Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

iyiyim canım sen nasılsın??gaz sancılarım devam ediyor malesef dün akşam kına gecesindeydik nasıl bir sancım var karnım kütük gibi şişiyorum...bebişe en son 3 hafta önce samsundan aldıklarım.daha bişey almadım çarşıya çıkamadım ders çalışıyorum..idilbaby bende çok seviyorum gerçekten hem uygun hemde kaliteli dediğim gibi 0-3ler tamamlandı.çarşıya çıkınca 3-6 ve 6-9ları tamamlıcam..pusetiydi o tür eşyalarını 1-2 ay sonra almayı düşünüyorum.abentiny burda yok sanırım ankaraya falan gittiğimde bakarım..ama benim favorim chicco en sevdiğim marka bebek kıyafetleri yumuşacık çok farklı genelde chicco aldım..idilbaby aldım.geçen sen dediğin için aziz babynin baktım internetten çok hoş gerçekten bebek kıyafetleri ama yeni doğan değilde daha çok 4-5 aydan sonrası için çok güzeller..alabilirim onlardan..ama civilin ürünlerini pek beğenmiyorum

çok sagol selizimmmmmm esime ileticem :)

canım ne yiyorsun da bu kadar gazlanıyorsun?? burda da hava çok güzellll

idilcim hayırlı uğurlu olsun yeni evinizz :)

sagolasın ayşemmmmmmmm

kız ıdılll naber nasılsın dıorumm hıçççççççççççççççççççççççç oyuna dalmışsınızzzz hıh

kız valla bahar hanımla uğraşıyordummmm iyiyimmm senden ne haber canımmmm mertişkomuz nasıl

kızzzz jinekoloğa gitseneeee

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız:

----------

Beklenen Regl Tarihleri:

----------

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--
madeofhonor
// berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Gamzelikiz--Mguner

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)
su06 14.04.2011 (Ceren bebek dünyaya gözlerini açtı)
SariLale 21.04.2011 (Asya bebek dünyaya gözlerini açtı)
zonox 10.05.2011 (Arda bebek dünyaya gözlerini açtı)
ademerve 17.05.2011 (Bilge bebek dünyaya gözlerini açtı)

anladım canm benmmm ohhh nerdeyse her şey tamamlanıyorrr ne gusel yaaaa evet puşet falan onları osn aylarda bencede ve kraftın travel twist modelını onerırım muhteşem ben çok memnnumm hayatımmm...cıvıl dediğin gbı kalıtelı değil ama ılk aylar için guselll ben cıvılden de kullanmıştım ılk aylar yanııı şimdı verdım kuçulenlerı heppp..chıcco gusel ama oldukça pahalı bı kazak 90tl ve bebekler hemen buyuyor malummm benetton a bakabırsın o da pahalı diğerlerıne göre ama kalıtelı veee hoş moeller var... ben de kıyafet manyağıyımdr oğlumu da ole yaptımmm

sagolasın ayşemmmmmmmm

kız valla bahar hanımla uğraşıyordummmm iyiyimmm senden ne haber canımmmm mertişkomuz nasıl

yerım ben senın baharınııı :81:
napsın kakasını yaptı emdı sallanan koltuğunda sallanıyorrr bana bakıorrr oynuyorrrr
benm bu oğluşum hıç ama hıç oyuncak sevmıyor yahuuuu

ayşecim hemen kistleşti diye düşünme benim hamile kaldığım ayda öyle oldu hatta okdr kasık ağrısı yaşadımki amann yine kist oluştu diye çok üzülmüştüm..gerçekten belirtiler birbirine çok benziyor..

idilcim valla süt içiyorum ondan yapıyor olabilir..ama diğer yediklerim herzaman yediklerim gibi.baharatlı bile yemiyorum...ayşenin dediği gibi stresten yapıyor olabilir ayşedede çok gaz sancısı olmuş..ders falan çalışıyorum yaa ondan olabilir..

ayşemmm yumurtam deyince bende dün test yaptım ovulasyon testi çift çizgi ama biri silik çıktı dün 11.günümdü 10.günümde ilişkide bulunmuştuk gün aşırı olsun diye bugune bıraktık artık ama yapmadan önce bi test daha yapıcam çizginin koyulaşmasına bakıcam... 8.gün yapmıştım negatifti bakalımmm yumurtlmaa zamanım şu günler galiba allahım boş geçirtmez inşallah

off canm benmmm allah yardımcın olsunnn hıç yaşamadım ama duydum anlatılanlardan baya zor sanırımm

zaten reglım çok sancılı geçiyo her ay sancı korkusu sarıyo
bi de bu ay harbıden kitleşmişse tahmınım doğruysa yandım anamm :)

sagolasın ayşemmmmmmmm

idil ne jinekologuan gitcem kızımm :)

her kadının yılda 1-2 kez başıan gelmesi normal karşılanan bi olay bu

en basit tabiriyle yumurta içine su alıp dış kabugunu kalınlaştırıyo

ve büyüyo kistleşiyo o ay yumurta döllenmiyeceği gibi regl de zorlu geçiyo

daha önce başıma geldi doktorum senede 1-2 kez olması normal ama her ay yaşayan kadınlarda

sorun olur hamıle kalamzlar demişti pko dedikleri şeyde bu işte her ay kistleşmesi

benim çokk şükür Allah ıma öle bişi yok senede 1 kez oluyo ama şimdide öle bişi

hissettiğim için kistelşti galiba dedi...göğüslerimde kocaman olduu :26:

canım hamıle mısın yoksaa

selam kızlarrrrrrrr

MERVEM canım benım bılgem gelmıs hosgelmıs ALLAH'ım senı kurtardı benıde kurtarsın ınsallah ınsallah ıyısınızdır bıtanem yaa gözünüz aydınnnn

gökçe ayakkabılarını cok begendım canım gule gule kullan

yelız senın ocelerınde yıkılıyo sekerım

zehzel canım bebısın dusmus ama cok sukur bıseycıgı yokmus aman dıkkat canım

idil evıne kavusuyormussun canım ALLAH sanada gule gule oturmayı nasıp etsın tatlım

canımm benim kuzenim kraft almıştı 4-5 ay içinde kırıldı sakın alma diye çok tembihledi..mesela ablam 2 çocuğuna 5-6 puset eskitti en sonunda maxi cosi aldı ve rahat etti.ben nmaxi cosi almayı düşünüyorum ama oldukça pahallı...bende travel sistem alıcam üç tekerleklii...onların sürümü rahat oluyor..bebeğim olmadı ama bende yiğen çokk..
bide bişey sorcm canımm senin aldığın modeldemi anakucağı falan takım...travel almışsın gerçi..öyledir mutlaka..hani bebk anakucağında uyuyunca öylece pusete koymak çok rahat oluyor

idilllllllllllllll canım yenie viniz hayırlı olsun kuzum yaaaaaa sağlıkla huzurla oturun inşallahhhhh

hamile kalmışımdır diye düşünmuyorum çünkü
belime hafif hafif sızılar giriyo adet agrısı gibi canım :)

canım hamıle mısın yoksaa

hayıy diilim cunku adet agrısı sızlatmaya basladı dünn :)

canım anlamam ovulasyon testınden pek ama maşallaahh size
çalışın çalışın Çalışmayana hiçbişi yokk

amişiin inşallah canım :)

kızlar bılgemız 2900 gr ve 51 cm olarak spınal aneztezı seklınde dogmussssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…