Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
maşallahh canım senin kızınaaa.valla ben 1-2 ay evde kalıp uyumak istiommmmmmmmmmmmmmm:84::84::84:
niye bugün kmse yok
bilmozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

maşallahh canım senin kızınaaa.valla ben 1-2 ay evde kalıp uyumak istiommmmmmmmmmmmmmm:84::84::84:

bilmozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sorma ya şuanda bende ki uyku halini gözlerim gidiyor birdfe hstalık var yaa kırmızı kırmızı altları

uzuuuuunca bir aradan sonra tekrar merhaba herkese
bebeklerime artık tek başıma baktığım için fırsat bulup giremedim nete bir türlü..artık düzenimizi oturttuk ve bugün bismilllah dedim oturdum pc nin başına :)
fatoş,su,merve allah yavrularınızı sizlere bağışlasın.. birbirinizin kokusunu duyabileceğiniz nice güzel zamanlar geçirin inşallah..darısı heyecanla bekleyen diğer anne adaylarımızın başına..
haticem,canım bir türlü tebrik edemedim seni.çok sevindim kızım..rabbim kucağına sağ salim almanı nasip eder inşallah..
nanemmm okuduğum kadarıyla sanırım transferin olucakmış..inşallah şans yüzüne güler balımm.

burda saatlerce kalmayı,sizlerle sohbet etmeyi çok özledim..ama benim minikler bir türlü rahat bırakmıyorlar ki :)

ilk fırsatta tekrar gelicem aranıza..
sizleri seviyorum

canım allah kolaylık versin sana işin zor gerçekten keşke yanında sana yardımcı biri olsaydı

selam idil ve yelizzzzzzzz nasılsınız kızlar

bızım bugun kontrolumuz vardı ama hersey normal gorunuyo bızım kızın gelmeye nıyetı yok galıba daha doktorumda dedı hadı kız gel artık 3600 gr olmus mınnosum 1 hafta daha normal sekılde gelmezse 4000gr olursa sezeryan dıyo bakalım pazartesı yıne gıdıcez kontrole bızden boyle sızden naber?

HOŞGELDİN CANIMMMMMMMMMM.OYYY MAŞALLAHHH SENİN KUZUNAAAAAAA KOCAMAN TOMBİŞ Bİ KIZ OLMUŞŞŞ

hadi hayırlısı canım yaaa doğru şimdi 4000 gr üstüne sezeryan yapıyorlar aman nazar değmesin kızına
ben bugün hasta gibiyim bu havaların dengesizliği çarptı sanırım boğazımda bi ağrı ve burun akması vardı şimdilerd ehafif hafif ateşde başladı eşim dokturumuzu arıycakta ne yapaılım önlem alalım diye
kızım ise maşallah çok iyi yerinde hiç durmuyo ip atlıyor koşturuyo neler neler yapıyo ama bazen öyle bi karate yapıyo ki müşterinin karşısunda kalıyorum böyle tepkide veremiyorum

HOŞGELDİN CANIMMMMMMMMMM.OYYY MAŞALLAHHH SENİN KUZUNAAAAAAA KOCAMAN TOMBİŞ Bİ KIZ OLMUŞŞŞ

hosbulduk kusum evet masallah mınısımee

senın kızcenede masallah canım en kıpırtılı donemlerın tabı sımdı daha sonra gozle gorulur oluyo o hareketler saklanmıyoda koca gobus cok komık oluyo

slm kızlar nasılsınızz
yelızcımm ocelerıne bayıldım bugunkulere ayhh ne kadan gusellllllllllll

yyaaa kızlar en ugun normalde dr a gdecektım bılıorsunuz ama mert kağan hafıf grıp olduğu için gıtmke ıstemedım bır hafta sonra gıdıvereyım dedım dıyetısyene oğlumu rıske atamam

artı bızım tayın yerlerı açıklandı kızlar (eşimın) kadıkoy ağız ve diş sağlığı merk.,kartal ağız ve diş sağlığı merkezi,bahçelievler ağız ve diş sağlığı merkezi,ok meydanı merkz ve kocaelı korfez 5 tane hakkımız var bız de tayın düşünüyoruz ama ne yapacağımızı şaşırdık açıkcası ... yazsak çıksa ev almamız lazım ee hemen alırsak ve buyuk şehırde bıraz bızı kasar dıye duşunuyoruzz ee 1 sene daha kalalımm burda ama yıne de ıst dan ev alalım dıyoruz kıraya verelım snra tayın ısteyelım dıoruz ...amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann dıoruz da dıoruz dıoruzzzz bakalım ne yapacağızz hayırlısı olsun bızım hakkımızda ınş.

sizler nasılsınızzzz hu- huuuuuuu kımsecıkler de yok ama

canımmm hoşgeldinnn çok mersi bu aradaaaa senin yeni aldıgın ayakkabılarla süper olur bu renk tavsiye ediyorummmmm.numarasını yazarım sana bi araaaa
bu arada tayinlerde belli olmuş hadi hayırlısı canımmm ama bence gelin istanbulaaaaaaaa

merhabaa belle..........maşallah cimcimeyeeee bahar gibi tombiş doğacak galibaaa
hayırlısı canımmmmmm sezeryan normal farketmezzz yeterkiii bebiş sağlıklıı doğsun inşallahhhh

ayy ınş. yelızcım yaaa bakalım ne yapacağız sahıbınden satılık evlere bakıorum ataşehırde,kartalda,pendikte bır de annemler pendıkte yaa ben de bı ton oce var şekerım ama yaz bakalım onu da alayım tabı senınkı gbı 90değill

