54Hedef 48 işallahhhhhhhhhhhh
kızım daha ne istiyon dal gibisin iştebeni görsen 73 oldum doğum kadar hedefim 85 dermişim
54Hedef 48 işallahhhhhhhhhhhh
yok yok canımmm tamam çok kilolu sayılmam ama dahada ince olmam lazım yani gerçek dal gibimm
Kızlarr ben şimcik çıkıorumm izin aldımmm öptüm hepinizi muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:kızlar normal doğum ve sezeryan videoları izledim:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ay canım korkarsın neden izledinki
belleee sen nasılsın..hiç doğurasın yok mu kız
yok kız hıc dogurasım yok daha
selam kızlarrrrr ben hala dogurmadım bugun kontrolum vardı yıne nst ultrason kontrollerım oldu normal gorunuyo suyu fazla dıyo doktorum bı tekbıde alttan muayene ettı benı ılk defa doktorum erkek bıde off cok utandım :78: sonuc yıne bellı degıl beklıyos bakalım dogmassa persembe yıne nst ıcın gıdıcem bızım kız cok nazlı cıktı cokk goren sen daha dogurmadınmı ne zaman dogurucan dıyıp duruyo
canım Allah kurtarsın böyl beklemekte zor..gerçi 40 hafta dolana kdr bekliyorlar sanırım daha vaktin var...alttan muayene olduğuna göre normal düşünüyosun doğumu..buarada bebişte kocaman olmuş maşallah sen doğurana kdr 4ü bulacak gibi
göökkçeee bana seslenmişsinn nolduu kızzzz geçmişi okurken çıktım görmemişim yazdığınııııı şimdişde sen çıkmışsıınnn
suuuu bu arada benı şu listeye yaz artık bebişimm 16 haziran beklenen reglim :)
bu ay sıkı sıkı çalışmamız lazımm u beybeee
AYŞEEE CANMM ÇALIŞMALARA BAŞLADIGINIZA SEVİNDİMMM EN KISA ZAMANDA KALIRSIN İNŞALLAH BU SEFER BENİDE EKLEYİN BAKİM LİSTEYEE ADETİM 5 HAZİRAN GELSİN BEBİŞLER
ya sezeryandan korktum ama normal doğumları izleyince tam tersi cesaretim arttıhem ağladım hem izledim mtühiş bir şey yaaa...
yok kız hıc dogurasım yok daha
selam kızlarrrrr ben hala dogurmadım bugun kontrolum vardı yıne nst ultrason kontrollerım oldu normal gorunuyo suyu fazla dıyo doktorum bı tekbıde alttan muayene ettı benı ılk defa doktorum erkek bıde off cok utandım :78: sonuc yıne bellı degıl beklıyos bakalım dogmassa persembe yıne nst ıcın gıdıcem bızım kız cok nazlı cıktı cokk goren sen daha dogurmadınmı ne zaman dogurucan dıyıp duruyo
canım ben normal yaptım. korkulucak bişi yok. çabucak geçiveriyor o zamanlar
buu arada herkese selam kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?