Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
şimdi konuştum dr la yarın sabah 9 da son kontrol var herhalde çarşamba olurum çalışma ysak şimdi bana zaten korkumdan çalışmadımda yumurtluyorum ama sanırım belirtiler full :kedi:

ayy inşallah hayırlısı olur canım...sakın kendini sıkma tamammı...

fts canım bu ameliyat kist ile ilgili olacak değil mi yani tüple ilgili değil? hayırlısıyla sağlıkla çıkacaksın ameliyattan canım. sonra da hemen gelecek bebişin.

bu arada benim regl bitti 4 gün oldu ama eşim yeni terfi aldığı için h.sonu bile full çalıştı. tabi bu durumda biz çalışamadık ama kısmet işte :)

bayankarasu seninle beklediğimiz gün aynı ya sanki zaman hiç geçmiyo gibi geliyo bana sana da ölemi nasıl unutuyorsun yani unutmak istiyorum tarihleri sonra bi bakıyorum adet günüm geçmiş ve hepimiz hamileyizzemuszemus

[B]canlarım ben kaçıyorum doktorum gelecek 1 saat sonra görüşürüz by[/B]

kardeşimin düğününde hamiş olcam kırmızı straplez elbise giycem gelinden de güzel olcam çok inanıyorum bu yıl gelicek bebişimmmmmmmmmmm :CüvCüv:

:)) ay canım yaa ebbnimde görümcemin düğünü var ve bende hep böle kırmızı bi hamilelik elbisesi giymeyi düşünüyorum ne güzel inş ikimizinde hayalleri gerçek olur

kardeşimin düğününde hamiş olcam kırmızı straplez elbise giycem gelinden de güzel olcam çok inanıyorum bu yıl gelicek bebişimmmmmmmmmmm :CüvCüv:

harikasın canımmm...afferim kız sana..helal olsun...hep böyle mutlu ve umutlu olmak ne güzel...

bende kaçıyorum arkadaşlar malum öğlen yemegi...herkese afiyet olsun öğleden sonra görüşmek üzere hepinizi öpüyorum...

:)) ay canım yaa ebbnimde görümcemin düğünü var ve bende hep böle kırmızı bi hamilelik elbisesi giymeyi düşünüyorum ne güzel inş ikimizinde hayalleri gerçek olur

düşüncesene gögüslerde şişecek ben bide beyaz tenliyim saçlara röflee ufffff sositososito

ınsallah canım amın
amin

harikasın canımmm...afferim kız sana..helal olsun...hep böyle mutlu ve umutlu olmak ne güzel...

hep birlikte umtulu olalımmm

bende kaçıyorum arkadaşlar malum öğlen yemegi...herkese afiyet olsun öğleden sonra görüşmek üzere hepinizi öpüyorum...
canım afiyet olsun görüşürüz :1hug:

düşüncesene gögüslerde şişecek ben bide beyaz tenliyim saçlara röflee ufffff sositososito

ooo fıstıkkkk hepsi senin miiii :jeyyar: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…