ayyyyy bizim aşılarımız bitti allahtannnn 12 aylık olana kadarrr aşı yok.....yazık mertişkoyaaacanı yanıcak yine
hoop sakin ol bebişimm :) yolmaya başlaynca valla benımde iş yerıdne çok var yolamk istediğim
kızım kocan uyutmuyo seni galiba hee
hoşgeldin melooşummm :)
pofffffff evet ıdılışkom yaaa canı acıyo yaa benım de içim erıyoooo( maşallah kız bahara bakalım benım oğluşum kaç kılo oldu boyu kaç cm oldu merak edıyorum yanııı
bu son aşısı mı ?
ayy kızlarr benim çok canım sıkkın yine ya zaten uykumda varrr
ben cemi çok seviyorum ama öyle bişi olduki ten uyumu denen şey tamamen kayboldu bende hiç bişekilde birlikte olmak istemiyorumbuna sebep tamamen o ama ben kendimi kötü hisediorum....aynı zamandada hiç bişeyi birlikte yapamıyoruz artık ben kıpır kıpırım gezmeyi dolaşmayı çok seviyorum ama o anca yatıyo bi film takalım izliyelim diyorum daha filmin yarısındayken uyuyo. ve buna benzer birsürü olay
tamam biliorum çok yoruluyo işte ve maddi olarak kendini çok kasıyo kredi ödüyoruz diye yettirmeye çalışıyo ama ben hiç bi zaman gidelimde biyerlerde yiyelim içelim oturalım bi tip degilimki bana deniz kenarı olsun azcık dolaşalım yeter yani hatta bırak dışarıyı balkona çıkalım oturalım iki duble atalım oda yeter ama yok yokben ne yapıcam cidden bilmiorum artık yaaaaa.
evet canım sanırım son aşı diğeri 1yaşında olacak eğer 6aylıkken yoksa tabıkııı sağlık ocağında soylyorlar zaten :92:
ben cemi çok seviyorum ama öyle bişi olduki ten uyumu denen şey tamamen kayboldu bende hiç bişekilde birlikte olmak istemiyorumbuna sebep tamamen o ama ben kendimi kötü hisediorum....aynı zamandada hiç bişeyi birlikte yapamıyoruz artık ben kıpır kıpırım gezmeyi dolaşmayı çok seviyorum ama o anca yatıyo bi film takalım izliyelim diyorum daha filmin yarısındayken uyuyo. ve buna benzer birsürü olay
tamam biliorum çok yoruluyo işte ve maddi olarak kendini çok kasıyo kredi ödüyoruz diye yettirmeye çalışıyo ama ben hiç bi zaman gidelimde biyerlerde yiyelim içelim oturalım bi tip degilimki bana deniz kenarı olsun azcık dolaşalım yeter yani hatta bırak dışarıyı balkona çıkalım oturalım iki duble atalım oda yeter ama yok yokben ne yapıcam cidden bilmiorum artık yaaaaa.
canım oturup konuş eşinleee en ıyı ıletişim bu konuşmak .anlat bıze anlattığın gıbıı... senı sevıorum ama bana da bıraz zaman ayırr bırlıkte vakıt geçirelım de
herşey bebişlerimizin sağlığı için
valla canım yelizim ben de şaşırdım artık ne diyceğimi gerçekten zor bir durum...konuş diyorum defalarca konuştum diyorsun...başka ne yapabilirsin ki...
