vallahi bilemeyeceğim belkide ödem atıyom..ama o da güzell:87:aaaaaaaaa ne çabukkk
bugünkü kilo hedef kilo bız dıyet grubu kurduk taB.KG h. kG NE DEMEK MERAK ETTİM bugün yorgunluktan kafam pek basmıyor geçmişide çok okuyamadım.
acayip yoğun ve yorucu bir gündü ama her zaman ki gibi işler bitti fakat geme burdayız gene gereksiz yere çalışıyoruzzz
Sağol cnm haklısın..ne bilwyim ya maaş az o paraya çalışma diyo kimileri.de.350 de para sonuçta.
kilon konusundada ne güzell
vallahi bilemeyeceğim belkide ödem atıyom..ama o da güzell:87:
bugünkü kilo hedef kilo bız dıyet grubu kurduk ta
tabi canım sen bakma öle diyenlerin karnı toktur...ınan bız ıkı maaşla zor yetıyoz egeye ama borç ödüyoz tabi kırada var...yani çok zor ne bıleyım en ufak bır kan damlası var para yanı devletın verdıgını ıcmıyo...rota vırusu asısı yaptırdık özel aşı o da epey para...yanı bebegını guzel seylerle buyutmek ıstıyorsan çalış cunku tek para degıl sigortan da işliyor bunu da düşün...hem çalışan anne evde uzun kaldı mı bunalıma gırıyor...eve geldıgınde tum vakltını bebegıne ayırıyor unutma cok vakıt degıl sağlıklı vakit geçirmek önemliymiş çocuklarla..hem ekonomık olarak bunalırsın hem de evde tıkıldıgın ıcın bunalırsın ...bana kalırsa devam et
günaydınnnnnnnnnn
bu sabahta topiği ben açayım
benim mesai 05,30 da başladı
ne işleri varsa illa o saatte kalkıyorlar..
bugün kontrolümüz var,bakalım nasılmış kiloları,boyları..naz'ı pazartesi götürdüm,1100 gr almış 1 ayda,boyu da 5 cm uzamışfıstık gibi olmuş dedi doktor amcamız
bugün de diğerlerini götürücem.. ayyy heyecanlanıyorum ben bu kontrol günlerinde:26:
neyse kimsecikler gelmiyor daha..azıcık daha gezineyim bende,sonra da gideriz zaten..
fırsat bulursam uğrarım tekrar..
öptüm herkesleri..
günaydın canım aç ve mutlugünaydın kızlarrrrr nasılsınız..ben aç ve mutluyum
maşallah onlara yeyim onları yeyimgünaydınnnnnnnnnn
bugün kontrolümüz var,bakalım nasılmış kiloları,boyları..naz'ı pazartesi götürdüm,1100 gr almış 1 ayda,boyu da 5 cm uzamışfıstık gibi olmuş dedi doktor amcamız
bugün de diğerlerini götürücem.. ayyy heyecanlanıyorum ben bu kontrol günlerinde:26:
neyse kimsecikler gelmiyor daha..azıcık daha gezineyim bende,sonra da gideriz zaten..
öptüm herkesleri..
günaydın kızlarrrrr nasılsınız..ben aç ve mutluyum
günaydın canım aç ve mutlu
maşallah onlara yeyim onları yeyim
günaydınnnn aç ve mutlu kadınn bu azimle sen kaç kilolar verirsin beeeeh
bugun bende şöylee bi aklımdan geçirdim ama simit olayına ama bende bu aralar irade zayıflığı var hiç aç kalamıyoommm:78:
günaysın kızlar benim çok uykum var yaaa uyumak istiyorum bennn
günaydınlar ama dun kaçamak yaptım dondurma yedım
günaydınnnnnnnnnn
öptüm herkesleri..
vallahi çiğdem seni tbrik etmek lazım kızz...hem 3 tane hem de hepsi de dombili...maşallah allahım nazarlardan korusun
meraba kızlarrr...
işyerindeki netimiz gitmişti...gelmişken bi bakıyım dedimm.. :82:
nasılsınızz???
ben yavaş yavaş hamileliğin zorluklarını yşamaya başladım sanki...
uyumak istiyorumm...yorgun hissediyorum kendimii...güya dayanabilirsem biraz geç çıkarım izne dedim ama....mümkün değill..sıcağada gelemiyorum ben...
Allah izin verirse Haziran 10da doğum iznine çıkıp taşınıcam memleketee...
Allahım yardımcımız olsunn.tayinden bi ses yokk..4 ay iznim varr...sonrada ücretsiz izin kullanıcm nasipsee..yani tayin çıkana kadarr böyle idare etmeye çalışıcazz...bu aradada çıkar heralde tayinn..yani inşallahhhh.... :26:
rejime başlamışsınızz...hadi herkese başarılar dilerimmm....
dal gibin olun inşallahhhhh....
canımmmm çok çok geçmiş olsun neyseki şimdi iyiyimişş mertcikkkmerhaba kızlaer
sabah anıden çıkmak zorunda kaldım
mert ın ateşi bırden 39.5 40 lara çıktı halbukı calpol de verıordum 4satte bır
hemen apar topar dr a gıttık
baktılar serum verdıler oğlumaao kadar uzuldumkı anlatamam
serumdan snra baya ıyı oldu neşesı geldı oğlumıunn dr amcası hava gusel arabasıyla gezdrırın bırazz dedı oyle yaptık ...
meyveler hakkında y azmışsınızz bnmkı üşngeçlık değil onlar daha ıyı olur dıye onlardan almak ıstedım açıkcası yemek konıusunda ıddıalı falan da değilimdr şimdılık bı sure onları kullanırık yavaş yavaş kendım yapar on yedırırım oğluma yoksa o her şeyın en guselıne layıkk
benden bugunluk bu kadar çok yoruldum mert de uyumaya çalışıor şuan babasıyla bırlıktee
herkese ıyı gecelrrr
meraba kızlarrr...
Işyerindeki netimiz gitmişti...gelmişken bi bakıyım dedimm.. :82:
Nasılsınızz???
Ben yavaş yavaş hamileliğin zorluklarını yşamaya başladım sanki...
Uyumak istiyorumm...yorgun hissediyorum kendimii...güya dayanabilirsem biraz geç çıkarım izne dedim ama....mümkün değill..sıcağada gelemiyorum ben...
Allah izin verirse haziran 10da doğum iznine çıkıp taşınıcam memleketee...
Allahım yardımcımız olsunn.tayinden bi ses yokk..4 ay iznim varr...sonrada ücretsiz izin kullanıcm nasipsee..yani tayin çıkana kadarr böyle idare etmeye çalışıcazz...bu aradada çıkar heralde tayinn..yani inşallahhhh.... :26:
Rejime başlamışsınızz...hadi herkese başarılar dilerimmm....
Dal gibin olun inşallahhhhh....
aman aman topigimizin yürüyen kreşi gelmişşşşgünaydınnnnnnnnnn
öptüm herkesleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?