Selamınaleyküm Millet :jeyyar: :jeyyar: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yolun başı dediğin kaç aydır çalışıyosunuz canım
canım çok sağol amin işallah :Saruboceq:suözdek canım başınız sagolsun Allah Rahnet Eylesin inş.
ya bilmiyorum işte benimde kafamı karıştıran o zaten hayırlısı artık Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlATLAR VERSİN HEPİMİZE
bu ay ikinci denememiz canım...
bende çok merak ettim sizi ve çok zöledim ebrulimmmm...:1hug:
hem işlerim çok yoğun bu sıralar hemde burdan çok etkileniyorum...:kedi:
o sebeple biraz seyrek girdim... biz bu sabah itibariyle ocak ayı çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz...aklinialirimsmile
haydi bakalım rastgele...kaydirigubbakcemile3
sizlr nasılsınız... hepinizi tek tek saymıyım havadislerinizi verin bana hadi...zemuszemus
fatoşum sana faceden söylediğim gibi üzülmek yok.. doktor ne gerekli diosa hemencik yapın... vakit kaybetmeyin... ve sakın sakın üzülme...:1hug:
ben şimdi kuaföre gidiyorum saçımın boyası geldi.. öğleden sonra görüşürüz şekerler... opuyorumnanaktan
aleykümselam :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
heyooo selamkaydirigubbakcemile5
Selam the_fts :)
evet baya başıymışkaydirigubbakcemile3
ee kolay gelsin o zaman.
aleykümmselam canımm hoşgeldin... nasılsınnn bakalım? :1hug:
sizi çok özledim valla bide fena enerjı patlaması yaşıyorum gelemeyim bare pozitif enerji yayim dedimmmm
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim yumurtalarım sağlıksız mı şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ebruli sana bişi yazmıştım bardak konusunda okudunmu?
angell canım konuştugumuz gibi üzülmek yok yola deavam bu hafta ameliyat oluyorum
canım çok sağol amin işallah :Saruboceq:
evet canım artık düşünme insan iyice stres oluyor yoksa..hayırlısı ne zamansa o zaman olsun aminnnnnnn:Saruboceq:
nanesekerım hosgeldın nasılsın
sU CANIM valla ne bilim yıllardır adetim hep o şekildeydi benimde her ay ama.
sende bi dr.una sor istersen canım..
zehselcim saol canım. bakalım belki bu adet düzeni sayesinde hamile kalırım ne bilim:)
canım hemen neden öyle düşünüyosun benım adetlerım kahverengı ıle baslayı kahverengı ıle bıtıyor yanı ılla bu saglıksız anlamına gelmezkı ben doktora sordum normal dedı kıst falan yokkı bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?