Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Günaydın canımm :)

canım çok sevindim.... ve heyecanlandımmmmmmmmm
Sen şimdiden başla çalışmalaraaaa şimdi başlarsannnnn kışın doğurursun canımın içiiiiiii

:

günaydıınn :)
evet idilcimm inşallah reglımı olymm bi sonra çalışmalar tam gaz :)

ayy ne kadar ucuzmuş ayşemm burda mertresini 2,5 tl yıkıyolar.
bende vericem şimdi yıkamaya 100,ü bulur büyük ihtimalle.

canım benım halıalrım çok buyuk değil :)ondanda çok tutumuyo :)

inşallahh canımm...:98:
evet yaaa bende anlamıyorumm ve cok sinir oluyorum ama yıllardırda bu kıyafetleri giymek için beklediğim için alıcam hele biraz daha büyüyelimde..

evde test varsa yap hemennnnn

Günaydın canımm :)

canım benım halıalrım çok buyuk değil :)ondanda çok tutumuyo :)

sağol canımmm..

valla ne bilim burası cok pahalı geldi memlekette kayınvalde koca koca halılar veriyor 50 tl tutuyo..
amann uğraşmaktansa veririm ne yapıyım hem yıkıcak halimde yok bu halimle.

hoşgeldinnn tatlımmmmmmmmmmmmmm

hoşbuldum canımcımmm

valla hiçbir iş yaptırmıyor hatta uyutmuyor bile 3. günü bugun gerçi hakkını yemeyim bu gece uyuttuyine azıcık ya korkuyorumda bir yerinimi acıtıyorum diye valla korkumdan kundak yapıyorum bol bol
dün doktora götürdüm artık manyak kadın kusuyor bu su kaybı var serum takılması lazım acil büyük hastaneye götür falan dedi tabi ben korkudan ölcem
hemen dogdugu hastaneye gittik ordaki dr teyzemiz sagolsun rahatlattı bizi aşırı gazı oldugu için çıkarıyor birde mememden ayrılmıyor asya oda gazı olunca meme ile gececek sanarlarmış dogal olarak fazlasını atıyor dedi yani bütüyütcem Allahın izni ile ama sanırsam delirecemde

oyyy kuzum o iğneler çok zor ya Allahım yardımcın olsun ama sonunu düşün sonu çoook güzel olacak inşAllahhhh
seninde mucize bebegin geleek sonra asya gibi ananı aglatacak
moralini yüksek tut gülüm gerisi hikaye sen iyi ol ki fasulye sıkı sıkı saglıkla tutunsun

selammmm kızlarrr

ayşemmm cnam çok sevindim yaa şöyle derdiniz düzgünce anlatıp konuşan bi dr bulmuşsunn vede çok güzel şeyler söylemiş inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsınn

sorma kuzu yaaa çok kasılıyor öle olunca da ben çok üzülüyorum
acıelma yagı dediler aldım masaj yapıom dr dün kimyon yagı dene dedi onuda denedim çıkarıyo ama yinede çok gazlı uykusundan uyandırıyo nolcek böle bilmiyom

günaydın bacular nihayet 3lü tarama sonuçlarım çıkmış

selammmm kızlarrr

ayşemmm cnam çok sevindim yaa şöyle derdiniz düzgünce anlatıp konuşan bi dr bulmuşsunn vede çok güzel şeyler söylemiş inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsınn

anammm zilli asyaya bak sen yaaaaaaaaaa

selizcim ve mervişim hoşgeldiniz bacularrrrrrrrrrrr.selizim gözün aydın sonuçlar çıkmılşşş

sağol canımmm..

valla ne bilim burası cok pahalı geldi memlekette kayınvalde koca koca halılar veriyor 50 tl tutuyo..
amann uğraşmaktansa veririm ne yapıyım hem yıkıcak halimde yok bu halimle.

heralde canım boşver ugrasma bu halınle yıkamaya ver gitsin

günaydın canım sonuclar ,iyidir ınsallah

selammmm kızlarrr

Günaydın canım evet ya çok sukru buldummm :)
inşallah hayırlısı olur :)

ay ne manyak doktorlar var ya insanı korkutmakta üstlerine yok yani
hiç sevmiyorum böle insanları...
neyseki diğer doktor iyiymiş canım sevindim rahatlamış olmana kuzum benimmm
yerim ben senin o sarı ördeğini bi göremedik resmini daha yakında

inşallah canım inşallahhh aglatsın anamı ben razıyım
sizlerle konustukca dahada moral topluyorum çok iyi geliyor valla iyiki varsınız

selammmm kızlarrr

slm canım hoşgeldinn

günaydınn canım hoşgeldinn...
inş. 3lü taramanda bişeycik cıkmıcak..

ayy kıyamam ben size yaaa keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu.
ama eminim herşeye zamanla alışıcaksınız canımm anlıyorum ilk aylar cok zor helede yanında büyük birisi yoksa..
ne d,lar varya felaket tellalcısı töbeee ama kendi dr. içini rahatlatmış sevindimm..
acı elma yağını bende kullanıyorum canım kendim için acayip rahatlatıyo benii annemlerde eskiden cok kullanırdık bebeklere diyor..
allahın izniyle büyütürsün kuzumm sen şimdi tecrübe kazanıyon sonra bize akıl vercen..

selammmm kızlarrr

hatcemmmm elbiseee çok hoş canm sanada çok yaKIŞIR

selam canımm hoşgeldinnnn....

bende cok beğendim canım yazın güzel olur..teşekkür ederimm

fatosumm hıoşgeldın asya bebıs nasıll :) gazımı varmıs yavrucagınn
bu zamanalrı atlatır ınsallah hemencıkk

Son düzenleme:

canım tayin işi içinde hakkınızda hayırlısı neresiyse orası olsun inşallahh güzel biyer çıkar

aminnnnn canım inşallahhh...
ama büyük olasılıkla gidemem gibi geliyor ama hayırlısı rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..

HATCEM BENİM KARGO GELDİ içinde hediyede göndermişler zayıflama için gıda takviyesi bi tanede gebelik testi acaba bu gebelik testi erken gebelik testlerimi ki bi bilginm var mı canmm:26:

oyy canım benim rabbim gönlüne göre verecek ben eminim
Bu defa senin için diyorum HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
Doktoru dövecem salak karı yakın die gittim serum taktı bilmem ne yaptı

Kesinlikle yanında büyük birinin olması lazım ben bu konuda çok şansızım
mecburen hemen ayaklandım mecburen kendi bildiklerimle okuduklarımla ilerliyorum
annem geliyordu akşamları artık oda gelemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…