günaydın kızlarrrrr nasılsınız..ben aç ve mutluyum
KIZLAR GÜNAYDIN AY BEN DAHA KAHVALTIMI YAPAMADIM İŞLERİ ANCA TOPARLADIM :)
AMA DÜN AKŞAM BENDE TATLI KAÇAMAĞI YAPTIM YA DEDİM NASISLA YARIN DİYETE
BAŞLIYOM AZBUCUK YEYIM DEDIM
AMA MEYVALI TATLI HAFİF YANİ
YAPTIM RESMINI CEKTIM BLOGUMADA KOYDUM HEMENCIK
ÇOK GÜZEL OLUYO YA HELE DONDURMAYLA ELMALI TARÇINLI ZENCEFİLLİ CRUMBLE
CANIM GÜNAYDIN MAŞALLAHH SİZE YA MAŞALLAAHH :) :)
VALLA YAA HELAL OLSUN TOPUKLUYAA :)
günaydınnn ben de şimcik kahvaltımı yağıoprummmyarım simit ve şekersiz çay dı dimiiii
kızımmm kızımmmmm çok güsel görünüo ama bundan sonra topikte yemek konuşmak ve resim eklemek yasakkk
kız özlettin kendini evet 25 ten sonra sıkıntılar başlıyor ama elif sen de şanssızsın yaza denk geldın çok beter oluyo yaaa...kız ben elbıseden basak gıyemezdım..elbısenın altına da don gıymezdım eşim deli olurdu ama napayım sıkıyordu düşün içimdeki rehaveti..ağlıyordum hep klimayla duruyordum deniz rahatlatıyordu ama ..yuzerken kuş gıbı oluyo ınsan ama tabi o göbek azcık dengeyı bozuyor
yavyum hoşgeldın maşallah kız nerdeyse 30 haftalık olmuşsun :)
inşallahh iznine çıkıp dinlenirsin bol bol :)
inşallah tayınınde çıkar :)
evet ya ben çay içmedim ama ılık elma sırkelı su ıctım sabah 58.8 dim
gece yatarken 60ı gördüm bu hassas tartıları anlamadım ben ya gazın olsa kilodan sayıyor
tatlı krizi tutarsa düşük kalorili şaparsınzı diye bebeişimmm
evet ya ben çay içmedim ama ılık elma sırkelı su ıctım sabah 58.8 dim
gece yatarken 60ı gördüm bu hassas tartıları anlamadım ben ya gazın olsa kilodan sayıyor
meraba kızlarrr...
işyerindeki netimiz gitmişti...gelmişken bi bakıyım dedimm.. :82:
nasılsınızz???
ben yavaş yavaş hamileliğin zorluklarını yşamaya başladım sanki...
uyumak istiyorumm...yorgun hissediyorum kendimii...güya dayanabilirsem biraz geç çıkarım izne dedim ama....mümkün değill..sıcağada gelemiyorum ben...
Allah izin verirse Haziran 10da doğum iznine çıkıp taşınıcam memleketee...
Allahım yardımcımız olsunn.tayinden bi ses yokk..4 ay iznim varr...sonrada ücretsiz izin kullanıcm nasipsee..yani tayin çıkana kadarr böyle idare etmeye çalışıcazz...bu aradada çıkar heralde tayinn..yani inşallahhhh.... :26:
rejime başlamışsınızz...hadi herkese başarılar dilerimmm....
dal gibin olun inşallahhhhh....
iyiyim canım sen nasılsın uzun zamandır işlerden başımı alıp topikle tam ilgilenemiyorum göbek falan fırladı gitti,iştahım yerinde değil mide bulantılarım yeniden başladı , bi halsizim bi yorgunum ki sorma sabah zor uyanıyorum, elim ayağım şişnasılsın fıstık.bayada buyumustur göbekk...ooof hamılelıkte yemek yemenın tadını cıkar vallahı
yavyum uzun zamandır yoktun merak ettim seni aynen senin gibi yorgunum inşallah şu tayin işin hallolurda kafan rahatlar bebeişine yoğunlaşırsınmeraba kızlarrr...
