zehsel kuşum mutlaka fayda eder kanıtlandı benim gözümde çünkü..
bu siteden bi çok arkdşımdan biliyorum
ve kendi eşimden 2katına çıkmştı hem sayı hem hareketlilik ki o ay hamile kalmıştım ben
düştü ama olsun demekki faydası oldu test sonucundada çıktı dr. bile şaşırmıştı
içmeden öncede normaldi zaten ama o ay 30milyon olan sayı 60a çıkmıştı düşün
ays_he cim elbetteki canım.. ben diyorum en azındna adet günümü yumurtlak gnümü biliyorum
düzensiz olaydı adetlerim napardım dimi ama. mucksss
naneşker bu ay bış yok bizde
çünkü tutturamassak tüp bebek aşamasına başlıcas :)
ipekkkkkkkkkkkk kızın oluyomuş yavrum allah sağlıkla kucağına versin gülüm
ays_he cim elbetteki canım.. ben diyorum en azındna adet günümü yumurtlak gnümü biliyorum
düzensiz olaydı adetlerim napardım dimi ama. mucksss
naneşker bu ay bış yok bizde
çünkü tutturamassak tüp bebek aşamasına başlıcas :)
ipekkkkkkkkkkkk kızın oluyomuş yavrum allah sağlıkla kucağına versin gülüm
kızz ne enerjisi böyle hayırdırr kaydirigubbakcemile3
ne bilim valla mutluyum yaaaa hihoyyyt
ne bilim valla mutluyum yaaaa hihoyyyt
Ya kızlar benim kocişin havuç suyundan midesi bulandı(( havucun kendisini yedirsem olmaz mı ki aynı şey nasılsa (
Ya kızlar benim kocişin havuç suyundan midesi bulandı(( havucun kendisini yedirsem olmaz mı ki aynı şey nasılsa (
gerçektenmı yaaaa ne güzel o zaman eee pekı kaç ay içmişti esın canım onu ve nasıl yapmıstın anlatsana ben her aksam bır bardak içiriyorum esıme ne kadar süre ıçırmelıyım
biraz suyundan içir biraz da katısından yedir:))
canım olmaz çünkü kocan sadece 1 havuç yıyyebılırher aksam normalde ama 1 bardak havuç suyu çıkması için 3-4 havuç gıdıyo eee bunuda her aksam yemesı mumkun degıl bence ama sen bılırsın yınede
Valla canımcım geçen akşam yatarken kendi ağzıyla istedi, hadi havuç suyu yap bana da içeyim dedi, katı meyva sıkacağım var onunla sıktım iki havuç, 1 bardak hazırladım, içti ama sonra midem bulandı demeye başladı ohaoldumsmile bidaha da kıyıp veremedim, artık kendisini yedirmeyi düşünüyorum inşallah öyle de faydası olur bilmiyorumkismile
Neyse bu akşam yine suyunu içirmeyi deniyim de, yine midem bulandı derse 3-4 tane yer artık napalım, benim kocişin midesi geniştir, 5 tane ye desem yer o zaten :roflol: hele de ucunda bebiş varsa :kedi::asigim:
bana müsade kızlar kendinize iyi bakın.....kafanızı takmayın (diyene bak sanki ben takmıyorum)
çalışmalara devamm :kedi:
Neyse bu akşam yine suyunu içirmeyi deniyim de, yine midem bulandı derse 3-4 tane yer artık napalım, benim kocişin midesi geniştir, 5 tane ye desem yer o zaten :roflol: hele de ucunda bebiş varsa :kedi::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?