Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyyyy bizim aşılarımız bitti allahtannnn 12 aylık olana kadarrr aşı yok.....yazık mertişkoyaaa canı yanıcak yine

pofffffff evet ıdılışkom yaaa canı acıyo yaa benım de içim erıyoooo ( maşallah kız bahara bakalım benım oğluşum kaç kılo oldu boyu kaç cm oldu merak edıyorum yanııı

hoop sakin ol bebişimm :) yolmaya başlaynca valla benımde iş yerıdne çok var yolamk istediğim

kızım kocan uyutmuyo seni galiba hee

hoşgeldin melooşummm :)

ya inan sakin olmak istiyorum ki çok da sakinim aslında ama bazen benimde kendi içimde huzur anlamında rahatsız olduğum günlerim olabiyorum ve o zamanlşar bu yaptıkları daha çok canımı acıtıp beni üzüyor bir gün şeytana uyup saçını başını yolcam diye çok korkuyorum bi aksilik olmazsa doğum öncesi iznimi sona aktarmayı düşünüyordum ama bunlar böyle yaptıkça 21 temmuzda izinim başladığı gibi çıkasım var yaaa sonrada 6 ay ücretsiz izni alıcam

ayy kızlarr benim çok canım sıkkın yine ya zaten uykumda varrr
ben cemi çok seviyorum ama öyle bişi olduki ten uyumu denen şey tamamen kayboldu bende hiç bişekilde birlikte olmak istemiyorumbuna sebep tamamen o ama ben kendimi kötü hisediorum....aynı zamandada hiç bişeyi birlikte yapamıyoruz artık ben kıpır kıpırım gezmeyi dolaşmayı çok seviyorum ama o anca yatıyo bi film takalım izliyelim diyorum daha filmin yarısındayken uyuyo. ve buna benzer birsürü olay
tamam biliorum çok yoruluyo işte ve maddi olarak kendini çok kasıyo kredi ödüyoruz diye yettirmeye çalışıyo ama ben hiç bi zaman gidelimde biyerlerde yiyelim içelim oturalım bi tip degilimki bana deniz kenarı olsun azcık dolaşalım yeter yani hatta bırak dışarıyı balkona çıkalım oturalım iki duble atalım oda yeter ama yok yok ben ne yapıcam cidden bilmiorum artık yaaaaa.

canım oturup konuş eşinleee en ıyı ıletişim bu konuşmak .anlat bıze anlattığın gıbıı... senı sevıorum ama bana da bıraz zaman ayırr bırlıkte vakıt geçirelım de

evet canım sanırım son aşı diğeri 1yaşında olacak eğer 6aylıkken yoksa tabıkııı sağlık ocağında soylyorlar zaten :92:

herşey bebişlerimizin sağlığı için

valla canım yelizim ben de şaşırdım artık ne diyceğimi gerçekten zor bir durum...konuş diyorum defalarca konuştum diyorsun...başka ne yapabilirsin ki...
Eşin hiç bir şeyin farkında değil sanki....ne yapmak istiyo? yanii evliliğinizin bitmesini mi istiyo?

Son düzenleyen: Moderatör:
bir sorun varsa mutlaka konuşulmalı ya ben eşimin bazı sevmediğim huyları var ben hemen söylüyorum anında...söylemezsen içine atarsannn herşey gülgülistanlık sanıp devam eder o hareketlerine tavırlarına...............bana zaman ayırmıyorsun de...seni seviyorum ama evliliğimiz git gide kötüye gidiyo de...mutlaka konuşmalısın canım eşinle...........içine at at nereye kadar yelizim? saatli bir bomba gibisin şu an...

ayy canım yaaa sizin işiniz zor hakkaten yani insan beraber birşeyler yapmak ister anlayabiliyorum ama o bun ayanaşmayınca insan kötü hisseder yelizz sen tanımadan mı evlendin yoksa nebilim nekada rnişanlı kaldınız sonuçta evlilik sonrası bazı şeyler dğeişiyo ama en azından bi nebze olsun bazı huylarını öğrenirdin önceden neyse zaten olanolmuş evlenmişin yapacak bişey yok ama eşinle konuş konuş ama nereye kadar bi yerde sana tepkisiz kalıyo isteklerini karşılamıyor tamam biz kadınlar hep isteriz ama dediğin gibi en azından sahilde bi kıyıda oturmak muhabbet etmek bile yeter insana....seninkinde oda yok...

