Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canımmm benim yaaa öyle bi anlatmışsın ki ağlamamk elde değil duygulandırdın benii .Binbir türlü sorular konusmalar aa bir de ne duyayım bir ağlama sesi ve bir anda gögsume konulan masum bir beden aglamaya basladım derın derın.. allahımmm bizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu :2::2::2:

oooo mervemizzzzz dogum yapttııı bile bilge hanım teşrif ettilerrrrrrrrr
kizzz ben bildim zaten o sekild ekasilmalar oldumu tememmmmm bebk icerde sikildi demektirrrr
ayyy slm sole yina arasan canim co cok gecmis olsun gozu aydin olsunnn

MERVECİMMM canım benimm...heyecanla okudum yazdıklarını...o cümleyi bir de senden duydukk...
''''HAYATIMDA YAŞADIĞIM EN GÜZEL EN ÖZEL AN...'''''
rabbim bizlerede nasip etsin inşallahhh.... :97:
Rabbim kızına uzun ve sağlıklı ömür versinn..hayırlı evlat olsun inşallaahhh....
Rabbim acısını göstermesinnn....öpüyorum senii...

ayyy soluksuz okudum heee ALlah kimsey i darda koymasin guzel gecmis benim deikinic oglan sezeryan oldu yarim bence daha iyi bir sey hissetmiyorsun aliveriyolar bebni Llah herkese nasip etsin tekrar gozun aydin olsun canim
evde yuruyus yap ki kanlar asagi gelsin hemen icinde birikmesin

canımmmm benimmmmmm.yine çok güzel anlatmışsın aglattın benide zatem bu topikte iyice sulu göz oldum ben allahım sana nice nice güzel günlerini duygularını yaşatsın yavrunun.bizde seni çok seviyoruz canım.

bu arada babasının bilgeyle ve seninle ilk karşılaşma anınıda çok merak ediorum benn

mervişim yaaaa nasıl duygulandım okurkenn anlatamammgözlerim doldu okurken allahım o tatlı mucizeyle bir ömür mutlu etsin sizi..
darısı bizlere ve bütün isteyenlere siz böyle anlattıkca o anı yaşamak için cok sabırsızlanıyorum allahım bizlerede sağlıklı yaşamayı nasip etsin..
bu arada hastane fotoğrafcısı cok güzel düşünülmüş bişey keşke her hastanede olsada bu anı ölümsüzleştirilse..en kısa zamanda o resimleride bekliyoruzz kuzumm seni ve bilgemizi öptümm..

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

günaydın ben de mervenın yazdıklarını okudum tekrardan yaşamıs gıbı oldum...duygulandım baya.benım essek sıpam da uyuyor..isilik oldu ya yüzü göğsü ..bakıcının evı cok sıcak belkı ondan.dr ılaç yadı bı ıkı tane..onun dısında hersey normal....kimsecikler yok yine

günaydınn kızlarrrr
biz gittik dün dr. ikili testimizi olduk burun ve ense normal kanımızda pazartesi-salı gibi cıkıcak inş. ondada bir sorun cıkmaz..
ayy bizim sıpa dr. amcayı deli etti iki elini birden burnuna koymuş uyuyo ee dr. burun kemiğine bakıcak ama bizim sıpanın uyanmaya hiç niyeti yok galiba anası gibim uykucu olucak budakarnıma vuruyo sallıyoo hiçç valla sonra sertce bir vurdu karnıma ayy yavrum korktu galiba nasıl zıplıyo neyse sonra kalırdı ellerini burnundan herşey normal dedi dr,umuz sonra dedim keşke cikolata yeseydim belki uyanırdı bu kadar uğraştırmazdı ama cokk güzeldii kuzumm kocaman olmuşşş..
tabi meraklı melehat ben cinsiyetini sordum 3 hafta sonra sölücem dedi bende dedimki ben tahmin ediyorum erkek dr. dediki anneler bu konuda genelde yanılmıyor o zaman anladımki bizim kuzu erkeşşallahım sağlıklı kucaklamayı nasip etsinn inşallahh...

