kızlar biz elfile yazıstıgımız için ben şapamıom size
hem öğrenmiş o mınnak parmakalrını klavyeye vurup duruyoo cam da
Eki Görüntüle 199223
az önce yaptımmmm
ağlıcam yaaa pkmezlı mamayı da emmedı benı de emmedı napcam ben yaa
canım belkide iştahı yok yaaa ateşlendi yaaa bide parmagını batır öyle dene bakalımmm eger onuda almazsa iştahı yoktur
yeliiiizzz sen o uzun tırnaklarla nasıl ev işi yapıosn benim tırnaklarım uzadıında kırılıo hemen sen bide özellikle uzatıosn nasıl koruosn kii ???
melojjj sürdüğü öjeleri görmüyon mu kısım o ojelerle o tırnaklar kalınlaşır ver kırılmaz:))
heuuuuuu evet olabilirrr pek anlamadıımm için oje flnnn :)
az önce yaptımmmm
yeliiiizzz sen o uzun tırnaklarla nasıl ev işi yapıosn benim tırnaklarım uzadıında kırılıo hemen sen bide özellikle uzatıosn nasıl koruosn kii ???
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
Ama o telefonu nasıl tutmak kız öyle sanki şey tutuyo gibim.. şeyyy kemmm kümmmm ha buldum pritttt
tinkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gebertcem seniiiii herkes prittt dio yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yeliz sendeee değiştirrr şu pozisyonları yahuuuuu hakkat aklımıza başka bişiler geliyo
kızımm sizin içiniz fesatttt mecburen ööle çekicem çünkü rengin en iyi belli oldugu pozisyon ooo
kızımm sizin içiniz fesatttt mecburen ööle çekicem çünkü rengin en iyi belli oldugu pozisyon ooo
EHEHEHE NE GÜSEL YAKALAMIŞSINN caps lock tulunuda açık unutmuşş cadıı
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
Ama o telefonu nasıl tutmak kız öyle sanki şey tutuyo gibim.. şeyyy kemmm kümmmm ha buldum pritttt
sen bakma bunlara yelizim
yavrumm bikere ellerini masaya koy bide ojenin ellere uyumuna bakalımm
yelizzz kız beyaz olanlara bayıdlım süpeer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?