selam kızlarrsabahtan beri ders çalışıyorum size bi bakmadanda rahat edemiyorum nasılsınız bakalım??
herkescikler yemekte sanırsam..
kızlar benim kızım çok hareketlenmeye başladı 1 haftadır acayip hissediyorum..böyle içimde bişeyler kayıyor içim bir tuhaf oluyorben ayhh uyhh ettikçe kociş koşup elini göbüşüme koyuyor ama o daha henüz dışarıdan hissedemiyor ve biranönce hissetmek istiyor..mesela pembedana benimle aynı haftadayken tekmeliyor diyordu ben öyle tekme şeklinde hissetmiyorum:26:sadece içimde bişeyler oynuyor aynı hava hareketi gibi acaba pembede o hareketleremi tekme diyordu biraz kafam karıştı dün gece...:26:
Ya nesli senin şu nicki okudukça hep içimden şeyi söylüyorum.
Hani bi yılbaşı sarkısı vardı yaa cıngılbell cınglbell diye.
Bende tinkerbell tinkerbell tinler tinker bell diye hep onu tekrar ediyorum içimden
mertişkomu uyuttum sızleyım valla
dışarda felaket yağmur yağıor şimşek çakıor arap kızı camdan bakıorrr
ayyyyyyyyyyyyyyy bayuldumm ocelerınee e
bunları çok sevdım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
maşallah nazardeğmesingünaydınn kızlarrrrr nabersiniizzzz
biz kalktıkk sağlık ocağına gittikk elifin kontrolü vardıııı aşısı vardııı
evett kilosunu açıklıyorum 8 kg olmuş eliff 63.5 cm de boyu
hoşbulduk canımcımselzicim hoşgeldın
neslinin dediği doğru her bebeğin kendien göre bi hareket etme alışkanlığı oluyo :)
bide senın bebsıın kız :) erkekelr daha yaramaz oluyo :)
ama ilerleyen haftalarıdna görüceksın bi tekme sallıcak göbüşün sallancak böle :)
anaam hiç durmuyo diceksın :)
SELİZCİMM HOŞGELDİNNNNNNNNTAKMA KAFANA KIZLARIN DEDİGİ GİBİ ERKEK BEBEK KENDİNİ DAHA ÇOK VE ÇABUK HİSSETTİRİRMİŞ EE NEDE OLSA PRENSES ONLARR
seliz cim merak etme benimde ilk başta çok hafif hisediliyordu ama şimdi kızım yerinde durmuyor hatta akşamları karnımı açıyorum uzanıyprum eşimle bakıyoruz o tekme attıkça karnımın o bölgesi resmen kalkıyor mükemmel birşey yani bazen bi başlıyo hem box yapıyo hem karete o yüzden biraz daha bekle canım 2-3 hafta sonra yumruklar uşuşucak
hoşbulduk canımcım
evet ayşecim kızlar daha ağır oluyolar galiba..prensesim tekme atıyosa bile çok narin pıt pıtlar
ama eşim sabırsızlıkla bekliyor tekmeleri hissedeceği günü.sanırım daha çok var demi eşimin hissetmesine..
hoşbulduk canımmmmm doğru söylüyorsun prenses onlar.ama prenseslerde doğduktan sonra erkeklere göre daha bıcır bıcır ve yaramaz oluyorlar karnımdauken yaramaz olmasını tercih ederdim.ablamın bi oğlu var okdr tatlı uslu bir kızı var tam cadı.aynen etrafımda birçok örnek var öyle...
tinker geçen yavyuma bahsettiğin şu balık yağını sen hamileliğin kaçıncı aylarında kullanmıştın..ben hiç içmedim doktorum bana folik plusta hiç vermedi hamile kalmadan önce içmiştim birkaç kutu..bende kansızlık çıktığı için hamilelğimin başından beridir gyno ferro sanol içiyorum içinde + folik plus olduğu için ayrı içmene gerek yok dedi..ben balık yağıda içmek istiyorum nezaman içmeliyim??hamile olanlar için ayrı bi balık yağı varmı??
