günaydın kızlarr gerci sabah sabah kimsecikler yok ama olsun..
biz dün dr,daydık cok şükür kuzum kocaman olmuş herşeyi oluşmuş artık bir insan yavrusu olmuş dr. herşeyini tek tek gösterdiikili test için cumartesi çağırdı ama yinede ense kalınlığını ölçtü cok şükür normal..:119:
aaaa birde cinsiyetinide gördü ama ne kadar ısrar ettiysemde söylemedibizde tahminimizcek bu kadar erken gördüyse erkek olma ihtimali yüksek diye düşündük hatta yanlış görmediysem ayakları acıkken orta yerde sivri bişey vardı acaba erkekmi dedim bilmem dedi ayy galibe bende bir kaynana adayı olabilirim kızlar. olsun sağlıklı olsunda kız erkek hiç sorun değil.
dedimki neden söylemiyosunuz (daha önce kayıpların cok olmuş tekrardan üzülmeni istemem biraz daha büyüsün o zaman söylicem) ehh dedim iyi ne yapalım.işte bizden böyle kızlarr:82:
günaydın teyzoşlar ben bugün mesaideyim çalışıyrum. gribim hala geçmedi inanılmaz bir yorgunluk var
kıslar bugün kimse yok ama olsun ben yinede yazayım bugün benim doğum günüm 25. yaşıma girdimşimdilik arayan soran yok eşimlede telde konuştum sanki unutmuş gibi
akşama dışardan yemek söyleyelimmi dedi, keşke akşama yemeği dışarda yiyelim deseydi
kesin unuttu:26::26::26::26:
biz dün dr,daydık cok şükür kuzum kocaman olmuş herşeyi oluşmuş artık bir insan yavrusu olmuş dr. herşeyini tek tek gösterdiikili test için cumartesi çağırdı ama yinede ense kalınlığını ölçtü cok şükür normal..:119:
aaaa birde cinsiyetinide gördü ama ne kadar ısrar ettiysemde söylemedibizde tahminimizcek bu kadar erken gördüyse erkek olma ihtimali yüksek diye düşündük hatta yanlış görmediysem ayakları acıkken orta yerde sivri bişey vardı acaba erkekmi dedim bilmem dedi ayy galibe bende bir kaynana adayı olabilirim kızlar. olsun sağlıklı olsunda kız erkek hiç sorun değil.
dedimki neden söylemiyosunuz (daha önce kayıpların cok olmuş tekrardan üzülmeni istemem biraz daha büyüsün o zaman söylicem) ehh dedim iyi ne yapalım.işte bizden böyle kızlarr:82:
zehlel cim başın sağolsun mekanı cennet olsun
canım allahım kalanlara sağlıklı ve uzun ömürler versin
haticecim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine demek şehzade anası olma ihtimalin yüksek
günaydın teyzoşlar ben bugün mesaideyim çalışıyrum. gribim hala geçmedi inanılmaz bir yorgunluk var
kıslar bugün kimse yok ama olsun ben yinede yazayım bugün benim doğum günüm 25. yaşıma girdimşimdilik arayan soran yok eşimlede telde konuştum sanki unutmuş gibi
akşama dışardan yemek söyleyelimmi dedi, keşke akşama yemeği dışarda yiyelim deseydi
canım teşekkürler sağolasın..zehlel cim başın sağolsun mekanı cennet olsun
haticecim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine demek şehzade anası olma ihtimalin yüksek
aminn sucum inşallahhh..oy oy kocaman Maşallah pıtırcığasağlıkla büyüsün inşallah
ayy ben de merak ettim valla şimdi kız mı erkek mi :) sağlıklı olsun da tabi önemli değil
ama yine de insan merak ediyoryakında söyler nasılsa doktor hayırlısı olsun canım
maşallah haticee...
İnsan merak ediyo tabii...boşverrr nasıl olsaa öğreniceksin bir gün :)
zehlel cim başın sağolsun mekanı cennet olsun
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Yıldızcım doğum günün kutlu olsun hayatım, sevdiklerinle ve bizimleberaber nice güzel yaşlara inşallah
Zehselcim başın sağolsun hayatım, Allah geride kalanlarına sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah, mekanı cennet olsun...
Haççeeeeeemmmm ben sana söyliyim daha fazla merak etme ikimiz de kaynana olacas
doğum günün kutlu olsun canım..
kuzucuğunla ve eşinle beraber daha nice yaşlara inşallah
Hemşommm Doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!! eşin unutmamıştır yaaa kesin bir sürpriz hazırlıyordurrr sana
canım teşekkürler sağolasın..
seninde doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara olsun inş..
seneyede kızınla beraber ailecek kutlarsınız..
[/B]
Haticem
Yıldız canım dogum gunun kutlu;ömrün tüm sevdıklerınle ve sevildiklerinle uzun,dopdolu geçsin inşallah!
Yıldızcım doğum günün kutlu olsun hayatım, sevdiklerinle ve bizimleberaber nice güzel yaşlara inşallah
günaydın teyzoşlar ay çok duygulandım şimdi ben ne diyeceğimi bilemiyorum sizlerde iyiki varsınızGeçmiş doğum günün kutlu olsun cicimm mucxx :)
günaydın kızlarrrr nasılsınız
günaydın kızlar cuma çok yoğundum yalnız olunca ama saat 18.30 çıktım bi sorunda olmadı kızımla ikimiz çok güzel çalıştık
sizler nasılsınız iyimisiniz ?bugün hava çok güzel umarım artık bozulmaz ve güzel sıcak yaz günleri gelir
yarın aşımız ve şeker yükleme tahlilimiz olucak
kızım sabahları acıkıyo herhalde saat sabaha karşı 5 -5.30 gibi uyandırıyo beni tekmeleri ile
yıldız canım dün dogum gününmüş dogum günün kutlu olsun daha nıce yıllara esınle bebişinle ınsallah
günaydın teyzoşlar hoş geldiniz ben kendi adıma midem ekşiyo sabah sabahne yapsam bilemedim sizler nasılsınız
oy oy şimdi ne kadar tatlıdır kendi kendine konuşuyodur,yerim ben oğluşunuhosbulduk ıyıyım bende oglum besıkte oynuyor bende buraya bakayım dedım miden eksıyormus yedıklerıne dıkkkat et tatlım hamılelıkte zor bu durumlar
oy oy şimdi ne kadar tatlıdır kendi kendine konuşuyodur,yerim ben oğluşunu
eskiden öğle yemeğinden sora ekşrdi şimdilerde kahvaltıdan sora ekşimeyede başladı doktora gidersem şurup yazdracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?