Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrrrrrrrr e ticaretci olucam bennnnnn sahibinden sitesinde elbiselerimi ve kullanmadıgım ürünleri aksesuarları satmaya karar verdimmm bunlardan ilki kına gecesi kıyafetim ve nişanda giydigim abiyemmm

hayırlı kazançlar şekerimm :)

bana da yardımcı olun ammmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaa
oğluşum kakasını yapamıooo

canım totosuna bebe yağı sürebilrisinn zeytınyağı sürebilrisinnn
annem bize sabun sürermıss
birde topikelrde kulak cubugunu yağlayıp şapanalrı görmüştüm ama bilemıyorum

kız 7.aymıydı ben şimdi haturlayamadım ama ben basından berı kullanıyordum sanki

hayııırr :) hatta ben çok iyi hatırlıyorum sen dmeıstınkı ayşe mutlaka al 7. aydan ıtıbaren
demsıtın hatta ben o sonkez doktora gıderken eczaneye sormustum sen tavsiye ettıgın ıcın
ama kullanmak nasib olmamıştı...onun için çok iyi hatırlıyorum

hayır canm gereklı değil benm dr um da ılaçtan yana değildi kesınlıklee sonuçta ılaç dedı sen doğal olanı yap dedı ... bol bol cevız yee balık yemeye bak
anladım canım ben cevize biraz daha ağırlık vereyim bari
ya bugün bütün mallar bi araya toplanmış bu kadar anllama kıt olan insanlar olamaz yaaa

bu arada zeytinyağı denedim diyorsun acaba doktora sorsan belki fitil fln verir doktor

bakalımm dr u arayacağımmm
hıç fıtıl vermemiştımm ver derse nasıl vercem yazık bu bebecıklere yaaaa

sağol canım yaa içim rahatladı inan...umarım yakın zamanlarda hiisederiz babasıyla birliktecanım Allahım en yakın zamanda sanada tekrardan bu güzelliği sonuna kdr nasip etsin inş..sen naptın kağana gitmedin demi daha..sende başla sanada yasin okuyalım hepberaber buarada balık yağına daha var ozaman..yinede dr.sorucm belki şimdide önerir
evet canım hayat hep böyle..
senin akrnın belli olmasın lazım zaten 23.hfatdasın..3 aylık hamileleri görüyorum Allahım yarabbim 7 aylık gibiler..bnmde hafif hafif çıktı
ama ama yaaaaaaaaaaaaaa
canım bebeğim yokki sana yardımcı olayım hiç anlamam..senin oğlan kakasını yapamıo bende öyleben kendime bi çare bulamadım kahvatıda açkarnına kuru incir kayısı yiyorumda senin oğlana napsak acaba???bilemedim...zeytinyağ versen 1 çay kaşığı yanlışmı yönlendirmiş olurum:26:
eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
niye kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz bende evdeyim ama ders çalışmak istemiyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

canımcım anladım gayet ayrıntılı anlatmışsın tşk ederim çok sağol.. üstteki resimde olanı alıcam sadece masmavi olan.diğer resimdeki gibi kırmızı sarı şeritli olanı almıcam..
aslında taze balık pişirip yemeyi çok isterdim ama ben çok tiskindim pişiremiyoum daha hiçde yemedim oysa hamile kalmadan önce bol bol yiyordum biri yapsa yerim ama kendim pişiremedim hiç..
tinkercimm tam nezaman kullandın hatırlamıyormusun???3mü 7mii?????????????
bak bende ona göre alıcm..geç kalmak istemiyorum...dr.sorarımda 5.ayımdayım çünkü geç kalmak istemiyorum..

