- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
selızcım nasılsınnnnn? gaz sancıları yaşıordun sanırım şimdık nasılll ?
aldın mı kızçene bişeylerrr hımmmm ? bak azız bebe ıdıl baby bunlar gerçkten hoş ve pamuklu kalıtelı urunlerrr artı bır de abenty saf pamuktan hayatımm ... çok aşırı pahalı değil yanııı orta duzeydeee ozellıklee ıdıl ve abenty den memnunum şu aralarrr
çok sagol selizimmmmmm esime ileticem :)hee anladım ozaman temizlik haftayaa...hoşbulduk bacummm
iyiyim valla gaz sancılarım ve ben bide kızımmmgeçinip gidiyoruz...
ayy hava çok güzel kaçgündür ordada öylemi....
idiiiiiiiiiiiiiiiiiil buarada eşinin doğum günü kutlu olsun..bir ömür boyu çocuklarınızla ve eşinle birlikte yaşlanmanız dileklerimle..
idilcim hayırlı uğurlu olsun yeni evinizz :)
kız ıdılll naber nasılsın dıorumm hıççççççççççççççççççççççççoyuna dalmışsınızzzz hıh
ayy kızlar benim bu ay yumurtam kistleşti galiba yaa :S
sağ kasığımda yumru gibi bişey hıssedıyorum acımıyo sancımıyo ama bişey var gibi
bide yarın adet olmam lazım ama beyaz akıntım gelıyo
ya kesin yumoşum kistleştii
çok zor bi regl benı beklıyooo
iyiyim canım sen nasılsın??gaz sancılarım devam ediyor malesef dün akşam kına gecesindeydik nasıl bir sancım var karnım kütük gibi şişiyorum...bebişe en son 3 hafta önce samsundan aldıklarım.daha bişey almadım çarşıya çıkamadım ders çalışıyorum..idilbaby bende çok seviyorum gerçekten hem uygun hemde kaliteli dediğim gibi 0-3ler tamamlandı.çarşıya çıkınca 3-6 ve 6-9ları tamamlıcam..pusetiydi o tür eşyalarını 1-2 ay sonra almayı düşünüyorum.abentiny burda yok sanırım ankaraya falan gittiğimde bakarım..ama benim favorim chicco en sevdiğim marka bebek kıyafetleri yumuşacık çok farklı genelde chicco aldım..idilbaby aldım.geçen sen dediğin için aziz babynin baktım internetten çok hoş gerçekten bebek kıyafetleri ama yeni doğan değilde daha çok 4-5 aydan sonrası için çok güzeller..alabilirim onlardan..ama civilin ürünlerini pek beğenmiyorum
sagolasın ayşemmmmmmmm
kız valla bahar hanımla uğraşıyordummmm iyiyimmm senden ne haber canımmmm mertişkomuz nasıl
kızzzz jinekoloğa gitseneeee
sağ kasığımda yumru gibi bişey hıssedıyorum acımıyo sancımıyo ama bişey var gibi
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz
off canm benmmm allah yardımcın olsunnn hıç yaşamadım ama duydum anlatılanlardan baya zor sanırımm
sagolasın ayşemmmmmmmm
kız valla bahar hanımla uğraşıyordummmm iyiyimmm senden ne haber canımmmm mertişkomuz nasıl
kızzzz jinekoloğa gitseneeee
zaten reglım çok sancılı geçiyo her ay sancı korkusu sarıyo
bi de bu ay harbıden kitleşmişse tahmınım doğruysa yandım anamm :)
idil ne jinekologuan gitcem kızımm :)
her kadının yılda 1-2 kez başıan gelmesi normal karşılanan bi olay bu
en basit tabiriyle yumurta içine su alıp dış kabugunu kalınlaştırıyo
ve büyüyo kistleşiyo o ay yumurta döllenmiyeceği gibi regl de zorlu geçiyo
daha önce başıma geldi doktorum senede 1-2 kez olması normal ama her ay yaşayan kadınlarda
sorun olur hamıle kalamzlar demişti pko dedikleri şeyde bu işte her ay kistleşmesi
benim çokk şükür Allah ıma öle bişi yok senede 1 kez oluyo ama şimdide öle bişi
hissettiğim için kistelşti galiba dedi...göğüslerimde kocaman olduu :26:
anladım canm benmmm ohhh nerdeyse her şey tamamlanıyorrr ne gusel yaaaaevet puşet falan onları osn aylarda bencede ve kraftın travel twist modelını onerırım muhteşem ben çok memnnumm hayatımmm...cıvıl dediğin gbı kalıtelı değil ama ılk aylar için guselll ben cıvılden de kullanmıştım ılk aylar yanııı şimdı verdım kuçulenlerı heppp..chıcco gusel ama oldukça pahalı bı kazak 90tl ve bebekler hemen buyuyor malummm benetton a bakabırsın o da pahalı diğerlerıne göre ama kalıtelı veee hoş moeller var... ben de kıyafet manyağıyımdr oğlumu da ole yaptımmm
yerım ben senın baharınııı :81:
napsın kakasını yaptı emdı sallanan koltuğunda sallanıyorrr bana bakıorrr oynuyorrrr
benm bu oğluşum hıç ama hıç oyuncak sevmıyor yahuuuu
ayşecim hemen kistleşti diye düşünme benim hamile kaldığım ayda öyle oldu hatta okdr kasık ağrısı yaşadımki amann yine kist oluştu diye çok üzülmüştüm..gerçekten belirtiler birbirine çok benziyor..
idilcim valla süt içiyorum ondan yapıyor olabilir..ama diğer yediklerim herzaman yediklerim gibi.baharatlı bile yemiyorum...ayşenin dediği gibi stresten yapıyor olabilir ayşedede çok gaz sancısı olmuş..ders falan çalışıyorum yaa ondan olabilir..
canım hamıle mısın yoksaa
ayşemmm yumurtam deyince bende dün test yaptım ovulasyon testi çift çizgi ama biri silik çıktı dün 11.günümdü 10.günümde ilişkide bulunmuştuk gün aşırı olsun diye bugune bıraktık artık ama yapmadan önce bi test daha yapıcam çizginin koyulaşmasına bakıcam...8.gün yapmıştım negatifti bakalımmm yumurtlmaa zamanım şu günler galiba allahım boş geçirtmez inşallah
seliz ve belleee hoşgeldiniz kızlarrr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr tinkerbell nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?