Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım günaydınnn.erkek olduguna eminmişsinnn zaten ultrason resimlerinde acaip belli oluyo kız ve erkek olup olmadıgı duruşundan bileeee
valla dün internettn bakınca emin oldum birde ayakları bir acmışki herşeyi ortaya sermiş sıpa..
günaydın canım nasılsın bakalım bulantılar ne alemde
sağol canım iyiyim bulantılarda cok cok hafifledi arada cıkartıyorum ama o kadar kötü olmuyorum artık..
siz nasılnız erkek büyümüş maşallah ona..

canım çok sevindim snein adıan uzun ömürlü olsun allah kucağına almayı nasip etsin şehazaler çoğalıyor

sağol canım benim allah razı olsunn rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin...
evet kızlar coğunluktaydı erkeklerde artmaya başladı..

tam teyzemin oğluyla yaşıt o da hiç oturmuyor sürekli arkasında, çok güzel bir yorgunluk olsa gerek
hala emiyomu

yok canım nerdeeeeee 1 ay emdı benı sütümde yoktu hep mama ıle büyüdü neysekı ek gıda dönemınde ıyı beslıyorum oglumu herseyı yapıyorum besleyıcı işim gücüm yemek yapmak Rüzgar a

sağol canım iyiyim bulantılarda cok cok hafifledi arada cıkartıyorum ama o kadar kötü olmuyorum artık..
siz nasılnız erkek büyümüş maşallah ona..

az kaldı artık bıter ınsallah bulantılar canım
ıyıyız bızde işte büyüdü oglum hep peşindeyım sorma vallahı yatakta yanlız bıle bırakmıyorum korkudan atıyor kendını saga sola düşecek dıye korkuyorum

evet dr,umuzda öyle diyor hafifler artık diye..
maşallahh yaa senin oğluşuna şimdi onun tam sevmeliğinin üstü her yaptığı sevirilir allahım bizlerede göstersin o günleri..

bugünküüü ocelerrrrrrrrrrrr

cok hoşsunuz yine kokoş hanım..
hani sen bir oje şipariş ettiytin hani ucları acık atı koyu onu kullandınmı hiç..
bu arada gecmiş olsun kuzumm havalar tam aldatıcı..

yok canım nerdeeeeee 1 ay emdı benı sütümde yoktu hep mama ıle büyüdü neysekı ek gıda dönemınde ıyı beslıyorum oglumu herseyı yapıyorum besleyıcı işim gücüm yemek yapmak Rüzgar a
neden emmediki canım neyseki hamarat bi anneye sahipte iyi besleniyor
ya bugün otobiste iş yerinden bi arkadaşım la konuşuk daha dört aylık hamile iki test üçlü test ne demek diye bana soruyor. vitamin hapı çok büyük yutmuyorum diyo aaaaayyyyyyyyy sinir oldum bu kadarmı vurdum duymaz olunur. ben interneti karış karış ediyorum her hafta ne gibi gelişmeler oluyo bebişimde ve bende diye
gerçekten bizim çocuklarımız şanslı
kız gamzeliyim diye kaynanalık yapılmazmıı.
yok be işin şakasındayımm hele sağlıklı doğsunda gerisi sonra düşünürüz.
amin canım öncelikle sağlık eli ayağı düzgün olsun
bugünküüü ocelerrrrrrrrrrrr
tek kelimeyle mikemmel

yok kuzum yaaaaaa gelmediki ojeeee halaaa bende bugün itiraz ettim paramı iade etsinler diyeee.aslında tamamen benim hatam gidip en ucuz ve en dandik kargo yöntemini seçmişimmm

ya zaten pek sütüm yoktu bızımkıde emmek ıstemedı pek zorla 1 ay işte öle geçtı zaman neysekı sımdı yemek kalhvaltı yıyıorda rahatım vallahı yoksa çok üzülüyordum
canım herkes bızım gıbı arastırmaz yanı umrunda olmuyorkı bazı kısılerın bılmemek degıl ögrenmemek ayıp zaten bırde bebek olunca önemlı aslında ne yararlı bebege ek gıdaya baslayınca neler yedırmelıyız nasıl baslamalıyız çok önemlı yanı hep arastırma içindeyım ben bu dönem bıtmez bebegını düşünüyorsan ıster karnında olsun ıster yanında

Son düzenleme:
günaydınnn şekerler nasılsınız bakimmm

hatçemm çok seivndim canımm sağlıkla gelir inşallah kız erkek farketmez..sayın kaynana adayı ehuehueheuehe

yelizzzzzzzz hastamı oldun bacım sen cıbıl cıbıl mı geziyon yoksa bu aldatıcı havalarda heee

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız??? bugün bahar hanım ilk defaaa iki göğsümü de emdi ama gün boyu mama vermek zorunda kalıyorum yine de....olsunnn az da olsaaa emsinnn :) şimdi uyuduuu yatağımızdaaa ben de sizi bir kontrol edeyim dedim....
ne var ne yok?

Hemşom miden ekşiyorsa az az yeee ama sık sık yee...soğuk süttt iç rahatlatıyo.

Zehselimmm maşallah rüzgara çok hareketliymişşş...dün baharıı yüz üstü yatırdım, ilk defa bu kadar uzun süre kafasını tuttu emeklemeye çalışıyoo ama kafasını hep kaldırıyo şaşırdım görünce..

Merve'nin de son 15 günüymüş nasıl heyecanlıyım anlatamam...sanki ben doğuracam :))

Bu aradaaa Bahardan 9 gün sonra doğan yiğenim Defne diş çıkarıyomuş heheheheh doğduğundan berii çok salyası vardıı belliydi yaniii .... bakalım bahar hanımın dişi ne zaman çıkacak

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…