Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kızımmm kızımmmmm çok güsel görünüo aMA BUNDAN SONRA TOPİKTE YEMEK KONUŞMAK VE RESİM EKLEMEK YASAKKK

günaydınnn ben de şimcik kahvaltımı yağıoprummm yarım simit ve şekersiz çay dı dimiiii

evet ya ben çay içmedim ama ılık elma sırkelı su ıctım sabah 58.8 dim
gece yatarken 60ı gördüm bu hassas tartıları anlamadım ben ya gazın olsa kilodan sayıyor

ben normaldede sıcağa gelemiyorumm...şimdi napıcam bilmiyorummm....eve gider gitmez ne var ne yok çıkarıp atıyom kendimi yatağaa... Rabbim yardım eder elbettt....

yavyum hoşgeldın maşallah kız nerdeyse 30 haftalık olmuşsun :)
inşallahh iznine çıkıp dinlenirsin bol bol :)
inşallah tayınınde çıkar :)

canımmm.çok teşekkür ederimmm...çok sağoll...Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn..

evet ya ben çay içmedim ama ılık elma sırkelı su ıctım sabah 58.8 dim
gece yatarken 60ı gördüm bu hassas tartıları anlamadım ben ya gazın olsa kilodan sayıyor

ıyyy ben hiç içemıyom sirkeli suyu yaaa çok zayıflatıyomuş
zaten ben içsem zayıflasrım evet çünkü bi hafta hiçbişey yiyemem bulantıdan ııyy

günaydınnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyyyyy işallah dal gibim olurussss

günaydın güzel bayanlar diyet listesi yapmışınız vatana millete hayırlı olsun destekçinizim
nasılsın fıstık.bayada buyumustur göbekk...ooof hamılelıkte yemek yemenın tadını cıkar vallahı
iyiyim canım sen nasılsın uzun zamandır işlerden başımı alıp topikle tam ilgilenemiyorum göbek falan fırladı gitti,iştahım yerinde değil mide bulantılarım yeniden başladı , bi halsizim bi yorgunum ki sorma sabah zor uyanıyorum, elim ayağım şiş
hımmmmmmmmmmmmmmmm ne kadar dert yandım dimi
Sen nasılsın canım ege nasıl

yavyum uzun zamandır yoktun merak ettim seni aynen senin gibi yorgunum inşallah şu tayin işin hallolurda kafan rahatlar bebeişine yoğunlaşırsın

ege aynı canım akşama kadar saklanbaç oynuyoz bu arlar....vallahı zor zamanlar su son ay allah yardımcın olsun o şişlik beter ya bende cok sısmıstım eller yaklar ayyyy

günaydınnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyyyyy işallah dal gibim olurussss
aminn aminnnnn...

canımmm...peş peşe doğurcaz senle inşallahhh...allah yardımcımız olsunn...nasılsınn???nasıl gidiyor küçük hanımlaa..
Amin canımm sağol..inşş çıkar tayin hayırlısıylaa... :97:

ege aynı canım akşama kadar saklanbaç oynuyoz bu arlar....vallahı zor zamanlar su son ay allah yardımcın olsun o şişlik beter ya bende cok sısmıstım eller yaklar ayyyy

büyümüşte saklanbaç oynuyo maşallah kuzucuğa
tinker bak senin şehzade artık büyüdü ikinciyi düşünmüyomusun

iyiyim çok şükür canım küçük hanım gündüzleri iş yerideyken hareketsiz akşamları uzanınca tekmeliyor, galiba gündüzleri uyuyup geceleri bizi uyutmayacak
şehzade nasıl tekmeliyoomu
canım ya daha kızıma bi çöp bile almadık çünkü karar veremiyoz bebek odasımı alsak sadece beşikmi alsak kimiside sadece şimdilik portatif beşik al yeter diyor. sen bişiler aldınmı

canım beniminşallah tayin meselesi istediğin şekilde olur ...Allah gönlüne göre versin cnaım

huuuuu fit hatunlarrr yedinizmi simitlerinizi bakemmmm anam o simitte kuru kuru hiç gitmez yaaa

yani çok aşırı hareketli diyemem...ama hareketlii.bizimkide genelde işyerinde hareketli oluyorr...annesiyle çalışıyo heralde kuzumm...
Canım bizde bişey almadık..taşınma işi varyaa...hiç elimiz gitmedii..
Taşındıktan sonra hepsini alırız diye düşünüyoruzz...
Ben takım almıycam..sadece karyola alıcamm..
Bizim kendi evlerimizi inşallahh 2 yıl sonra falan teslim edeceklerr...
Ozaman bebek odası değilde çocuk odası falan alırımm inşallahhh....
canım beniminşallah tayin meselesi istediğin şekilde olur ...allah gönlüne göre versin cnaım

canım çok teşekkür ederimm..aminnnn...
Naptın bakim senn..boş geçmedin dimi bu ayıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…