Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kısım gönderin kabulümdürrr banada inşaati izni yollayın yahuuuuu genişletmem lazım 8 tane daha lazım

idil canm yer değiştirebilirsin sağ alttaki bölümde ok işareti var oraya tıkla orda değiştir var yönünü düzeltme var taşı var hangisi istersen birini tıklayıp yerini değiştireceğin cismin üstüne gel he bu arada dikili ağaçları kesebilirsin istersen sana girip bir iki ağaç keseyim hee

saol bıdenem ama çok guseller yaa ayakkabı çantaya verdiğim paraya uzulmem vallaa gusel olmalı rahat olmalııı ....

onumuzdekı ayda lacoste den pembiş tshırt alıcaz aile boyu .bana mert kağan a eşimee 3lü kombıne gezıcez eşimin fıkrı bu daa begendım normalde sevmem ben olee ama o istedı okı dokı dedımmm

tünaydın canım
evet film çok hoşdu sonundada ağladım hatta ama bu kadar tesadüf olurmuki aaslında bu filmi eşimle izlemek isterdim hiç izlelemiş gibi acaba çeksemmiki cd ye

ayy bende ağladım kızzzz eşim internetten indirmişti öle izleıdk bız

kzı yollım sana inşaat şeysi ben işstek yolaldım emmeee kabul şoollmadı bak
idil benım hastanede cerah olmuşşş
mervecım bu arada gönderdiğin enerjiler için tesekkur ederiimm

benide azdırdınız hee bende oyniim barimm:)))))

oh oh gördüm bahçende mısırların solmuş onalrı canlandırdım
tur otobusu yolladım ve ziyaret ettıgım ıcın 3 enerjı kazanıdm sende bı hedıye sepeti
yollamısın sağol varol

Kızlar merveyle konuştum şimdi, 2 hafta erken gelmiş sıpası dün çok sancısı olmuş, normal doğum için 12 saat sancı çekmiş ama çocuk pozisyon değiştirdiği için mecburen sezaryene almışlar son anda :26: ama ikisi de iyiymiş şu an, ailesinin yanında rahatmış, topiğe girip haber veremediği için kusura bakmasınlar dedi, hepinize selamı var

MERVEEEE BU SANAAAAAA;

CANIM ARKADAŞIM...MERVEEEEMMM.... güzel anne çok mutlu oldum adıyla bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşasın kızın,bahtı güzel olsun..isminin anlamı gibi bilgili ve zehir gibi bir kız olsun inşallah..en önemlisi sana ve eşine çok hayırlı bir evlat olsun inşallah...
yaa daha dün gibi hatırlıyorum merveyle yumurtlama günlerini hesaplıyorduk yaa hatırlıyormusun merve kandil günü (sanırım kadir gecesiydi) o gün ovulasyon testin pozitif çıkmıştı sen bana bugün bi çalışma yapsakmı yapmasakmı eşim günah olursa dedi diye sormuştun...bende sana saçmalama tabiki günah olmaz git hemen bi çalışma yap hazır test pozitif çıkmışken demiştim.hatta bu ay hamile kalırsan bilge kandil gecesi oldu derzi demiştim...canım dün gibi yaa ne çabuk geçti 9 ayy...

anladım canım :) güle güle kullann

tünaydın kızlaaaar

merveeeeeeeee doğurmuşmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

hoşgeldın canım :)

oy oy oy canım yaa hem sancı hem sezeryan üzüldüm neysekı iyilermiş ana kız
çok şükür

ayşecim hoşbulduk canımmmm

zehzel bebeğini düşürmüşsün çok üzüldümmmen korktuğum şey bebeğin yataktan düşmesi ablamda bebeğini düşürdüğünde o psikolojiyle nasıl bağırmıştım ablama..ama melekler koruyor gerçekten üzülme ama neolur bundan sonrada yatağın üstüne bırakma senin oğlan büyüdü artık döner..

idişkoommm evine taşınmana çok az kaldı kızzz temizlik falan yaptınızmı yeni eve...eşyayı attınmı ohh mis gibi gerisi gelir zaten...baharla zor olur biraz ama yavaş yavaş yerleştirirsin..

buarada süperisinin tickerini gördüm 4 hafta hamile olduğunu gösteriyor yenidenmi hamilee

seliz hoşgeldin bacım.........nasılsın?

kız yok temizlik filan yapmadım anahtarı pazartesi alıcazzz....

hee anladım ozaman temizlik haftayaa...hoşbulduk bacummm
iyiyim valla gaz sancılarım ve ben bide kızımmmgeçinip gidiyoruz...
ayy hava çok güzel kaçgündür ordada öylemi....

idiiiiiiiiiiiiiiiiiil buarada eşinin doğum günü kutlu olsun..bir ömür boyu çocuklarınızla ve eşinle birlikte yaşlanmanız dileklerimle..

Son düzenleme:

ayyy canm yaaa hem sancı hem seezeryannn olsun sağlıklı olsunlar daaa ne gusellll allahım her ısteyene sağlıkla nasıp etsın ınş.

selızcım nasılsınnnnn? gaz sancıları yaşıordun sanırım şimdık nasılll ?
aldın mı kızçene bişeylerrr hımmmm ? bak azız bebe ıdıl baby bunlar gerçkten hoş ve pamuklu kalıtelı urunlerrr artı bır de abenty saf pamuktan hayatımm ... çok aşırı pahalı değil yanııı orta duzeydeee ozellıklee ıdıl ve abenty den memnunum şu aralarrr

kız ıdılll naber nasılsın dıorumm hıçççççççççççççççççççççççç oyuna dalmışsınızzzz hıh

ayy kızlar benim bu ay yumurtam kistleşti galiba yaa :S

sağ kasığımda yumru gibi bişey hıssedıyorum acımıyo sancımıyo ama bişey var gibi

bide yarın adet olmam lazım ama beyaz akıntım gelıyo

ya kesin yumoşum kistleştii

çok zor bi regl benı beklıyooo

off canm benmmm allah yardımcın olsunnn hıç yaşamadım ama duydum anlatılanlardan baya zor sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…