- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
bende tam tersi canım görünce bayılıyorum böyle rengarenk ama gel grkü gardolabımda hemen hemen herşeyim koyu renk sinir oluyorum kendime hatta eskiden ojeyi bile sadece siyah ve kırmızı sürerdim ama aştım kendimiiii kıyafet ayakkabı konusundada aşıcam inşallahhhhhh.
kızzzzz koysana kendi fotonuda çatlıcam anacımmmmmm
anammmmm merveeee dogurmus kizlarrr bilgemizzz dunyaya geldiiii cok mutluyum yaaa :)
nasilsiniz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr???
bugun esimin dogum gunu,gece 12'de uyandirdim dogum gununu kutladim ve hediyelerini verdim biraz sersemledi ama cok mutlu oldu askim benim bugun deeee bi restorana goturecemmmm askimiiiii
veeeeee pazartesiii evimizin anahtarlarini aliyoruz nihayetttttttttttttttttttt sonunda tasinicazz insallahhhhhh
bende tam tersi canım görünce bayılıyorum böyle rengarenk ama gel grkü gardolabımda hemen hemen herşeyim koyu renk sinir oluyorum kendime hatta eskiden ojeyi bile sadece siyah ve kırmızı sürerdim ama aştım kendimiiii kıyafet ayakkabı konusundada aşıcam inşallahhhhhh.
kızzzzz koysana kendi fotonuda çatlıcam anacımmmmmm
evet evettt gökçe fotonuzu istiyozzzzzzzzzz
anammmmm merveeee dogurmus kizlarrr bilgemizzz dunyaya geldiiii cok mutluyum yaaa :)
bugun esimin dogum gunu,gece 12'de uyandirdim dogum gununu kutladim ve hediyelerini verdim biraz sersemledi ama cok mutlu oldu askim benim bugun deeee bi restorana goturecemmmm askimiiiii
veeeeee pazartesiii evimizin anahtarlarini aliyoruz nihayetttttttttttttttttttt sonunda tasinicazz insallahhhhhh
günaydın kızlar nasılsınız
Ben hiç ıyı degılım çünkü dün oglum yataktan düştüyatagın ortasına bıraktım yatak odasında lavaboya gıttım sonra Rüzgar döne döne yatagın ayak ucuna gelmiş sanırım ordan pat yüzüstü yere bır ses bır bagırıs bır geldımkı yavrum yerde yüzüstü yatıyor nasıl aglıyor hemen aldım kucagıma baktım kanama varmı dıye çok sükür yoktu burnu kızarmıs düşme darbesı ıle bırde alnı hemen acıle gıttık kulak burun bogaz doktoru ve beyın cerrahı baktı çok sükür bırseyı yokmus yavrmun çok sevındım öle işte dıkkat edın takıp edın dedı doktor uykusuna kusmasına falan hanı o agladı ben agladım dün çok zordu içim parçalandı resmen nasıl oldu da düştü hala ınanamıyorum :44: gözümün önüne geldıkçe içim gıdıyor çok üzülüyorum kendımı suçluyorum hep ınsallah bır daha böyle bırsey yasamam Allah ım korudu oglum yarabbım
günaydın kızlar nasılsınız
Ben hiç ıyı degılım çünkü dün oglum yataktan düştüyatagın ortasına bıraktım yatak odasında lavaboya gıttım sonra Rüzgar döne döne yatagın ayak ucuna gelmiş sanırım ordan pat yüzüstü yere bır ses bır bagırıs bır geldımkı yavrum yerde yüzüstü yatıyor nasıl aglıyor hemen aldım kucagıma baktım kanama varmı dıye çok sükür yoktu burnu kızarmıs düşme darbesı ıle bırde alnı hemen acıle gıttık kulak burun bogaz doktoru ve beyın cerrahı baktı çok sükür bırseyı yokmus yavrmun çok sevındım öle işte dıkkat edın takıp edın dedı doktor uykusuna kusmasına falan hanı o agladı ben agladım dün çok zordu içim parçalandı resmen nasıl oldu da düştü hala ınanamıyorum :44: gözümün önüne geldıkçe içim gıdıyor çok üzülüyorum kendımı suçluyorum hep ınsallah bır daha böyle bırsey yasamam Allah ım korudu oglum yarabbım
merve dogurmus mu nerden bılıyosun kızzzzzz
ıyı dıyelım ıyı olalım canım sen nasılsın hadi gözünüzaydın anahtarları alıyormussunuz evınızın güle güle oturun ınsallah
hoşgeld,n canım.had, hayırlısı sonunda kavuşuyosun evineeanammmmm merveeee dogurmus kizlarrr bilgemizzz dunyaya geldiiii cok mutluyum yaaa :)
canım çok çokk geçmiş olsun bebek işte düşe kalka büyüyolar ama işte anne yüregi dayanmıyo tabikigünaydın kızlar nasılsınız
kızzzzzzzzzz bidenecik koy yaaaaa sölemessin sanki hergün soruyomu kocan sana fotografmı koydun dieecanlarım koyamıorumkıııı eşimm ıstemıyorrrrrr
aaaaaaaaaaa yelizzzzz kaç yaşındasın ne koyu rengı yahuuuuuuuuuuu cıvıl cıvıl olsanaaaaaaaaaaaa
hoşgeld,n canım.had, hayırlısı sonunda kavuşuyosun evinee
canım çok çokk geçmiş olsun bebek işte düşe kalka büyüyolar ama işte anne yüregi dayanmıyo tabikibundan sonra kısa bi süreligine yanlızda bıraksan yere ser bi battaniye onun üzerinde dursun canım tam hareketli zamanı keşif zamanı
kızzzzzzzzzz bidenecik koy yaaaaa sölemessin sanki hergün soruyomu kocan sana fotografmı koydun dieehemencik silersinnnnnnnnnn
yalan yok şekerım bızdeee olmazzzzz kızarrrr
:))) allamm yaaa çatlatcan bizi vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?