Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşgeldınnn şekerimmm :)

teşekkur ederımm canm benm
senın de az kaldııı allahım yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ınş.

evet travel twist canm ama ben çok memnuumm maxi cosı de gusel ama 3lu setını bız sorduğumzda 1780kusurdu yanıı bıraz pahalı geldı bızeeee ılk baş içinn ama gusel urun alabılırsen al tabıkısııı

ehueheuheueh evet veet çalışmayana bişi yok

hoşgeldınnn şekerimmm :)

hosbulduk tatlım:)

şu bizim yönetmenimizi bazen boğazlıyasım geliyor yaa o derece nefret ediyorum yaa egosu için müşterilerin yanında laf sokuyo ben cvp verincede suçlu oluyorum bu kadar ego düşkünü hırs zarar yaa ölür gider insan yemin ederim yaaa şu anda o kadar sinir etti ki gene beni şeytan diyo saçını başını yol o derece yani insanda tahamül fln kalmıyor

meraba kıslarrr nabersinizzzzz

sabahtan beri amma çene çalmışınız yauuu oku oku bitmiyooooo

mervedee doğurmuşşşş bilgecikkkk gelmişşşşş Allah uzun ömürler versin inş..

gökkççeee ayakkabılarınn çok güsel güle güle giiyyyy salın şöölleee benim gibi tekleme giyme ama dikkat et giyerkennn :))))

ayy melojjjj çok komiksin heee nasılda farketmedin kızzzzzz

kızlarrr selammm ben geldimmm ağırlaştım iyice yaaa kasıklarıma sancılar giriyor sürekli böyle giderse az kaldı

sağolun kızlarrrrrrrrrrrrrr

ayşe kız ne bilim ben panik yaptım :)))

hoop sakin ol bebişimm :) yolmaya başlaynca valla benımde iş yerıdne çok var yolamk istediğim

offf benim yine çok uykum var yaaaaaaaa

kızım kocan uyutmuyo seni galiba hee

hoşgeldin melooşummm :)

hoşgeldin meloşşşşş
nasılsın? elifcik nasıll tosunummmmmmm

ben bahara bezelye yedirdi şimdi içine azıcık zeytinyağ koydum kakasını iyi yapıyo artıkkk :)
dün kontrole gittik kızım 67cm olmuş ve 7445 kg fıstık kızımmm büyüdü kızlar yaaa daha dün ufacık bir bebektiii

hoşgeldın bıdenemmmmmmmmmmmm elifcık nasıllll

teşekkur ederım hayatım daha ıyılerı senın olsunnn yok yok topukluya alışkınımmm

bugun mertın aşısı vardı ama hafıf grıp olduğu için 1-2gun snra da yapabılırz aşıyıo bıraz duzelsın dedı dr bızde cuma gotrcez sanırımmm ya da yarınbakalım artıkınnn

ayyyyy bizim aşılarımız bitti allahtannnn 12 aylık olana kadarrr aşı yok.....yazık mertişkoyaaa canı yanıcak yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…