Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bşey daha sorucam ben hala adet olmuyorum yaaaa enteresan sut karşı gelırmış dıyorlar dr da demişti ama geçen ay ıkı gun çok açık pembemsı geldı başka da yokkk alla allaaa :82:

kızlar ben kaçıyorum yine dersi ektim çalışmam lazım
çoook çalışmam lazım çooookk
görüşürüz yine kızlar baş başş

kızlar bşey daha sorucam ben hala adet olmuyorum yaaaa enteresan sut karşı gelırmış dıyorlar dr da demişti ama geçen ay ıkı gun çok açık pembemsı geldı başka da yokkk alla allaaa :82:

ablamın bebeği 13 aylık sadece 1 kere adet oldu.doktora gittik emzirmen bitene kdr normal dedi hatta emzirme bittikten sonra 3-4 ay daha olmayabilirsin ama sonrad yine olmazsan gel dedi..
senin daha yeni oyüzden korkma canım daha yolu var.hem boşver olma keyfini çıkar ben öyle yapıyorum

canım ben balık evde pişirmiyorum zaten kayınvaldem yapıyor alıyoruz biz yada onlar onlarda yiyioruzen kötü abantta fln gidiyoruz burda yada balık restaurantlarına teza balık geliyo orda yiyiorum yoksa evde hem kokuyo hemde dokunamam ki bennnn

Gökçeee
valla canım ne kadar mantıklı gelir bilmiyorum ama ben ecrin e iki üç kez kirbritin başını zeytin yağına sokup totouna koymuştum inan daha kibriti çıkarırken yapmıştı kakasını.

Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama inan 3-4 günün sonunda denemek zorunda kalmıştık.
Faydasınıda gördük ama

anladım cnm ben o tarz bşey yapamam babamız da yapmaz zatn ama fıtıl verırım en sonunda herhangı bır sıkıntı belırtısı yok mertımde ama bugun 4.gunumuz ve yapamadı..nete okuyorum 6gun yapamayanlar da varmış ve doğal karşılanıyormuşş. bakalım babamız dr ark arayacak ne dıyecek bıze

ya nneeee o ne yapıyorunuz ben face açamıyom burdan haliyle ne yaptığınızı görmüyorum merak ettim

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

evet ya çok gusell :)

ya nneeee o ne yapıyorunuz ben face açamıyom burdan haliyle ne yaptığınızı görmüyorum merak ettim

canım video nası anlatym kı ızlemen lazım eve gıdınce izlersın :)

bayıldım yaaaaaaaaaaaaaa

bende bayıldım sekerımm

meloşşşşşşşş napıosunnnnn
elıfciği bolca emzırıysun yaa aldığın kılocukları verdın mı kızz

AYŞEEEEEE bana farklı bır tıker yapar mısınn ya da bana at sen ben bakayım nasıl yapılacak anlat halledeyım şekerımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…