kızlar bşey daha sorucam ben hala adet olmuyorum yaaaa enteresan sut karşı gelırmış dıyorlar dr da demişti ama geçen ay ıkı gun çok açık pembemsı geldı başka da yokkk alla allaaa :82:
canım ben balık çok severim herzamanda yaparım...ama hamilelikte tiksindim yine yerim seve seve ama birinin pişirmesi lazım..eşimde pişiremeyecğine göre yapamıyorum kendim..ama yinede bundan sonra enazından haftada birkez pişirmem lazım
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
senle ayşeyide tanıdımda öbürleri kim ayyy
kesinlikle...
bnm şimdiden kaşım saçım dökülmeye başladı.ayrıca hiç kanamayan diş etlerim dişlerimi fırçalarken kanamaya başladıoyüzden aslında hem bebeğim için hemde kendim için vitamin takviyesi yamak istiyorum tinker gibi folik plus tek başına yeterli değil.cevizde tüketemiyorum..
Gökçeee
valla canım ne kadar mantıklı gelir bilmiyorum ama ben ecrin e iki üç kez kirbritin başını zeytin yağına sokup totouna koymuştum inan daha kibriti çıkarırken yapmıştı kakasını.
Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama inan 3-4 günün sonunda denemek zorunda kalmıştık.
Faydasınıda gördük ama
ya nneeee o ne yapıyorunuz ben face açamıyom burdan haliyle ne yaptığınızı görmüyorum merak ettimilk izleyıste kendımı tanımadım bılıyomöusun
bu kım yhaa dıom sonna baktım ana benımm
kardesınıde tanıyamamıstım hoş o kızmı erkekmı onuda anyalamadım ama eşin cukk oturmuş :)
diğer hepimizinki emanet gbi olmuşemanet kafa
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ya nneeee o ne yapıyorunuz ben face açamıyom burdan haliyle ne yaptığınızı görmüyorum merak ettim
bayıldım yaaaaaaaaaaaaaa
AYŞEEEEEE bana farklı bır tıker yapar mısınn ya da bana at sen ben bakayım nasıl yapılacak anlat halledeyım şekerımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?