maşallahh canım senin kızınaaa.benimde hiç halim yok yaa hastalık herhalde yatırıcak haftasonu beni yaaa
havada pek kötü ....
bu arada haftasonu kızıma park yatağı için yatak aldık nevresim takımı aldık eldicen aldık minnoşuma benim
yeliz yaa bende ev hanımı olsam mı diye düşünüyorum ama o da zor yaa bide ben sıkılıyorum evde durmaktan
bilmozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzniye bugün kmse yok
maşallahh canım senin kızınaaa.valla ben 1-2 ay evde kalıp uyumak istiommmmmmmmmmmmmmm:84::84::84:
bilmozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
uzuuuuunca bir aradan sonra tekrar merhaba herkese
bebeklerime artık tek başıma baktığım için fırsat bulup giremedim nete bir türlü..artık düzenimizi oturttuk ve bugün bismilllah dedim oturdum pc nin başına :)
fatoş,su,merve allah yavrularınızı sizlere bağışlasın.. birbirinizin kokusunu duyabileceğiniz nice güzel zamanlar geçirin inşallah..darısı heyecanla bekleyen diğer anne adaylarımızın başına..
haticem,canım bir türlü tebrik edemedim seni.çok sevindim kızım..rabbim kucağına sağ salim almanı nasip eder inşallah..
nanemmm okuduğum kadarıyla sanırım transferin olucakmış..inşallah şans yüzüne güler balımm.
burda saatlerce kalmayı,sizlerle sohbet etmeyi çok özledim..ama benim minikler bir türlü rahat bırakmıyorlar ki :)
ilk fırsatta tekrar gelicem aranıza..
sizleri seviyorum
selam idil ve yelizzzzzzzz nasılsınız kızlar
bızım bugun kontrolumuz vardı ama hersey normal gorunuyo bızım kızın gelmeye nıyetı yok galıba dahadoktorumda dedı hadı kız gel artık 3600 gr olmus mınnosum 1 hafta daha normal sekılde gelmezse 4000gr olursa sezeryan dıyo bakalım pazartesı yıne gıdıcez kontrole bızden boyle sızden naber?
bızım bugun kontrolumuz vardı ama hersey normal gorunuyo bızım kızın gelmeye nıyetı yok galıba dahadoktorumda dedı hadı kız gel artık 3600 gr olmus mınnosum 1 hafta daha normal sekılde gelmezse 4000gr olursa sezeryan dıyo bakalım pazartesı yıne gıdıcez kontrole bızden boyle sızden naber?
HOŞGELDİN CANIMMMMMMMMMM.OYYY MAŞALLAHHH SENİN KUZUNAAAAAAA KOCAMAN TOMBİŞ Bİ KIZ OLMUŞŞŞ
hadi hayırlısı canım yaaa doğru şimdi 4000 gr üstüne sezeryan yapıyorlar aman nazar değmesin kızına
ben bugün hasta gibiyim bu havaların dengesizliği çarptı sanırım boğazımda bi ağrı ve burun akması vardı şimdilerd ehafif hafif ateşde başladı eşim dokturumuzu arıycakta ne yapaılım önlem alalım diye
kızım ise maşallah çok iyi yerinde hiç durmuyo ip atlıyor koşturuyo neler neler yapıyoama bazen öyle bi karate yapıyo ki müşterinin karşısunda kalıyorum böyle tepkide veremiyorum
slm kızlar nasılsınızz
yelızcımm ocelerıne bayıldım bugunkulere ayhh ne kadan gusellllllllllll
yyaaa kızlar en ugun normalde dr a gdecektım bılıorsunuz ama mert kağan hafıf grıp olduğu için gıtmke ıstemedım bır hafta sonra gıdıvereyım dedım dıyetısyene oğlumu rıske atamam
artı bızım tayın yerlerı açıklandı kızlar (eşimın) kadıkoy ağız ve diş sağlığı merk.,kartal ağız ve diş sağlığı merkezi,bahçelievler ağız ve diş sağlığı merkezi,ok meydanı merkz ve kocaelı korfez 5 tane hakkımız var bız de tayın düşünüyoruz ama ne yapacağımızı şaşırdık açıkcası ... yazsak çıksa ev almamız lazım ee hemen alırsak ve buyuk şehırde bıraz bızı kasar dıye duşunuyoruzz ee 1 sene daha kalalımm burda ama yıne de ıst dan ev alalım dıyoruz kıraya verelım snra tayın ısteyelım dıoruz ...amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann dıoruz da dıoruz dıoruzzzzbakalım ne yapacağızz hayırlısı olsun bızım hakkımızda ınş.
sizler nasılsınızzzz hu- huuuuuuu kımsecıkler de yok ama
canımmm hoşgeldinnn çok mersi bu aradaaaa senin yeni aldıgın ayakkabılarla süper olur bu renk tavsiye ediyorummmmm.numarasını yazarım sana bi araaaa
bu arada tayinlerde belli olmuş hadi hayırlısı canımmm ama bence gelin istanbulaaaaaaaa
ayy ınş. yelızcım yaaa bakalım ne yapacağız sahıbınden satılık evlere bakıorum ataşehırde,kartalda,pendikte bır de annemler pendıkte yaaben de bı ton oce var şekerım ama yaz bakalım onu da alayım tabı senınkı gbı 90değill
kuzum ben kaçarrrrr hadi öptüm seni çokkk mert paşa efendiyede selamlar saygılarrrrrrr
merhabaa belle..........maşallah cimcimeyeeee bahar gibi tombiş doğacak galibaaa
hayırlısı canımmmmmm sezeryan normal farketmezzz yeterkiii bebiş sağlıklıı doğsun inşallahhhh
mervenin bebiş kaç kilo doğmuştu bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?