Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydınnnnnn balımmmmmmmmmm oyyy bıdıga bakkk kusturuyo annesiniiiiii

günaydınnnn canımm umarımmm geçici bi durumdurrr buuuu

sağol canımm ayy sorma canım yaaa azalıca yerde artışa gecti inş. cok uzun sürmez..

inşallah geçer canımmm. ama allah bilio ya ben hamile kalsam hareketlerini hissedene kadar kusmak isterim anca öyle anlaşılıyooo hamişlik gibim gewlio bana tabi hamişlikte kusmak nasıl bişi bilmiom ama

kızlar merhaba sizlere bişey sorcam eğer yardımcı olursanız sevinirim.ben nisanın 7 sinde adet oldum ve bu ayın 5 i ya da 6 sında adet olmam gerekiyordu olmadım 5 gün geçti acaba idrar testi kaç gün sonra yapılıyor. hiç bir belirti yok hamilelikle ilgili ama göğüslerde dolgunluk var biras ucu çok acıyor. acaba mesela mide bulantıları adet geçikmesinden kaç gün sonra başlar. internetteki hamilelik hesaplayıcısından baktım hseapladım eğer hamileysem 4 hafta 7 günlük hamileyim. idrar testi yapmak istiyorum ama erken midir acaba korkuyorum negatif çıkar diye.

ben de verdimmm 4 parça 2 si yolluk 3 mt toplam 35 tuttu ama benim halılar shagyy ondan
ama yinede ucuz yelizcimm burası kücük yer olduğu için pahalı neyse artıkın katlanıcaz..

bu arada bizim tayinlerin acıklanmasına 10 gün kaldı cok heyecanlıyım inş. merkezi bir yere cıkarda gidebilirim yoksa ben memlekete yerleşicem eşim yanlız gidicek..

bende cok hoşuma gitti hem spor hemde şık biraz pahalı ama hamiş kıyafetlerinin geneli böyle..

canım hayır erken degilllll bi idrar testi yap baktın negatif çıktı ve hala adet olmadın 2-3 gün sonra tekrarla testi yada bi doktora git kan testi yaptır ve alttan muayene ol

Selam kızlar yine yorgun yine uykusuz bir halde geldim
naneyi merak ediyorum birde şeroyu haber varmı geçmişi okuyamadım

günaydın canım hoşgeldinnn
oy oy oyy sıpaya bak sen annesini iyice kusturuyor
bende merak ettim şeromu ne yaptı acaba bide yavyumu ne zamandır göremiyorum izinlimi acaba??

valla bende yıkamaya veriommm miss gibi oluyoo

5-6 parça halı verıom 25 tl ye yıkıolarr

bende senede 3 defa yıkamaya veriyorum mis gibi oluyor valla hiç ugrasmıyorum halıyla felan zaten onunlada ugrassam kesin kocam boşar beni (Allah korusun) temizlik hastasıyım diye kavga ediyoruz sürekli çok temizlik yapıyomusum :))
huyum kurusun napim:))

günaydın idilimmm hoşgeldin
anamm bahara bak hele nankörlükmü ediyor biberona sattımı senin memişleri
sıkma canını canım tilkinin dönüp dolasacagı yer yine kürkçü dükkanıdır annesinden aldıgı lezzeti kimsede bulamaz sen merak etme

işallah canım iyi bi yere çıkar
evet çok güzel kıyafet ya ben bu tekstil sektörünü hiç anlamıyorummm hamile kıyafetleriyle normal bi kıyafet arasında dünya kadar fiyat farkı oluyo 1 mt fazla kumaş kullanıyolar diee

Haticem hoşgeldin çok güzelmiş kıyafet bayıldım....
hoşbuldum idilimmm teşekkürler bende cok beğendimm bakalım koçişde gösterimde alıcam..
inşallah geçer canımmm. ama allah bilio ya ben hamile kalsam hareketlerini hissedene kadar kusmak isterim anca öyle anlaşılıyooo hamişlik gibim gewlio bana tabi hamişlikte kusmak nasıl bişi bilmiom ama
evet hayatım orası öyle aslında bulantım oldukca diyorumki bebişim sağlıklı ilerliyo...
birde dün akşam ve bu sabah böyle içimde lıkır lıkır bişeyler oluyor ama gaz değil cünki gazı anlıyorum bu ne böyle anlamış değilim bebek desem daha cok erken hissetmem için anlamadım valla..

merhaba canım hoşgeldinn...
bence hemen bir test al yap adetin 5 gün gecmiş ve varsa eğer şak diye cıkar.ben daha önceki gebelikerimde adet günümden önce yapmıştım ve silikte olsa cıkmıştı..
bulantılara gelincede hamişliğin 6-7 haftalarında başlıyo yani hamile olsan bile daha cok erken bulantılar için..

günün herhangi bir saati yapılabilirmi idrar testi bazıları sabah ilk idrarla yapılır diyorlar. acaba doğrumu
bide ben doğum kontrol hapı kullanıyordum. 3 ay önce bıraktım bukadar hızlı olabilirmi? bide çok tuvalete çıkma hissi oluyor ve sistit oldum galiba her hamilede oluyormuş çoğunlukla?

hoşgeldinn kuzummmm sarı ördeğim nasıll galiba sana iş kesiyoo ama olsunn yeterki sağlıklı olsun kuzumm..

şerodan haber yok merak ediyorum bende..:26:
nanemle görüştüm iyi maşallahh herşey gayet güzel ilerliyo..

oy oy kimler gelmiş kuzummm benimmm hoşgeldinn sarı ördeğin uyutmuyomu seni vay yaramaz vay
canım ben tüpbebege başladım dün kontrolüm vardı yumurtalarım 13 mm olmuslar 17mm olunca toplayacaklar ve dölleyecekler inş...2 gün daha iğne vurulcam inş ondan sonra 17 mm olur dedi doktor bakalım haftaya büyük ihtimalle transferim olur...artık ondan sonrada 12 gün şafak sayıcaz
yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne dicek doktor...
bu arada karnım delik deşik oldu ya morardı hep bide 2ye cıktı iğneler biri de çatlatma önleyici iğne nasıl acıyor yerleri...ama olsun herşeye deger
benden haberler bu kadar tatlım...

şeromdan daha haber yok o da gidicekti doktora dün minnakını görmek için inş güzel haberlerle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…