valla dün internettn bakınca emin oldum birde ayakları bir acmışki herşeyi ortaya sermiş sıpa..canım günaydınnn.erkek olduguna eminmişsinnn zaten ultrason resimlerinde acaip belli oluyo kız ve erkek olup olmadıgı duruşundan bileeee
sağol canım iyiyim bulantılarda cok cok hafifledi arada cıkartıyorum ama o kadar kötü olmuyorum artık..günaydın canım nasılsın bakalım bulantılar ne alemde
canım çok sevindim snein adıan uzun ömürlü olsun allah kucağına almayı nasip etsin şehazaler çoğalıyor
tam teyzemin oğluyla yaşıt o da hiç oturmuyor sürekli arkasında, çok güzel bir yorgunluk olsa gerek
hala emiyomu
kıslar aramızda gamzeli bi kaynana geziniyor, gamzeleriyle nasıl cadı olacaksa54: :
sağol canım iyiyim bulantılarda cok cok hafifledi arada cıkartıyorum ama o kadar kötü olmuyorum artık..
siz nasılnız erkek büyümüş maşallah ona..
evet dr,umuzda öyle diyor hafifler artık diye..az kaldı artık bıter ınsallah bulantılar canım
ıyıyız bızde işte büyüdü oglum hep peşindeyım sorma vallahı yatakta yanlız bıle bırakmıyorum korkudan atıyor kendını saga sola düşecek dıye korkuyorum
bugünküüü ocelerrrrrrrrrrrr
neden emmediki canım neyseki hamarat bi anneye sahipte iyi besleniyoryok canım nerdeeeeee 1 ay emdı benı sütümde yoktu hep mama ıle büyüdü neysekı ek gıda dönemınde ıyı beslıyorum oglumu herseyı yapıyorum besleyıcı işim gücüm yemek yapmak Rüzgar a
amin canım öncelikle sağlık eli ayağı düzgün olsunkız gamzeliyim diye kaynanalık yapılmazmıı.
yok be işin şakasındayımm hele sağlıklı doğsunda gerisi sonra düşünürüz.
tek kelimeyle mikemmelbugünküüü ocelerrrrrrrrrrrr
evet dr,umuzda öyle diyor hafifler artık diye..
maşallahh yaa senin oğluşuna şimdi onun tam sevmeliğinin üstü her yaptığı sevirilir allahım bizlerede göstersin o günleri..
yok kuzum yaaaaaa gelmediki ojeeee halaaa bende bugün itiraz ettim paramı iade etsinler diyeee.aslında tamamen benim hatam gidip en ucuz ve en dandik kargo yöntemini seçmişimmmevet dr,umuzda öyle diyor hafifler artık diye..
maşallahh yaa senin oğluşuna şimdi onun tam sevmeliğinin üstü her yaptığı sevirilir allahım bizlerede göstersin o günleri..
cok hoşsunuz yine kokoş hanım..
hani sen bir oje şipariş ettiytin hani ucları acık atı koyu onu kullandınmı hiç..
bu arada gecmiş olsun kuzumm havalar tam aldatıcı..
neden emmediki canım neyseki hamarat bi anneye sahipte iyi besleniyor
ya bugün otobiste iş yerinden bi arkadaşım la konuşuk daha dört aylık hamile iki test üçlü test ne demek diye bana soruyor. vitamin hapı çok büyük yutmuyorum diyo aaaaayyyyyyyyy sinir oldum bu kadarmı vurdum duymaz olunur. ben interneti karış karış ediyorum her hafta ne gibi gelişmeler oluyo bebişimde ve bende diye
gerçekten bizim çocuklarımız şanslı
amin canım öncelikle sağlık eli ayağı düzgün olsun
tek kelimeyle mikemmel
neden emmediki canım neyseki hamarat bi anneye sahipte iyi besleniyor
ya bugün otobiste iş yerinden bi arkadaşım la konuşuk daha dört aylık hamile iki test üçlü test ne demek diye bana soruyor. vitamin hapı çok büyük yutmuyorum diyo aaaaayyyyyyyyy sinir oldum bu kadarmı vurdum duymaz olunur. ben interneti karış karış ediyorum her hafta ne gibi gelişmeler oluyo bebişimde ve bende diye
gerçekten bizim çocuklarımız şanslı
günaydınnn şekerler nasılsınız bakimmm
yelizzzzzzzz hastamı oldun bacım sen cıbıl cıbıl mı geziyon yoksa bu aldatıcı havalarda heee
günaydın canımmm ıyıyım sen nasılsın bakalım
canım hoşgelldinn günaydınnn.sorma yaaa çokta cıbıl gezmedim ama yinede kaçamadım sanırım:2::2::2:
iyiyimcanım nolsunn seninde cnaın sıkılmış bu emme olayına ama dediğin gibi başka şeyler yiyorsa çok üzülme sonuçta aç kalmasın yani..
öyle canım ek gıdaları yıyıyor ya rahatım yanıııı büyüdü nasılsa
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız??? bugün bahar hanım ilk defaaa iki göğsümü de emdi ama gün boyu mama vermek zorunda kalıyorum yine de....olsunnn az da olsaaa emsinnn :) şimdi uyuduuu yatağımızdaaa ben de sizi bir kontrol edeyim dedim....
ne var ne yok?
Hemşom miden ekşiyorsa az az yeee ama sık sık yee...soğuk süttt iç rahatlatıyo.
Zehselimmm maşallah rüzgara çok hareketliymişşş...dün baharıı yüz üstü yatırdım, ilk defa bu kadar uzun süre kafasını tuttu emeklemeye çalışıyoo ama kafasını hep kaldırıyo şaşırdım görünce..
Merve'nin de son 15 günüymüş nasıl heyecanlıyım anlatamam...sanki ben doğuracam :))
Bu aradaaa Bahardan 9 gün sonra doğan yiğenim Defne'nin diş çıkarıyomuş heheheheh doğduğundan berii çok salyası vardıı belliydi yaniii .... bakalım bahar hanımın dişi ne zaman çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?