kiranız ne kadar bilmiyorum ama şu yazdıgın tablo için mecburen çalışacaksınki kısaca özetliyim
900 maaş-350 kira = 550-bakıcı 250=300 tl kalıyo
ki olduda bebegin süt emmedi mama destegi vermek zorundasın bezi cartı curtu elinize 100 tl bi para kalır bununla dogalgazımı ödücen elektrigimi mutfak masrafınımııı :26::26::26:
çalışsan iyi olur gibi canım
sağol cnm cevabın için..senelik veriyoruz kirayı yıllık 2900.yeni verdik kirayı bidahaki kira mayısta işte tekrar..
sigortamda yok ama benim maaş işte mutfak bebek masarafına giderse eşimin maaşla kredi çekip ev almka daha kolay gibi olur.sencee
canım aynen hatta bak sana tavsiye biz şu anda 900 ev kredisi ödüyoruz tamam eşimin maaşı 1450 ama sizde alabilirsiniz bi ev eşinin maaşını oraya baglayıp kredi faizleri düşük oldukça daha bile az ödeyerek ev sahibi olabilkirsiniz senin maaşında dedigin gibi eve gider bebege falan ama birilerinden yardım alsanızda süper olur ne biliyim kaynananlar veya annenlerin durumu iyiyiyse bi 100-150 tl versekler her ay size sizde ona göre kredilere falan bakar uyarsa bütçenize bi ev sahibi olursunuzzz
selam kızlar topiğimizde diyet listesi uygulanmaya başlamış..zamanımı yanii biz şurda her geçen gün kilo alıyoruzmasusmu yapıosunuz ayyy ben nişanlandığımda 46 evlendiğimde 48 kiloydum 1 yıl sonra 53 kiloydum hamile kaldığımda 58 kiloydum
bugün tartıldım 62 kilo olmuşum:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bende hamile old.42ydim şimdi 54.gitmese keşke kilo kalsa bendedee
hoşgeldin kuzummm
kalmasın yaaaaaaaa eger hep 42 ysen anlıyosundur dicem beni çünkü banda herkez aman bi 50 ol bilmem ne falan dioduuuu sonra önüne geçemio insannn
45 oluyo genelde hamile kaldığım ay baya zayıflamışım işte..evt biraz kilo al kilo all bıkıyor artık insan..bende 50 kalsamm
evet bende bıkmıştım artık ki ben hiç dikkkat etmem neyseki yememe ragmen çok almıyorum öyle kalıyo kilom düşünsene bi oturuşta bi domatesle bi ekmek yerim hiç almam
ama işte evlendikten sonra aldım çok şimdide 48 e falan düşsem süper olucak işallahhhh
Kızlarrr bi sorum olacak,grip ilaçları adeti geciktirir mi?
hiç duymadım canım..ama belki kuvvetli antibiyotikler geciktirebilir bir kac gun...
alahım beklediğiniz günlerin bu sabrınızın karşılığını veriri hayırlısıyla inşallah canım benimaklımızdasın sen hep...sen kendını yorma bılgısayar dahi olsa durma başında bol bol uzan dinlen beslen ...sadece tuvalete kalk...çok sıcak banyo yapma..ne bileyim sen de bilirsin az çok...ay çoook heycanlı...
Allahımm inşAllahhh yüzünü güldürür canımcım bol bol dua edicem senin ve mercimeklerin için
sen içini ferah tut bol bol dinlen yediklerine dikkat et bol bol meyve sebze ye ayy ne çok dedim hee birde ceviz ye çok ilk 3 ay çok önemliymiş
canım yazını şimdi okudumm cok sevindim hayırlı olsun rabbim yüzünü güldürsün inş. iki mercimeğinde sana sıkı sıkı tutunsun..
ayrıca 5. gün embriyosu olmasına cok sevindim cünki 5. embriyosunun tutması daha kolay oluyormuş hem bak dr. acıklamış zaten 5. güne kadar dayanan embriyolar daha sağlıklı ve tutunması en kolay embriyolar inş. seninde minnaklar sıkı sıkı tutunacak.
ilaçlarını sormuşsun kuzum evet banada iki tane göbekten iğne verdi kan sulandırcı bebişin tutunması için kan akışını hızlandırıyo..
vajinadan günde 3 tane progestan verdi 12. haftaya kadar kullanmamı söyledi dün bıraktım...
birde 1 haftalık bir ilaç verdi günde 1 tane ama ismini bilmiyorum
birde kalcaya yapıştırmam için bant verdi onlarıda test gününe kadar kullandım cıktıkca yeniledim..
her merkezin aşağı yukarı aynı yöntemi uyguluyo sadece ilaçlar farklı oluyor...
