Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

herhalde canım okudum birazdan 5. aydan sonra genelde olurmuş bide bizim eski hurafeler göre bebeğim çok saçlı olucakmış

sağol canım yaaa yemeğe giderken alıyım bari çok kötüyüm ya daha öncede ara ara oluyordu ama dün akiamdan beri dayanılmıycak gibi olmaya başladı
al al hiç ben gibi çekme böle midem yukarı çıkıyorkende inerkende nasıl ekşiyip yanıyodu yüzüme yansıyodu çok şükür iyiyim şimdi

bizimki ödüllü yatırımmış bıreysel emeklılıgı donduruk ona gectık bakalım hayırlısı
yaa ben 4aydır 4.5aydır adet gormuyorummmm pofffffffffffffff

canım ogun yazmıstım bende gecmıs olsun cok..ateslendıgınde soyun oğlanı ay bız bırkere hastaneye gıttık atesten dr bezıyle bıraktırdı egeyı dusun yarım saat bezle durduk o havada...çok mazlum oluyorlar ınsanın ıcı gıdıyor ateslendıklerınde ya

sütünde azalmıs aslında gelmesı grekırdı de normal ya 1 yıla kadar duzensız olabılır 3.5 aylıkken falan oldum resmen ondan oncesındede arada lekelenıyordum

saol canımm
aynne bezıyle kaldık zatenn sureklı soğuk kompres yaptık cnm bnm gölzerı hemen kızardı ağlamaklıı şimdı ıyıyı zallahıma şukurrr

bılemıorum valla hıç olmadım adet geçen ay çok az geldı o da gukl kurusu rengınde yanı bı gun ole azcık o kadarrr ama dr a sormuştum 1yıl sıurebılır demiştiii aslında olsam daha ıyı benceeee

canım çok çok geçmiş olsunnnnnnnnnnn

kızlar yaa pembeden haberi olan varmı ????

dün sabah topiğe girdiğimde minikaren diye bi kullanıcı vardım sanırım o pembenin ta kendisi

ama bi şey yazmadanda çıkmış.

o olsa yazardı diye düşünüyorum ama

evet canım 10 -15 oluyo bide çokaz yapıyorum..ama yanma felan hiçbişe yok aetime de daha var ama nebilim inşallah çabuk geçer yoksa olmadık zamanda geliyo o an gitmesemm :78::78:

reglıne 10 gun var demı regl olunca gecıo kıs

herhalde canım okudum birazdan 5. aydan sonra genelde olurmuş bide bizim eski hurafeler göre bebeğim çok saçlı olucakmış

valla ya nasılda sallamışlarr eskiler

kaç kat var bebeğin saçına ulaşması için hoy hoy da hoy hoy

reglıne 10 gun var demı regl olunca gecıo kıs :d

valla ya nasılda sallamışlarr eskiler :d

kaç kat var bebeğin saçına ulaşması için hoy hoy da hoy hoy

evet yaaa 10 gün var bakalımm inşallah geçer anammm bazen bu günler geçmiyo

kız sennaptın test işini baktınmı 2güne geldi bana gerçi sen ist.dasın çabuk gelir

işte dün benim olması gerektigini sööledigim ve kşarak gidip aldıgım pastel 86.renk çok ama çok tatlı ama oje kıvamı aşırı akışkan sürdükten sonra tırnakta kalan fazla ojeler akıp beyazlıklar oluşturabilio yani sürümü biraz zor.bana pek yakıştıgını düşünmüyorum ama size göstermek için bugünlük böyle kaldııı

Eklentiler

• $246628_10150204109187556_520097555_6887674_1546772_n.webp
    15 KB · Görüntüleme: 14
olurmu canım aşk olsun umarım şimdi iyidir olacagı varmış napalım o minnacık ellere serumlrdamı taktılar yaa

evet yeliz teyzesı serıum da taktılar mınnacık ellereee ama şimcik ıyıyız çok şukur ayağımda sallıorummm uyudu yavrummm bu aralar benı de az emıo bıberonla mama yemıo kaşıkla yemıo ağlıo ağzından ıtıyo bılmıorum nolcak bole allahım yardımcımız olsıunnn :26:

pazar gunu trbazon a gıdeceğiz ınş. oğluma mama sandelyesı alacağım .şu kraftın var ya hanı sallanan elektrık hem mama sandalyesı oluyoo hem yatabılıor hem koltuk ondan alıcaz ınş. tabıkısı bır de oyun halısı alacağım oğlumaaaaa butun paramı oğluma harcayacağım feda olsun yaaaaaaaaaaaaaa

bu arada eşim mert kağan ı babaannesıyle dedesıne gtrcek ben gtmeyeceğim şuanda onlarla karşı karşıya gelmek ıstemıorum o kadar yaptıklarından snraa .eşim sen bılırsın dıo ama ıstıyokı gdeyım ama ben dedım bu hep bole olacak değil elbette geleceğim onlara ama bu şuan değilk sınırım yatşsın bana soyledıklerını bı unutmaya çalışayım vs vs vs gtmeyeceğim ama kararlıyımm eşim de surat murat yapmasın soledım ınş. yapömaz anası doldurmazsa tabıkısı

