selam kızlarrrrrrrr
MERVEM canım benım bılgem gelmıs hosgelmıs ALLAH'ım senı kurtardı benıde kurtarsın ınsallahınsallah ıyısınızdır bıtanem yaa gözünüz aydınnnn
gökçe ayakkabılarını cok begendım canım gule gule kullan
yelız senın ocelerınde yıkılıyo sekerım
zehzel canım bebısın dusmus ama cok sukur bıseycıgı yokmus aman dıkkat canım
idil evıne kavusuyormussun canım ALLAH sanada gule gule oturmayı nasıp etsın tatlım
güle güle canımmm kolay gelsinnn:79::79::79:hoşbulduk canımmm tinkeri bende merak ettim herlade okulu tadilatta ya oyüzden gelemiyor olabilir.
kızlar ben çıkıyorum malesef derse oturmam lazım.görüşürüzz
selam kızlarrrrrrrr
MERVEM canım benım bılgem gelmıs hosgelmıs ALLAH'ım senı kurtardı benıde kurtarsın ınsallahınsallah ıyısınızdır bıtanem yaa gözünüz aydınnnn
gökçe ayakkabılarını cok begendım canım gule gule kullan
yelız senın ocelerınde yıkılıyo sekerım
zehzel canım bebısın dusmus ama cok sukur bıseycıgı yokmus aman dıkkat canım
idil evıne kavusuyormussun canım ALLAH sanada gule gule oturmayı nasıp etsın tatlım
canımm benim kuzenim kraft almıştı 4-5 ay içinde kırıldı sakın alma diye çok tembihledi..mesela ablam 2 çocuğuna 5-6 puset eskitti en sonunda maxi cosi aldı ve rahat etti.ben nmaxi cosi almayı düşünüyorum ama oldukça pahallı...bende travel sistem alıcam üç tekerleklii...onların sürümü rahat oluyor..bebeğim olmadı ama bende yiğen çokk..
bide bişey sorcm canımm senin aldığın modeldemi anakucağı falan takım...travel almışsın gerçi..öyledir mutlaka..hani bebk anakucağında uyuyunca öylece pusete koymak çok rahat oluyor
hamile kalmışımdır diye düşünmuyorum çünkü
belime hafif hafif sızılar giriyo adet agrısı gibi canım :)
hayıy diilim cunku adet agrısı sızlatmaya basladı dünn :)
canım anlamam ovulasyon testınden pekama maşallaahh size
çalışın çalışınÇalışmayana hiçbişi yokk
amişiin inşallah canım :)
kızlar bılgemız 2900 gr ve 51 cm olarak spınal aneztezı seklınde dogmussssssssss
hoşgeldınnn şekerimmm :)
teşekkur ederımm canm benm
senın de az kaldııı allahım yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ınş.
amın ınsallah dualarınızı eksık etmeyın nolurevet cok az kaldı normal bı sekılde beklemedeyız bakalım ne zaman tesrıf edecek bızım mınık kuss
canm senin durumlar nasıl varmı sancıların seninde az kaldı hadi hayırlısı
normal sıkıntılar var canım ekstradan asırı bısey yok dun nstye gırdım yıne normal gorunuyodu hersey beklemedeyızz mervemde dogurunca cok heyecanlandım bız onunla aynı sayılırız sadece 1 gun vardı aramızda
hosbulduk tatlım:)
canımozaman seninkide bugun yarın gelirteşekkur ederımm canm benm
senın de az kaldııı allahım yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ınş.