günaydınn canımm hoşgeldinnn...
egecikk isilikmi olmuş yavrumm gecmiş olsunn artık yaz boyu isilik olur durur ama denize sokunca hafifliyo diyolardı izne gidince bol bol denize girersiniz.

hoşgeldinnn canımmm artık seni buralarda pek göremioruz vallaaa :26::26:ayy kıyamam kuzumaaaaa isilikmi olmuşş eee sıcaklar başladı ya normaldir canım geçer bişicigi kalmazzz egoşunnbu aradaaa sen çalışmıyo falan olsan hemen 2. yi dogururdun heraldeee

ayyyy yerim ben senin o sıpanııı yaaaaaaaaaa kediler gibide uyurmuşşş zibidi paşacıkk allahım her zaman bu duyguyu yaşatsın sana canım inşallahhh ve sag salim kucagına aldıgın günleride hem sana hemde bize göstersinnnn aminnnn

valla bu tam zibidi olucakkaminn canımm inşallahhh allahım isteyen herkezee yaşatsınn.
sağ salim kucakladığımız günleride görelimm inşallahhhhhhhhhhhhhh

kızlar ben birşey sormak istiyorum şimdi bugün benim yumurtlama günüm sol kasığımda sancı var ve akıntım uzayan cinsten ben bu akşammı ilişkiye gireyim yoksa dünmü girmeliydim.
kusura bakmayın çok açık oldu ama her defasında yakalayamıyorum bu anı yakalamışkende kaçırmak istemiyorum.

günaydınn canımm hoşgeldinnn...
egecikk isilikmi olmuş yavrumm gecmiş olsunn artık yaz boyu isilik olur durur ama denize sokunca hafifliyo diyolardı izne gidince bol bol denize girersiniz.

aman da aman erkek ha maşallah ya...ne güzel

evet malesef okulda net yok evdede ege rahat vermıyor kabloları asıltıyor hep malesef uyuyordu şimdi uyandı ıhlamaya başladı yaramaz ben koşayım bi yol bakıverem :84::84:

ayy mervee ne guzel anlatmıssın canım benıde aglattın yaa benım kuzum ne zamaan gelıcek acaba
masalahh ıkınızede canım benım yaaa

ben 38+5 te dogurmuştum yani senin bugunu :)

evet canım normal bekledıgımız ıcın gunumuz bellı degıl belkı yarın belkı yarındanda yakın

slm yelız sadece sen varsın bugun hayırdr yaaa
ayy ben de oldum yorgunluktan yıne . anlatmayayım iş iş işşşşş

ya yeliz sana bşey sorcam canım.bız ev almayı düşünüyoruzz tabı 1-2ay bakıcaz ayarlamaya çalışıcaz ama almak ıstediğimiz semt :ataşehir.tam merkezi değil oralara güç teymez 500700den başlıo içerenköye bakıorum,bır de ataşehır de fınfıklı dıye bı yer var.sence nasıl bı yer orası ataşehır e bağlı ama fıyaları çok uygunn yanı bellıkı pek ıyı bı yer değil ya da yenı planlama yapılan bı yer mı acana bı fıkrın var mı canım

Canım Allah analı babalı büyütsün.Bilge çok tatlı maşallah.Allah uzun sağlıklı ömürler versin ona....

Mervemmm canim cok guzel anlatmissin, beni de aglattin cok duygulandimm Allah anali babali saglikli buyutsun insallahhhh ve darisiii diger hamilelerin ve hamile olmayi bekleyen kizlara........

Sira sende artik belle :))) cok heyecanli dimiiii bir an kendimi hatirladimmm bugun 19 aralik ve ben hala dogurmadim, bugun 20 aralik ve ben hala dogurmadim dedigim gunler geldi aklima heheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…