- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
Ya kızlar biz dün dayanamadık kocişle yaramaslık yapmak istedik, 8 hafta sonra ilk defa tüneli aşmaya çalıştı kocişama beceremedik yaa çok canım yandı :26: 8 haftada kapanmış sanki olmadı bitürlü biz de başka yoldan halletmek zorunda kaldık yine
ŞEROCUMMM BİRASCIK ÇIKMIŞ EVET GÖBÜŞŞ BEBİŞİN BÜYÜKLÜĞÜNDEN ANLAMAM AMA BELLİ OLUYO AZCIKK CANM AMA BUARADA GÜZEL HATUNSUNN MAŞALLAH
kızlar bir şey sorucam şimdi normalde sat göre geriden geliyordu ya kızım yavaş yavaş dengeliyor bu durumu 13 günlük fark 5 e düşmüştü en son muayenede şimdi benim muhtemel doğum tarihimin sat göre mi olucak yoksa kızımın ilk başta geriden gelme tarihine göre mi olucak
bu arad bir beşiktaşlı olarak fenerlileri tebrik ederim
Yaaaa banane işte banane bebikim büyüdü işte gaz falan değil o yaaa :84:
öyle diince mutlu olcaksan ööle diyelım şekerim
aa bebeğin ne kadaann büyümüş göbeeni pörtletmiş aa gaz maz diil o yaaa
bildiğin bebişş yanisi
kız kötü kediiii
maallah sana bakmaktan göbüşüne bakamadım çok tatlısın bacımmmmm
o minnak minnak emin ol canım.
ufak ufak başlar artık büyümeye.
kocaman bi maşallah sizee..
kızlar günaydın hepinize.
hayırlı haftalarr
AYŞEEE CANMM ÇALIŞMALARA BAŞLADIGINIZA SEVİNDİMMM EN KISA ZAMANDA KALIRSIN İNŞALLAH BU SEFER BENİDE EKLEYİN BAKİM LİSTEYEE ADETİM 5 HAZİRAN GELSİN BEBİŞLER
ŞEROCUMMM BİRASCIK ÇIKMIŞ EVET GÖBÜŞŞ BEBİŞİN BÜYÜKLÜĞÜNDEN ANLAMAM AMA BELLİ OLUYO AZCIKK CANM AMA BUARADA GÜZEL HATUNSUNN MAŞALLAH
Ya kızlar biz dün dayanamadık kocişle yaramaslık yapmak istedik, 8 hafta sonra ilk defa tüneli aşmaya çalıştı kocişama beceremedik yaa çok canım yandı :26: 8 haftada kapanmış sanki olmadı bitürlü biz de başka yoldan halletmek zorunda kaldık yine
hehh böyle konuş canımı yiNe kadan büyümüş demi bebişim, göbüşüm kocuman oldu oohhh oooohhhh
günaydın canııımmTeşekkür ederiz güzel iltifatların için de
evet canım ya reglım bıter 1-2 gune bakalım bu ay çalışalım accık :)
inşallah ebrabner hamış kalırızzz kızzz
canım hamılelıkten dolayı belkı içersi yeterli kayganlıga ulaşmamıştır ondan acımsıtır
benımde regl sonrası öle oluyo bi kaç gun sonra hormonalrım normale dönunce rahat oluyorum
yanı orası kapanamz hatta hamılleıkte hıc kapanmaz kız bebıs cıkacak ordan ahauahau
yeteri kadar kaygan olmmaıstır ondna olmustur tabıı orda değildim bilmıyorum ama
bana öle oluyodu yani olsun daha çok aşna fişna şaparsınız problem yapmayın
canım hamılelıkten dolayı belkı içersi yeterli kayganlıga ulaşmamıştır ondan acımsıtır
benımde regl sonrası öle oluyo bi kaç gun sonra hormonalrım normale dönunce rahat oluyorum
yanı orası kapanamz hatta hamılleıkte hıc kapanmaz kız bebıs cıkacak ordan ahauahau
yeteri kadar kaygan olmmaıstır ondna olmustur tabıı orda değildim bilmıyorum ama
bana öle oluyodu yani olsun daha çok aşna fişna şaparsınız problem yapmayın
kız kötü kediiii
maallah sana bakmaktan göbüşüne bakamadım çok tatlısın bacımmmmm
o minnak minnak emin ol canım.
ufak ufak başlar artık büyümeye.
kocaman bi maşallah sizee..
kızlar günaydın hepinize.
hayırlı haftalarr
inşallah şekerimm :)inşallah ayşecimmm çok isterimmmmmm senin bilgilerindende faydalanırım bahaneyle ahahhahahha
Dediğin gibi kayganlaşmama sorunu da var tabi, progestan olarak kullandığım vajinal jel acayip kurutuyo orayı, hayatta yumuşamıyo nolursa olsuno kuruluktan da canım yanıyo zaten :26:
Neyse artık 12. haftamızda bırakıcaz artık progestanı inşallah ondan sonra rahat rahat şeederiz inşallahARABADA 5 EVDE 15 OOOOOOHHHHHH
ayşecim hadi bakalım çalışmalara start veriliyomuş bu ay.
Rabbim hayırlı olanla karşılaştırsın seni ve cümlemizi inşallah.
nanecim seninde bebişleri hayılrlı uğurlu olsun inşallah.
inşallah sımsıkı tutunurlar sana.
yeliiiiiiiiizzzzz bugünkü ocelerini çok merak ediyoruummm
inşallah şekerimm :)
kız ne bılıyomkı ben zaten ne bılıosam yazdım buraya başka bşişi yok vallaeheueh
ama genede güzel olur ya nane sen benhamiş kalakkk beraber takılırz kızz
inşallah canım :)
amın laracım ya amın ınsallah Allah hayırlısını versin
çok heyecanlıyım yaauuu
Dediğin gibi kayganlaşmama sorunu da var tabi, progestan olarak kullandığım vajinal jel acayip kurutuyo orayı, hayatta yumuşamıyo nolursa olsuno kuruluktan da canım yanıyo zaten :26:
Neyse artık 12. haftamızda bırakıcaz artık progestanı inşallah ondan sonra rahat rahat şeederiz inşallahARABADA 5 EVDE 15 OOOOOOHHHHHH
inşallah şekerimm :)
kız ne bılıyomkı ben zaten ne bılıosam yazdım buraya başka bşişi yok vallaeheueh
ama genede güzel olur ya nane sen benhamiş kalakkk beraber takılırz kızz
inşallah canım :)
amın laracım ya amın ınsallah Allah hayırlısını versin
çok heyecanlıyım yaauuu
selam fıstıklarr nasılsınızz bakalım görüşmeyeli?????????
ayşecim ve mervecimmm günadınnnumarımm bu ay hamiş kalırsınızzzzz
yıldızcım günaydın canım hiç ama hiç güzel geçmedi özellikle pazar günüm dedigim gibi ben bi galatasaraylı olarak forma giyip feneri destekliyosam karşımdaki insanlardanda aynı saygıyı beklerim
kötü kedicim maşallah sizeee yaaaaaaaaaa hem sana hemde bebeişinneee
çiçeklara günaydın cnm bugünküler altta dünde böleydii akşam yorgunluktan çıkaramadım
selam fıstıklarr nasılsınızz bakalım görüşmeyeli?????????
saol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?