ne güzel özetledin gerçekten hep böyleyiz şimdi hissediyorum bugün detaylı ultasanumuzda olucak elini yüüznü herşeyini daha net görücez dediğin gibi doğumasını bekliycez sonra yürümesi konuşması hayat yaa ne kadar garip benim karnım çıkmaya başladı artık dılardan da belli oluyorraaa sadece birkaç haftakalmışş eşim bu duruma çok sevinecekozaman kız bebişler daha geç başlıyor...ya hamile kalayım kalayım diye bekliyosun kalıyosun kesesini göreyim diye bekliyosun dört gözle görüyosun sonra bi kalp atışlarınıda duyayım diyosun duyuyorsun sonra dört gözle cinsiyetini bekliyosun bi 16 haftalık olsun tamam diyosun cinsiyetini öğreniyosun ondan sonra bebeğin hareketlerini duymayı istiyosun şimdi ben hissediyorum biranönce eşimde hissetsin istiyorum.eşim hissettikten sonra neyi beklicez artık ozamanda biarnönce karnım büyüsün,doğum yaklaşsın doğum yapayım bebeğimi kucağıma alayım istersin.insan oğlu nekdr doyumsuz hep bişeyler istiyoruz birtürlü tatmin olmuyoruz.hele bebeğin söz konusuysa hep sabırsızsın
ay ne nickmiş be cıngılbels haselzicim hoşgeldın
neslinin dediği doğru her bebeğin kendien göre bi hareket etme alışkanlığı oluyo :)
bide senın bebsıın kız :) erkekelr daha yaramaz oluyo :)
ama ilerleyen haftalarıdna görüceksın bi tekme sallıcak göbüşün sallancak böle :)
anaam hiç durmuyo diceksın :)
canım ya aynen bende öle oluyodum heop neysekı alıştım sonra bu çileden kurtuldum yaa
b,de şey diodum bu nerden takıldı diliem ya alla alla nerde gördümki diodum
hoşbulduk canımcım
evet ayşecim kızlar daha ağır oluyolar galiba..prensesim tekme atıyosa bile çok narin pıt pıtlar
ama eşim sabırsızlıkla bekliyor tekmeleri hissedeceği günü.sanırım daha çok var demi eşimin hissetmesine..
hoşbulduk canımmmmm doğru söylüyorsun prenses onlar.ama prenseslerde doğduktan sonra erkeklere göre daha bıcır bıcır ve yaramaz oluyorlar karnımdauken yaramaz olmasını tercih ederdim.ablamın bi oğlu var okdr tatlı uslu bir kızı var tam cadı.aynen etrafımda birçok örnek var öyle...
tinker geçen yavyuma bahsettiğin şu balık yağını sen hamileliğin kaçıncı aylarında kullanmıştın..ben hiç içmedim doktorum bana folik plusta hiç vermedi hamile kalmadan önce içmiştim birkaç kutu..bende kansızlık çıktığı için hamilelğimin başından beridir gyno ferro sanol içiyorum içinde + folik plus olduğu için ayrı içmene gerek yok dedi..ben balık yağıda içmek istiyorum nezaman içmeliyim??hamile olanlar için ayrı bi balık yağı varmı??
selzicimm bı kaç hafta daha var ayrıca sen daha 18. haftadasın bu haftada hareket hıssetmek
çok düşük bı ıhtımal hele ılk gebelıkde helede kızsa ben 19. haftada ufak kaymalar hıssetmsıtım
o kadar o da nadiren ki kızım çok hareketlıydı doktor söyluıyordu devamlı yerıdne durmuyor
diyordu....sonradan ciddi ciddi hareketler hıssdıodn tabıı ayaklarını dayıyo fln güzel oluyo
tinkerin dediği seven plus balık yağı hapı canım 7. aydan itibaren kullanman lazım daha erken :)
hamıleler için uygun sanırım tinker tavsiye etmsıtı ve ahmıleyken kullanmsıtı :)
bana da yardımcı olun ammmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaa
oğluşum kakasını yapamıooo
ama ama yaaaaaaaaaaaaaa
eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ay ne nickmiş be cıngılbels ha
canım ben 3. aydan sonra başladım içmeye seven seas pulse diye omega3 tabletlerı var.elif eczaneye sorunca bunun ıkı cesıdı var demısler..hangısı dıye sorunca tereddüt yasadı..kapagında turuncu olanı degıl de mavı olanını alıcaksın ..ben resım bulursam ekleyeyım dur bi..bu ilaç ithal..burda devlete genelde dr lar marincap veriyor ama bu kapsulun epey kalıtelı oldugunu duydum fıyatıda daha pahallı 60 tane var ıcınde gunde 1 tane alıyorsun..tadı falan yok..vallahı omega 3 bebegın zekası ıcın cok onemlı tabı cevız tek basına yetmez yıyebılıyorsan taze balık yıyeceksın ama buralarda taze yok hamsı zamanı da gectı..çorum dada yoktur bence al sende kullan..seven seas pulseEki Görüntüle 192299 Eki Görüntüle 192300 ...prespektusu ıngılızce ama ıcınde for pregnant yazıyordu...bır de bu balık yaglarında dıkkat edılmesı gereken sey balıgın fletosundan yapılanını almak..bazıları balıgın karacıgerınden yapılıyor o da hamılelıkte sakıncalı..sen bunu sor eczaneye ıkı çeşit çıkarırlarsa ıcınde turuncu renk olanı degılde mavı kutuyu al..turuncu renk olanıda mavı kutuda ama benım dedıgım masvavi olanı..ayrıntılı anlatabılmışımdır umarım
masmavi olanı canım resmi ekledim...kırmızı sarı serıtlı olanı değil..ok
kuzu ben yardımcı olamam ama eytin yagı içir bi kaçık belkim işe yararrr
nolduuu???
bu hafta zor başladı haftasonuda gelmiycek gibi görünüyor bu tempo ile
bana normal vitamin ve kan hapının dışında birşey vermedi doktorum ilk başta folik asit vermişti balık ye ceviz ye fln dedi ama ilaç vermedi gerekli mi vermesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?