuklarda vardı hep beraber takılıyoduk hatta hepsiyle istanbuldada görüşmeye devam ettik

bilmem bende bazen düşünüyorum
valla eşim sadece temmuzda işine ara verebiliyor.temmuzun başı bile gitsek tam 6 aylık hamile oluyorum..yol sorun değil uçakla gideriz yada sürekli dura dura mola vere vere giderizde orda naprım o sıcaklarda bide havuza girebilecekmiyim onu bilmiyorum ben denize giremiyorum çünkü çok huylanıyorum
canım keşke uçakla gitseniz.biz geçensene bodruma uçakla gittik ama 1 ay öncesinden almıştık biletleri.inan otobüse toplam 150 vereceksek uçağa 200 verdik.hemde gidiş dönüş..bebekle daha rahat edersiniz benden sölemesi..
sinirler yaaa

yaa bende tatil istiyorum yaaa çok özledim denizi havuzu yaaa offf şimdi benim kısmetse doğum eylülde ağutotos başı temmuz sonu gibi gidebilirmiyim acaba yaaa
valla canım bende istiyorum gitmeyi bakıcaz dr.izin verirse gidicez sende dr.danış...
hamıleyken havuza gırme derım denızede gıreceksın akdenız tarafları olsun önemlı çünkü temızlık
canım bnm tanıdıklarım var.havuza giren var hamileyken..

canım sen kendini daha ii bilirsin tabi..bizz gündüz yorulunca gece pek takılamıyorduk..
bundan sonra hele hiç takılamayızzaslında ultra dahil çokta güzel oteller var canım iyice araştır bi istersen

canım şimdi cıkıyorumm :) annem hastanede beklıyo benı barkodumu almıs :)

dönünce yazarım gene herkese mucxx kaçtım ben

canım bol şanslar umarım herşey yolunda gider...

kızlar bende kaçıyorum kaşa gidicem kuaföre gidicem.bugün çok işim var.öpüldünüzz

merhabalar kızlar nasılsınız..vallahi geçmişi okudum canımı tatil çektirdiniz..ama ben zaten kuşadasına didime 30-45 dk mesafedeyim yaz boyu..bız de gunu bırlık arabamızla takılıyoruz orayı burayı..ama ben de o kadar otelde tatıl ısterdım kı ama bu yıl zor gıbı ekonomık olarak çöktük resmen ege çökertti biziablamın eşi turizm acentesi var ..beleş tatil ayarlayacak bize..ablamla kız kıza gıdecegız cükcüklerimizle..vallahi adam madam istemiyorum yanıma..ayrı takılalım azıcıkama benim ki ne yapar eder yanıma gelır benım püsküllü bela gibiişin şakası da gercekten kafamı dinlemeye çok ihtiyacım var karı koca..biz de yazlık hayalleri kurmaya başladık kaç sene sonra kuşadasından ev alabılırız hesapları yapıyoruz..ege 10 yaşına geldiğinde zannedersem alabiliriz

Günaydın canlar!!
Biz geldik !Sizleri çok özledik,nasılsınız bakalım?

Ayşem demek sonunda randevu buldunuz ve doktora gidiyorsun çok şükür canım...Hadi bakalım git gel güzel seyler söyle bize...

Şerom bulantın mı çok kusum? Kıyamam..İlk 3 ay belki böyle geçicek ama bitip gidicek bunlarda..Sonra çok güzel olcak hersey ınsallah...

İdilişkom Bahar'ı doktora mı götürdün sen? Geçmişi çok okuyamadım.Sanki bişi çıkmamıs gibi gördüm.Zaten benım kuzumda çıksa çıksa şeker miktarı yüksek çıkar onun kadar tatlısı mı var yirim onu ben

Ve de diger güzellerim...anlatın bakam...

Seliz belkıde uçakla gıderız daha bellı degıl bakalım ama oglumu götürmücem büyük ıhtımal rezervasyonu bebeklı yaptırdım ama duruma bakıcam yanı Rüzgar ın sakınlıgı önemlı

Son düzenleme:
[sıze="3"]şerooo[/sıze]canım benim geçmiş olsun annelik bu işte kolay olmuyor..her gün her dk kendınden bır seyler verıyorsun ...güzellik vücut beyin...her yönden eksiliyorsun ama evladın tattırdıkları mutluluklarla kat kat kapanıyor eksilenler...o nedenle canını sıkma varsın yuzun bozulsun ...ben de çatlakları takardım da şimdi kayboldular bile...boşverrr...az dayan 3. Ayın sonunda çok keyif verecek bu hamilelik sana

canım benımde çok ıhtıyacım var tatıle esımde farkında bunun ılla gıdelım dedık ayarladık çok sukur bakalım ınsallah ıyı olur bızde geçen sene aldık yazlık havuzlu hala kredı ödüyoruz 1 yıl bıttı 1 yıl kaldı ama orası ayrı otel ayrı işte

hamıleyken havuza gırme derım denızede gıreceksın akdenız tarafları olsun önemlı çünkü temızlık
anladım canım annemler kuşadsında ya oraya gideriz eğer gidersek sonra annemide alır geliriz annem şimdi burda ama 15-20 gün kalıcak