Işyerindeki netimiz gitmişti...gelmişken bi bakıyım dedimm.. :82:
Nasılsınızz???
Ben yavaş yavaş hamileliğin zorluklarını yşamaya başladım sanki...
Uyumak istiyorumm...yorgun hissediyorum kendimii...güya dayanabilirsem biraz geç çıkarım izne dedim ama....mümkün değill..sıcağada gelemiyorum ben...
Allah izin verirse haziran 10da doğum iznine çıkıp taşınıcam memleketee...
Allahım yardımcımız olsunn.tayinden bi ses yokk..4 ay iznim varr...sonrada ücretsiz izin kullanıcm nasipsee..yani tayin çıkana kadarr böyle idare etmeye çalışıcazz...bu aradada çıkar heralde tayinn..yani inşallahhhh.... :26:
Rejime başlamışsınızz...hadi herkese başarılar dilerimmm....
Dal gibin olun inşallahhhhh....
ayyy o elma sirkeli suyu nasıl içiosun ya hemde ılıkkkkkkkkk
günaydın güzel bayanlar diyet listesi yapmışınız vatana millete hayırlı olsun destekçinizim
iyiyim canım sen nasılsın uzun zamandır işlerden başımı alıp topikle tam ilgilenemiyorum göbek falan fırladı gitti,iştahım yerinde değil mide bulantılarım yeniden başladı , bi halsizim bi yorgunum ki sorma sabah zor uyanıyorum, elim ayağım şiş
hımmmmmmmmmmmmmmmm ne kadar dert yandım dimi
Sen nasılsın canım ege nasıl
yavyum uzun zamandır yoktun merak ettim seni aynen senin gibi yorgunum inşallah şu tayin işin hallolurda kafan rahatlar bebeişine yoğunlaşırsın
aminn aminnnnn...günaydınnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyyyyy işallah dal gibim olurussss
günaydın güzel bayanlar diyet listesi yapmışınız vatana millete hayırlı olsun destekçinizim
yavyum uzun zamandır yoktun merak ettim seni aynen senin gibi yorgunum inşallah şu tayin işin hallolurda kafan rahatlar bebeişine yoğunlaşırsın
ege aynı canım akşama kadar saklanbaç oynuyoz bu arlar....vallahı zor zamanlar su son ay allah yardımcın olsun o şişlik beter ya bende cok sısmıstım eller yaklar ayyyy
iğrenç evet ama göbek eritiyormuş bana lazım olan da ooo
aminn aminnnnn...
canımmm...peş peşe doğurcaz senle inşallahhh...allah yardımcımız olsunn...nasılsınn???nasıl gidiyor küçük hanımlaa..
Amin canımm sağol..inşş çıkar tayin hayırlısıylaa... :97:
meraba kızlarrr...
işyerindeki netimiz gitmişti...gelmişken bi bakıyım dedimm.. :82:
nasılsınızz???
ben yavaş yavaş hamileliğin zorluklarını yşamaya başladım sanki...
uyumak istiyorumm...yorgun hissediyorum kendimii...güya dayanabilirsem biraz geç çıkarım izne dedim ama....mümkün değill..sıcağada gelemiyorum ben...
Allah izin verirse Haziran 10da doğum iznine çıkıp taşınıcam memleketee...
rejime başlamışsınızz...hadi herkese başarılar dilerimmm....
dal gibin olun inşallahhhhh....
iyiyim çok şükür canım küçük hanım gündüzleri iş yerideyken hareketsiz akşamları uzanınca tekmeliyor, galiba gündüzleri uyuyup geceleri bizi uyutmayacak
şehzade nasıl tekmeliyoomu
canım ya daha kızıma bi çöp bile almadık çünkü karar veremiyoz bebek odasımı alsak sadece beşikmi alsak kimiside sadece şimdilik portatif beşik al yeter diyor. Sen bişiler aldınmı
canım beniminşallah tayin meselesi istediğin şekilde olur ...allah gönlüne göre versin cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?