enerji patlaması yaşıyorum bomba gibiyim guclubacismile
sU CANIM valla ne bilim yıllardır adetim hep o şekildeydi benimde her ay ama.
sende bi dr.una sor istersen canım..
zehselcim saol canım. bakalım belki bu adet düzeni sayesinde hamile kalırım ne bilim:)
hoşbulduk canım saol...ben biraz yorgun biraz bitkin biraz mutlu hepsinden biraz birazım:))
sen nasılsın canım?
hoşbulduk canım saol...ben biraz yorgun biraz bitkin biraz mutlu hepsinden biraz birazım:))
sen nasılsın canım?
KARASU canım benim yıllardır böyleydi ama. senin son 2aydırmış hemen takılma
valla sana da bişi söylemeye gelmiyo hemen koyuveriyonnlmaz: dr.una sor için rahat etsin
İnşallah bi sıkıntı yoktur bende de yaaa :çok üzgünüm: benim iki aydır kahverengi başlayıp kahverengi bitiyo, hiç öyle olmazdı bunca yıldır, son iki ayda değişti :çok üzgünüm: bu ay doktora gittiğimde mutlaka sorucam ben de :çok üzgünüm:
SU allah rahmet eylesin allah günahlarını bağışlasın canım aminnn
KARASU canım benim yıllardır böyleydi ama. senin son 2aydırmış hemen takılma
valla sana da bişi söylemeye gelmiyo hemen koyuveriyonnlmaz: dr.una sor için rahat etsin
üzülme canım yaa...karamsar olmak yok...
valla benimde evlendiğimden beri hep akıntılarım kahverengi başlaıp kahverengi bitiyodu...ilk defa gecen ay kırmızıyla başlayıp kırmızıyla bitti..bende şimdi heveslendim inşallah hamişimdir bu ay...
doktora sordugunda lütfen bizede yaz olurmu canım doktorun söylediklerini...
Ooooooooo naneşekerim gelmiş opuyorumnanaktan kıs adetin gelecek gibi mi? Ben de hiç belirti yok yaaa :uhm:
Söylerim tabi yerimseniben
zehsel ve diğer kızlar siz daha önce nasıl korunuyordunuz?
doğum kontrol hapı kullananlar sanki daha geç hamile kalıyorlar yanılıyor muyum? biz bu yüzden hapı tercih etmedik korkudan...
iyiki varsınız yaaaa, nasıl rahatladım anlatamam.........ne güzel bir topik bu, kafamıza takılan herşeyi soruyoruz ve anında cevap alıyoruz.......
Selamınaleyküm Millet :jeyyar: :jeyyar: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
naneşeker h.g. canım.. inşallah güzelim inşallah ya.. dedimya ben dr. deilim duyduğumu söylüyorum arkdşımdan.. benim yaşadıklarımın aynısını yaşamış çünkü. ve dr. yumurtlamanın olduğunu ama kalitesiz olduğunu söyleyip duruyodu hep klomen kullanıyodum. ama kahverengi siyah lekelerin kalitesiz yumurtlamadan kaynaklandığını hiç söylememişti. inşallah canım sen ben hepimiz hamile kalırız.
ben dün bal çörekotu tarçına başladım. eşime de havuç suyu veriyorum. bakalım olmassa tüp bebek:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?