çok sakinim inş girerkende böle olurrr ameiyattan sonra tüp bebişede gerek kalmayabilir dedi bakalım kısmetttt :Saruboceq:
Hoşgeldin canııııııııııııııııııııııııııııııııım :1hug:
şimdi konuştum dr la yarın sabah 9 da son kontrol var herhalde çarşamba olurum çalışma ysak şimdi bana zaten korkumdan çalışmadımda yumurtluyorum ama sanırım belirtiler full :kedi:
merhabalar
ancak gelebildim
nasılsınız... varmı güzel haberler
geçmişe dönersem bu güne gelemicem baya bir yazılmış...
canım benım ınsallah amelıyatın sorunsuz geçer ınsallah dualrımız senınle
merhabalar
ancak gelebildim
nasılsınız... varmı güzel haberler
geçmişe dönersem bu güne gelemicem baya bir yazılmış...
canım ya ne güzel ne kadar pozitifsin inş canım hakkın da hayırlısı
ayy inşallah hayırlısı olur canım...sakın kendini sıkma tamammı...
kardeşimin düğününde hamiş olcam kırmızı straplez elbise giycem gelinden de güzel olcam çok inanıyorum bu yıl gelicek bebişimmmmmmmmmmm :CüvCüv:
kardeşimin düğününde hamiş olcam kırmızı straplez elbise giycem gelinden de güzel olcam çok inanıyorum bu yıl gelicek bebişimmmmmmmmmmm :CüvCüv:
[B]canlarım ben kaçıyorum doktorum gelecek 1 saat sonra görüşürüz by[/B]
:)) ay canım yaa ebbnimde görümcemin düğünü var ve bende hep böle kırmızı bi hamilelik elbisesi giymeyi düşünüyorum ne güzel inş ikimizinde hayalleri gerçek olur
aminınsallah canım amın
harikasın canımmm...afferim kız sana..helal olsun...hep böyle mutlu ve umutlu olmak ne güzel...
bende kaçıyorum arkadaşlar malum öğlen yemegi...herkese afiyet olsun öğleden sonra görüşmek üzere hepinizi öpüyorum...
[B]canlarım ben kaçıyorum doktorum gelecek 1 saat sonra görüşürüz by[/B]
canım afiyet olsun görüşürüz :1hug:bende kaçıyorum arkadaşlar malum öğlen yemegi...herkese afiyet olsun öğleden sonra görüşmek üzere hepinizi öpüyorum...
düşüncesene gögüslerde şişecek ben bide beyaz tenliyim saçlara röflee ufffff sositososito
ooo fıstıkkkk hepsi senin miiii :jeyyar: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?