Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ben ilk defa senden duydum canım benimkide kırmızı ile başlar yani aşırı kahve rengi değil tam kırmızıda değil yani açıkası hiç o kadar dikkat etmemişdim bu ay gelirse kırmızılar bi bakim. Ben iyiyim çok şükür bebek işine çok kafayı takdım artık kendi kendime söz verdim o kadar üzerinde durmiam ben elimden geleni yapıam gerise Allah a kalmış inş hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz. önümüzdeki ayda deneyip olmazsa eşimle beraber doktora gitmeyi düşünüyoruz bizde hayırlısı inş.

canım adet yaklaştıkça biz ister istemez belirti arıyoruz o da olmayınca tamam birşey yok diyoruz tamamen psikolojik yani.. diğerlerini bilemiyorum ama yerleşme lekenin gelmesi de psikolojik olamaz heralde dimi:))

canım hayırlısı olsun ınsallah gelır melegın bu ay benımde adetlerım kahverengı ıle baslıyor ve kırmızıya dönüyor ve kahverengı ılede bıtıyor ben bunu doktorumla konustum sorun olmadıgını söyledı çünkü adet olmadan önce oyle baslayabılır dedı 1-2 gün öncesınde tabıkı 1 hafta önce baslarsa bu lekeler normal degıl tatlım artı ne kıst var nede baska bişi ultrasonumda hersey temız yanı bu doktorlarında bır dedıgı dıgerını tutmuyor

canım ben korunmadım esım korundu benım bebek ısteyınceye kadar

ipekcim öyle canım zamanı değilmiş rabbim biliyor en doğrusunu diyorum
valla öyleymiş ipekcim bende bunu öğrenmdiğime seviniyorum

benim eniştem canım (

sanada merhaba arkadaşım!

Canım başın sağolsun, üzüldüm

canım benimde bu ayda olmazsa 7 bitiyo 8 aya giriez sen daha çok başlardasın hayırlı canım hakkımız da inş çok kafaya takmamak lazımmış canım cım o yüzden sitres yapman için daha çok erken

evet daha yolun başındayım...... ben şimdiden stres yapıyorum...sizi hiç düşünemiyorum vallahi.........Allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler versin :Saruboceq:

yolun başı dediğin kaç aydır çalışıyosunuz canım

Selamınaleyküm Millet :jeyyar: :jeyyar: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ya ama benim adetlerim son iki ayda hep kahverengiyle başlayıp kahverengiyle bitti, şimdi benim yumurtalarım sağlıksız mı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar benimde dün günümdü ama henüz gelen giden yok. 2 gün daha bekleyeceğim gelmezse muhtemelen çarşamba sabahı test yaparım.Eğer gelirsede üzülmeyeceğim daha 2.ayımız kasımdan bu yana ne yapalım daha bekleyeceksekte bekleyeceğiz elden birşey gelmez Hayırlısı ne zamansa ozaman olsun gelecekse eğer sağlıkla huzurla gelsin inş.bebeğimiz hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

canım adet yaklaştıkça biz ister istemez belirti arıyoruz o da olmayınca tamam birşey yok diyoruz tamamen psikolojik yani.. diğerlerini bilemiyorum ama yerleşme lekenin gelmesi de psikolojik olamaz heralde dimi:))

ya bilmiyorum işte benimde kafamı karıştıran o zaten hayırlısı artık Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlATLAR VERSİN HEPİMİZE

ebruli sana bişi yazmıştım bardak konusunda okudunmu?

angell canım konuştugumuz gibi üzülmek yok yola deavam bu hafta ameliyat oluyorum

ben de doğum kontrol hapının uzun vadede zararları olduğunu biliyorum kullananlardan.En azından uzun sürede çaktırmadan baya kilo yapıyor. Ve kimyasal sonuçta herşeyin bi yan etkisi var mutlaka. Eskidenmiş kadının korunması,şimdi kuşak daha bilinçli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…