Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:)) evet babaların hayali hep erkek..güneşte güzel isim canım ay ne zor ya karar vermek :))

çok zor.bir de bizim kesin artık.Bazen acaba der ya doktorlar yok ben bile anladım görünce yani.Güzel bişey zaman çok çabuk geçiyor. Daha ilk gittiğimizde nohut kadardı şimdi tutusu belli.kaydirigubbakcemile3

ya Berenden haberi olan var mı?Adet oldu mu acaba çok merak ediyorum. Burda olurdu bu saat ama yok hala.

çok zor.bir de bizim kesin artık.Bazen acaba der ya doktorlar yok ben bile anladım görünce yani.Güzel bişey zaman çok çabuk geçiyor. Daha ilk gittiğimizde nohut kadardı şimdi tutusu belli.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 evet canım ya çok güzel bir duygu olmalı Allah bizlerede nasip etsin işallah :Saruboceq: yesin onu teyzeleriiiiiii :ecrin_bebek:
ya Berenden haberi olan var mı?Adet oldu mu acaba çok merak ediyorum. Burda olurdu bu saat ama yok hala.

beren adet olmuş maalesef canım ben de dün okudum

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35.........6 ŞUBAT
pembedana..............................8 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Yani şu demek,Ecrin'in anlamı :Allah'ın hediyesi demekmiş.Bu ismi çok yakın bi arkadaşım kızına koydu bir kaç ay önce.Kopya çekmiş gibi olur şeklinde söyledim.

evet canım anlamı çok güzel bende bılıyorum heee arkadasın koydu ondan koymak ıstemıyosun anladım

kaydirigubbakcemile3 evet canım ya çok güzel bir duygu olmalı Allah bizlerede nasip etsin işallah :Saruboceq: yesin onu teyzeleriiiiiii :ecrin_bebek:

beren adet olmuş maalesef canım ben de dün okudum

inanmıyorum yaa...o kadar merak ettim ki 2 gün boyunca.Hayırlısını versin Allah ne diyelim.

günaydınn :) iyiyiz sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor:)

Bende iyiyim çok şükür :) herşey yoplunda midem çok bulanıyo :bbo:

günaydın canım ıyıyız sen nasılsın bakalım

hamdolsun bende çok biçok iyiyim :)

ayy bi türlü giremedim foruma geç kaldım kızlar işten güçten boshayallersmile

Bende iyiyim çok şükür :) herşey yoplunda midem çok bulanıyo :bbo:

hamdolsun bende çok biçok iyiyim :)

ayy bi türlü giremedim foruma geç kaldım kızlar işten güçten boshayallersmile

canımyaaaa mıdenmı bulanıyo Allah kolaylık versın canım benım ınsallah 3 ay dolunca bıtecek az sabır tatlım

benımde bugün 12.günüm ve bayagı akıntım var sanırım yumurtlacam ben yarına bu aksam testımıde yapayımda degerlendıreyım kaçırmyayım

benımde bugün 12.günüm ve bayagı akıntım var sanırım yumurtlacam ben yarına bu aksam testımıde yapayımda degerlendıreyım kaçırmyayım

ay canım ya benimde 11. günüm :)) yine seninle aynı gidiyoruzz geçen ayki gibi:)) benim akıntı nasıl biliyomusun anlatamam sürekli var hem de adet bittiğinden beri acaba incir yedim ondan mı yaa (

canımyaaaa mıdenmı bulanıyo Allah kolaylık versın canım benım ınsallah 3 ay dolunca bıtecek az sabır tatlım

evet ya midem hele sabah acaip bulanıyo otobüsteyken hele koku bunaltıcı hava

öööööğğğ kafamçokkarıştı neyseki bişey olmadı boshayallersmile

evet 3 ay dolunca bitecek bulantı o zamanda başka bişeyler çıkar bebiş bu ehehe :ecrin_bebek:

ay canım ya benimde 11. günüm :)) yine seninle aynı gidiyoruzz geçen ayki gibi:)) benim akıntı nasıl biliyomusun anlatamam sürekli var hem de adet bittiğinden beri acaba incir yedim ondan mı yaa (

evet aynı gidiyoruz ama senın daha olması lazım kız yumurtlamana benim 2-3 aydır hep 13.gün çatlıyor yumurtam bu ayda sanırım öyle olacak ama ıncır yedıysen yumurtlaman erken olabılıyo bazen çünkü gelıstırıyor yumurtları canım çalışma yapıyonuzmu bız baslamadık henüzzzz:1no2:

benim 16. gün yumurtlamam daha var ama bu ay ki akıntıdan anlayamıcam sanırım,heralde dediğin gibi incirden o zaman ben de başlayimde garanti olsun :)) biz de başlamadık daha canım çalışmalara adet sonrasında bir iki kez oldu o kadar kaydirigubbakcemile3

bızım hiç olmadı çünkü esım test yaptıracaktı cınsel perhız süresı vardı neysekı atlattık bakalım artık çalışmalara baslarız hayırlısı

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan ben geldim:))
Hafta sonu hiç giremedim yine bilmiyorumkismile hamiş var mı hamişşşşşşşşş boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…