Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sağol cnm cevabın için..senelik veriyoruz kirayı yıllık 2900.yeni verdik kirayı bidahaki kira mayısta işte tekrar..
sigortamda yok ama benim maaş işte mutfak bebek masarafına giderse eşimin maaşla kredi çekip ev almka daha kolay gibi olur.sencee

canım aynen hatta bak sana tavsiye biz şu anda 900 ev kredisi ödüyoruz tamam eşimin maaşı 1450 ama sizde alabilirsiniz bi ev eşinin maaşını oraya baglayıp kredi faizleri düşük oldukça daha bile az ödeyerek ev sahibi olabilkirsiniz senin maaşında dedigin gibi eve gider bebege falan ama birilerinden yardım alsanızda süper olur ne biliyim kaynananlar veya annenlerin durumu iyiyiyse bi 100-150 tl versekler her ay size sizde ona göre kredilere falan bakar uyarsa bütçenize bi ev sahibi olursunuzzz

haklısın cnmmm yoksa tek maaşla dediğin gibi çok zorr.

hoşgeldin kuzummm
bende hamile old.42ydim şimdi 54.gitmese keşke kilo kalsa bendedee

kalmasın yaaaaaaaa eger hep 42 ysen anlıyosundur dicem beni çünkü banda herkez aman bi 50 ol bilmem ne falan dioduuuu sonra önüne geçemio insannn

hoşgeldin kuzummm

kalmasın yaaaaaaaa eger hep 42 ysen anlıyosundur dicem beni çünkü banda herkez aman bi 50 ol bilmem ne falan dioduuuu sonra önüne geçemio insannn

45 oluyo genelde hamile kaldığım ay baya zayıflamışım işte..evt biraz kilo al kilo all bıkıyor artık insan..bende 50 kalsamm

45 oluyo genelde hamile kaldığım ay baya zayıflamışım işte..evt biraz kilo al kilo all bıkıyor artık insan..bende 50 kalsamm

evet bende bıkmıştım artık ki ben hiç dikkkat etmem neyseki yememe ragmen çok almıyorum öyle kalıyo kilom düşünsene bi oturuşta bi domatesle bi ekmek yerim hiç almam
ama işte evlendikten sonra aldım çok şimdide 48 e falan düşsem süper olucak işallahhhh

yauuu yelizzzzz hakketen heeee 48 dedin mi tepem atıyoooo ne be o öleee çok az 48 anammm benim hedefim 65 ki hedefim bile senden 20 kg fazzlaa yaaaaa peehh ben neyiimm şuan acabaaaa

|Nick|B.Kg|H.Kg|1.H.Kg||Sonuç|
1|Tinker|59|56||||
2|Yeliz|54|46||||
3|Ay_she|75|65|||:87:|
4|Meloşş|??|65||||

canlarım hepinize merhabalar !

geçmişi çok okuyamadım bu sefer Bilgecik uyuyor kuzenımde saçımı boyuyor..(bakır kızıl) dünde kestirdim..kendımı yeniliyorum yani :) kızlar bu saç boyatmanın logusalıkta bır sıkıntısı olmaz dımı ?yok dediler boyatanda çok aslında ama rahat edemedim.Bir de kestirme dedi herkes;batıl inançlar gereği ömrü kısa olurmus falan...çok sınır bozucu seyler...

Ben iyiyim canlar.Dün kontrole gittim son kez hersey yolunda.bir sıkıntı yok.Bebişi de götürdüm.O da iyi çok şükür 6günde 160gr almıs kızım.Fena sayılmaz...3kiloyu yakaladık neysekı teyzoslar :)
göbüşümüz de düştü dün .) kocaman olduk biz:)

Sizlerde iyisiniz demi?