ben 8 aylık hamile oluyorum ağustosta eylül başı doğum kısmetse o yüzden tedirginim biraz bakalım doktorumlada görüşeceğim o zaman yok yol yasak dersede o kadar uzun burdaki 5 yıldızlı otellreden birne gidicez 1-2 gün öyle avutucaz kendimizi artık

slm gusellerımmmmmmmm nasılsınız
ben geldım evımee ayy allahtan temızlıği falan ben gelmeden bana yardıma geen kadını aramıştım ve yaptrmıştımmm bı de ytemızlık olsaydı mahvolurdumm

geldımm bavulları yerleştr çamaşırları as yıka as yıka as mert ı emzırr yemek yok dolap sıfır ayy bayılacaktım vallaa canm annembenm derın dondurucuma busuru çiğ yemek yapıp buzdolabı poşetlerıne koymuştu hemen ındrdım onu yaptım çorba yaptımm mert ağlıo hmen 120cc mama yaptım verdımm ayağımda sallıorum şimdıkk

babası bı ozlemış bı ozlemiş bıızi anlatmayımmm

ayyy ben buraya geldım içim karardı yaaa
off yaşadığım olaylar aklıma gelıo ağlayasım gelıo heppp off offfffffffff

neyseeee tatıl falan okudum harıka yaaa
ben de otellere bakıorumm ne zamandr bakalım ben antalya tarafı ıstıyorum çnku eylul 12-17 arası gıdeceğiz tatıle eylul 10da abişimın düğünu var snra da tatıldeyız allah nasıp ederse tabıkııı

Canım evine kavustun demek sonunda hade gözün aydın...Kocişinle bol bol hasret giderin şimdi..Eminim sizi çook özlemiştir...Rahat bırakmayabilir :))

Ayrıca hiçte aklına geçmişi getirip canını sıkma..Sen bugunun oglusunla kocişinle tadını çıkar gerisi koyver gitsin emi..Ohh hade bakalım tatillere de gidilecek ınsallah...

Zehsel tatile gidicekmıs sabah sabah okudum benımde içim acıldı...Arkadasımıza iyi tatiller diliorum ınsallah süper geçer...Biz de eylülde gidicez nasipse kızımızla...Ayy o gunlerde gelcek mı ki :)

evet en ıyısı aklıma getırmemek o gunlerıı :44:
ayy hem de nasıl özlemiş mervecım gormelsınnn
kız bebişin küçücükkn nr tatılı hasta falan olur allah korusunnn
ben de bılerek eylulu ıstedım mertişkom 9 aylık olacak allahın ıznıyle o zamannn

SELAMMM KIZLARRRRRRRRR NASILSINIZ BAKALIM GÖKÇECİM GÖZÜN AYDIN EVİNE DÖNMÜŞSÜN ARTIK KÖTÜ ŞEYLERİ AKLINA DAHİL GETİRME SALLAAA GİTSİN SİZ MUTLULUGUNUZA BAKINNNN

MERVİŞİM SEN NASILSINN BAKİM DOKTOR BULABİLDİNİZMİ ORDAAA

BU ARADA BUGÜNKÜ OCELERİMİDE EKLİYİMMMMMMM

Eklentiler

• $Yeni Resim.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 19

valla oyle ypamya çalışıcam artık ne yapalımmm
aslında bıran önce işe başlasam ıyı gelecek bana sanırımm
ıyıce paranoya oldum vallaa :86: neysee şekerım ocelerım çok cıcı gorunuyorrr
ayşe ve meloşla buluşmuşsunuz ben o gun senden maıl bekledım ama gelmedıı sanırım benm muallakata dıye bana maıl atamadım olsunnn ben yıne gelırım ıst allahın ıznıyle o zaman buluşuruz dımı şeker

ayyy canım yaaaaaaa mailmi bekledinnn bende özel msj atarsın telefonunu telefonlaşırız gelcek gibi olursan diye bekledimm Kendi telimi atmakta aklıma gelmedi tüh ya üzüldüm vallaa neyse şekerim nasılsa daha gelirsin o zaman mutlaka buşuşuruzzzzz

Yelizcim kusum ben de iyi olmaya calısıyorum işte...

Bugün bir doktora randevu aldım..Yüz yüze hem görüşeyim hem de muayene olayım diye.Bakalım ne dicek;heyecanlıyım.Dilerim hersey yolunda gider...

Ojelerin her zamanki gibi yakıyor canım çok begendım:)

buluşuruz taıkısı tontişimmmmmmmmmm

ben bu aralar mert kağan a tontiş dıyorumm hemen kollarını açıyor uçacakmış gbı yapıorr ve kahkahalar atıyorr allahım yaaaaa mıhteşem bı duygu buuu allahım her ısteyene nasıp etsın bu duyguyu tatmayı

Bencede canım...
Ayy canım bişicik olmaz 3 aylık oluyor nasipse o zaman...Gider denizemize gireriz..Zaten butun yaz bir aksilik çıkmazsa sokaklardayız :) Baksana Bilge dogmadan iki kere ucaa bindi gitmediği yer kalmadı zillinin :)

AYYYYYY YERİM BEN ONU YAAAAAAAAA ALLAHIM İNŞALLAHHH HERKESE NASİP EDERRR
CANIM BENİM HADİ HAYIRLISIYLA BAKALIM GİDİN GELİN DOKTORUNUZA İŞALLAH BEGENİRSİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…