Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet kızlar bu akşam menüsü konuşalaım ben sarma ve çorba yaptım yarına fikir olsun hem benim için hem hepimiz içincokacimcoookcokacimcoook

evet kızlar bu akşam menüsü konuşalaım ben sarma ve çorba yaptım yarına fikir olsun hem benim için hem hepimiz içincokacimcoookcokacimcoook

ellerine sağlık canım bayılırım sarmaya cokacimcoook bende kuru fasülye ile pilav yaptım yanınada turşum var kaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık canım bayılırım sarmaya cokacimcoook bende kuru fasülye ile pilav yaptım yanınada turşum var kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun çok acım ve tatlı krizim tuttu nedense eşimin gelmesini bekliyorum sabırsızlıklacokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ama ya bende çok acıktım cokacimcoook hala işyerindeyim ve kaçta çıkarım bilmiyorum. ellerinize sağlık kızlar.

kızlar aranızda hamile kalmak için özel bişi yapan varmı..
nebilim kürler pozisyonlar falan???

ben kuru incir yiyorum sadece canım bide belime yastık koyuyorum kaydirigubbakcemile3 ama henüz bişe olmadı kaydirigubbakcemile3

çorba güveç pilav birde bugün günü vardı otlu pide yaptırmıştı. offf çok acıktı ya

ay harikaa bayılırım güveçe pideye hepsine cokacimcoook ellerine sağlık kayınvalideciğinin :)) sizede afiyet olsun canımmm

canım ben bu ay bol bol kuru incir havuç yedim. ilişkiden sonra bacaklarımı duvara dayadım ve belimin altına yastık koydum.

ilişkiden sonra sabaha kadar uyuyorum... hiç kalkmıyorum... popomun altına yastık koyuyorum... ama yastığı ilişki esnasında koy... böylece meyil oluyor yumurtalıklara doğru... :jeyyar: folik asit içiyorum... bide kocişe arı poleniyle mesir macunu yediriyorum her sabah 1 kaşık... yerimseniben

ya bu arada ben bütün 1 ayı adet sancısıyla geçirdim.. noldu bu ay yaa... mafoldumben 21-22 si gibi adet olcam.. şimdide onun ağrısı başladı... offfffffff offfffffffffffffff........... akannehir

ay bi memek yapim snra oturayım başına dedim.çünkü ayrılamıyrum burdan.maşallah ne çok yazışmışsınız yaaaaaaaaa oku oku bitiremedim zemuszemus ne güzel inşallah yeni yılda hepimiz hamiş olcazzz:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…