- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
selizcimmm nasılsınnnnnnnnnnnnnn tontişimmmmmmm
kızlar bız evımıze geldık çok şükür..çok duramıcam biraz ağrım var...
size çirkin kızımı gösterip gideyim
iyiyim kuzucum sen nasılsın??
ders çalışıyorum ayhhh4 dersi halletim 2 dersim kaldıı onlarada çalıştımmı bu iş tamam 3.sınıfa geçiyorum inş..
kız buarada dün en son sana yazdığımı görmedin sanırım...krafttan memnun kaldım demiştin puseti kuzenim kraft almıştı 4-5 ay sonra kırılmıştı..bidaha değişim bie yapmadılar fabrikasına gönderildi geri geldi..ben oyüzden almayı düşünümrm ama sen travel almışsın bende mutlaka ne alırsam alayım travel alıcm..maxi cosi nasıl yaa çok pahallı ama çok süper bişey 3 tekerlikli olması bi kere sürümü çok rahatlatıyor travel alıcm yeni çıktı zap..ama dediğim gibi 1000-1500 arası sence değermi :26:
merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
selızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hu huuuuuuuuuuuuuu nırdesınız yahuuuuuuuuuuuuuuuu
ama benim alacağım model 0-4 yaş.4 yıl boyunca kullanıcam.bide şöle düşünüyorum ablam 5 puset eskitti ilk puseti pierre cardindi mahvoldu tekerleği bile dönmüyordu ama o 6 yıl öncesiydi şimdi daha kullanışlı ve güzel modelleri çıkmış..ondan sonra chicco aldı onuda kullanamadı doğrudüzgün.enson maxi cosiden memnun kalınca nebilim bende hep onu almayı düşündüm..ya ablamda bi sorun varcnm benım dun okudum hatta yazdım da sana ben krafta 900verdım ve memnunum açıkcası gayet rahat ama maxi cosı tabıkı daha guseldı ben de çok begenmiştim benım begendığim modelı 1780lerde bşeydı hayatım travel olanı ama hangısı bılmıorum ve 1700kusur vermeye ınan değmezz yanı ben ole düşündum en azından hayatımm ... eğer sen çok ıstedıysen içinde kalmasın all ama çok para yahu hemen buyuyecekler çok az bı sure kullanacağız bu arabaları açıkcasıı yurumesı koşması daha gusel yanıı
ayy kızlar benım oğluşum bugun 4.ayını tamamıyle doldurduuuuuuuuuuuuuu5.ayımızdan gun almaya başlayacağız yarından ıtıbarenn buyudu yahu buyudu ama grıp olmuş oğlumm şurup verıoruzz canm benm yaaa
ama benim alacağım model 0-4 yaş.4 yıl boyunca kullanıcam.bide şöle düşünüyorum ablam 5 puset eskitti ilk puseti pierre cardindi mahvoldu tekerleği bile dönmüyordu ama o 6 yıl öncesiydi şimdi daha kullanışlı ve güzel modelleri çıkmış..ondan sonra chicco aldı onuda kullanamadı doğrudüzgün.enson maxi cosiden memnun kalınca nebilim bende hep onu almayı düşündüm..ya ablamda bi sorun vargerçii maxi cosinin sürümünden daha çok görüntüsü hoşuma gidiyor uzaylı gibi ama doğru söylüyorsun çok para bide ben hep arabayla gidip geliyorum oto koltuğu alıcam.pek pusete ihtiyaç olmayacak ama yazın özellikle çıkarım dışarı diye düşündüm yinede bilmiyorum 2 ay içinde alıcm daha çok var düşünürüm biraz daha
maşallahh mertee
kız selız sustunn konuşsanaaaa
ıdılışkomm bahar nasıl hoşgeldınn
canım ders çalışıyorum biryandan..çıkıyorum kızlar ben görüşmek üzere yemek yapıcam daha
Maşallah Bilgeyeeeeeben de babaya benzettimmmm :44: Merveee kızma :)
Gökce Seliz Selam kızlar nasılsınız? Gökce mert 4. ayını bitirmiş maşallah bahar 3 gün sonra 5. ayını bitirecek inşallahhh...zaman ne çabuk geçiyo dimi??
Bahar çok şükür iyileştiii keyfi yerindeee bağırıyo şimdiii ses denemeeesi yapıyo :))
Seliz nasıl gidiyo kız hamilelik???
Eki Görüntüle 196857
Kızlar bakınn bahar emeklemeye çalışıyooo komandoo olacakk benim tatlı kızım :)))
anladım hayatım kolay gelsın vee hoşçakall :80::80::80:
slm ıdılcımmm evet 4.ayımız bıttı allahın ıznıylee 5ten gun alacağızz yarın..maşallahları var yaa doğan buyuyor işteebızımkı de yavaş yavaş ses kntrollerıne başladı
maşallah bahar a yaaa emeklıo bır de allahım yarabbımm
gökce ne yemek yaptın canım yaaaaa........eşim her zaman geç geldiği için yemeğimi hazırlamadım ama bana mesaj çektiii şimdi işten çıkmışşş ayyy hiç bişey hazırlamadım ne yapıcammm :))))akıl fikir verr gökcemm
gökce ne yemek yaptın canım yaaaaa........eşim her zaman geç geldiği için yemeğimi hazırlamadım ama bana mesaj çektiii şimdi işten çıkmışşş ayyy hiç bişey hazırlamadım ne yapıcammm :))))akıl fikir verr gökcemm
kızlar bız evımıze geldık çok şükür..çok duramıcam biraz ağrım var...
size çirkin kızımı gösterip gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?