Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan ben geldim:))
Hafta sonu hiç giremedim yine bilmiyorumkismile hamiş var mı hamişşşşşşşşş boshayallersmile
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan ben geldim:))
hafta sonu hiç giremedim yine bilmiyorumkismile hamiş var mı hamişşşşşşşşş boshayallersmile
bızım hiç olmadı çünkü esım test yaptıracaktı cınsel perhız süresı vardı neysekı atlattık bakalım artık çalışmalara baslarız hayırlısı
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan ben geldim:))
Hafta sonu hiç giremedim yine bilmiyorumkismile hamiş var mı hamişşşşşşşşş boshayallersmile
evet canım doğru ama bir sorun olmadığını bilmek ne güzel ya içiniz rahatladı,kafanızda soru işareti kalmadı..artık sıra küçük meleğin gelmesinde :)) :ecrin_bebek:
evet canım Allah ıma bınlerce sükürler olsunkı rahatladık ama en çokda esım rahatladı spermı verdıkten sonra sonucu alana dek gergındı ama sonuç ıyı çıktı ınsallah gelır canımya çok sabırsızlanıyorum
günaydın canım hosgeldınnnnnnn nasılsın:1hug:
bu arada kızlar doktor zınco dıye bır hap var onu önerdı çinko ve c vıtamını ıçerıyor faydası oluyomus çok erkeklere özellıkle çalışan ve dengelı beslenemeynlere bız aldık ve basladık
canım herkes alabiliyormu o ilacı bizde alsak :))
günaydınss.Beren adet olmuş sadece onu biliyorum,çok üzüldüm. Ben de bebişimin cinsiyetini öğrendim;kız:teytey:
evet canım haklısın erkekler için daha stres yaratıcı bir durum ama Allahtan sonuçlar güzel.. işallah ennn yakın zamanda gelir bebişin canım benim :Saruboceq:
Süperim canıııııııııııııııııııııııım zemuszemus harika bi hafta sonu geçirdim, kocişim bana evde yemek yaptırmadı hiç, iki gün boyunca gezdik, alışveriş yaptık, sinemaya gittik, dışarda yedik hep cokacimcoook ne istesem yaptı süperdi :asigim:
Bakalım bugünden itibaren kırmızıları bekliyorum ama inşallah gelmezler yaaaaa bilmiyorumkismile çok çalıştık bu ay boşa gitsin istemiyorum :Saruboceq:
Sen nasılsın canımcım :1hug:
canım herkes alabiliyormu o ilacı bizde alsak :))
ebrulii canım nerdesinnnnn çok merak ettim seniiiiii bugün pazartesi :))) geçmişi okuyorsun sanırım oku oku bitmezz bir saat :))
şekercim sana cevap yazmak istedim çünkü yanlış biliosun;
Şöyleki o işlemin aslı bardakla değil bakır havan ile olur normal bardak çekme gibi değil ufak bir beze tuz koyup bohça şeklinde baglanır onun ucu yakılır sırtındayken sonra bakır havan konur o ateş içinde söner ve cekilir. neyse ben adanalıyım oralarda çok yapılan bi işlem inançlara göre teyzemlerde öle hamile kalmış o işlemin amacı rahim agzını öne çekmektir.
yanlış olan ise ben o işlemi evliliğimin 5. ayında falan yaptırdım ilişkiye gir dediler yaptım ama olmadı. sonra senin dedğin gibi bardak çekme işlemi ise biz ailecek her üşüttüğümüz çeker ve çektiririz bu işlemi annem ve ben hatta ufak kardeşim bile çok rahat yapabilio dedğin gibi olsaydı ayda en az 1 defa çektiririm ama hala bebiş yok.
ayrıca o işlem beline yapıldıgı için cigerlerinin yumurtalıklarının zarar görmesi muhtemel ben bakır havan ile yaptırdıgıma pişmanın bence yaptırma bardak çekme üşütme için yapılan omuzlar ve boyuna yapılan bir işlem yanlış kişilerle yanlış işler yapma lütfen!!!
oooooo süper zaman geçırmıssınız yaaaa ne güzel olmustur ınsallah kırmızılarında gelmezde daha süper olur tatlım bende ıyıyım işte aynı
Berene çok üzüldüm yaaaaa :çok üzgünüm: hayırlısı böyleymiş demek ki :teselli:
Senen bebişin de kız demek ha :lepi: süper yaaaa senin adına çok sevindim canım benim opuyorumnanaktan ben de bana benzeyen bi kızım olsun istiyorum inşallah olur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?