Son düzenleme:
tinker bide bişey daha sorucam..neden kırmızı sarı şeritli olanı almıyoruz balığın fletosundan yapılanıı al demişsin karaciğerinden olanı alma demişsin ya o kırmızı sarı şeritli olanı karaciğerinden masmavi olanı fletosundanmı yapılıyorda.beni bu konuda aydınlatırmısın canım..
bizim eczane biraz cins şimdi neden masmavi olanı tecrih ediyorsun buda aynı oda aynı derbeni sinirlendirir..eşimde farketmiyormuş işte diye alıo gelio birini..buseferde bnm içim rahat etmiyor hangisi daha faydalı olur diye...
ben cevizde çok yemedim,,balık hiç yemedim..mecbur ilacını kullanayım..balık yağının faydası çokk küçüklüğüm o balık yağını içmekle geçti zehir gibiyim şimdi..

kızlar bu arada göğsümdekı ağrıda elime gelen şeyde gectı dedim ben yel toplamışım :)
meltemın doktoruna gidicektım ama testleri evde unutmusum yaa püff :S

bakalımm dr u arayacağımmm
hıç fıtıl vermemiştımm ver derse nasıl vercem yazık bu bebecıklere yaaaa

ayy bende kıyamam nası veririm bılmıorm :)
hayal meyal hatırlıom annem bize gel sırtını kaşıycam derdi
yatardık dizine çünkü çok hoşumuza gidiyodu sırtımzıı kaşıması
hatta uyudugumu bilirim o halde :)
o an tıp die girerdi fitil üee bi daa yatmıcam iştee fln olurduk :)
ama kadın anpsın ateşlenıodk fln ondan şapiodu tabii

yağı fln bı deneseydın canım işe yarar belkı

hissedersın canım su an hissettiğine bile şükret :)
ben gidemedım maalesef çünkü param yok anca maaşı alınca para kalırsa gidebilriim
bir de samatyada genetıke hematolojıye test yazdı doktor onalrı yaptırayım
onalrın sonucunu da götürürüm diyorum

amin amin canım inşallah yaa
valla hamılelıkı özledim hee hamıle kalmak istiom ama hayırlısı ya
Allah razı olsun canım okuruz inşallahh :) :) :)

bencede doktoruna danış tabii ki onun görüşü önemli :)

bana da yardımcı olun ammmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaa
oğluşum kakasını yapamıooo
gliserin kansuk arada koyabilirsin evde bulundur mutlaka
canım balık tuketemeyenlere dıle getırırsen verır dr endıselenme
poffff cnm benmmm dun verdım bı çay kaşığı ama tık yokk
kabız değil kakasını yapınca sıvı yapıo yınee ama geç yapıo sıkıntı buu
saol cvp verdın şekerımmm
canım anne sutu alan bebekler hergun de yapabılır haftada bırde yapabılırmıs o nedenle takma fazla..zorlanıyorsa o dedıgımı ver arada
ben sana dedıgımde coktan kullanıyordum canım evet dogru hatırlıyorsun cunku en onemlı zaman son 3 aymıs balık yagında ama ben basından alıyordum yanı 3-4-5 arası alıyordum hatta ablam solemıstı bana..sımdı hatırladım..sana dedıgım ondandır..okudum bıryerde son 3 ay omega3 acısından cok onemlı dıye ama onceden baslamnın bır sakıncası yok..anne omega 3 e zaten bebek anneden beslenmeye baladıgından ıtıbaren ıhtıyacı oluyo..o nedenle sakıncası yok..ben gunde 1 tane alıyordum..o hafta balık yedıysem bazen almıyordum

canım ya ben senın gıbıyken alıyordum hatırladım...ama gec kalmazsın cunku en onemlısı son 3 aymıs omega 3 acısından..ama bence almanda bır sakınca yok baslayabılırsın ama dr una sormadan alma sakın..sor o senı aydınlatır her dr un dusuncesı farklı olabılıyor k.k da bunla ılgılı bolumler var oku ıstersen

arkadan bakınca bende birşey yok önden bakınca da sanki bi top var karnımda o kadar 51 kiloydum şimdi 56 oldum bugün kaç çıkıcam bilmiyorum evdelki tartım 56 tarttı dün akşam top yutmuş gibiyim yani

balık sevmiyormusun canım bende pek sevmem ama hafta 1 kere mutlaka yiyorum biraz zorlasan yiyemezmisin

