Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sU CANIM valla ne bilim yıllardır adetim hep o şekildeydi benimde her ay ama.
sende bi dr.una sor istersen canım..
zehselcim saol canım. bakalım belki bu adet düzeni sayesinde hamile kalırım ne bilim:)

canım ınsallah kalırsında senın kahverengıler adetten ne kadar önce baslardı ve adetten sonra ne kadar devam ederdı

SU allah rahmet eylesin allah günahlarını bağışlasın canım aminnn
KARASU canım benim yıllardır böyleydi ama. senin son 2aydırmış hemen takılma
valla sana da bişi söylemeye gelmiyo hemen koyuveriyonn lmaz: dr.una sor için rahat etsin

üzülme canım yaa...karamsar olmak yok...
valla benimde evlendiğimden beri hep akıntılarım kahverengi başlaıp kahverengi bitiyodu...ilk defa gecen ay kırmızıyla başlayıp kırmızıyla bitti..bende şimdi heveslendim inşallah hamişimdir bu ay...
doktora sordugunda lütfen bizede yaz olurmu canım doktorun söylediklerini...

canımm çok teşekkürler sağolasın..aminn işallahh:Saruboceq:

Söylerim tabi yerimseniben

Ooooooooo naneşekerim gelmiş opuyorumnanaktan kıs adetin gelecek gibi mi? Ben de hiç belirti yok yaaa :uhm:

ewet bugün burdayım inş bi iş çıkmazsa :))
bilmiyorum ya biraz kasıklarım agrıyor...onun dışında da bi belirtim yok...inşallah gelmez..çok çalıştık bu ay...eger olmazsa bizde doktora gitmeyi düşünüyoruz...

naneşeker h.g. canım.. inşallah güzelim inşallah ya.. dedimya ben dr. deilim duyduğumu söylüyorum arkdşımdan.. benim yaşadıklarımın aynısını yaşamış çünkü. ve dr. yumurtlamanın olduğunu ama kalitesiz olduğunu söyleyip duruyodu hep klomen kullanıyodum. ama kahverengi siyah lekelerin kalitesiz yumurtlamadan kaynaklandığını hiç söylememişti. inşallah canım sen ben hepimiz hamile kalırız.

ben dün bal çörekotu tarçına başladım. eşime de havuç suyu veriyorum. bakalım olmassa tüp bebek:d

bende her aksam havuç suyu içiriyorum esıme ınsallah fayda eder

ha bide kızlar 3aydır öyle çok fazla adet sancım olmuyo çook hafi hiç canım yanmıyo
eskiden çok aşırı kasık ağrıları karın ağrıları olurdu düşünün sıcak su torbasyla uyurdum

idilcan :) ben yeni evlendiğim zaman bana doğum kontrl hapı kullanma sonra çocuk

olmuyo fln uğraşmayın normal yollardan korunun dediler.bende riske atmak istemedim

ve eşim korundu...hamile kalmak konusunda herhangi bi sorun da yaşamadık çok şükür..

belki hap kullanmadığımdandır bilmiyorum...

Selamınaleyküm Millet :jeyyar: :jeyyar: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aleykumselam hoşgeldin :)

Berencim adet olmuşsun ama o da bir sağlık belirtisi zaten hayırlısı olsun :)

bir söz duymuştum çok hoşuma gitmişti bir hoca şöyle anlatıyordu kadın aybaşıyken

pis diyorlar necis diyorlar halbuki o Allah ın ona vermiş olduğu hediyedir.

erkekler bir kere.....kadınlar her ay şehit olur demişti :)

İpekciğimizin kızısı olucakmış Allah hayırlı evlat nasib eder inşallah

suozdek başın sağolsun canım

hb canım saol...inşallah ya ne güzel hepimiz hamiş kalsakkk...valla süppper olurr :lepi:
oh ohh başla başla..inşallah sonucunu alırsın...ayy bu kadar çalışıyoruz hayırlsıylada bi hamiş kalsakk... :Saruboceq:

zehsel kuşum mutlaka fayda eder kanıtlandı benim gözümde çünkü..
bu siteden bi çok arkdşımdan biliyorum
ve kendi eşimden 2katına çıkmştı hem sayı hem hareketlilik ki o ay hamile kalmıştım ben
düştü ama olsun demekki faydası oldu test sonucundada çıktı dr. bile şaşırmıştı
içmeden öncede normaldi zaten ama o ay 30milyon olan sayı 60a çıkmıştı düşün

ays_he cim elbetteki canım.. ben diyorum en azındna adet günümü yumurtlak gnümü biliyorum
düzensiz olaydı adetlerim napardım dimi ama. mucksss
naneşker bu ay bış yok bizde
çünkü tutturamassak tüp bebek aşamasına başlıcas :)
ipekkkkkkkkkkkk kızın oluyomuş yavrum allah sağlıkla kucağına versin gülüm

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

h.sonu aranızda değildim kusura bakmayın. daha yazılanları da okuyamadım. şöyle bir göz attım berencim regl olmuş. olsun canım o kadar güzel birşey ki regl olabilmek öyle düşün, şükret. inşallah önümüzdeki aya diyelim.

ipekcim kız olacağına çok ama çok sevindim benim hayalim kız da.. tabi önce sağlıklı olsun. sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım

bir söz duymuştum çok hoşuma gitmişti bir hoca şöyle anlatıyordu kadın aybaşıyken

pis diyorlar necis diyorlar halbuki o Allah ın ona vermiş olduğu hediyedir.

erkekler bir kere.....kadınlar her ay şehit olur demişti :)

suozdek başın sağolsun canım

hocanın söylediği gerçekten benim de çok hoşuma gitti..

çok teşekür ederim canım sağoll....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…