Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bence doktora danısmadan almayın.bana verdiği tüm vitaminleri kesti doktor.çünkü vucut vitamin patlaması yapmış,her yerim kırmızı benek dolgu koca koca.yarardan çok zarar almayın sonra

canım benım senınkı farklıdır benım esıme verıldı çınko içerıyor erkeklerın çogu içiyor bunu zararı yok tatlım olsa zaten doktor vermez

Canımcım eşinin tahlilleri güzel çıkmış çok sevindim zemuszemus bakalım eğer kırmızı kartı yersem bu ay biz de karar verdik kocişe test yaptıracaz hemen yerimseniben

evet canım çok sagol egerkı yaptırcak olursanız testı tüp bebk merkesınde yaptırın daha ayrıntılı oluyor

arkadaşlar merabalar benide listenize eklermisiniz son adet tarihim 24 ocak
merhaba canım hoşgeldin aramıza ekleriz tabiki a.s. yalnız öyle isim yazdırıp gitmek yok tamam mı :))

canım zaten devlet ödemıyo onu özel alınıyo 18 tl zararı yok tatlım alabılırsın ıstersen

hımm tamam canım bi ara bakim eczaneye saol tatlım..

Kızlar bir şey sorucam size...ejakülasyon sonrası eşimin spermi dışarı akıyor...önceden kafaya takmıyordum, ama şimdi kafam karıştı geçen ay, belki bu yüzden hamile kalamadığımı düşünüyorum

sizce bir sorun olur mu?

canım yaa işallah gelmez kırmızılarrrrrrrr :Saruboceq: adet gelmezse yarın mı yaptırıcan test beklicen mi:)

canım o dediğin şey herkeste oluyor merak etme zaten rahime gitmesi gereken gidiyor geri kalanınında akması gayet normal hepsi içerde kalamazki :) 1 tane bile gitse yeter

zelzel canım senin adına çok sevindim tahlillerin iyi çıkmış inş artık tez zaman da bebişlerde gelir

canım o dediğin şey herkeste oluyor merak etme zaten rahime gitmesi gereken gidiyor geri kalanınında akması gayet normal hepsi içerde kalamazki :) 1 tane bile gitse yeter

evet ben de öyle düşünüyordum ilk başta, ama bir damlası bile içerde kalmıyormuş gibi bir hisse kapılıyorum :))) boş yere kafamı takıyorum yani....

inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız :1rolleyes:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35.........6 ŞUBAT
pembedana..............................8 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Son düzenleme:

yok canım gayet normal bi ara bende takmışdım ama baktımki herkes de öle imiş:)))

Selamlar cümleten :lepi:

adet oldum biliyosunuz dimi..benim için üzülmeyin kızlar gerçekten ben o aşamaları çookktan geçtim
artık her ayın yeni bi umut olduğunu sonradan öğrendim o yüzden gayet iyiyim ben
ve bugnü yine bişi öğrendim.. eskiden adetlerim kahve siyah vbaşlayıp öyle biterdi
bu endometriumda veya yumurtalıklarda problem olduğu anlamına geliyomuş ki zaten dr. yumurtalarda kalitesizlik olduğunu söylemişti bana. düşükten sonra 3aydır direk pembeyle başlayıp tertemiz kanla 4gün süren adetim direk pembeyle azalarak son buluyor ve bu süper bişymiş sağlıklı kaliteli yumurtlama ve endometrium tabakasının sağlıklı çalıştığına işaretmiş. arkdaşta da aynısı olmuş ve o düşükten 1yıl sonra hamile kalmış. içerde herşey yolundaymış yani:)

canım ılıskıye gırıyosunuz esın bosalıyor içine ve sonradanmı spermler dısarı akıyor egerkı oyle ıse normal ama baska sekılde ıse bılmıyorum

Son düzenleme:

yok canım olurmu hiç öyle şey:)) bana da öyle geliyordu ilk zamanlar sen kafana takma bu herkesde olan birşey.. işallah canım hepimiz kavuşuruz bebişlerimize :Saruboceq:

Canım buna çok sevindim senin adına inş o zaman tez zamanda seninde bebişin gelir. böle neşeli olmanada çok sevindim kafaya takmak yok hayırlı zamanda gelir inş meleklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…