bır de bugunku ocelerını koysan da bı baksammm

canım geçer hepsiii işallahhh mertcikte mama yemiomuş şeker falan koysan belki tadını begenmiyo yada ne bileyim tatlı bişiler ver biberonla dene olmadı bebişlerrr mama yemiyince çok zor oluo yaaa işallah en kısa zamanda almaya başlar mert paşaaa
canım tebrik ediyorum seni helal olsun yani o kadar olandan sonra merti bile göndermeyebilirdinki eminim torununu göremeyen birsürü insan var iyi veya kötü hakları olmasına ragmen

mrb kızlarrr nabersinizzzz bakalımmm

gökçeeeee oğluşun hastalanmışş çok geçmiş olsun şimdi iyidir inş.. elif te hastaa yaa hırıltısı var dr. götürcem bugün

kızlarr diyett başlad herhalll hadi hayırlısı olsunnn zayıflayın inş. bende bölee kalıyımm peehh

tinkerrr yaaa kızım öle hergün tartılınmazzzzz tartıldıkça az kilo verirsin benden sölemesii haftada bir gün belirle hep o günlerde tartıl bak zayıflamanada yardımcı olur piskolojin alt üst olmaz gram gram kilo kontrolü mü olurmuşşş bence dediğimi uygulaaa faydasını görürsünn hem o tartılma günün beklerken daha ii konsantre olursunn aman tartıda ne çıkıcak die meraklanırsın kaçamağın azalır çok etkili ben hamilelikten önce didyet yaptım ver 17-18 kg verdim 3.5 ay içindeee

ablaaaaa sanada söleyimmm öle tatlı fln işin olmnasın aklından çıkar yap ama kocana yapp gözün olmasın tatlıda hamur işindee bide gün boyu aklında yemek olmasın başka şelerle uğraş öğlen ne yiycem akşam ne yiycem diye düşünmee o zmn motive olamazsın salata meselesi varmış sende sanırım illaa ki salata olmak zorunda deill onu salata malzemeleriyle halledebilirsinnn yanii evden yanına 1 domates yarım salatalık al ye ama tuzlamadan ye ki ödemin atılsın vücdundan illa salata olmak zorunda deil kendine göre uyarla listeye bire bir bağlı kalma çok su iç hem tok tutarr hemde idrarla ödem atarsınnn

evet bıberonuna bıraz pekmez damlatacağım mılupa uzmanına sormuştum ole demişti bakalım alacakmı paşamız yeliz teyzesii

eee onlar babaannesı dedesıı oğlumla onların arasına grmem problem benmle onlar arasında ama ınanın bana soyledıklerını yaptıklarını sıze yapsalar ıkı dk çekmezdınız ya da eşinız için susardınız tıpkı benm yaptığım gbıı ...nefret edıorum hepsinden ne bıçım bı aıle anlamadım bunları ...dınlerı ımanları para .. vee hepğ kendı dedıklerının olmasını ıstıorlar hele o or.....u gorumcem yok mu her şeyı yonlendıren o kıçı yere yakın gorumcemm bı de benden kçuk evlı hemşiree.pislık allahım hepsinı bıldığı gbı yapsınnn

hoşgeldın cnm benımmm
ayy elıfcık de mı hasta çok geçmiş olsun kuzumaaaaa
saol bıtanem şimdı ıyıyızzzz ayağımda uyuyorr yavrummmmm

evet yaaa 10 gün var bakalımm inşallah geçer anammm bazen bu günler geçmiyo

kız sennaptın test işini baktınmı 2güne geldi bana gerçi sen ist.dasın çabuk gelir

daha istemedımc anım bakalım ya daha var vaktı :)

vay diyet uzmanı kaadişim menimmm

işallahh alır canımmmm yesin yeliz teyzesi onuuunn pipisiniiiiiiiii

canım evet neler geçti aranızda bilmiyorum ama çok çok üzdükleri belli seni cahil insanlar işte ama kötü niyetli cahiller
bizde dün kaynanama gittik oturduk saçlarını kesitmi kaynanamın falan sonra muhabbet arasında ceyda gülerek dediki annem banyoyu temizlerken gelin milleti degilmi sırf ben ugraşıyım diye gidip kahverengi almıştır dedi hatta bende saçmalama anne yelizin aklına bile gelmez ööle şeyler dedim dedi ama bunu gülerek anlatıyo görümcem cadıdır falan ama saftırda içinde neyse pat söler düşünmez hiç kaynanam hemen gülerek cevap veriyo falan çeviriyo lafı bende bişi demedim güldüm falan şakasına da dedimki oglun benim yatagıma giriyo doldurucam sana karşı dedim güldüm falan ama her şakanın altında yatarmış bi gerçek dimi

kızlarrrrr idil nerdeki yawwwwwwwwwwwww:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…