günaydın kızlarrr hayırlı sabahlarrrnasılsınız..
ayy benim bulantılar hafifleyeceği yerde 2 gündür acayip arttı sabah bir kalkıyorum akşama kadar cıkartıyorumm
bu arada dün şero ve nanem dr. gidicekti nanemle yazışıyorum ama şeronun haberini okumadım.:26:
canım çok sevindim....ve heyecanlandımmmmmmmmm
Sen şimdiden başla çalışmalaraaaa şimdi başlarsannnnn kışın doğurursun canımın içiiiiiii
:
ayy ne kadar ucuzmuş ayşemm burda mertresini 2,5 tl yıkıyolar.
bende vericem şimdi yıkamaya 100,ü bulur büyük ihtimalle.
işallah canım iyi bi yere çıkar
evet çok güzel kıyafet ya ben bu tekstil sektörünü hiç anlamıyorummm hamile kıyafetleriyle normal bi kıyafet arasında dünya kadar fiyat farkı oluyo 1 mt fazla kumaş kullanıyolar diee
günün herhangi bir saati yapılabilirmi idrar testi bazıları sabah ilk idrarla yapılır diyorlar. acaba doğrumu
bide ben doğum kontrol hapı kullanıyordum. 3 ay önce bıraktım bukadar hızlı olabilirmi? bide çok tuvalete çıkma hissi oluyor ve sistit oldum galiba her hamilede oluyormuş çoğunlukla?
Günaydın canımm :)
canım benım halıalrım çok buyuk değil :)ondanda çok tutumuyo :)
hoşgeldinnn tatlımmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinn kuzummmm sarı ördeğim nasıll galiba sana iş kesiyoo ama olsunn yeterki sağlıklı olsun kuzumm..
şerodan haber yok merak ediyorum bende..:26:
nanemle görüştüm iyi maşallahh herşey gayet güzel ilerliyo..
oy oy kimler gelmiş kuzummm benimmm hoşgeldinn sarı ördeğin uyutmuyomu seni vay yaramaz vay
canım ben tüpbebege başladım dün kontrolüm vardı yumurtalarım 13 mm olmuslar 17mm olunca toplayacaklar ve dölleyecekler inş...2 gün daha iğne vurulcam inş ondan sonra 17 mm olur dedi doktor bakalım haftaya büyük ihtimalle transferim olur...artık ondan sonrada 12 gün şafak sayıcaz
yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne dicek doktor...
bu arada karnım delik deşik oldu ya morardı hep bide 2ye cıktı iğneler biri de çatlatma önleyici iğne nasıl acıyor yerleri...ama olsun herşeye deger
benden haberler bu kadar tatlım...
şeromdan daha haber yok o da gidicekti doktora dün minnakını görmek için inş güzel haberlerle gelir
evet canımm aynen öyle valla :) çok yorgun ve uykusuzum..
kızım uslu bi bebek maşallah ama yine de gece emzirmek için sık sık kalkıyorum
sonra da uykuya geç dalıyor ve haliyle sabah oluyorr :)
bide ev işleri yemek ütü derken akşam oluyor hiç gelemiyorum buraya
baya yoğun geçiyo yani :) ama dediğin gibi herşeye değerr onlar için
senin de doğumuna çok az kaldı canım ya hadi hayırlısı
vaktinde sağlıkla gelsin inşallah prensesimiz
fatoşş Allah yardımcımız olsun canım,
gaz sıkıntısı zor oluyor gerçekten,biraz sabredicez :)
günaydın bacularnihayet 3lü tarama sonuçlarım çıkmış
hoşbuldum canımcımmm
valla hiçbir iş yaptırmıyor hatta uyutmuyor bile 3. günü bugun gerçi hakkını yemeyim bu gece uyuttuyine azıcıkya korkuyorumda bir yerinimi acıtıyorum diye valla korkumdan kundak yapıyorum bol bol
dün doktora götürdüm artık manyak kadın kusuyor bu su kaybı var serum takılması lazım acil büyük hastaneye götür falan dedi tabi ben korkudan ölcem
hemen dogdugu hastaneye gittik ordaki dr teyzemiz sagolsun rahatlattı bizi aşırı gazı oldugu için çıkarıyor birde mememden ayrılmıyor asya oda gazı olunca meme ile gececek sanarlarmış dogal olarak fazlasını atıyor dedi yani bütüyütcem Allahın izni ile ama sanırsam delirecemde
oyyy kuzum o iğneler çok zor ya Allahım yardımcın olsun ama sonunu düşün sonu çoook güzel olacak inşAllahhhh
seninde mucize bebegin geleek sonra asya gibi ananı aglatacak
moralini yüksek tut gülüm gerisi hikaye sen iyi ol ki fasulye sıkı sıkı saglıkla tutunsun
selammmm kızlarrr
ayşemmm cnam çok sevindim yaa şöyle derdiniz düzgünce anlatıp konuşan bi dr bulmuşsunn vede çok güzel şeyler söylemiş inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsınn
anammm zilli asyaya bak sen yaaaaaaaaaa
selizcim ve mervişim hoşgeldiniz bacularrrrrrrrrrrr.selizim gözün aydın sonuçlar çıkmılşşş
sağol canımmm..
