benım oglumda masallah taklıt etmeye basladı benı ben öksürüyorum o da numaradan öksürüyor bana resmen bellı oyun yapıyor her tükürük püskürtüyor kollarından tutunca adım adım yürüyor besıkte fır dönüyor masallahgece bır uyanıyorum ayak baska yerde kafa baska yerde yaaaa
günaydın kızlarr gerci sabah sabah kimsecikler yok ama olsun..
biz dün dr,daydık cok şükür kuzum kocaman olmuş herşeyi oluşmuş artık bir insan yavrusu olmuş dr. herşeyini tek tek gösterdiikili test için cumartesi çağırdı ama yinede ense kalınlığını ölçtü cok şükür normal..:119:
aaaa birde cinsiyetinide gördü ama ne kadar ısrar ettiysemde söylemedibizde tahminimizcek bu kadar erken gördüyse erkek olma ihtimali yüksek diye düşündük hatta yanlış görmediysem ayakları acıkken orta yerde sivri bişey vardı acaba erkekmi dedim bilmem dedi ayy galibe bende bir kaynana adayı olabilirim kızlar. olsun sağlıklı olsunda kız erkek hiç sorun değil.
dedimki neden söylemiyosunuz (daha önce kayıpların cok olmuş tekrardan üzülmeni istemem biraz daha büyüsün o zaman söylicem) ehh dedim iyi ne yapalım.işte bizden böyle kızlarr:82:
zehlel cim başın sağolsun mekanı cennet olsun
canım allahım kalanlara sağlıklı ve uzun ömürler versin
haticecim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine demek şehzade anası olma ihtimalin yüksek
günaydın teyzoşlar ben bugün mesaideyim çalışıyrum. gribim hala geçmedi inanılmaz bir yorgunluk var
kıslar bugün kimse yok ama olsun ben yinede yazayım bugün benim doğum günüm 25. yaşıma girdimşimdilik arayan soran yok eşimlede telde konuştum sanki unutmuş gibi
akşama dışardan yemek söyleyelimmi dedi, keşke akşama yemeği dışarda yiyelim deseydi
kesin unuttu:26::26::26::26:
amin canım çok saolcanım çok çok geçmiş olsunnnnngeçmiş dogum gününde kutlu ve huzurlu olsun sevdiklerinleee
günaydınnn kızlarrrrrr nasılsınız bakalımmm
ben grip olucam sanırımmm yineee
günaydınnn kızlarrrrrr nasılsınız bakalımmm
ben grip olucam sanırımmm yineee
Haticem canım kuzun kocaman oldu demi ya masallah gunler ne cabuk geçiyor..ne heyecanlar yasadık ama şmdi ne güzel seyler duyuyoruz masallah
ayy hadi bakalım bebişimiz erkek mi yoksa...sana da pek bir yakısırı kaynanalık canım
sağlıkla gelsın kuzularımız
!
Haççeeeeeemmmm ben sana söyliyim daha fazla merak etme ikimiz de kaynana olacas
maşallahh hatcemin bebişineeee
hatice canım hersey yolundaymıs çok sevındım büyüdü kuzucugun valla sanırım bebiş erkek hadı bakalım hayırlısı saglıklı olsunda gerısı önemlı degıl tatlım
canım maşallahhh senin kuzunaaaa herşey yolundaymışşcinsiyetide görmüş heralde boşver söylemesin nasılsa ögreniceksinnnn
ayyyyyyyy ne güseell bi iltifat buuuuuamin canım çok saol
günaydın topiğimizin rengi aman sakın grip olum deme hemen önlemini almaya başla geçmiyo bi türlü
günaydın canım ıyıyım sen nasılsın aman dıkkat et hasta olma
günaydın kaynana adayıbu arada hepinize günaydın hayırlı sabahlar kuzularrr
canım benim gerçekten öyele iltifat değilayyyyyyyy ne güseell bi iltifat buuuuuevet canım hap aldım şimdi umarım atlatırımmm
günaydın canımmm bende iyiyim şükürrr hastalık dışındaaaa.o kadar dikkat ettim ama yine gelip budu sanırım:2::2::2:
bu arada hepinize günaydın hayırlı sabahlar kuzularrr
bu arada hepinize günaydın hayırlı sabahlar kuzularrr
ben oglumu sırt üstü yatırıyorum hemen yüz üstü dönüyor emeklemeye ugrasıyor çok hareketlı vallahi yerınde durmuyor masallahyürüyünce neler olacak bakalım gördügü herseyı almaya çalışıyor büyüdü kereta vallahi
asıl iş zaten yürüyünce başlıyo diyolar işin zor
günaydıncanım güneşli bir bahar havası var çok güzel çokgünaydın kızlarrrr nasılsınız
günaydın canım benim kızda acıktıkça yumruk sallıyor banagünaydın teyzoşlar hoş geldiniz ben kendi adıma midem ekşiyo sabah sabahne yapsam bilemedim sizler nasılsınız
günaydın canım yazın hastalık hiç çekilmez c vitamini fln almaya başla sencanım maşallahhh senin kuzunaaaa herşey yolundaymışşcinsiyetide görmüş heralde boşver söylemesin nasılsa ögreniceksinnnn
teyzoşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederizzzinş. hep böyle sorunsuz 9 ayımızı doldurduğumuz günleride görürüzz..
valla kızlar erkek olduğuna eminim internette kız bebek ve erkek bebeklerin ultrason görüntülerine baktımda kızlarda hiçbir cıkıntı yok ama benim bebişimiz ara yerinde bişeyler vardırabbim tabikide sağlıklı evlatlar nasip etsin
oyy yerim ben onuu maşallahh maşallahhben oglumu sırt üstü yatırıyorum hemen yüz üstü dönüyor emeklemeye ugrasıyor çok hareketlı vallahi yerınde durmuyor masallahyürüyünce neler olacak bakalım gördügü herseyı almaya çalışıyor büyüdü kereta vallahi
günaydın kaynana adayı
sorma vallahı sımdı oturamıyorum hiç yerıme o zaman ne olacak kımbılır
oyy yerim ben onuu maşallahh maşallahh
ayy ben oğluşumu nası vercem kızlarraaaa..:26:
kaynanamı cok iyi anlıyorum şimdi.
oyy yerim ben onuu maşallahh maşallahh
ayy ben oğluşumu nası vercem kızlarraaaa..:26:
kaynanamı cok iyi anlıyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?