Gözün aydın canımcım, inşallah doğum da güzel geçer de doya doya koklarsın minik Arda'yıbizim için de kokla bol bol darısı başımıza inşallah
hoşgeldinnn fıstıkkk
canım hayırlısıyla gelsin oglunnn allahım kolay dogumlar nasip etsin
Allah kolaylık versin canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
canım benim böyle seyler düşünüpte kendini strese sokma olurmu canım...kızlarında dediği gibi bu ay 11.gün başla testlere ona göre çalış hiçbir günü kaçırma he baktınki yine olmadı dedigin gibi doktorunu değiştirirsin bu sefer tamammı canım
çok sevindim zonoxcum senin adına inşallah saglıklı sıhhatli bir şekilde kucagına alırsın yarın bebegini
darısı tüm hamişlerin olmak isteyenlerin başına inş
kızlar ben şimdilik çıkıyorum daha fazla duramıcam çok başım ağrıyor zaten ikidebir lavoboya cıkıyorum ishal oldugum için(
biraz dinleneyim yine gelirim...
hepinizi öpüyorum...
canım 1 yılda almışsın sen o kiloyu ve 60 kilo cok değil sen içini ferah tut olmadı başka dr. gidersin yeterki eşinle senin sağlığın yerinde olsun..
biz iyiyiz canım allaha bin şükür sen nasılsın mert nasıll..
selam canım hoşgeldinnn....
maşallahh sizee inş. yarın hayırlısıyla cennet kokulunu kucağına alırsın ve bol bol koklarsın..
darısı bizlere olsun sağlıklı bir şekilde inş..
canım ilk yaptırdığımız için baya bir tecrübesiziz ama zamanla insan herşeyi öğreniyo ama dediğin gibi sonu güzel olucağı için herşeye katlanıyoruz..
evet catlatma önleyiciyide sen vuruyosun aynı diğerleri gibi ama bu toz ve su suyu toza karıştırıyosun o şekilde ve bir kaşıntı yapıyoki sorma gitsin.eşin yapar sen dert etme benim koçiş zevkle yapıyodu.diyoki dr. amca geldi iğneni yapıcak..
hayırlısı olsun inş. canımm sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum elimden geldiğince..
selam melojj hoşgeldin canımm...
amann boşver sağlık olsun canımm senin en güzel hediyen kıscenn..
Benim de görüp göreceğim bi menemen oldu işteo da zorla uykudan uyandırdım kocişi, biz bebişimle çok acıktık babası, bugün anneler günü, kahvaltımızı sen hazırlicaksın hadi bakim dedim, kalktı güzel bi menemen yaptı afiyetle yedik bizim hediyemiz de o oldu
kızlar, Allah razı olsun hepinizden.
Allah bekleyenlere, kavuşmayı nasip etsin
Allah isteyenlere evlat nasip etsin.
doğuma girerken dua edicem. tüm isteyenlere nasip etsin diye.
kötükedisero, kuzum geçenlerde yazdım çıkmıştın. bebişin hayırlı uğurlu olsun. Allah her ikinizinde yardımcısı olsun. bu sefer inşallah kavuşucaksın yavrucuğunaa
ay eşim de bana pastaneden kıymalı börek aldı kendi yapamayacağı için hazıra kondu..benı ellerıyle besledı cunku benım ellerım egeyı doyurmakla meşguldü...sonundada ne diyo biliyor musun nesli ben seni çok seviyorum...bak görüyon mu böreğin köşelerini kendim kıymalı yerlerini sana yedirdim diyor..işte her erkeğin kutlama yöntemi farklı bizimkisi de bu telden çalıyor..
hahahahahahahhhhh superdi buuuuu
napcan ....ellerıyle grafon kagıdındanda çiçek yapmış onu unuttum..beleşçi
ay kizlar size biseyler anlatmam lazim yoksa catlicam patlicammmmmmmmmmmmmmm cildiricammm
cumartesi gorumcemin dogum gununu kutladikkk pasta aldi esimmm ben de bi suru yemek yaptimmmm ay neyse yedikkk pastayi kestikk isteee hediyeler filan.......gorumcem bi tesekkur etmedi ya. bir TESEKKURu cok gorduuu banaaaaa...............ya ne biçim insanlarrrr bunlar yaaaaa allahim yarabbimmmmmm
canm oylelerıne ınsan değil ınsancık dıyoruz bızzz boşver sallaaaa
ben de o kadar olay olmasına rağmen yıne de eşimın annesı dedım kayınvalıdemı aradım ılk once eşim knştu snra bana verdı tlfnda eişime dıyokı nıye verıosunn gökçe ye ben de olesıne knştum kutladım bıttıı al işte bunlar ınsan mı yaaa
baharima enginar yedirdim içine azicik zeytinyag koydum kakasi için cok seviyo enginari hamilyken cok yemistim enginar yaaaa demekki kizim o yuzden seviyo :))) simdi biraz huysuzlaniyo kizlar azicik emziriyim de uyusunnnn sonra gorusuruzzzzzzzzz sekerler
aysecin endişelenme hatıceye katılıyorum süt bezesidir o zaten agrılı olandan korkma..benımm de egeyı emzırırken sut sagmıstım bı kere zorlamısım ama nasıl kazık gıbı bı kıtle cıktı..masaj yaptım kremle zamanla gectı...ama ıstersen ıcın rahat etsın gıt dr a..zorlama oldumu hatırla bi de..cunku zorlamadan da oluyor bazen sutyenler bıle yapıyo
ay kizlar size biseyler anlatmam lazim yoksa catlicam patlicammmmmmmmmmmmmmm cildiricammm
cumartesi gorumcemin dogum gununu kutladikkk pasta aldi esimmm ben de bi suru yemek yaptimmmm ay neyse yedikkk pastayi kestikk isteee hediyeler filan.......gorumcem bi tesekkur etmedi ya. bir TESEKKURu cok gorduuu banaaaaa...............ya ne biçim insanlarrrr bunlar yaaaaa allahim yarabbimmmmmm
sağol canım....aklıam kötü bişi gelmedi hiç yeldir die düşündümm...süt bezesımıdır kı olabılır
süt gelıodu göğsümden ama aylardır bişi yoktuydu
nasıl zormalamayım hatrılayım anlamadım canım ya kusura bakma :)
amma çok şey bitriktirmişsin bebısımm yaa
benimki de bana hediye aldi "allllllll" dedi uzatti nasil :)))))))
sağol canım....aklıam kötü bişi gelmedi hiç yeldir die düşündümm...süt bezesımıdır kı olabılır
süt gelıodu göğsümden ama aylardır bişi yoktuydu
nasıl zormalamayım hatrılayım anlamadım canım ya kusura bakma :)
amma çok şey bitriktirmişsin bebısımm yaa
zorlama derken mesela ben sut sagma makınasıyla baya zorlamıstım oda hemen beze yaptı..olur ya ters bı hareket ya da koluna fazla yuklenmen..ya da dar gelen sıkan bir sütyen ..zorlama derken onu kastettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?