valla bende yıkamaya veriommm miss gibi oluyoo
5-6 parça halı verıom 25 tl ye yıkıolarr
günaydın kızlarrr hayırlı sabahlarrrnasılsınız..
ayy benim bulantılar hafifleyeceği yerde 2 gündür acayip arttı sabah bir kalkıyorum akşama kadar cıkartıyorumm
bu arada dün şero ve nanem dr. gidicekti nanemle yazışıyorum ama şeronun haberini okumadım.:26:
Canım ben bahara hiç kıyafet almadım sayılır, ablamın eltisi kızının kıyafetlerini bana verdi ben de onları giydiriyorum hala...ilk başta zoruma gidiyordu hani ilk bebeğimmm diye ama hergün banyo yaptırıyorum kusuyooo pisletiyo üstüne bazennn işiyooo kaka yapıyo yanii o yüzden onları kullandım...ama çok beğendiğim şeyleri aldım tabi ki...keşke 0-3 almasaydın o kadar...bahar 51 cm doğdu, ben de aldıklarımı hep 0-3 almıştım...bir mont beğenmiştim çok güzeldi 54cm2-3 kere giydirebildim....ve aldığın kıyafetlere dikkat et mevsimine göre allll canım 2 aylık olunca zaten 3 aylık giyer 3-4 aylık olunca 6 aylık...bahar şimdi 9 aylık giyiyo... o kadar kıyafet almana gerek yok gerçekten bak biliyorum insan heyecanlanıyooo herşey almak istiyo ama abartma yani :)
Dualarım her zaman seninle canımın içi...çok heyecanlanıyorum hele de normal doğum istiyorsun diye iki kat heyecanlanıyorum :) normal istiyorsan zaten ha bire parmaklıcaklar açılma olmuş mu olmamış mı bakmak için...benim açılmam olmamıştı suyumun gelmesine rağmenn gelen giden parmaklıyordualışıyosun sonra :)
evet öyle oluyo dibine kadar sokuyo sanki ya :) hatta bilgenin kafasına da dokunmuştur belkii :)
canım çok sevindim....ve heyecanlandımmmmmmmmm
Sen şimdiden başla çalışmalaraaaa şimdi başlarsannnnn kışın doğurursun canımın içiiiiiii
Günaydın hemşocummmmmm nasılsınnnn baltopağımız nasılllll
oyyyyyyy oyyyyyyyyy sancıların mı gelmişşşşgeliyooo geliyooo iki bebiş daha geliyooo anammmm ne heyecanlı yaaa sankim ben doğuracammm
kız o kadar bağırmaaaa :) doğumda bile bu kadar bağırmadım bennnn
Günaydın kızlarrrrrr nasılsınız? ben fena değilimmmm
bahar hanım beni emmek istemiyo artık biraz canım sıkkın..............dün 4 biberon hazırlamak zorunda kaldım emmiyo çünkü yüzüne bile bakmıyo memelerimin :))) ağlıyo çığlığı basıyooo
ayy ne kadar ucuzmuş ayşemm burda mertresini 2,5 tl yıkıyolar.
bende vericem şimdi yıkamaya 100,ü bulur büyük ihtimalle.
kıslarr elbise nasıl sizce benim cok hoşuma gitti yazın tiril tirill.
Hamile Elbise | Gebe ve Hamile Giyim rnleri
günaydınnnnnn balımmmmmmmmmm oyyy bıdıga bakkk kusturuyo annesiniiiiii
sağol canımm ayy sorma canım yaaa azalıca yerde artışa gecti inş. cok uzun sürmez..
ama yinede ucuz yelizcimm burası kücük yer olduğu için pahalı neyse artıkın katlanıcaz..ben de verdimmm 4 parça 2 si yolluk 3 mt toplam 35 tuttu ama benim halılar shagyy ondan
bayıldmmmmmm
kızlar merhaba sizlere bişey sorcam eğer yardımcı olursanız sevinirim.ben nisanın 7 sinde adet oldum ve bu ayın 5 i ya da 6 sında adet olmam gerekiyordu olmadım 5 gün geçti acaba idrar testi kaç gün sonra yapılıyor. hiç bir belirti yok hamilelikle ilgili ama göğüslerde dolgunluk var biras ucu çok acıyor. acaba mesela mide bulantıları adet geçikmesinden kaç gün sonra başlar. internetteki hamilelik hesaplayıcısından baktım hseapladım eğer hamileysem 4 hafta 7 günlük hamileyim. idrar testi yapmak istiyorum ama erken midir acaba korkuyorum negatif çıkar diye.
günaydın kızlarrr hayırlı sabahlarrrnasılsınız..
ayy benim bulantılar hafifleyeceği yerde 2 gündür acayip arttı sabah bir kalkıyorum akşama kadar cıkartıyorumm
bu arada dün şero ve nanem dr. gidicekti nanemle yazışıyorum ama şeronun haberini okumadım.:26:
Günaydın kızlarrrrrr nasılsınız? ben fena değilimmmm
bahar hanım beni emmek istemiyo artık biraz canım sıkkın..............dün 4 biberon hazırlamak zorunda kaldım emmiyo çünkü yüzüne bile bakmıyo memelerimin :))) ağlıyo çığlığı basıyooo
ama yinede ucuz yelizcimm burası kücük yer olduğu için pahalı neyse artıkın katlanıcaz..
bu arada bizim tayinlerin acıklanmasına 10 gün kaldı cok heyecanlıyım inş. merkezi bir yere cıkarda gidebilirim yoksa ben memlekete yerleşicem eşim yanlız gidicek..
bende cok hoşuma gitti hem spor hemde şık biraz pahalı ama hamiş kıyafetlerinin geneli böyle..
Selam kızlar yine yorgun yine uykusuz bir halde geldim
naneyi merak ediyorum birde şeroyu haber varmı geçmişi okuyamadım
hoşbuldum idilimmm teşekkürler bende cok beğendimm bakalım koçişde gösterimde alıcam..Haticem hoşgeldin çok güzelmiş kıyafet bayıldım....
evet hayatım orası öyle aslında bulantım oldukca diyorumki bebişim sağlıklı ilerliyo...inşallah geçer canımmm. ama allah bilio ya ben hamile kalsam hareketlerini hissedene kadar kusmak isterim anca öyle anlaşılıyooo hamişlik gibim gewlio bana tabi hamişlikte kusmak nasıl bişi bilmiom ama
kızlar merhaba sizlere bişey sorcam eğer yardımcı olursanız sevinirim.ben nisanın 7 sinde adet oldum ve bu ayın 5 i ya da 6 sında adet olmam gerekiyordu olmadım 5 gün geçti acaba idrar testi kaç gün sonra yapılıyor. hiç bir belirti yok hamilelikle ilgili ama göğüslerde dolgunluk var biras ucu çok acıyor. acaba mesela mide bulantıları adet geçikmesinden kaç gün sonra başlar. internetteki hamilelik hesaplayıcısından baktım hseapladım eğer hamileysem 4 hafta 7 günlük hamileyim. idrar testi yapmak istiyorum ama erken midir acaba korkuyorum negatif çıkar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?