ayyyy işallah olur şekerimmm ya istediginiz gibimmmm.kız ben bi ay önce başladıgımda 15 denecik vardı arada bi sürerdimmm ama şimcik 90 var tabiküüü kurutucular besleyiciler hariçç

merhabaa belle..........maşallah cimcimeyeeee bahar gibi tombiş doğacak galibaaa
hayırlısı canımmmmmm sezeryan normal farketmezzz yeterkiii bebiş sağlıklıı doğsun inşallahhhh

tesekkur ederız ıdıl teyzoş ALLAH hayırlısını nasıp etsın ınsallahh

mervenin bebiş kaç kilo doğmuştu bilen varmı

2900 gr canım

Canlarım hepinize yazdığınız güzel tebrik mesajlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum...Daha hamile değilken yanımdaydınız bugün çok şükür meleğim kollarımda ve yıne yanımdasınız iyi ki varsınız ya ne dıyım

Salı gününe dönersek eğer;sizlere değişik bir agrıyla gune uyandıgımı yazmıstım.Resmen adet oldum olacam sanki ama aileme bişi demedim geçer dedim içimden.Sonra kasıklarımdan belime sıcradı caktırmadım...en sonunda da baktım dakikalık sancılar gelmeye başladı.ama nasıl bir sancı amanin kendımı sagdan sola atıorum filmlerdeki gibi ama geçiyor çok sürmeden neyseki dayanıyorsun yani...neyse artık ailem hazırlık yapmaya basladı bugun gelio bebiş dediler.Ama ben yok canım diyorum içimden.Doktorumu aradım 4e randevu verdiler o saate kadar yokmus hastanede eyvah dedım ben dogurucam ama :) neyse agrılarım devam etti;ve sonunda kendım ıdoktorumun kapısına atıverdim.ultrasonla baktı bebiş iyi suyu iyi dedi.sonra alttan baktı elini hissetmedim bile o derece acıklıgım varmıs :) bebek yola çıkabilir her an dedi...ordan nst ilginç olan hiç sancı çıkmaması ;ama gercekten makıneydeyken hiç agrı gelmemişti :) yalnız ultrasonda ters giden bişiler vardı ki o da kızımın pozisyonu..o kadar ay sen gel dogru dur son gün git dön sırtını anneye:) baş yıne asagıda ama bu sefer sırtını sırtıma dayamış.Doktorum yınede normal yapabilirsin dedi.Ama biraz zorlu gecebilir bebeği vakumla almak zorunda kalablirim dedi.Bu da canımı çok sıktı.Sonrada geçtik odasına karar verme asamasına geldik.Doktorum düşünüyor kara kara ben düşünüyorum.O da normal olsun çok istiyor.Merve eve git iki saat dinlen;agrıların dinerse süreyi uzatalım belki bebiş döner normal yaparsın yıne dedi.Ama dayanamaycak gibi olursan da benı hemen ara sezeryana gidelim dedi.Tamam dedim ayrıldım ordan ailecek eve geçtik.Ama herkesın gözu benım üstümde :) Sancılarım gecer sandım ama nerde daha da sık ve şiddetli gelmeye basladılar ve son iki sancıda pes ettim alsın benı sezeryana hemen arayın dedim.Aradılar..Dayım arabasıyla hastaneye yetiştirdi benı kuzenım annem ve babamla birlikte.Ama ben nasıl sezeryan olucam ınanamıyorum kendıme.Acilden girişim yapıldı.Dogumhaneye alındım ebe alttan baktı evet acılmam fazla sancımda yüksek hemen doktorum arandı hazırlayın geliyorum demiş.Soydular giydirdiler damar yolunu actılar sedyeye de çıktm ama hala soktayım ben nereye gidiorum die :) kapıdan son kez el salladım aileme;ve kalabalık bir ekibin arasına katılıverdim bir anda.Demezleri belden uyusturcaz seni diye;ben tepiniorum asla olmam ben panık atak hastasıyım diye! ama dınleyen kim ne yaptılar ettiler ikna ettiler...Doktorumda geliverdi..Binbir türlü sorular konusmalar aa bir de ne duyayım bir ağlama sesi ve bir anda gögsume konulan masum bir beden aglamaya basladım derın derın...hayatımdaki en özel andı...çok üşüdü aldılar kuzumu giydirmeye götürdüler.Doktorumda benımle olan son işlemini de yaptı.Göz kırptı.Ee işte bu kadar dedi ve gitti...

Sonrada benı aldılar odama götürdüler.Doktorum bana kocaman bir oda hazırlatmıs.Kapıda giyinmiş beklıo benı yıne gözünü kırptı el salladı gitti...Odada herkes benı beklıyor kuzumuda temizlemişler giydirmişler getirmişler...iki günde o odada kızımla sıkı gözetim altındaydık.ve hersey yolundaydı çok şükür.Ve iki günün sonunda da evımıze geldik.Bu arada hastane fotografcısı resımlerımızı cektı merakla beklıoruz 10gun sonra alıcaz nasipse...

İşte böyle kızlar çok uzun oldu yıne biliorum...Ama huyum kurusun cenem durmaz ki benim

Rabbim hepimize bu özel ve güzel duyguyu yasatsın ınsallah canlarım.Bol bol dua ettım hepiniz için.

Mucizem şimdi içerde mısıl mısıl uyuyor.Benımde hafif agrılarım dısında çok şükür sıkıntım yok...Darısı bebiş bekleyen tüm arkadaslarımın basına.Tabiki olmasını isteyen de.Dualarım her daım sizlerle canlarım...

Bir kez daha diyorum;iyi ki varsınız.Hepinizi çok seviyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…