Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar ben grip oldum yaa boğazlarım çok ağrıyo sesim bi garip çıkıyo ve burnum akıyor
hiç çalışasım yok belki izin alıcam dayanamıycam galiba bugün cuma çünkü çok kalabalık da olur
bu arada depremi duyan var mı? bizim bludan bile duyuldu yani çok geçmiş olsun herkese

günaydınn hayırlı cumalar kıslarrr...

mervişimmm kuzumm hayırlı olsun doğurmuşusunn allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin..kıscen sabırsız cıktı..
ama cokkkkkk tatlı kızınn bayıldımmm allahım nazarlardan korusunn bende babaya benzettim ama bahtı güzel olsun kuzucumun..sizi kocaman öpüyorumm...

bu arada kıslarr tayinler acıklandı elazığ,a gidiyoruzzz bu bebişimizin şansı galiba cünki biz dahaönce tuncelideydik ama tuncelinin elazıya sınır ilçesindeydik hiç tahmin etmiyorduk oraya cıkcanı şok olduk ama cokta sevindik hiç olmassa hakkari,şırnak gibi değildir..hayırlısı artıkk..
dün gece ağlamaktan krize girdim eşimin boynuna sarıldım bizi bırakma ben memlekette kalmak istemiyorum diye galiba sabahına gülücekmişim ondanmış bu gözyaşı..
allahıma binlercekez şükür inş. merkeze giderizde daha iyi olur.işte böyle kıslarr ben cıkıyorumm benim bulantılar tavan yapmış durumda yine acayip kötüyüm bugünde ikili testimiz var inş. bişey cıkmaz..öptümm başşşşşşşşş başşşşşşşş

gecmiş olsun canımm dikkat et kendine bu bu havalar cok aldatıcı..
bu arada depremi bizde hissettik çanakkaleden eşimde nöbetciydi yanlızdım nasıl korktum anlatamam allahım korusunn birde ben deprem yaşayınca etkisi nerdeyse 1 hafta sürüyo atamıyorum birtürlü..

günaydınnnn bacılarrrr nasılsınızz

mervecimmm kızın çok tatlı Allah hayırlı ömür versin hayırlı evlat olur inşalllah
günaydın şekerimmmmmmmmmm
canım günaydın çok geçmiş olsunnnn

canım hoşgeldinnnnnn tayininizin istediginiz bi yere çıkmış çok sevindim canım hayırlısıyla gidin işallahh.
vayy beeeee fındıgın 12 haftalık olmuşşş maşallahhhhh onaaaaaaaaaaaa

bu arada dün de naneminnn transferi yapılcaktııııı ikizler gelcek işallahhhhhhhh

diger olan olmayan hatunlarrr günaydınlar hepinizeeeeeee.
dün cemle marmara foruma gittik bizzzz 4 tane daha oje alarakkk oje sayımı 90 a çıkardımmm eve gelirkende tekel bayiye ugradık soda falan alalaım die tanıdık sahibi onunla muhebbet ederken ben depremmi oldu dedim ordaki çocukta yok kamyon falan geçince sallanıyo bura dedi 2 sn sonrada cemin babası aradı deprem oldu die yani bizde hissettikk allahım beterlerinden korusun

evet canımcım 12. haftamıza geldikk maşallahı kuzumuntayin istediğimiz bir yerdi canım ilk tercihmizdi cok mutlu olduk inş. merkeze gideriz oda haziran 15 belli olcak merkezmi yoksa ilçemi diye hakkımızda hayırlısı olsun...

ayyy doğru yaaaa dün nanem trasnfer olucaktı aileside gelicekti haberleri yok diyodu inş. cok yorulmamıştır..hayırlısıyla kucukları sıkı sıkı tutunsun allahımın izniyle..

aminn canımm rabbim beterinden korurusunn cok kötü gercekten..

canım elezığdan banka eğitimden dolayı 1-2 arkadaşım var .dediğin gibi herşeyin hayırlısı hakkarı şırnakda olabilirdi
ikili testte birşey çıkmaz inşallah canım

sağol canım ,evet yaa bende geçen gece merkezi bolu oldu 3.9 o zaman yalnızdım uykudan uyandım o gece ama ben biraz soğuk kanılıyım galiba

günaydın canım sağol Allah korusun bencede canım

evet dün aldıgım cicişlerden 3 tanesiiiii

dün tırnaklarımda mor olan oje vardı yeni aldıgım ojeler eve gitmeden otobüste denedim ve fotograf çektigim için net degiller ama az çok belli oluyo flormarın ojelerine ve serilerine bitiyorumm açıkçasııı baş parmagımda flormardan aldıgım hologram simlerden sürdüm sadece mor olan ojeyle üzerine sim sürülmüş ojenin arasındaki fark olaganüstü gerçektennn kırmızılarada bittimmmmmmmm

Eklentiler

• $jjjjjjj.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $ggggggg.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 31
AY kızalr buraya yine kış geldi yağmur soğuk bugün çok kötü zati hasta gibiyim içim karardı resmen yaaa
bu arada kızımda yerinde hiç durmuyor bugün yaaa kıpır kıpır

mrb kıslaarrrrr nbrrr

yauu bugün amma durgun burası hayırdı nie kimseler yok aceeppppp

benimde hiç halim yok yaa hastalık herhalde yatırıcak haftasonu beni yaaa
havada pek kötü ....
bu arada haftasonu kızıma park yatağı için yatak aldık nevresim takımı aldık eldicen aldık minnoşuma benim
yeliz yaa bende ev hanımı olsam mı diye düşünüyorum ama o da zor yaa bide ben sıkılıyorum evde durmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…