Haticem canım masallah size testler temız çıkmıs.sonuna kadarda böyle gitsin inşallah canım.minnakın artık koccaman oldu annesi :) t-shirt ünüze de bayyıldm

hiç duymadım canım..ama belki kuvvetli antibiyotikler geciktirebilir bir kac gun...

bende gecikme oluyo ilaç kullandıgım zaman o yüzden pek kullanmamaya çalışırımm

selammm çıtırlarrrr hedef kilolarınıza ulaşırsınız inşallah ben azcık daha gezeyim bu kilolarla

mervecimm iyi olmanıza seivndim canm

canım dualarımız seninle inşallah meleklerin sana sıkı sıkı tutunur

Ayyyyyyyy teyzesiiiiiiiiiiii çok heyecanlandık biz bebişimleeeeeeeeeeee minnakıma 2 tane kardeş gelecek inşallah dualarımız seninle bitanem kendine çok dikkat et emi

canımm ne güzel haberlerle gelmişsin çoook sevindim..
hadi hayırlısı inşallah mercimekler sımsıkı tutunur annelerine :)
dualarım seninle canımcımm

cnım çok şükürki herşey sorunsuz şekilde ilerliooo allahım işallahhh bu sabrının mükafatını verir 12 gün sonraa dualarım seninle

GÜNAYDINNNNN KISLARRRRRRR

nanem çoks evindim canm yaaa inşallah senden ikiz haberi alıcaz allahım hayırlısını versin.. bol bol dinlen canımm dualarımız seninle

slm kızlarrrrrrr
hepinize tek tek teşekkür ederimmm
artık miniklerim benimle ve sıkı sıkı tutunacaklarına inanıyorum ben
şimdilik çok şükür herşey yolunda 9 günümüz kaldı test yapmak için
sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum...
evdeyim bol bol dinleniyorum bi yandanda ders çalışıyorum haftasonu sınavlarım var inş bu sene okulum biticek
bu arada tavsiyeleriniz içinde çok teşekkür ederim bol bol onlardan tüketiyorum çünkü en çok kabız olmaktan korkuyorum
hepinizi çok seviyorum dularınızdan eksik etmedginiz için Allah sizlerden çok çok razı olsun kuzucuklarım benim
ben şimdilik çıkayım yine gelirim hepinizi kocaman kocaman öpüyorum

Teşekkür cevabın için canım,adetim düzenlidir 3 gün gecikince dedim acaba hamiş olabilir miyim ama komşumda griptin ilaç içtin ondan geçikebilir diyince,olabilir mi acaba dedim

Teşekkür cevabın için canım,adetim düzenlidir 3 gün gecikince dedim acaba hamiş olabilir miyim ama komşumda griptin ilaç içtin ondan geçikebilir diyince,olabilir mi acaba dedim

canım havalardanda bazen gecikmeler oluyor ama sen istersen çok kafana takılıyorsa merakın gitmesi için bi kan testi yaptır varsa çıkar anladııgm kadarıyla istiyor gibisin Allah gönlüne göre versin..

kesinlikle çalışmalısın beb3eğin masrafları çoook oluyor çünkü..allah vermeye hastalığı var sağlığı var hem de aıleden bırı bakacakmıs ıcınde rahat eder ben de 2.5 aylık basladım bakıcıya ama sımdı annesı gıbı sevıyo ege...alışıyo hatta rahat adapte oluyo bebek..sıkma canını ama ona ıyı bır gelecek ıcın mutlaka calıs

ayyyy 58.7 olmuşum 300gr gıtmıs

aaaaaaaaa ne çabukkk

|Nick|B.Kg|H.Kg|1.H.Kg||Sonuç|
1|Tinker|59|56||||
2|Yeliz|54|46||||
3|Ay_she|75|65|||:87:|
4|Meloşş|??|65||||

B.KG h. kG NE DEMEK MERAK ETTİM bugün yorgunluktan kafam pek basmıyor geçmişide çok okuyamadım.

acayip yoğun ve yorucu bir gündü ama her zaman ki gibi işler bitti fakat geme burdayız gene gereksiz yere çalışıyoruzzz

Sağol cnm haklısın..ne bilwyim ya maaş az o paraya çalışma diyo kimileri.de.350 de para sonuçta.
kilon konusundada ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…