Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bızım hiç olmadı çünkü esım test yaptıracaktı cınsel perhız süresı vardı neysekı atlattık bakalım artık çalışmalara baslarız hayırlısı

evet canım doğru ama bir sorun olmadığını bilmek ne güzel ya içiniz rahatladı,kafanızda soru işareti kalmadı..artık sıra küçük meleğin gelmesinde :)) :ecrin_bebek:

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan ben geldim:))
Hafta sonu hiç giremedim yine bilmiyorumkismile hamiş var mı hamişşşşşşşşş boshayallersmile

günaydınss.Beren adet olmuş sadece onu biliyorum,çok üzüldüm. Ben de bebişimin cinsiyetini öğrendim;kız:teytey:

ebrulii canım nerdesinnnnn çok merak ettim seniiiiii bugün pazartesi :))) geçmişi okuyorsun sanırım oku oku bitmezz bir saat :))

evet canım doğru ama bir sorun olmadığını bilmek ne güzel ya içiniz rahatladı,kafanızda soru işareti kalmadı..artık sıra küçük meleğin gelmesinde :)) :ecrin_bebek:

evet canım Allah ıma bınlerce sükürler olsunkı rahatladık ama en çokda esım rahatladı spermı verdıkten sonra sonucu alana dek gergındı ama sonuç ıyı çıktı ınsallah gelır canımya çok sabırsızlanıyorum

bu arada kızlar doktor zınco dıye bır hap var onu önerdı çinko ve c vıtamını ıçerıyor faydası oluyomus çok erkeklere özellıkle çalışan ve dengelı beslenemeynlere bız aldık ve basladık

evet canım haklısın erkekler için daha stres yaratıcı bir durum ama Allahtan sonuçlar güzel.. işallah ennn yakın zamanda gelir bebişin canım benim :Saruboceq:

günaydın canım hosgeldınnnnnnn nasılsın:1hug:

Süperim canıııııııııııııııııııııııım zemuszemus harika bi hafta sonu geçirdim, kocişim bana evde yemek yaptırmadı hiç, iki gün boyunca gezdik, alışveriş yaptık, sinemaya gittik, dışarda yedik hep cokacimcoook ne istesem yaptı süperdi :asigim:
Bakalım bugünden itibaren kırmızıları bekliyorum ama inşallah gelmezler yaaaaa bilmiyorumkismile çok çalıştık bu ay boşa gitsin istemiyorum :Saruboceq:
Sen nasılsın canımcım :1hug:

canım herkes alabiliyormu o ilacı bizde alsak :))

canım herkes alabiliyormu o ilacı bizde alsak :))

bence doktora danısmadan almayın.bana verdiği tüm vitaminleri kesti doktor.çünkü vucut vitamin patlaması yapmış,her yerim kırmızı benek dolgu koca koca.yarardan çok zarar almayın sonra

günaydınss.Beren adet olmuş sadece onu biliyorum,çok üzüldüm. Ben de bebişimin cinsiyetini öğrendim;kız:teytey:

Berene çok üzüldüm yaaaaa :çok üzgünüm: hayırlısı böyleymiş demek ki :teselli:

Senen bebişin de kız demek ha :lepi: süper yaaaa senin adına çok sevindim canım benim opuyorumnanaktan ben de bana benzeyen bi kızım olsun istiyorum inşallah olur :Saruboceq:

oooooo süper zaman geçırmıssınız yaaaa ne güzel olmustur ınsallah kırmızılarında gelmezde daha süper olur tatlım bende ıyıyım işte aynı

ebrulii canım nerdesinnnnn çok merak ettim seniiiiii bugün pazartesi :))) geçmişi okuyorsun sanırım oku oku bitmezz bir saat :))

günaydın kızlar günaydın canım evet geçmişi okuyodum napiyim hiçbir sayfayı es geçemiyorum evet bugün günüm şuan gelen giden yok ama sabahtan beri karnıma çok feci ağrı giriyo gaz ağrısı gibi belki geliyodur kırmızılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım belki yanlış biliyo olabilir sizide yanlış bilgilendirmek istemem sadece duyduğumu paylaşmak istedim belki bi fikri olan vardır diye yoksa bardak çekmenin üşüttüğün zaman sırta çekildiğini bende biliyorum hatta çok üşüttüğümde bende yaptırırım bide bunu bir kaç kişiden duyduğum için paylaştım ama havan olayını ben hiç bilmiyorum ilk defa duydumfisfisfis

oooooo süper zaman geçırmıssınız yaaaa ne güzel olmustur ınsallah kırmızılarında gelmezde daha süper olur tatlım bende ıyıyım işte aynı

Canımcım eşinin tahlilleri güzel çıkmış çok sevindim zemuszemus bakalım eğer kırmızı kartı yersem bu ay biz de karar verdik kocişe test yaptıracaz hemen yerimseniben

saol canım.en kısa zamanda darısı başına.çok değişik bi duygu.Önceden belirsizlik vardı,şimdi adı sanı belli.Zaman akıp gidiyo işte çok çabuk.Ama 10 kilo almışım en başından beri.Bu ay 3 kilomafoldumben ,
Bu ay sadece 3 kilo aldım.mafoldumben ne halt yicem ben ya.....
Doktor herşeyi yasakladı.mafoldumbençok açım..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…