Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aman canım ya boş ver zaten ülkemizde spor güç sanatı centilmenlik diye bişeymi var sanki

ojelerin her zamnki gibi muhteşem kendine zaman ayırabiliyosun ya bayılıyorum sana

anaaaam geçmişi okumaya kalktım baya bi birikmişşşş
MERVE'M yazdıklarını bir nefeste okudum okadar güzel şeyler paylaşmışsınki bizimle biranönce doğurmak istedim vallakızın erkenden geldi süpriz yaptı anacğına babacğına normal sancı çekmişsin ama sezeryan oldun hep diyodun hayırlısı olsun diye bende seni göz önüne alarak bundan sonra normal diye tutturmucam hayırlısı neyse o olsun..herşey çok güzelll kız en büyük hayalim sancı çekerken bağırıp çağırarak hastaneye gitmeksen bunu tatmışsın inş bende tadarımtekrardan bilgem hoşgeldin kuzum aramıza topiğimizebuarada babası bilgeyi gördüğünde naptı ?bende merak ettim yeliz gibi
buarada bizde seni çok seviyoruzz tatlım...fotolarını en kısa zamanda bekliyoruzz

HATİCE'Mikili taraman bile olmuş hay maşallah çok çabuk büyüdünüzzbuarada bana damatmı geliyor ne??aralarında sadece 9 haftacık olacak olsun zengin olurlar

NANE'M demek 2 tane mercimeğin varmaşallah inş annesine sıkı sıkı tutunurlar hergün dua edicem senin için...bizide habersiz bırakma ben çok umutluyum bir kız birde oğlan geliyor topiğimize öyle hissediyorummüthiş yaa hadi nanem kendine çok dikkat et kuzu tamammı sıcak banyo falan yapma pek

ŞERO'Mkızzz yerim senide bebişinidebenim göbüşümde okadar 20.haftamdayım 6.ayımızdan 1 gün aldık bugün ama hala göbek şovu yapamadık..kızz ayşenin dediği doğru gaz olduğu için biraz şiş duruyor başlarda sonra o şişkinlik dahada sert bir hal alıyor..bende senin gibi göbeğimde göbeğim diye geziyordum arkadaşımında 2.hamileleği göbeğini saklamaya çalışıo,insan bebeğini kaç zaman bekleyince göbüşümde hemen çıksın istio anlıyorum seni arkadaşım ama benim bile şuan yeni yeni çıkmaya başladıı

bgünaydın canım hoşgeldinsagol eh işte iyi sayılırım sen nasılsınnn kızcen nasılll

selam canım hamdoslun ıyıyıss ssen naıslsın bakımm :)

hoşbulduk kızlarrr bende iyiyim çok şükür kızçemde iyihafif göbüşümüz çıktı sanırım artık hamiş gibi duruyorumyalnız haftasonu sınavım var kızlar çok stresliyim

aman canım ya boş ver zaten ülkemizde spor güç sanatı centilmenlik diye bişeymi var sanki

ojelerin her zamnki gibi muhteşem kendine zaman ayırabiliyosun ya bayılıyorum sana

aynen canım malesefki yok

saol tatlımmm kendime zaman ayırıyorum evet ama dün farkettimki acil zayıflamam lazımmm fotograflarda tombiş tombiş çıkıommm gerçi şu kamerada ve fotolarda insanlar daha kilolu çıkıyo orası kesin hd kanal izleyebilen varmı bilmiorum ama mesela yahşi cazibeyi izlerken normal atv de kadım çok kilolu ama hd atvde o kadar kilolu degil hd neysen onu gösterip net görüntü verio ya ama olsun yinede rejime başlıorum

çok moralim bozuk hem de çokkkkkkkkkkkk

oğlumu aşıya goturduk maşallah hıç ağlamadı oğlumm ama ne varkı tartıya çıkardık 7kg çıktı ama geçen ay 6700ıdı yanı bu ay 300gr almışçok uzuldum hemşireler uzulme hareket başladı olur bole dedı. genel anlamda kılosu boyu baş çevresı her şeyı gayet gusel dedılerrr...boyu ayda 2cm uzamış yanı 63cm şuan...ama ne bıleyım yaaa 300gr ne demek benım sutum azaldı tabı ben anlıorum mama vermeye çalışlıorum almıyorrkııı uykuda zorla verıorum o da 120cc alıyor düşünun artıkk ee kaşıkla vermeyı denedım dılıyle gerı ıtıyorrrr bunlardan da bahsettım demekkı akıllı çocuk anormal hıçbır şeyı sevmıor ama sız yıne de kaşıkla vermeyı deneyın dedıı eve geldım denedımm ama yok almadııı napcam ben yaa ....