hayırlısı kuzumm cok dikkat et kendine bu 12 gün cok önemli günde 1 dilim ananas,1 tane kivi,1 avuc kabak cekirdeği ve kabız olmaman için kayısı kurusu..öpüyorum seni ve minnakları güzel haberlerini bekliyoruz balımm..
canım dualarımız seninle inşallah meleklerin sana sıkı sıkı tutunur
Ayyyyyyyy teyzesiiiiiiiiiiii çok heyecanlandık biz bebişimleeeeeeeeeeeeminnakıma 2 tane kardeş gelecek inşallah dualarımız seninle bitanem kendine çok dikkat et emi
Canımmm Hayırlısıyla hamişsin artıkk..minnaklar ana rahmine düştü ve geriside çorap söküğü gb gelecek..Allahın izniylee..çok sevindim çokk..kendine dikkat ett...kivi yee...arada limonata yap içç...
çok öptüm seniii...
canım benım;yüreği güzel arkadaşım;çok teşekkür ederim..Rabbim aynı duyguları fazlasıyla sana da yasatsın ınsallah...
çok güzel haberlerle gelmişsin bizlere.çok sevındım gerçekten.Allah'ımın izniyle iki minnak şimdilik beklemede...tüm kalbimle beklıorum güzel haberi ileteceğin günü;dualarım her daım senınle canım...
sakın iş güç yapma sürekli dinlen..ilaçlarınıda ihmal etme canım..geri sayımdayız
evet canım cok heyecanlı bugun 22 mayıs ve ben hala dogurmadım
senın yıne 24 gunun var canım benım 8 gun kaldı halen gelmedı kızcem rabbım ızın vermedıkce oda gelemıyor annesının kucagına cok bekletmez ınsallah yawrucugummmmmmmmm
şeker nanem hayırlısı olsun canım dualarım senınle ınsallah mercımeklerın senınle
canımm ne güzel haberlerle gelmişsin çoook sevindim..
hadi hayırlısı inşallah mercimekler sımsıkı tutunur annelerine :)
dualarım seninle canımcımm
gunaydınm şekerlerımmmmmmmmmmmm
nerdesınızzzzzzzzzzz hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
MERVECIMMM yaşadıklarını dıle getrmış kağıda domuşsun ve ben de okudum bayıldımmm uslubuna..ne kadar içten bır uslub bu boylee gozlerım dolu dolu oldu ınan allahım evlatlarımızı bıze bağışlasın ve rabbım tum ısteyenlere bu gusel duyguyu yaşatsın ınş.
NANEEEMMMMM canm benm o kuçuk pıtırcıklar ınş. sana tutunıurr ve sen de en yakın zamanda bu eşssiz duyguyu tadarsın hayatım dualarım senınle bıdenemmmmm
cnım çok şükürki herşey sorunsuz şekilde ilerliooo allahım işallahhh bu sabrının mükafatını verir 12 gün sonraa dualarım seninle
GÜNAYDINNNNN KISLARRRRRRR
nanem çoks evindim canm yaaa inşallah senden ikiz haberi alıcaz allahım hayırlısını versin.. bol bol dinlen canımm dualarımız seninle
adamervecim canım çok duygulandım Allahım bilgeciğe uzun ömürler versin
gamzelim herşey yolundaymış şehzademize iyi bak
şekernanem tatlım inşallah bebişler sıkı sıkı tutunacak tereddüdün olmasın
yelizcim haftasonun iyi geçmiş yaşasın fener aslanlarım benimeşim de senin gibi g.saraylı
günaydın teyzoşlar biz geldik
hafta sonu genel olarak iyi geçti. kuaföre gittim saçlarımın kırıklarını aldırmaya salak kız saçlarımı kısacık yaptı onca uyarıma rağmen güya kat atıyomuş ıyyyyyyyyyy aynaya bakasım gelmiyor
Günaydın kızlaarr naıslsınızz :)
ben iyiyim hamdolsun eskısehırdeydım cuma gunundne ebrı geldık dün gece
suuuu bu arada benı şu listeye yaz artık bebişimm 16 haziran beklenen reglim :)
bu ay sıkı sıkı çalışmamız lazımm u beybeee
naneemmm canım benım çok sevındımmm Allah ımm inşallah tutunacaklar
büyüyücekler göbüşünde annelerinden beslencekler ayyy Allah ım inşallah kocişinede
doğum günü hediyesı olaerak bu müjdeyı verebılırsınn Allah ım hayırlıısyal sağlıkal ver yarabbimm
bol bol dinlen çokdurma pc basında e mi :)
ayşecim hadi bakalım çalışmalara start veriliyomuş bu ay.
