Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
zehlel cim başın sağolsun mekanı cennet olsun
canım allahım kalanlara sağlıklı ve uzun ömürler versin
haticecim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine demek şehzade anası olma ihtimalin yüksek

günaydın teyzoşlar ben bugün mesaideyim çalışıyrum. gribim hala geçmedi inanılmaz bir yorgunluk var
kıslar bugün kimse yok ama olsun ben yinede yazayım bugün benim doğum günüm 25. yaşıma girdim şimdilik arayan soran yok eşimlede telde konuştum sanki unutmuş gibi
akşama dışardan yemek söyleyelimmi dedi, keşke akşama yemeği dışarda yiyelim deseydi
kesin unuttu:26::26::26::26:

Son düzenleme:

oy oy kocaman Maşallah pıtırcığa sağlıkla büyüsün inşallah
ayy ben de merak ettim valla şimdi kız mı erkek mi :) sağlıklı olsun da tabi önemli değil
ama yine de insan merak ediyor yakında söyler nasılsa doktor hayırlısı olsun canım

doğum günün kutlu olsun canım..
kuzucuğunla ve eşinle beraber daha nice yaşlara inşallah

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız:

----------

Beklenen Regl Tarihleri:

----------

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--
madeofhonor
// berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Gamzelikiz--Mguner

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)
su06 14.04.2011 (Ceren bebek dünyaya gözlerini açtı)
SariLale 21.04.2011 (Asya bebek dünyaya gözlerini açtı)
zonox 10.05.2011 (Arda bebek dünyaya gözlerini açtı)

maşallah haticee...
İnsan merak ediyo tabii...boşverrr nasıl olsaa öğreniceksin bir gün :)

Hemşommm Doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!! eşin unutmamıştır yaaa kesin bir sürpriz hazırlıyordurrr sana

canım teşekkürler sağolasın..
seninde doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara olsun inş..
seneyede kızınla beraber ailecek kutlarsınız..

aminn sucum inşallahhh..
tabiki bende sağlıklı olsun önce diyorum ama gördüysede öğrnmeyi isterdim acıkcası neyse 1 hafta sonra söyler diye umut ediyoruz..aminnn

maşallah haticee...
İnsan merak ediyo tabii...boşverrr nasıl olsaa öğreniceksin bir gün :)

teşekkür ederizz idilimmm.
değilmi idilim yaaa ne olsa erde olsa gecte olsa öğrencezç.

Haticem canım kuzun kocaman oldu demi ya masallah gunler ne cabuk geçiyor..ne heyecanlar yasadık ama şmdi ne güzel seyler duyuyoruz masallah
ayy hadi bakalım bebişimiz erkek mi yoksa...sana da pek bir yakısırı kaynanalık canım

sağlıkla gelsın kuzularımız

Yıldız canım dogum gunun kutlu;ömrün tüm sevdıklerınle ve sevildiklerinle uzun,dopdolu geçsin inşallah!

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Yıldızcım doğum günün kutlu olsun hayatım, sevdiklerinle ve bizimle beraber nice güzel yaşlara inşallah

Zehselcim başın sağolsun hayatım, Allah geride kalanlarına sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah, mekanı cennet olsun...

Haççeeeeeemmmm ben sana söyliyim daha fazla merak etme ikimiz de kaynana olacas

Son düzenleme:

maşallahh hatcemin bebişineeee

Geçmiş doğum günün kutlu olsun cicimm mucxx :)

Günaydın şekerimmm :)

doğum günün kutlu olsun canım..
kuzucuğunla ve eşinle beraber daha nice yaşlara inşallah

Hemşommm Doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!! eşin unutmamıştır yaaa kesin bir sürpriz hazırlıyordurrr sana

canım teşekkürler sağolasın..
seninde doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara olsun inş..
seneyede kızınla beraber ailecek kutlarsınız..

[/B]

Haticem
Yıldız canım dogum gunun kutlu;ömrün tüm sevdıklerınle ve sevildiklerinle uzun,dopdolu geçsin inşallah!

Yıldızcım doğum günün kutlu olsun hayatım, sevdiklerinle ve bizimle beraber nice güzel yaşlara inşallah

Geçmiş doğum günün kutlu olsun cicimm mucxx :)
günaydın teyzoşlar ay çok duygulandım şimdi ben ne diyeceğimi bilemiyorum sizlerde iyiki varsınız
dün eşim tahmin ettiğim gibi unutmuş saat 9' da ben sana küstüm dedim sebebini sordu sölemem dedim,adam meğerse günleri şaşırmış dün ayın 14 sanıyomuş :26::26::26:arada bi oda bana saat 24 ü geçsinde diyo gülermisin ağlarmısın :26::26::26:trip yaptım gönlümü etti

günaydın kızlar cuma çok yoğundum yalnız olunca ama saat 18.30 çıktım bi sorunda olmadı kızımla ikimiz çok güzel çalıştık
sizler nasılsınız iyimisiniz ?bugün hava çok güzel umarım artık bozulmaz ve güzel sıcak yaz günleri gelir
yarın aşımız ve şeker yükleme tahlilimiz olucak
kızım sabahları acıkıyo herhalde saat sabaha karşı 5 -5.30 gibi uyandırıyo beni tekmeleri ile

hatice canım hersey yolundaymıs çok sevındım büyüdü kuzucugun valla sanırım bebiş erkek hadı bakalım hayırlısı saglıklı olsunda gerısı önemlı degıl tatlım

yıldız canım dün dogum gününmüş dogum günün kutlu olsun daha nıce yıllara esınle bebişinle ınsallah

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr nasılsınız

günaydın teyzoşlar hoş geldiniz ben kendi adıma midem ekşiyo sabah sabah ne yapsam bilemedim sizler nasılsınız

Bas saglıgı dıleklerınızın için hepınıze teskkürler tek yapabılecegımız dua Allah ım gerıde kalanlara sabır versın ınsallah

günaydın teyzoşlar hoş geldiniz ben kendi adıma midem ekşiyo sabah sabah ne yapsam bilemedim sizler nasılsınız

hosbulduk ıyıyım bende oglum besıkte oynuyor bende buraya bakayım dedım miden eksıyormus yedıklerıne dıkkkat et tatlım hamılelıkte zor bu durumlar

hosbulduk ıyıyım bende oglum besıkte oynuyor bende buraya bakayım dedım miden eksıyormus yedıklerıne dıkkkat et tatlım hamılelıkte zor bu durumlar
oy oy şimdi ne kadar tatlıdır kendi kendine konuşuyodur,yerim ben oğluşunu
eskiden öğle yemeğinden sora ekşrdi şimdilerde kahvaltıdan sora ekşimeyede başladı doktora gidersem şurup yazdracam

benım oglumda masallah taklıt etmeye basladı benı ben öksürüyorum o da numaradan öksürüyor bana resmen bellı oyun yapıyor her tükürük püskürtüyor kollarından tutunca adım adım yürüyor besıkte fır dönüyor masallah gece bır uyanıyorum ayak baska yerde kafa baska yerde yaaaa

oy oy şimdi ne kadar tatlıdır kendi kendine konuşuyodur,yerim ben oğluşunu
eskiden öğle yemeğinden sora ekşrdi şimdilerde kahvaltıdan sora ekşimeyede başladı doktora gidersem şurup yazdracam

bişiler dıyo ama anlayana ask olsun valla çok zorluyo kendını konusmak için bazen anne der gıbı oluyor sanırım yakın konusması beklıyorum sabırsızlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…