ayy allah yardımcın olsun canımmmm işallah geçersinn

arkadaşlarrr bana yardımcı olun lütfennnn çoookk stresteyimmm
aranızda hamile olanlar vardır
benim bat 20 mayıstı hala adet olmadım idrar teste yaptım sabah negatif çıktı
böyle günüm geçmezdi acaba benim gibi olupta kan testi olumlu çıkan arkadaşlarım varmı :97::97:

gökçe üzülme hemşireler doğru söylüyor artık daha yavaş büyück demekki hareketler başladıkça...emmiyormu pek??kaç aylıkki şuanda?
ayy allah yardımcın olsun canımmmm işallah geçersinn

sağol canım benimmm

ben 13gun snra öğrendım kanda bıle negatıf çıkmıştı benım bekledım daha sonra pozitif çıkmıştı
hayrlısı olsun ınş. dılediğin gbı olur her şy

daha önce idrar testi negatif olupta kan testinde pozitif çıkanı diç duymadım..eğer adet günü ve sonrasında idrar testi yaptıysan testteki sonuca güvenmelisin..sanırım bebiş istiyorsun en kısa zamanda kavuşursun meleğine inş..

ben 13gun snra öğrendım kanda bıle negatıf çıkmıştı benım bekledım daha sonra pozitif çıkmıştı
hayrlısı olsun ınş. dılediğin gbı olur her şy

çok teşekkür ederim kan testini ne zaman yaptırmıştınki 13 gün iyi zaman
ben bugün kan testi verdim 15,30 da alacağım çok heyecanlıyım :18::18:

gökçe üzülme hemşireler doğru söylüyor artık daha yavaş büyück demekki hareketler başladıkça...emmiyormu pek??kaç aylıkki şuanda?

sağol canım benimmm

benı emıor zaten benden başka bşey almak ıstemıorkı ağzına ama sıkıntı sutumun az ve kalıtesının artık gıt gıde düşmesı yanı bunu ben de anlıorum humana stıl de içiorum hem de gunde 4 bardak eee sebze ağırlıklı yerım su 3lt içiyorum ama yok iştee yıne az da olsa hep göğsünu ver ama mama da ver dedı dr..ee alsaa almıorkıı 4.ayımız bıttı 5ten 5gun aldıkk

teşekkür ederim çok sağol hakkımızda hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin

kızlar buarada benim kızım bir hareketlendi bir hareketlendigörmelisinizz acayip sık tekme atıyor 1 hafta falan acayip tekmeliyordu pıt pıt çok güçlü hissediyorumdünakşam sabaha kadar tekmeledi bi sağdan bi ortadangenelde sırt üstü yatınca tekmeliyor bende seviyorum kızımı kuşum balım güzelim meleğimbazen daha yavaş vuruyor bazen daha güçlü..güçlü vurduğu zaman elimlede hissedebiliyorum ama biz babamızı çağırıpta babamız elini koyana kdr kızım yoruluyor ve tekmelemiyor..babası hala hissedemedi..buarada bugün 6.ayımızdan 1 gün aldık sanırsam

çok teşekkür ederim kan testini ne zaman yaptırmıştınki 13 gün iyi zaman
ben bugün kan testi verdim 15,30 da alacağım çok heyecanlıyım :18::18:

adetımden3gun geçmişti ve ben kan testı yaptrdım negatıf çıktı olurum dıye bekeldımm olmadı 13.gun aslında ıdrar yollarımdan gtmiştim dr a ama beta ya da bakmak ıstedı ve nıtekım 2284 gbı bı rakam çıktıı ...hakkında hayırlısı olsun ınş.

canım herkesin sütü bir olmuyor işte kiminin tazikli akacak kdr çok ve kalitesli oluyor kiminin az oluyor uzun süre emziremiyor sanırım biraz genetik bu durumlar..ama sen 4 ay emzirdin inş 2 ay daha emzir sonrasında yeterli gelmezse mama verirsin artık napacaksın anne sütü gibi devam sütü varya onlardan verirsin sakın üzülme oğluşun gayet iyi bence..ek gıdalarada başlarsın artık..hızlıca büyür oğluşun
teşekkür ederim çok sağol hakkımızda hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin

aminn inşallah Rabbim isteyen herkese versin..

inşallah bende senin gibi olumlu cevap alırım teşekkür ederim

canm zaten devam sutu dıorum ya gecelerı ve gunduzlerı uykudayken 120cc verıorumm aptamıl 1 ımmunıfortıs verıorum hemde..ama uyanıkken asla almıyorrr ıllakı derınuykuda olacak ee gunduzlerı de ara ara devam sutu almalı ama bakalım ne yapacağım canm çok sıkkın ...ıst dakı dr umu aradım kılosu boyuı her şeyı normal kaşıkla mama vermeyı dene bakalım dedı...

inşallah bende senin gibi olumlu cevap alırım teşekkür ederim

rica ederım umarım her şey gonlune gore olur

yeliz sen kaç kilosunnnnnnn ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…