sonucta vitamın yani değil mi bi zararı yok :)
zaten belli bir aydan sonra bebek direk annenın yedıkelrınden beslenmeye başlıyo
onun için ilk aldığın vitamınleri aslında kendin için aldın demiii ihalecciii

fakat bebek gebelık boyunca annedeki tüm vitamınleri hüpplettiği için
anneye yapılan vitamın takviyesi çok önemli...dikkat edilmezse bebeğe bişey olmaz
fakat anne vitamınsız kalır...köylerde doğum sonrası dişelri dökülmüş yüzü solmuş
kadın görülmesının sebebi bu bence ..

canımmm ozaman sonuçları alır almaz inş paranıda denkleştirebilirsen hemen git..bu doktorlar bu tedaviler çok para yiyor canım Allah yardımcınız olsun...bende çok istiyorum senin bebeğine kavuşacağın o günün hemen gelmesini...çok az kaldı canım çoook...az daha sabır...

tamam canım çok sağoll ben doktoruma sorayım al derse hemen başlarım içmeye..zaten vicdan yapıyordum balık yiyemiyorum diye..sanırım ablamda balık yiyemediği için içmişti o balık yağından.bende 7.aya kalmak istemiyorum 5 ay bitmek üzere şimdiden içmeliyim bence.k.k deki bölümlerinede bakarım doktorumda iç derse içerim..aydınlattığın için sağol cnm..

canım dıgerı trıomega ne oldugunu bılmedıgım ıın zaten o değil dedim..ama benim kullandığım mavı olanı..içinde bizzat gözlerimle gördüm for pregnant yazıyor yani hamileler için olanı diğerini araştırmak lazım.karaciğeri olanında bol mıktarda a vıtamını var oda fazlası bebege zarar sen benım dedıgımı al..ama dıgerının ıcerıgını bılmıyorum.

bu kadar mütevazi olma seliz

canım ben balık çok severim herzamanda yaparım...ama hamilelikte tiksindim yine yerim seve seve ama birinin pişirmesi lazım..eşimde pişiremeyecğine göre yapamıyorum kendim..ama yinede bundan sonra enazından haftada birkez pişirmem lazım
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
senle ayşeyide tanıdımda öbürleri kim ayyy

kesinlikle...
bnm şimdiden kaşım saçım dökülmeye başladı.ayrıca hiç kanamayan diş etlerim dişlerimi fırçalarken kanamaya başladıoyüzden aslında hem bebeğim için hemde kendim için vitamin takviyesi yamak istiyorum tinker gibifolik plus tek başına yeterli değil.cevizde tüketemiyorum..

SELİZCİMM HOŞGELDİNNNNNNNN TAKMA KAFANA KIZLARIN DEDİGİ GİBİ ERKEK BEBEK KENDİNİ DAHA ÇOK VE ÇABUK HİSSETTİRİRMİŞ EE NEDE OLSA PRENSES ONLARR

yeliz kızzz sen naptın ööleee facede koptum yhaaa benıde katmış fıkrı fıkır oynuom

kocişle kardeşim canımmm başka kimsenin resmi yoktuuu

tamam canım senin dediğin o masmavi olandan alıcm.zaten resmi kaydettim eşime bizzat gösterip aldırtıcam

buarada bnm 3lü tarama test sonuçlarım 15 gün oldu hala çıkmadı sonuçlar dr.10güne çıkar demişti..onun sonuçları çıktığında doktora gidicem ozaman bu ilacı içmek istediğimi söylerim..

kocişle kardeşim canımmm başka kimsenin resmi yoktuuu

ilk izleyıste kendımı tanımadım bılıyomöusun

bu kım yhaa dıom sonna baktım ana benımm

kardesınıde tanıyamamıstım hoş o kızmı erkekmı onuda anyalamadım ama eşin cukk oturmuş :)

diğer hepimizinki emanet gbi olmuş emanet kafa

dimi kociş fena olmuşş :)))))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…