cngemn saol bi tanem valla bende çok sevindim şaşırıyodum zaten hani neden deişti adetlerim diye
acaba bi sorunmu var diye. meğer sorun eski adetlerimmiş:)) dr. bana kalitesi yumurta diye söylüyordu evet ama adetin böyle olmasının sebebinin kalitesiz yumurta olduğunu söyleyen olmamıştı. geçenlerde bi arkdş söylemişti ama inanmamıştım açıkçası. bugün konuştuğum ardkşım aynı şeyi yaşayınca
çok sevindim valla.
sen nasılsın canım
valla bende cumaya kadar çok sabırsızdım hatta çok umutluydum canım ama ne olduysa 3 gündür hiç umudum yok herhalde günüm geldiği için endişeliyim ama kırmızıları bekliyorum şuan gelmezse çok büyük sürpriz olucak çünkü geçen hafta hissettiklerimi 3 gündür hissetmedim evet galiba psikolojik herşeynaniknanik
Selamlar cümleten :lepi:
adet oldum biliyosunuz dimi..benim için üzülmeyin kızlar gerçekten ben o aşamaları çookktan geçtim
artık her ayın yeni bi umut olduğunu sonradan öğrendim o yüzden gayet iyiyim ben
ve bugnü yine bişi öğrendim.. eskiden adetlerim kahve siyah vbaşlayıp öyle biterdi
bu endometriumda veya yumurtalıklarda problem olduğu anlamına geliyomuş ki zaten dr. yumurtalarda kalitesizlik olduğunu söylemişti bana. düşükten sonra 3aydır direk pembeyle başlayıp tertemiz kanla 4gün süren adetim direk pembeyle azalarak son buluyor ve bu süper bişymiş sağlıklı kaliteli yumurtlama ve endometrium tabakasının sağlıklı çalıştığına işaretmiş. arkdaşta da aynısı olmuş ve o düşükten 1yıl sonra hamile kalmış. içerde herşey yolundaymış yani:)
zehsel ve diğer kızlar siz daha önce nasıl korunuyordunuz?
doğum kontrol hapı kullananlar sanki daha geç hamile kalıyorlar yanılıyor muyum? biz bu yüzden hapı tercih etmedik korkudan...
iyiki varsınız yaaaa, nasıl rahatladım anlatamam.........ne güzel bir topik bu, kafamıza takılan herşeyi soruyoruz ve anında cevap alıyoruz.......
okuyunca ben de senin anladığını anladım.Kesinlikle hayırlı zamanda gelecek emin ol.Allah kullarına zulum etme biliyosun.
benim eniştem canım(
sanada merhaba arkadaşım!
canım benimde bu ayda olmazsa 7 bitiyo 8 aya giriez sen daha çok başlardasın hayırlı canım hakkımız da inş çok kafaya takmamak lazımmış canım cım o yüzden sitres yapman için daha çok erken
canım ya başın saolsun Allah rahmet eylesin... :Saruboceq: çok üzüldüm(
Canım başın sağolsun, üzüldüm
evet daha yolun başındayım...... ben şimdiden stres yapıyorum...sizi hiç düşünemiyorum vallahi.........Allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler versin :Saruboceq:
canım teşekkür ederim çok sağol..Canım başın sağolsun, üzüldüm
cngemn saol bi tanem valla bende çok sevindim şaşırıyodum zaten hani neden deişti adetlerim diye
acaba bi sorunmu var diye. meğer sorun eski adetlerimmiş:)) dr. bana kalitesi yumurta diye söylüyordu evet ama adetin böyle olmasının sebebinin kalitesiz yumurta olduğunu söyleyen olmamıştı. geçenlerde bi arkdş söylemişti ama inanmamıştım açıkçası. bugün konuştuğum ardkşım aynı şeyi yaşayınca
çok sevindim valla.
sen nasılsın canım
canım adet yaklaştıkça biz ister istemez belirti arıyoruz o da olmayınca tamam birşey yok diyoruz tamamen psikolojik yani.. diğerlerini bilemiyorum ama yerleşme lekenin gelmesi de psikolojik olamaz heralde dimi:))
canım ben korunmadım esım korundu benım bebek ısteyınceye kadar
Selamınaleyküm Millet :jeyyar: :jeyyar: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?