Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

gerçektenmı yaaaa ne güzel o zaman eee pekı kaç ay içmişti esın canım onu ve nasıl yapmıstın anlatsana ben her aksam bır bardak içiriyorum esıme ne kadar süre ıçırmelıyım

tabii ki canım düzensiz adet berbat bişey boshayallersmile

inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz...Bir kere olmuş bi kere daha olur gibi geliyo bana

haydi hayırlısı inşallah :)

evet yaa ne kadar şükredsek az valla dediğin gibi yumurtlama günlerimizi biliyoruz hakketten düzensiz olanlara göre çok daha şanslıyız.

Ya kızlar benim kocişin havuç suyundan midesi bulandı(( havucun kendisini yedirsem olmaz mı ki aynı şey nasılsa (

Ya kızlar benim kocişin havuç suyundan midesi bulandı(( havucun kendisini yedirsem olmaz mı ki aynı şey nasılsa (

canım olmaz çünkü kocan sadece 1 havuç yıyyebılırher aksam normalde ama 1 bardak havuç suyu çıkması için 3-4 havuç gıdıyo eee bunuda her aksam yemesı mumkun degıl bence ama sen bılırsın yınede

fatoş ameliyat yakın zamanda mı canım? Allah yardımcın olsun. inşallah herşey çok güzel geçecek

gerçektenmı yaaaa ne güzel o zaman eee pekı kaç ay içmişti esın canım onu ve nasıl yapmıstın anlatsana ben her aksam bır bardak içiriyorum esıme ne kadar süre ıçırmelıyım

Evet aynı soruyu ben de soruyorum Beren :uhm: :uhm: :uhm:

biraz suyundan içir biraz da katısından yedir:))

Valla canımcım geçen akşam yatarken kendi ağzıyla istedi, hadi havuç suyu yap bana da içeyim dedi, katı meyva sıkacağım var onunla sıktım iki havuç, 1 bardak hazırladım, içti ama sonra midem bulandı demeye başladı ohaoldumsmile bidaha da kıyıp veremedim, artık kendisini yedirmeyi düşünüyorum inşallah öyle de faydası olur bilmiyorumkismile

Neyse bu akşam yine suyunu içirmeyi deniyim de, yine midem bulandı derse 3-4 tane yer artık napalım, benim kocişin midesi geniştir, 5 tane ye desem yer o zaten :roflol: hele de ucunda bebiş varsa :kedi::asigim:

inşallah canım...ama biraz fazla yedir... bi faydasını görürsünüz en kısa zamanda... :lepi:

havuç suyunu başka bir meyve suyuyla kokteyl yapıp verin kızlar

mesela portakal suyu ve havuc suyu yakışıyo birbirine

damak tadınıza göre ayarlayabilrisiniz herhangi başka bi meyve suyuda olabilir :)

şimdi portakal mevsimi hem taze taze sıkarsınız da :)

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35.........6 ŞUBAT
pembedana..............................8 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

bana müsade kızlar kendinize iyi bakın.....kafanızı takmayın (diyene bak sanki ben takmıyorum)
çalışmalara devamm :kedi:

Neyse bu akşam yine suyunu içirmeyi deniyim de, yine midem bulandı derse 3-4 tane yer artık napalım, benim kocişin midesi geniştir, 5 tane ye desem yer o zaten :roflol: hele de ucunda bebiş varsa :kedi::asigim:

heeee yıyebılırse yesın o zaman canım oyle dene sende ama o kadar nasıl yıyecek bılemıyorum yaaaa:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…