Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım oğlşunun en sevimli olduğu aylar Allahım nazarlardan saklasın

canım maşallahhh senin kuzunaaaa herşey yolundaymışşcinsiyetide görmüş heralde boşver söylemesin nasılsa ögreniceksinnnn

canım çok çok geçmiş olsunnnnn geçmiş dogum gününde kutlu ve huzurlu olsun sevdiklerinleee

Haççeeeeeemmmm ben sana söyliyim daha fazla merak etme ikimiz de kaynana olacas

maşallahh hatcemin bebişineeee

hatice canım hersey yolundaymıs çok sevındım büyüdü kuzucugun valla sanırım bebiş erkek hadı bakalım hayırlısı saglıklı olsunda gerısı önemlı degıl tatlım

canım maşallahhh senin kuzunaaaa herşey yolundaymışşcinsiyetide görmüş heralde boşver söylemesin nasılsa ögreniceksinnnn

teyzoşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederizzz inş. hep böyle sorunsuz 9 ayımızı doldurduğumuz günleride görürüzz..
valla kızlar erkek olduğuna eminim internette kız bebek ve erkek bebeklerin ultrason görüntülerine baktımda kızlarda hiçbir cıkıntı yok ama benim bebişimiz ara yerinde bişeyler vardırabbim tabikide sağlıklı evlatlar nasip etsin

amin canım çok saol

günaydın topiğimizin rengi aman sakın grip olum deme hemen önlemini almaya başla geçmiyo bi türlü
ayyyyyyyy ne güseell bi iltifat buuuuu evet canım hap aldım şimdi umarım atlatırımmm
günaydın canım ıyıyım sen nasılsın aman dıkkat et hasta olma

günaydın canımmm bende iyiyim şükürrr hastalık dışındaaaa.o kadar dikkat ettim ama yine gelip budu sanırım:2::2::2:

ben oglumu sırt üstü yatırıyorum hemen yüz üstü dönüyor emeklemeye ugrasıyor çok hareketlı vallahi yerınde durmuyor masallah yürüyünce neler olacak bakalım gördügü herseyı almaya çalışıyor büyüdü kereta vallahi

bu arada hepinize günaydın hayırlı sabahlar kuzularrr
günaydın kaynana adayı

canım benim gerçekten öyele iltifat değil

asıl iş zaten yürüyünce başlıyo diyolar işin zor

günaydın kızlarrrr nasılsınız
günaydıncanım güneşli bir bahar havası var çok güzel çok

günaydın teyzoşlar hoş geldiniz ben kendi adıma midem ekşiyo sabah sabah ne yapsam bilemedim sizler nasılsınız
günaydın canım benim kızda acıktıkça yumruk sallıyor bana

günaydın canım yazın hastalık hiç çekilmez c vitamini fln almaya başla sen

canım çok sevindim snein adıan uzun ömürlü olsun allah kucağına almayı nasip etsin şehazaler çoğalıyor

oyy yerim ben onuu maşallahh maşallahh
günaydın kaynana adayı

ayy ben oğluşumu nası vercem kızlarraaaa..:26:
kaynanamı cok iyi anlıyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…