bence doktora danısmadan almayın.bana verdiği tüm vitaminleri kesti doktor.çünkü vucut vitamin patlaması yapmış,her yerim kırmızı benek dolgu koca koca.yarardan çok zarar almayın sonra
Canımcım eşinin tahlilleri güzel çıkmış çok sevindim zemuszemus bakalım eğer kırmızı kartı yersem bu ay biz de karar verdik kocişe test yaptıracaz hemen yerimseniben
merhaba canım hoşgeldin aramıza ekleriz tabiki a.s. yalnız öyle isim yazdırıp gitmek yok tamam mı :))arkadaşlar merabalar benide listenize eklermisiniz son adet tarihim 24 ocak
canım zaten devlet ödemıyo onu özel alınıyo 18 tl zararı yok tatlım alabılırsın ıstersen
günaydın kızlar günaydın canım evet geçmişi okuyodum napiyim hiçbir sayfayı es geçemiyorum evet bugün günüm şuan gelen giden yok ama sabahtan beri karnıma çok feci ağrı giriyo gaz ağrısı gibi belki geliyodur kırmızılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın kızlarr ben geldim
Kızlar bir şey sorucam size...ejakülasyon sonrası eşimin spermi dışarı akıyor...önceden kafaya takmıyordum, ama şimdi kafam karıştı geçen ay, belki bu yüzden hamile kalamadığımı düşünüyorum
sizce bir sorun olur mu?
canım benım senınkı farklıdır benım esıme verıldı çınko içerıyor erkeklerın çogu içiyor bunu zararı yok tatlım olsa zaten doktor vermez
canım o dediğin şey herkeste oluyor merak etme zaten rahime gitmesi gereken gidiyor geri kalanınında akması gayet normal hepsi içerde kalamazki :) 1 tane bile gitse yeter
Kızlar bir şey sorucam size...ejakülasyon sonrası eşimin spermi dışarı akıyor...önceden kafaya takmıyordum, ama şimdi kafam karıştı geçen ay, belki bu yüzden hamile kalamadığımı düşünüyorum
sizce bir sorun olur mu?
sizce bir sorun olur mu?
evet ben de öyle düşünüyordum ilk başta, ama bir damlası bile içerde kalmıyormuş gibi bir hisse kapılıyorum :))) boş yere kafamı takıyorum yani....
inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız :1rolleyes:
zelzel canım senin adına çok sevindim tahlillerin iyi çıkmış inş artık tez zaman da bebişlerde gelir
Selamlar cümleten :lepi:
adet oldum biliyosunuz dimi..benim için üzülmeyin kızlar gerçekten ben o aşamaları çookktan geçtim
artık her ayın yeni bi umut olduğunu sonradan öğrendim o yüzden gayet iyiyim ben
ve bugnü yine bişi öğrendim.. eskiden adetlerim kahve siyah vbaşlayıp öyle biterdi
bu endometriumda veya yumurtalıklarda problem olduğu anlamına geliyomuş ki zaten dr. yumurtalarda kalitesizlik olduğunu söylemişti bana. düşükten sonra 3aydır direk pembeyle başlayıp tertemiz kanla 4gün süren adetim direk pembeyle azalarak son buluyor ve bu süper bişymiş sağlıklı kaliteli yumurtlama ve endometrium tabakasının sağlıklı çalıştığına işaretmiş. arkdaşta da aynısı olmuş ve o düşükten 1yıl sonra hamile kalmış. içerde herşey yolundaymış yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?