amın ınsallah dualarınızı eksık etmeyın nolurevet cok az kaldı normal bı sekılde beklemedeyız bakalım ne zaman tesrıf edecek bızım mınık kuss
normal sıkıntılar var canım ekstradan asırı bısey yok dun nstye gırdım yıne normal gorunuyodu hersey beklemedeyızz mervemde dogurunca cok heyecanlandım bız onunla aynı sayılırız sadece 1 gun vardı aramızdaallahım sağlıkla gelsin inşallah allah kolaylık versin canmm
offf benim yine çok uykum var yaaaaaaaa
ayy yelizzzz sorma o uykuyu bana hala gözleirm acıyo aslında çokta geç değildi yattıığımda ama nedense sabahhh kalkamadım eşim yatakta sürüyoo kaldırmak için o derece uykum varbugun sabah benim uykumdan dolayı itiş kakış kalktık ama acayip uyumak isityom çok felaket bişi bu uyku yaa
kız aynen yaaaaaaaaaa kafamı koysam anında uyurummmmmmmmmmhosbulduk tatlım:)
canımozaman seninkide bugun yarın gelirallahım sağlıkla gelsin inşallah allah kolaylık versin canmm
ayy yelizzzz sorma o uykuyu bana hala gözleirm acıyo aslında çokta geç değildi yattıığımda ama nedense sabahhh kalkamadım eşim yatakta sürüyoo kaldırmak için o derece uykum varbugun sabah benim uykumdan dolayı itiş kakış kalktık ama acayip uyumak isityom çok felaket bişi bu uyku yaa
hoşgeldin kuzumeraba kıslarrr nabersinizzzzz
sabahtan beri amma çene çalmışınız yauuu oku oku bitmiyooooo
mervedee doğurmuşşşş bilgecikkkk gelmişşşşş Allah uzun ömürler versin inş..
gökkççeee ayakkabılarınn çok güsel güle güle giiyyyy salın şöölleee benim gibi tekleme giyme ama dikkat et giyerkennn :))))
meraba kıslarrr nabersinizzzzz
gökkççeee ayakkabılarınn çok güsel güle güle giiyyyy salın şöölleee benim gibi tekleme giyme ama dikkat et giyerkennn :))))
sağolun kızlarrrrrrrrrrrrrr
ayşe kız ne bilim ben panik yaptım :)))
şu bizim yönetmenimizi bazen boğazlıyasım geliyor yaa o derece nefret ediyorum yaa egosu için müşterilerin yanında laf sokuyo ben cvp verincede suçlu oluyorum bu kadar ego düşkünü hırs zarar yaa ölür gider insan yemin ederim yaaa şu anda o kadar sinir etti ki gene beni şeytan diyo saçını başını yol o derece yani insanda tahamül fln kalmıyor
offf benim yine çok uykum var yaaaaaaaa
hoşgeldin kuzu
hoşbuldum şekerrrrr :)))
ayy melojjjj çok komiksin heee nasılda farketmedin kızzzzzz
ihihi bilmiom valla farketmedmm ikisinide denemek için birer ayağıma giymiştimm öle kalmışş unutmuşummm :))
hoşgeldin melooşummm :)
hoşbuldummmmmm :))
hoşgeldin meloşşşşş
nasılsın? elifcik nasıll tosunummmmmmm
ben bahara bezelye yedirdi şimdi içine azıcık zeytinyağ koydum kakasını iyi yapıyo artıkkk :)
dün kontrole gittik kızım 67cm olmuş ve 7445 kg fıstık kızımmm büyüdü kızlar yaaadaha dün ufacık bir bebektiii
hoşbuldum idilllimm iimm şükürrr sen nasılsınnn elifte iyi yatakta debeleniooo
maşşallahh baharaaaaa boyaa bakkk 67 cm heee vuuuuu elif 63.5 cm ihihih benimki enine gidiyooo
hoşgeldın bıdenemmmmmmmmmmmm elifcık nasıllll
teşekkur ederım hayatım daha ıyılerı senın olsunnn yok yok topukluya alışkınımmm
bugun mertın aşısı vardı ama hafıf grıp olduğu için 1-2gun snra da yapabılırz aşıyıo bıraz duzelsın dedı dr bızde cuma gotrcez sanırımmm ya da yarınbakalım artıkınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?