Eşin hiç bir şeyin farkında değil sanki....ne yapmak istiyo? yanii evliliğinizin bitmesini mi istiyo?
hoşgeldin meloşşşşş
nasılsın? elifcik nasıll tosunummmmmmm
ben bahara bezelye yedirdi şimdi içine azıcık zeytinyağ koydum kakasını iyi yapıyo artıkkk :)
dün kontrole gittik kızım 67cm olmuş ve 7445 kg fıstık kızımmm büyüdü kızlar yaaadaha dün ufacık bir bebektiii
canlarım konuştum hemde çok konuştum ama yok hiç bi degilşiklik yoken sonki konuşmamda dedim ona ben çok sogudum senden bakalım nasıl tekrar aşık ediceksin kendine dedim ama ogünden beri hiç ama hiç bi çabası yok
dün yine cem yatıyodu zeytinde geldi kolunu yaladı özlüyo hayvan zaten ben eve girer girmez kucagıma gelio bi yere gitmiyim diye ööle üzerimde oturuyo neyse cemde bagırdı bıktım artık ikinizdende bıktım diye bende patladım yine bi yıgın şey söyledim lanet olsun seninle evlendigim günü aç davayı ya boşanalım dedim sen aç diyo dedim senin avukatın var aç işte söz bütün masraflarını ben karşılarım korkma dedim gittim yattım
bir sorun varsa mutlaka konuşulmalı ya ben eşimin bazı sevmediğim huyları var ben hemen söylüyorum anında...söylemezsen içine atarsannn herşey gülgülistanlık sanıp devam eder o hareketlerine tavırlarına...............bana zaman ayırmıyorsun de...seni seviyorum ama evliliğimiz git gide kötüye gidiyo de...mutlaka konuşmalısın canım eşinle...........içine at at nereye kadar yelizim? saatli bir bomba gibisin şu an...
ayy canım yaaa sizin işiniz zor hakkaten yani insan beraber birşeyler yapmak ister anlayabiliyorum ama o bun ayanaşmayınca insan kötü hisseder yelizz sen tanımadan mı evlendin yoksa nebilim nekada rnişanlı kaldınız sonuçta evlilik sonrası bazı şeyler dğeişiyo ama en azından bi nebze olsun bazı huylarını öğrenirdin önceden neyse zaten olanolmuş evlenmişin yapacak bişey yok ama eşinle konuş konuş ama nereye kadar bi yerde sana tepkisiz kalıyo isteklerini karşılamıyor tamam biz kadınlar hep isteriz ama dediğin gibi en azından sahilde bi kıyıda oturmak muhabbet etmek bile yeter insana....seninkinde oda yok...
idilim ben hayatım boyunca hiç bişeyi içime atmadaım atmamda zaten çatır çatır söylerim
cemede söylüyorum hiç çekinmiyorum hatta geçensene çok agır bi kelime etmiştim ama haketti yani yine reddedmişti beni seni seviyorum ama beni aldatmaya itiyoun dedim.yani içime atmam ama hiç umrunda degilkiya sürekli bahane sürekli ama neden birlikte olmuyoruz diorum sen köpegi seviyosun öpüyosun onu diyo ulan zeytin olmadan önce çokmu düzgündü sanki diorum susuyo falan hep böyle yanii http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/gitme.gif
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben çok şaşırdımmmmm boşanma falan konuşmayın yaa daha bı durunnn :26::26::26: bıraz alttan alarak konuş bakalım derdı neymış yauuu
boyle konuşulur mu ? hem sevıorum dıosun hem de aldatmaya ıtıysun dıosunn olmazzz duzgunce anlat sıylemek ıstedıklerını bole sınırle ağzından çıkanı kulağın duymayacak şekılde değil cnm benımmmmm....
canımmm 4 sene eşin seninle sadece duş alacagı zaman birlikte olmaya kalksaydı ve haftada en az bi kere ilk senelerden itibaren birlikte olsaydınız sen istedigin zaman reddetseydi ne yapardın şimdiye kadar boşamadıgıma dua etsin tek celsede boşuyo hakim kocam bana yetemiyo dedigim anda insan gibide çok konuştum ben onunla anlamıyo anlamıyooooooooooooooooo
allah sabır versın ve allah yardımcın olsun yelızım yaaa
ne yapmayı düşünüyorsun pekii?:26:
canım ah bi karar verebilsem ne yapıcagıma ya ben hayatımı buşekilde sürdürmek istemiyorum buna eminim ama cemide seviyorum ayrılmakta stemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?