Rabbim hayırlı olanla karşılaştırsın seni ve cümlemizi inşallah.
nanecim seninde bebişleri hayılrlı uğurlu olsun inşallah.
inşallah sımsıkı tutunurlar sana.
yeliiiiiiiiizzzzz bugünkü ocelerini çok merak ediyoruummm
anaaaam geçmişi okumaya kalktım baya bi birikmişşşş
MERVE'M yazdıklarını bir nefeste okudum okadar güzel şeyler paylaşmışsınki bizimle biranönce doğurmak istedim vallakızın erkenden geldi süpriz yaptı anacğına babacğına normal sancı çekmişsin ama sezeryan oldun hep diyodun hayırlısı olsun diye bende seni göz önüne alarak bundan sonra normal diye tutturmucam hayırlısı neyse o olsun..herşey çok güzelll kız en büyük hayalim sancı çekerken bağırıp çağırarak hastaneye gitmek sen bunu tatmışsın inş bende tadarım tekrardan bilgem hoşgeldin kuzum aramıza topiğimize buarada babası bilgeyi gördüğünde naptı ?bende merak ettim yeliz gibi
buarada bizde seni çok seviyoruzz tatlım...fotolarını en kısa zamanda bekliyoruzz
HATİCE'Mikili taraman bile olmuş hay maşallah çok çabuk büyüdünüzzbuarada bana damatmı geliyor ne?? aralarında sadece 9 haftacık olacak olsun zengin olurlar
NANE'M demek 2 tane mercimeğin varmaşallah inş annesine sıkı sıkı tutunurlar hergün dua edicem senin için...bizide habersiz bırakma ben çok umutluyum bir kız birde oğlan geliyor topiğimize öyle hissediyorum müthiş yaa hadi nanem kendine çok dikkat et kuzu tamammı sıcak banyo falan yapma pek
ŞERO'Mkızzz yerim senide bebişinidebenim göbüşümde okadar 20.haftamdayım 6.ayımızdan 1 gün aldık bugün ama hala göbek şovu yapamadık..kızz ayşenin dediği doğru gaz olduğu için biraz şiş duruyor başlarda sonra o şişkinlik dahada sert bir hal alıyor..bende senin gibi göbeğimde göbeğim diye geziyordum arkadaşımında 2.hamileleği göbeğini saklamaya çalışıo,insan bebeğini kaç zaman bekleyince göbüşümde hemen çıksın istio anlıyorum seni arkadaşım ama benim bile şuan yeni yeni çıkmaya başladıı
hoşbulduk kızlarrr bende iyiyim çok şükür kızçemde iyihafif göbüşümüz çıktı sanırım artık hamiş gibi duruyorumyalnız haftasonu sınavım var kızlar çok stresliyim
Teşekkür cevabın için canım,adetim düzenlidir 3 gün gecikince dedim acaba hamiş olabilir miyim ama komşumda griptin ilaç içtin ondan geçikebilir diyince,olabilir mi acaba dedim
slm herkesee..kızlar ya asgari ücretle çalışıyorum doğumdan sonra çalışsammı sizce..bebeğe halam bakacak 250 tl ye.bende 4 gibi filan çıkacağım iştn bebek olunca.otobisle gideceğim otobüsle 20-25 dk filan sürüyor..
eviimiz kira eşimde 900 tl maaş alıyor..
off karar veremiyorummm yaaa
kesinlikle çalışmalısın beb3eğin masrafları çoook oluyor çünkü..allah vermeye hastalığı var sağlığı var hem de aıleden bırı bakacakmıs ıcınde rahat eder ben de 2.5 aylık basladım bakıcıya ama sımdı annesı gıbı sevıyo ege...alışıyo hatta rahat adapte oluyo bebek..sıkma canını ama ona ıyı bır gelecek ıcın mutlaka calıs
ayyyy 58.7 olmuşum 300gr gıtmıs
|Nick|B.Kg|H.Kg|1.H.Kg||Sonuç|
1|Tinker|59|56||||
2|Yeliz|54|46||||
3|Ay_she|75|65|||:87:|
4|Meloşş|??|65||||
kesinlikle çalışmalısın beb3eğin masrafları çoook oluyor çünkü..allah vermeye hastalığı var sağlığı var hem de aıleden bırı bakacakmıs ıcınde rahat eder ben de 2.5 aylık basladım bakıcıya ama sımdı annesı gıbı sevıyo ege...alışıyo hatta rahat adapte oluyo bebek..sıkma canını ama ona ıyı bır gelecek ıcın mutlaka calıs
ayyyy 58.7 olmuşum 300gr gıtmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?