valla ne bilim burası cok pahalı geldi memlekette kayınvalde koca koca halılar veriyor 50 tl tutuyo..
amann uğraşmaktansa veririm ne yapıyım hem yıkıcak halimde yok bu halimle.
selammmm kızlarrr
ayşemmm cnam çok sevindim yaa şöyle derdiniz düzgünce anlatıp konuşan bi dr bulmuşsunn vede çok güzel şeyler söylemiş inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsınn
hoşbuldum canımcımmm
valla hiçbir iş yaptırmıyor hatta uyutmuyor bile 3. günü bugun gerçi hakkını yemeyim bu gece uyuttuyine azıcıkya korkuyorumda bir yerinimi acıtıyorum diye valla korkumdan kundak yapıyorum bol bol
dün doktora götürdüm artık manyak kadın kusuyor bu su kaybı var serum takılması lazım acil büyük hastaneye götür falan dedi tabi ben korkudan ölcem
hemen dogdugu hastaneye gittik ordaki dr teyzemiz sagolsun rahatlattı bizi aşırı gazı oldugu için çıkarıyor birde mememden ayrılmıyor asya oda gazı olunca meme ile gececek sanarlarmış dogal olarak fazlasını atıyor dedi yani bütüyütcem Allahın izni ile ama sanırsam delirecemde
oyyy kuzum o iğneler çok zor ya Allahım yardımcın olsun ama sonunu düşün sonu çoook güzel olacak inşAllahhhh
seninde mucize bebegin geleek sonra asya gibi ananı aglatacak
moralini yüksek tut gülüm gerisi hikaye sen iyi ol ki fasulye sıkı sıkı saglıkla tutunsun
selammmm kızlarrr
günaydınn canım hoşgeldinn...günaydın bacularnihayet 3lü tarama sonuçlarım çıkmış
ayy kıyamam ben size yaaa keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu.valla hiçbir iş yaptırmıyor hatta uyutmuyor bile 3. günü bugun gerçi hakkını yemeyim bu gece uyuttuyine azıcıkya korkuyorumda bir yerinimi acıtıyorum diye valla korkumdan kundak yapıyorum bol bol
selammmm kızlarrr
hatcemmmm elbiseee çok hoş canm sanada çok yaKIŞIR
sorma kuzu yaaa çok kasılıyor öle olunca da ben çok üzülüyorum
acıelma yagı dediler aldım masaj yapıom dr dün kimyon yagı dene dedi onuda denedim çıkarıyo ama yinede çok gazlı uykusundan uyandırıyo nolcek böle bilmiyom
günaydınn canım hoşgeldinn...
inş. 3lü taramanda bişeycik cıkmıcak..
ayy kıyamam ben size yaaa keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu.
ama eminim herşeye zamanla alışıcaksınız canımm anlıyorum ilk aylar cok zor helede yanında büyük birisi yoksa..
ne d,lar varya felaket tellalcısı töbeee ama kendi dr. içini rahatlatmış sevindimm..
acı elma yağını bende kullanıyorum canım kendim için acayip rahatlatıyo benii annemlerde eskiden cok kullanırdık bebeklere diyor..
allahın izniyle büyütürsün kuzumm sen şimdi tecrübe kazanıyon sonra bize akıl vercen..
selam canımm hoşgeldinnnn....
bende cok beğendim canım yazın güzel olur..teşekkür ederimm
canım tayin işi içinde hakkınızda hayırlısı neresiyse orası olsun inşallahh güzel biyer çıkar
aminnnnn canım inşallahhh...
ama büyük olasılıkla gidemem gibi geliyor ama hayırlısı rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..
ay ne manyak doktorlar var ya insanı korkutmakta üstlerine yok yani
hiç sevmiyorum böle insanları...
neyseki diğer doktor iyiymiş canım sevindim rahatlamış olmana kuzum benimmm
yerim ben senin o sarı ördeğini bi göremedik resmini daha yakında
inşallah canım inşallahhh aglatsın anamı ben razıyım
sizlerle konustukca dahada moral topluyorum çok iyi geliyor valla iyiki varsınız
günaydınn canım hoşgeldinn...
inş. 3lü taramanda bişeycik cıkmıcak..
ayy kıyamam ben size yaaa keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu.
ama eminim herşeye zamanla alışıcaksınız canımm anlıyorum ilk aylar cok zor helede yanında büyük birisi yoksa..
ne d,lar varya felaket tellalcısı töbeee ama kendi dr. içini rahatlatmış sevindimm..
acı elma yağını bende kullanıyorum canım kendim için acayip rahatlatıyo benii annemlerde eskiden cok kullanırdık bebeklere diyor..
allahın izniyle büyütürsün kuzumm sen şimdi tecrübe kazanıyon sonra bize akıl vercen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?