- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız??? bugün bahar hanım ilk defaaa iki göğsümü de emdi ama gün boyu mama vermek zorunda kalıyorum yine de....olsunnn az da olsaaa emsinnn :) şimdi uyuduuu yatağımızdaaa ben de sizi bir kontrol edeyim dedim....
ne var ne yok?
Hemşom miden ekşiyorsa az az yeee ama sık sık yee...soğuk süttt iç rahatlatıyo.
Zehselimmm maşallah rüzgara çok hareketliymişşş...dün baharıı yüz üstü yatırdım, ilk defa bu kadar uzun süre kafasını tuttu emeklemeye çalışıyoo ama kafasını hep kaldırıyo şaşırdım görünce..
Merve'nin de son 15 günüymüş nasıl heyecanlıyım anlatamam...sanki ben doğuracam :))
Bu aradaaa Bahardan 9 gün sonra doğan yiğenim Defne diş çıkarıyomuş heheheheh doğduğundan berii çok salyası vardıı belliydi yaniii .... bakalım bahar hanımın dişi ne zaman çıkacak
günaydın canım
günaydınn canım hoşgeldinnn
günaydın canımgünaydınnn şekerler nasılsınız bakimmm
hatçemm çok seivndim canımm sağlıkla gelir inşallah kız erkek farketmez..sayın kaynana adayı ehuehueheuehe
hemşom hoş geldin yerim ben o baharı kız çocuklarını acayip seviyom ya aaaaaaaaaaaaaSelam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız??? bugün bahar hanım ilk defaaa iki göğsümü de emdi ama gün boyu mama vermek zorunda kalıyorum yine de....olsunnn az da olsaaa emsinnn :) şimdi uyuduuu yatağımızdaaa ben de sizi bir kontrol edeyim dedim....
ne var ne yok?
Hemşom miden ekşiyorsa az az yeee ama sık sık yee...soğuk süttt iç rahatlatıyo.
Zehselimmm maşallah rüzgara çok hareketliymişşş...dün baharıı yüz üstü yatırdım, ilk defa bu kadar uzun süre kafasını tuttu emeklemeye çalışıyoo ama kafasını hep kaldırıyo şaşırdım görünce..
Merve'nin de son 15 günüymüş nasıl heyecanlıyım anlatamam...sanki ben doğuracam :))
Bu aradaaa Bahardan 9 gün sonra doğan yiğenim Defne diş çıkarıyomuş heheheheh doğduğundan berii çok salyası vardıı belliydi yaniii .... bakalım bahar hanımın dişi ne zaman çıkacak
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız??? bugün bahar hanım ilk defaaa iki göğsümü de emdi ama gün boyu mama vermek zorunda kalıyorum yine de....olsunnn az da olsaaa emsinnn :) şimdi uyuduuu yatağımızdaaa ben de sizi bir kontrol edeyim dedim....
ne var ne yok?
Hoşbulduk kızlarrr Yeliz ojelerin güzell olmuş kızzzzzz ben hala kemiriyorummm
Mervemmm nasılsın canımmmm
günaydın canım
hemşom hoş geldin yerim ben o baharı kız çocuklarını acayip seviyom ya aaaaaaaaaaaaa
canım iş yerinde olduğum için mecburen ana öğünleri yiyorum anca ne yesem ekşiyo
selam canım ıyıyım sen nasılsın bahar hanım pek emmek ıstemıyor sanırım emen bebeklere erken bişiler tattırınca emmegı redderler bılgın olsun o yuzden verme memeden ve mamadan baska bişi canım
5 ay dolsun ondan sonra yavas yavas ek gıdalara basla derım ben emmeyı azalttıgı için senın için ve bebek için daha ıyı olur ılk püre ıle baslıcaksın saat 11 gıbı verıceksın gerı kalan saatlerede emecek yada devam sütü içecek sonra püre 11de yıcek aksam üzerıde 4te de yogurt eklıcen gerı kalan saatlerde yıne mama yada meme böyle böyle hafta hafta ılerlıceksın sonra çorba aklıcen falan derken düzenı oturacak zaten tatlım zor oluyor ama oluyor yanı zamanla
evet Rüzgar çok hareketlı sorma vallahı yerıme oturamıyorum fır fır dönüyor herseyı alıp çekıyor
iyiiym canm nolsunnn işgüç uğraşıyommm p.tesi yoğun oluyo biraz bu yüzden p.tesi sevmiyorum
buarada bayıldım fotolarınıza ana-kız süpersiniz maşallah o bakışlar felann çok hoşşş
iyiyim canım teşekkür ederim...
aslında bir kaç kez biberon verdiğim için biberona alıştı o yüzden emmiyo...aman olsun ne yapalım 4,5 ay emzirdimmm zaten en az 6 ay emzirmeyi düşünüyordumm şimdi günde 2-3 bile olsa emiyo yanii............canım ben ek gıdalara başladım.. ıspanak, fasulye, enginar, bezelye filan yiyo elma ve siyah erik de yiyoo kabızlık olduğu için havuç veya patates veyaa muzz gibi şeyler vermiyorum...
işte biberonla vermıs olman etkılemiş keske vermeseydın neyse artık emmiş baya zaten
ek gıdaya gelınce ıspanak 6. aydan önce verılmıyor dıger sebzeler içinde erken henüz senın suan püre ıle baslayıp sonra yogurt sonrada sebzelerle çorbalara geçmen gerek yanı hersey sırayla tatlım ama sen bılırsın yınede benden söylemesı
biberonu vermek zorunda kaldımm canım yaaa bazen baharı yengeme bırakmak zorundaydım ee yengem de emziriyor ama bahar emmiyo onu :) yoksa isterdim yani yengemin de emzirmesini ama bahar istemedi.
canım zaten doktorumuz bize bunları ver dedi...ya anlamıyorum burdaki doktorlarla ordaki doktorlar arasında bayağı fark var :)) bebek her yerde bebek ama
anladım canım allah yardım etsin sana ya ben hamileykenn çok uykum gelirdi hep uyurdum 24saat...sen hala çalışıyorsun helal olsun sana
:
anladım canım olsun baya emmiş yınede
ya bu doktorlar nasıl doktor anlamıyorum ben ne kadar farklılar yaaaa neyse sen oraya göre yasa bızde buraya göre ama belkıde bahar senın bu gıdalardan kabız oluyor çünkü bızım doktorlar kabız olmasın dıye ve alerjık durumunu görelım dıye böyle baslatıyorlar her hafta yenı gıda eklenıyor yanı ondan dedım ben sana
canım bugün yattığımda saat 12,30 du uyku tutmadı bir türlü sabahta zorla uyandım gerçekten artık zorlanmaya başladım artık
kız zaten bana kabızlık içinn ıspanak yedirirsen daha iyi olur dedi doktor yeşil sebzelerden yedir dedi...ben de öyle yaptım havuç ve patates vermedim hiç.
alerji bakımından kivi ve çilek yedirme dediler bi tekk...
ben kaçtım kızlar görüşürüz
pekı bahar kabızmı degılmı sen bu duruma bakıp yedır bence
H2O Mop X5 Buharlı Paspas ve Temizleyici Süpürge - Mutfak ve Ev Gereçleri | Top Shop
kızlarr ben cumartesi günü linkteki ürünü aldımm 2 hafta iinde elimde olucakkk işallah
Naabersinizzzz cadılar klubüüü :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?