Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
büyümüşte saklanbaç oynuyo maşallah kuzucuğa
tinker bak senin şehzade artık büyüdü ikinciyi düşünmüyomusun
evet ama daha vakti varr...
canımm evet elma sirkesi zayıflatıyo ama sana tavsiyem ara ögünlerinde yogurt yeeee çünkü yogurt sadece göbek bölgesini eritiooo

yaaa..ben az once okulun tartısıyla tartıldım 60 dıyo ya ama evdekı hassas tartı 58.8 dıyordu...ooofff deliriciiiiimmm:84::84::84:

evet canm boş geçmedik ovulasyon testinde kırmızı çizgileri yakaladım inşallahh tutar bakalımm nasip..

sabahki kurur oluyorda ölene salata var ya pek kuru sayılmaz

iyi bari salata varsaa

canım oda olayına bende sıcak bakmıyorum. nereye kadar kirada olacaz bian önce ev almayı düşünüyoruz. burda ev fiyatları yaklaşık 70-80 bin kredi çekersem nasıl olur bilemiyorum daha bakıcıda tutacaz bakıcı fiyatları 300-350 tl arası
du ben bi hesap yapayım
350 bakıcı
400 kira
500 kredi borcu
800 kredi kartı
biz ev mev alamayız sözümü geri aldım:26::26::26::26::26::26:
evet ama daha vakti varr...

:
zayıfladıktan soramı tatlım

yok kız bi 3 yaşında olsun da anca ondan sonra ama babamız hiç istemiyorkandırabılırsem...kız olursa adı ece erkek olursa mete isimleri hazır ama bakcaz

Ay ya m öğle yemeği için bi kase
yağsız salataya ıhtıyacım vaarr
ve salatam yokk pufff ınsallah yemekte salaat
cıkar dıe dua edeyım sımdılık yarın
gelirken getırırım artık

canımm çokta değilmişş..70-80binn...eğerr ev alma düşüncenizz varsa bi an önce alın bencee...zaten kira veriyomuşsunn 400tl.. bi 300-400 daha verir kendi evinizde oturursunuzz...kredi çektiğiniz zaman kart borcunuda sıfırlayıp limitini düşürürsünüzz..en fazla 500 yaparsınız...o zaman çok zorlamaz insanı...
kredi kartı tuzak gb yaa...aman ay başı öderim diyorsun harca babam harcaa...
işine güveniyosan yani daimiysee bence düşünün ev işini...borç sahibi olunmadan mal sahibi olunmuyor malesefff...(((
Allah gönlünüze göre versinnn...

yok kız bi 3 yaşında olsun da anca ondan sonra ama babamız hiç istemiyorkandırabılırsem...kız olursa adı ece erkek olursa mete isimleri hazır ama bakcaz

evet canım şaka bi yana hele bi üç yaşasın
sen eşini ikna edersin cazibeli hatunsun vesselam

Ay ya m öğle yemeği için bi kase
yağsız salataya ıhtıyacım vaarr
ve salatam yokk pufff ınsallah yemekte salaat
cıkar dıe dua edeyım sımdılık yarın
gelirken getırırım artık

canım benım de ılk gun salatam yoktu ben ayran ıctım bı tane olmadı ole yap..ben salata hazırlayamıyom yanıma 1 domates 1 salatalık koyuyom tuzlayıp sımtle yıyom onu...öle pratık oluyo ..yarına öle yap..aksam guzelce yersın salatanı

bız 10 yıl sonra ev almayı planlıyoruz..su an bıreysel emeklılık tarzında bı sısteme gırdık odullu yatırım diye...10 yıl sonra ıkımızınde guzel parası olcak sonra guzel bırseyler almayı dusunuyoz cunku ben buralarda ev almam ya..yazlık ıstıyorum ama şimdilik hayal gibi

amin canım daimiyim evet eşim kodrosuz bazen işten çıktığı dönemler oluyor sadece bu korkutuyor ama hayatının hatası ne dersen kredi çekip araba almak oldu neyseki 11. ayda kredi borcum bitecek kredi kartının yüksek olmasıda hep bu arabanın benzini ve bakımı yüzünden aldıktan sora kaza yaptığımız için tabi eski halini almadı sürekli arıza veriyor

evet ya olmazsa öyle yapayım :)

ay ama bi düşünsene porselen beyaz bir kasede
taze çıtır çıtır marul parçaları ince rendelenmiş havuç
msıır taneleri cherry domates ve salatalık
üstünede ufak ufak doğranmış simit parçaları
Allah ım yarabbimm

ayşe simitle salatayı öyle güzel anlattın ki wallahi benimde canım çekti heeeee yoksa bende mi başlasam bu diyete

sizinkide çok mantıklı canımm...iyi ediyosunuzz..geçen bizim işyerinede geldi vakıfbanktann..kızın anlattığına bakılsa çok iyi ama açıkçası şu ara hiç uğraşamayız onunlaa..ama bende istiyorum öyle bişeyyy...

anammm fırındada diyet yapılmıyor kii bol bol hamur işi yiyom bi gün yemesem ikinci gün canım çekiyooo

ayşe simitle salatayı öyle güzel anlattın ki wallahi benimde canım çekti heeeee yoksa bende mi başlasam bu diyete

valla yaa eve gidip yapsammı

bide şey de güzel oluyo bak tavuk göğs var ya onu haşlıyosun bebişim

sonra çıakr kurula tavada böle çevir kıpkırmızı olcak sobra onları böle

dilimleyip aynı bu anlattıgım salataada simitin yerıen koy çok güzel oluyo yaa

bide közlenmiş kırmızı biber de eklenrıse dadından yinmezz

diyet yaparken yemekten başka bişeyede kafam çalışmıyo hee

sıfırmı aldınız arabayıı..ben bu konularda biraz gözü karayımm..eşim daha mantıklı sanırımm.bende çok ısrar ettim sıfır araba alalım diyee.kesinlikle yanaşmadı...ne gerek varr.aldığın an zarardasınn.satmaya kalksan şöyle böyle falann..sonradan araba vergilerini görünce benimde suyum kaçtı...resmen sömürüyolar o nedir öylee...çalış çalış vergi verrr...

offf ayşee yaaa sen sus en iyisiii kısımmm diyette olmadıgımhalde cnaımıçekittiriyon bak bide hamişler var aramızdaaa zaten öğlene ne kaldı şurda:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…