canım oturup konuş eşinleee en ıyı ıletişim bu konuşmak .anlat bıze anlattığın gıbıı... senı sevıorum ama bana da bıraz zaman ayırr bırlıkte vakıt geçirelım de

canlarım konuştum hemde çok konuştum ama yok hiç bi degilşiklik yok en sonki konuşmamda dedim ona ben çok sogudum senden bakalım nasıl tekrar aşık ediceksin kendine dedim ama ogünden beri hiç ama hiç bi çabası yok
dün yine cem yatıyodu zeytinde geldi kolunu yaladı özlüyo hayvan zaten ben eve girer girmez kucagıma gelio bi yere gitmiyim diye ööle üzerimde oturuyo neyse cemde bagırdı bıktım artık ikinizdende bıktım diye bende patladım yine bi yıgın şey söyledim lanet olsun seninle evlendigim günü aç davayı ya boşanalım dedim sen aç diyo dedim senin avukatın var aç işte söz bütün masraflarını ben karşılarım korkma dedim gittim yattım

canım ya sen böyle söyleyınce ben çok üzülüyorum ne olur üzme kendini daha fazla
konuş eşinle ne yapmaya çalıştığını sor evlilik tek tarafla kurtarılacak bişey değil
tek taraflada bitirilecek bişeyde değil konuş halletmeye çalış...konuşmuşsundur elbette
ama bişyler yapması lazım onunda
halletmeye yanaşmıyorsada sıkıldıgından üzülmek istemedıgınden bahset ne bıleyım
böylesi daha mı iyi ??

idilcimm maşallahh yavruna :) ksokcoaman genç kız oldugu gunleride göstersin rabbim inşallah :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben çok şaşırdımmmmm boşanma falan konuşmayın yaa daha bı durunnn :26::26::26: bıraz alttan alarak konuş bakalım derdı neymış yauuu

idilim ben hayatım boyunca hiç bişeyi içime atmadaım atmamda zaten çatır çatır söylerim
cemede söylüyorum hiç çekinmiyorum hatta geçensene çok agır bi kelime etmiştim ama haketti yani yine reddedmişti beni seni seviyorum ama beni aldatmaya itiyoun dedim.yani içime atmam ama hiç umrunda degilki ya sürekli bahane sürekli ama neden birlikte olmuyoruz diorum sen köpegi seviyosun öpüyosun onu diyo ulan zeytin olmadan önce çokmu düzgündü sanki diorum susuyo falan hep böyle yaniihttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/gitme.gif

yeliz zor durumun cnm ya.bi bebek olsaa herşey yoluna girermi acaba..
şimdi yalnız kiinizsiniz ve sen doğal alarak birlikte bişeyler yapmak istiyosunuz.o da olmuyor hayat sana çok mnonoton gelmeye başladı artık

boyle konuşulur mu ? hem sevıorum dıosun hem de aldatmaya ıtıysun dıosunn olmazzz duzgunce anlat sıylemek ıstedıklerını bole sınırle ağzından çıkanı kulağın duymayacak şekılde değil cnm benımmmmm....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben çok şaşırdımmmmm boşanma falan konuşmayın yaa daha bı durunnn :26::26::26: bıraz alttan alarak konuş bakalım derdı neymış yauuu

canım bunlar yeni degilki 3 senenin birikimi heppp görsen yaa bilmiyorum yaaa çok acaip biri benimde tabiki hatalarım var mutlakaki var ama cem öyle biriki en basitini veriyim sana ben ilk evlendigimde çalışmıyoken ne yemek yapıyım falan sorardım ceme oda yapma derdi yapmazdım aradan 2 sene geçti
neyse ben hala yemek yapıyımmı diye sorarım yapma der ama eve biri gelince beni şikayet ediyomuş gibi aşagılıyomuş gibi yemek yapmıyo bilmem ne şakayla karışık ama söylüyo sonuçta..
daha neler neler yani anlatsam dersnki boşan kızım delimisin sen iyi olmasına iyi biri biliorum ama en basit örnek okumuşsundur mutlaka ayda 1-2 kere oda zar zor birlikte oluyoruz.8 mayısta adetim bitti hiç yanaşmadı bende istemiorum zaten dün gelmiş duşa giricem boşmu giriyim diyo ne igrenç bi kelime dimi bende bende alıcam zaten duş gir dedim tersledim bende

canımmm 4 sene eşin seninle sadece duş alacagı zaman birlikte olmaya kalksaydı ve haftada en az bi kere ilk senelerden itibaren birlikte olsaydınız sen istedigin zaman reddetseydi ne yapardın şimdiye kadar boşamadıgıma dua etsin tek celsede boşuyo hakim kocam bana yetemiyo dedigim anda insan gibide çok konuştum ben onunla anlamıyo anlamıyooooooooooooooooo

allah sabır versın ve allah yardımcın olsun yelızım yaaa
ne yapmayı düşünüyorsun pekii?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…