Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gunaydınm şekerlerımmmmmmmmmmmm
nerdesınızzzzzzzzzzz hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
MERVECIMMM yaşadıklarını dıle getrmış kağıda domuşsun ve ben de okudum bayıldımmm uslubuna..ne kadar içten bır uslub bu boylee gozlerım dolu dolu oldu ınan allahım evlatlarımızı bıze bağışlasın ve rabbım tum ısteyenlere bu gusel duyguyu yaşatsın ınş.

NANEEEMMMMM canm benm o kuçuk pıtırcıklar ınş. sana tutunıurr ve sen de en yakın zamanda bu eşssiz duyguyu tadarsın hayatım dualarım senınle bıdenemmmmm

günaydın kızlar
nanem dualarımız seninle unutma bunu

ben hala düzelemedim kızlar haftasonu da o kadar dinlendim ama fyda etmedi boğazlarım fln çok ağrıyo mecburen geldim işe durmazsam gidicem ama üşüyorum resmen içim donuyo

canım nasıl bi yer oldugunu bilmiorum ben ama ataşehire yakınsa çokta kötü degildir heraldee ama bana soracak olursan bence yeni açılan sitelerede bak şu tvde reklamı dönenlere yine pahalı tabi ama vadeler falan uygun bildigim kadarıyla.

cnım çok şükürki herşey sorunsuz şekilde ilerliooo allahım işallahhh bu sabrının mükafatını verir 12 gün sonraa dualarım seninle

GÜNAYDINNNNN KISLARRRRRRR

nanem çoks evindim canm yaaa inşallah senden ikiz haberi alıcaz allahım hayırlısını versin.. bol bol dinlen canımm dualarımız seninle

pofffff ev almamız lazım acılennn
canm ataşehırdekı sıteler 400 500un aşağısında değilkı bız en fazla 200luk bı ev alabılırz şuandaa
ama zor ev almak yaa hele uzaktan daha zor bızım bı eve karar verıp snra gıdıp onu yakından gorup almamız lazım ızınle yanııı

yine kimsecikler konuşmuoo ee kızlar haftasonu ne yaptınız bakalımmm.ben cumartesi çok eglendim eminönünü gittik alışveriş falan ama pazar günü kötüydü:(((((((
arkadaşlar bagdat caddesine gidiceklermiş fener maçı izlemeye bizide davet ettiler neyse gittik caddede yer bulamadık stadın oraya gittik bulduk bi yer oturduk bu arada feneriuma girdik ben normalde koyu galatasarlıyım ama dün fener hakettigi için onu tuttum ve feneriumdan bitane bady aldım giydimde orda hemen maç başladı heyecanla izledim destek verdim masada 6 arkadaştık ve herkez benim galatasaraylı oldugumu bildigi halde cemde dahil galatasaraya birsürü laf edip dalga geçtiler formayı çıkarmamamak için zor tuttum kendimi ama tabi suratıma yansıdı neyse maç bitti stadın oraya gittik onlar eglendi bende baktım öyle geri döndük sonraaa

canım illaki ataşehir mi olucak ne biliyim başka bi yerler olmazmı yani dedigin gbi pahalı ama yeni yapılan sitelerde çok çok uçuk degi yaaa

adamervecim canım çok duygulandım Allahım bilgeciğe uzun ömürler versin
gamzelim herşey yolundaymış şehzademize iyi bak

şekernanem tatlım inşallah bebişler sıkı sıkı tutunacak tereddüdün olmasın
yelizcim haftasonun iyi geçmiş yaşasın fener aslanlarım benim eşim de senin gibi g.saraylı
günaydın teyzoşlar biz geldik
hafta sonu genel olarak iyi geçti. kuaföre gittim saçlarımın kırıklarını aldırmaya salak kız saçlarımı kısacık yaptı onca uyarıma rağmen güya kat atıyomuş ıyyyyyyyyyy aynaya bakasım gelmiyor

Son düzenleme:
Günaydın kızlaarr naıslsınızz :)

ben iyiyim hamdolsun eskısehırdeydım cuma gunundne ebrı geldık dün gece

suuuu bu arada benı şu listeye yaz artık bebişimm 16 haziran beklenen reglim :)

bu ay sıkı sıkı çalışmamız lazımm u beybeee

naneemmm canım benım çok sevındımmm Allah ımm inşallah tutunacaklar
büyüyücekler göbüşünde annelerinden beslencekler ayyy Allah ım inşallah kocişinede
doğum günü hediyesı olaerak bu müjdeyı verebılırsınn Allah ım hayırlıısyal sağlıkal ver yarabbimm

bol bol dinlen çokdurma pc basında e mi :)

Minnakımın teyzoşlarııııııııııııııııııı size göbük şov yapalım mıııııııııııııııı

Oooooohhh ooooohhhh amman sabahlar olmasın

Minnakımın teyzoşlarııııııııııııııııııı size göbük şov yapalım mıııııııııııııııı
Eki Görüntüle 198278

ohh hatuna bak maşallahh :)

ama canım gaz göbüşüdür o ya bu haftada göbük olmaz ki bebıs daha çilek kadar

rahim bile mınnak yanı göbüş değil ama genede görmekten memnun olduk tabisi :)

tocaman oldugu zamanalrıda görelim inşallahh :)

Oooooohhh ooooohhhh amman sabahlar olmasın

olmasınn bebişimmm

kızlar bir şey sorucam şimdi normalde sat göre geriden geliyordu ya kızım yavaş yavaş dengeliyor bu durumu 13 günlük fark 5 e düşmüştü en son muayenede şimdi benim muhtemel doğum tarihimin sat göre mi olucak yoksa kızımın ilk başta geriden gelme tarihine göre mi olucak

bu arad bir beşiktaşlı olarak fenerlileri tebrik ederim

Yaaaa banane işte banane bebikim büyüdü işte gaz falan değil o yaaa :84:

Ya kızlar biz dün dayanamadık kocişle yaramaslık yapmak istedik, 8 hafta sonra ilk defa tüneli aşmaya çalıştı kociş ama beceremedik yaa çok canım yandı :26: 8 haftada kapanmış sanki olmadı bitürlü biz de başka yoldan halletmek zorunda kaldık yine

AYŞEEE CANMM ÇALIŞMALARA BAŞLADIGINIZA SEVİNDİMMM EN KISA ZAMANDA KALIRSIN İNŞALLAH BU SEFER BENİDE EKLEYİN BAKİM LİSTEYEE ADETİM 5 HAZİRAN GELSİN BEBİŞLER

ŞEROCUMMM BİRASCIK ÇIKMIŞ EVET GÖBÜŞŞ BEBİŞİN BÜYÜKLÜĞÜNDEN ANLAMAM AMA BELLİ OLUYO AZCIKK CANM AMA BUARADA GÜZEL HATUNSUNN MAŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…