benm kocam da pımpırıklı yahuuuu
bundan snra yavaş yavaş vereyım ben de barııı
bu nuby nın bıberonunu da alıcammm bakalımmm
ayy kızlar şimdı geldımm
oğluşuma 120cc mama yaptım derın uykuda ya hemen aldı maşallahh
bıberonu sterıl et onu yap bunu yap anca geldım yanııı
IDILIŞKOMMM sen hangı sterılı kullanıosun yontem olarak canım
ayy kızlarrrrrrr baş agrısından gebericemmmmmm
ayy kızlarrrrrrr baş agrısından gebericemmmmmm
selam kılzarrrrr ben geldiimmmmm
dün milupada ilk kaşığım seti geldi hediyeee ablam kaşık al diodu bana ztn çok iyi diodu ama hediye geldi çokta iyi oldu :))
gökçeee idilin dediğine katılıyorum dr. dediğini bire bir uıygulama bencede ben elife su,meyve suyu, meyve ,salatalık soyup eline tutturuom,yemeklerin suyuna ekmeği batırıp veriorm ama bunları doyurucu şekilde deil tattıracak şekilde veriorm ama pırasa yemeğini çok sevio eheheheh :))) çikolata veriom parmağımla kendi yediğim herşeyden veriorm ama anne sütüyle beslenio mama fln vermiormm kilosuda iyi maşallahh geçen ay 7200 dü 10 unda kontrol var bakalım kaç olmuş :))
ay nolur bana bas agrisi demeeeee ne zaman basim agrisaaa kusuyorum migren var bendeeee cok fenaaa allahhhh yardim etsin sana yelizzz ilac filan yok muuu ben emzirdigim için ilaclarimi da kullanamiyorulm
selam kılzarrrrr ben geldiimmmmm
dün milupada ilk kaşığım seti geldi hediyeee ablam kaşık al diodu bana ztn çok iyi diodu ama hediye geldi çokta iyi oldu :))
gökçeee idilin dediğine katılıyorum dr. dediğini bire bir uıygulama bencede ben elife su,meyve suyu, meyve ,salatalık soyup eline tutturuom,yemeklerin suyuna ekmeği batırıp veriorm ama bunları doyurucu şekilde deil tattıracak şekilde veriorm ama pırasa yemeğini çok sevio eheheheh :))) çikolata veriom parmağımla kendi yediğim herşeyden veriorm ama anne sütüyle beslenio mama fln vermiormm kilosuda iyi maşallahh geçen ay 7200 dü 10 unda kontrol var bakalım kaç olmuş :))
iste bu yaaaa melojummm kizzzz ben de aynen oyle yapiyorummm herseyden tattiriyorummmm en iyisini yapiyoruz kizzz........
geçen haftasonu sende kusmuştun demi şekerim ben bilmiodumda sende migren oldugunu migren olabilir demiştimmm.bendede migren var canım malesefff 20 yaşımdan beri allaha şükür bayadan beri tutmuyo ama ara ara yokluyo böyleee ben doktorun verdigi agrı kesicileri kullanmıyorum majezik içiom iki tane zar zor kesiyo ama oda yanımda yokk
şekerlerrr iyi yapıyosunuz ama bide şöyle bişi varrr malesef sizin maşallah sütünüz çok vede doyurucu demekkiki tattırdıgınız veya yedirdiginiz şeylerden çok çok daha iyi doyuruyodur ama sütü az olan veya doyurucu olmayan bi bebişe bişiler yedirince sütü o kadar çok içmeyebilirki örnek bennneskiden süt sagma olayı olmadıgı için annem bana bi aylıkken yolda biberon vermiş ve o gün bugün hiç sevmem emmeyi
iste bu yaaaa melojummm kizzzz ben de aynen oyle yapiyorummm herseyden tattiriyorummmm en iyisini yapiyoruz kizzz........
puhahahahah yeliz cok yasa emi o gun bugun hiç sevmem emmeyi diyo yaaaaa deli kizzzzzz beni guldurdun allah da seni guldursunnnnn
canm ben sterılazetör almamıştım kaynar suyla bolca çalkalıorumm her bırınıı alayım o zaman dıcem ama 4ay bıtecek yanı gerek de yok sanırım oylemı ??
ee ben de oyle yapayım bundan snraa azcık azcık tattırayım oğluşumaa yemecıklerdennn su vermedım ama doğruya doğru ne kadar su verıyorsunuz ? bıberonla verılıyor dımı ? gunde ne kadar ? öğreneyım bakalımm
bendeeee 16 yasimdan beri var migren cok fena yeliz yaaa......ilaclar bile fayda etmiyo bazen...ama ikidir kusuyorum eskiden her gunnn yada iki uç gunde bir agrirdi simdiii haftada bir kere en az agriyo veee cok fenaaaaaaaaaaaa oyle biii migrenkiii resmen gozlerimi acamiyorum veeee kafamin içinde fillerrr sey ediyo sanki :)))))
puhahahahah yeliz cok yasa emi o gun bugun hiç sevmem emmeyi diyo yaaaaa deli kizzzzzz beni guldurdun allah da seni guldursunnnnn
yelizzzzz
yani bence de artik gerek yok almaya da nasil sterilize ediyorsun anlamadim kaynar suyla calkaliyorsun? bir bes dakika filan kaynayan suyun içine koycaksin ablam sterilizatoru vermeden once ben oyle yapiyordummm
vallahi gokcee suyu ne kadar içerse o kadar iyi diye dusunuyorum kabiz oldugu için surekliiii uzatiyorum bazen emiyo bazen emmiyo....gunde en fazla 20ml içiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?